Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.03. 12:58:08

a man city éves 12millió fizut ajánl ronaldinhonak.
attól félek ez sem lesz neki elég, és a végén rajtunk marad... :?
félre ne értsetek, én nagyon örülnék ha nálunk maradna ÉS visszanyerné régi formáját, de attól félek ő sosem lesz már a régi. főleg nálunk nem...
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.03. 12:42:42

Nem olvastam meg egyetlen cikket sem az emlitett oldalrol ezelott, ezek szerint nem is vesztettem vele. Azert kivancsi vagyok, hogy leigazoljuk-e 35 milla szerintem nagyon sok (igaz mostani zuros helyzetben el tudom kepzelni hogy a vezetoseg akar azt is kifizeti, eleg elkeseredett lepes lenne remelem azert nem veszitik el a fejuket), de normalis aron szivesen latnam a csapatban.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.03. 12:35:05

Guardiola írta:Nem tudom mennyire megbizható forrás (szerintem nem az) de ettöl még lehet igaz a hir :roll:

foci24.com Daniel Alves Manchesterben folytatja!

(Ha valaki már linkelte akkor bocs)

Megnyuktatlak nem igaz :D
A foci24 olyan mint a BLIKK :D
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.03. 12:34:22

Guardiola írta:Nem tudom mennyire megbizható forrás (szerintem nem az) de ettöl még lehet igaz a hir :roll:

Fedor János :!: ennyi... [-X
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.03. 12:34:10

Szerintem is nagyon sok volt a (ha igaz) a hír a 17millio !
De azért kelet szerintem ien sokat mert hát ugye két fele megy a díj ha egyértelmüen a villarealé let volna akkor szerintem meg lett volna 8milioba is :D
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.03. 12:33:03

Nem tudom mennyire megbizható forrás (szerintem nem az) de ettöl még lehet igaz a hir :roll:

khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 12:32:11

[quote="Csiszi"6""]Caséres leigazolását én is feleslegesnek tartom...főleg 17M-ért :-k
akkor már tényleg inkább Juan 10M-ért (és a Caséres féle 17ből a maradék 7et pedig Dani Alvesre fordítani)[/quote]

Ebben van ráció, bár hivatalos hírt még nem hallottam. Kiváncsi leszek, hogy a Barca-MU-Madrid hármasból ki lesz a befutó. Sztem a Sevilla elnöke.
A Barca igazolásainál megjelenik a Madrid, lehet csak egy telefon erejéig, az aktuális csapat elnöke bejelenti, hogy a Madrid is érdeklődik, az ár megemelkedik 5 millióval. pl: Garay esete. A Barca sokallja az árat visszalép, a Madrid három hét múlva megveszi 7 millával olcsóbban.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.03. 12:21:42

Caséres leigazolását én is feleslegesnek tartom...főleg 17M-ért :-k
akkor már tényleg inkább Juan 10M-ért (és a Caséres féle 17ből a maradék 7et pedig Dani Alvesre fordítani)
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
starmike1
Barça C

2008.06.03. 12:13:59

Már megint azt látom, hogy kissé elment vágyakozás irányába a fórum. Szerintem amíg nem biztos, hogy elöl lesz változás, kár találgatni, hogy ki lenne jó utód. Guddyról sincs semmi hír, és csak halkan jegyzem meg, hogy ő tulajdonképpen csatárként érkezett...
Giovanni eladásával abszolút nem értek egyet(ha igaz), bár ez keveset számít, tehát inkább úgy fogalmazok, hogy nem értem. Szerintem azt ne vitassuk, hogy tehetséges-e, mert az összes korosztályos csapatot végigjárta, és mindehol a legjobbak között volt. Egészen a tavalyi év kezdetéig, mindenki róla beszélt, az ő bemutatkozását várta a nagycsapatban. Az csak Bojan hihetetlen adottságait dícséri, hogy közben "beelőzött". Legjobb lenne, ha békén hagynák. Szerintem Rijkaard túl sokat várt tőle és ettől lett görcsös. Benne több van.
Ha már végképp támadókról kell szót ejteni, nem is értem, hogy a spanyol gólkiráyl miért ne érné meg kevesebbért, mint egy noname bekk.
Van egy újabb vitás téma is, ami mindig előjön: az irányító. Itt azonban nem minden esetben egy klasszikus irányítóról van szó, hanem egy olyan emberreől a középpályán, aki legtöbb támadásban benne van, jól osztja el a labdákat, de ha kell a kapu előtt is veszélyes. (ugye mindenki emlékszik Ronaldinho fénykorára???) Az, hogy ő középen, vagy a széleken, vagy teljesen kötetlenül játszik, tulajdonképpen mindegy.
De véleményem szerint egy kissé túllihegjük ezt az átigazolás kérdést, mert a nevek(és az elmúlt évek teljesítménye) alapján még mindig a Barcának van az egyik legjobb játékosállománya. Az alap tehát megvan, és ha végigfutunk a Bl győztes alakulat névsorán, jócskán találunk olyan posztot, ami szerintem most erősebb (vagy az lehet jó esetben). Pl. Edmilson, Bronckhorst, Oleguer!, Van Bommel, Guily.
bogen
Jugador del Barça

