Nekem személyszerint vegyes érzelmeim vannak az igazolásainkkal kapcsolatban...
Piqué-nek részben örülök, mivel az egyik saját nevelésünk tért vissza, viszont elég kevés tapasztalattal. Távol volt 4 évig, ebből 1 évet (22 meccsen) szerepelt a Zaragozában, idén pedig csak asszem 12 meccsen játszott, ezért mindenképpen eléggé tapasztalatlannak ítélem meg. Abban bízok, hogy nálunk sokat fog fejlődni illetve tanulni Puyoltól.
Keita szerződtetése is vegyes érzelmeket vált ki belőlem...egyrészt 14 milliót nem ér, ez sok volt érte. Tourét én többre tartom. Meglátjuk...Poulsent jobban el tudtam volna képzelni cserének, az ő kivásárlási ára 10 millió. Vkp-nak jobb szerintem.
És elérkeztünk Cácereshez...nem írom le mégegyszer, ma ezt már megtettem korábban. Csak ennyi: ostobaság, hülyeség! Az ára pedig...17 millió €!!!

Hát...ennyiért megvehettük volna Juan-t (aki 63x-os brazil válogatott, 29 éves, tapasztalt, jó testfelépítésű védő) és még egy jobb oldali cserevédőt, pl.: David Cortést. Nemtudom mit látnak ebben az uruquayi srácban, de én semmit. Volt egy jó éve a Recreativo-ban. Ennyi. Láttam pár Recre meccset, mert szimpi kis csapat és hát nem győzött meg, nem is gondoltam, hogy felmerül az Ő neve a Barcánál pláne, hogy megvesszük 17 millióért! Óriási pénzkidobás véleményem szerint...De mostmár mindegy, remélem, hogy rámcáfol és jó teljesítményt fog nyújtani. Mást nem tudom mint bízni benne, csakúgy mint Piquében, hogy sokat fog még fejlődni, hiszen 21 éves.
Mostmár tényleg Alvés legyen a következő. Két hete még azt mondták, hogy ő lesz az első igazolásunk, múlthéten úgyvolt, hogy Keita-val együtt érkezik, utána mondták, hogy tuti ő lesz a harmadik, mostmeg már mondják negyediknek. Ne számoljunk vele a végtelenig mert nagyon megszívjuk...az ő leigazolásával már egy kicsit elégedettebb leszek, de addig nem hiszem.
Larsson utódnak pedig én Trezeguet látnám szívesen.