attól félek ez sem lesz neki elég, és a végén rajtunk marad...

félre ne értsetek, én nagyon örülnék ha nálunk maradna ÉS visszanyerné régi formáját, de attól félek ő sosem lesz már a régi. főleg nálunk nem...
Guardiola írta:Nem tudom mennyire megbizható forrás (szerintem nem az) de ettöl még lehet igaz a hir![]()
foci24.com Daniel Alves Manchesterben folytatja!
(Ha valaki már linkelte akkor bocs)
Fedor JánosGuardiola írta:Nem tudom mennyire megbizható forrás (szerintem nem az) de ettöl még lehet igaz a hir![]()
foci24.com Daniel Alves Manchesterben folytatja!
(Ha valaki már linkelte akkor bocs)
Nagyon komoly lenne Drogba!!!!!!Imádom!!!Szerintem nagyon jó csatár!!Bármikor bárhonnan tud gólt lőni!!Félelmetes támadó!!!Nagyon örülnék neki!!MR.Barca írta:Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Didier Drogba, a Chelsa labdarúgója a következő idényben az FC Barcelona együtteséhez szerződik.
Az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilap úgy tudja, hogy Txiki Begiristain, a katalán csapat technikai igazgatója a Bajnokok Ligája elődöntőjéből történt kiesés után új futballistákat keres és az elefántcsontparti klasszis lenne az egyik jelölt.
A lap szerint Karim Benzema, az Olympique Lyon válogatott csatára szintén a kiszemeltek között van.
noname írta:Az "új Larsson" témához:sztem is egy öregrókát kéne igazolni!Pippo és Cruz is jó megoldás lenne! Még van bennük 1-2 jó év.Felőlem jööhet akármelyik, bár azt kétlem h Inzaghi otthagyná a Milant, szóal inkább Cruz az esélyes.
Güiza sztem nem lenne jó.Benne még sok év van, nem fogadná el egykönnyen h itt csak padozik.Treze-ha nem kerül sokba, jöhet!
könyörgöm, minek nekünk sergio garcia??? elég sok zara meccset láttam, engem kifejezetten NEM GYŐZÖTT MEG. annyi jó/jobb játékos van a zarában, miért éppen őt akarjákMR.Barca írta:Sergio García lehet a következő érkező a katalánoknál
A Barcelona vezetőedzőjének, Josep Guardiolának Sergio García, a Real Zaragoza játékosa a következő kiszemeltje.
A jelenleg a spanyol válogatottal az Európa-bajnokságra készülő játékos várhatóan tízmillió euró körüli összegért válthat klubot.
A Zaragoza idei gyenge teljesítményének köszönhetően jövőre csupán a spanyol másodosztályban vitézkedhet, így a futballista vélhetően örömmel csatlakozna a katalán klubhoz.