2008.06.03. 12:10:35

Ha Eto'o megy akkor:

.......................VV

Alves.....Puyol.....Caceres.....Abidal

........................Yaya

.............Xavi

...................hmmhmm...........Silva
........Messi
..........................Henry

Pad: Jorquera, Sylvinho, Pique, Keita, Iniesta, Dos Santos, Bojan, Güiza + Milito (I)
Eto'o pénzéből meg lehet veni Silvat meg Güizát, sztem Messi és Henry megoldanák a góllövést

hmmhmm: focizó Ronaldinho vagy elő kéne rángatni Dél-Amerikából valami játékmestert

szerintetek?
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.03. 12:04:48

Szerintem fölösleges a Larsson utód. Megfelelő kezdő csatár kell, nem a padra vki. Arra itt lesz Bojan. Akarná a franc, hogy egy 30 egynéhány éves vki elvegye a játéklehetőséget tőle, plusz Henry is használható középcsatárként. Eto'ot kell megfelelően pótolni :arrow: Benzema...
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.03. 12:00:18

Nekem személyszerint vegyes érzelmeim vannak az igazolásainkkal kapcsolatban...

Piqué-nek részben örülök, mivel az egyik saját nevelésünk tért vissza, viszont elég kevés tapasztalattal. Távol volt 4 évig, ebből 1 évet (22 meccsen) szerepelt a Zaragozában, idén pedig csak asszem 12 meccsen játszott, ezért mindenképpen eléggé tapasztalatlannak ítélem meg. Abban bízok, hogy nálunk sokat fog fejlődni illetve tanulni Puyoltól.

Keita szerződtetése is vegyes érzelmeket vált ki belőlem...egyrészt 14 milliót nem ér, ez sok volt érte. Tourét én többre tartom. Meglátjuk...Poulsent jobban el tudtam volna képzelni cserének, az ő kivásárlási ára 10 millió. Vkp-nak jobb szerintem.

És elérkeztünk Cácereshez...nem írom le mégegyszer, ma ezt már megtettem korábban. Csak ennyi: ostobaság, hülyeség! Az ára pedig...17 millió €!!! :shock: Hát...ennyiért megvehettük volna Juan-t (aki 63x-os brazil válogatott, 29 éves, tapasztalt, jó testfelépítésű védő) és még egy jobb oldali cserevédőt, pl.: David Cortést. Nemtudom mit látnak ebben az uruquayi srácban, de én semmit. Volt egy jó éve a Recreativo-ban. Ennyi. Láttam pár Recre meccset, mert szimpi kis csapat és hát nem győzött meg, nem is gondoltam, hogy felmerül az Ő neve a Barcánál pláne, hogy megvesszük 17 millióért! Óriási pénzkidobás véleményem szerint...De mostmár mindegy, remélem, hogy rámcáfol és jó teljesítményt fog nyújtani. Mást nem tudom mint bízni benne, csakúgy mint Piquében, hogy sokat fog még fejlődni, hiszen 21 éves.

Mostmár tényleg Alvés legyen a következő. Két hete még azt mondták, hogy ő lesz az első igazolásunk, múlthéten úgyvolt, hogy Keita-val együtt érkezik, utána mondták, hogy tuti ő lesz a harmadik, mostmeg már mondják negyediknek. Ne számoljunk vele a végtelenig mert nagyon megszívjuk...az ő leigazolásával már egy kicsit elégedettebb leszek, de addig nem hiszem.

Larsson utódnak pedig én Trezeguet látnám szívesen.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.03. 11:57:52

Amennyiben van esély Benzemara meg kell szerezni, szinte minden áron. Max 50ből kijön, és kb tökön szúrom magam ha a MUba megy, nem baltázhatjuk el.
Caseres nagy homály nekem.
Gioért nevetséges az összeg, meg eleve marhaság eladni is :evil:
Mostmár ideje pörgetni az eseményeket a kezdőben is, így Silva, Benzema és Alves átigazolásának kellene prioritást adni. Úgy gondolom hülyeség volt eddig is nem ezeket erőltetni. Az eddigi három játékos kevesebb pénzből is megoldható lett volna később, ha már a fő emberek megvannak, míg így ha elmegy rájuk a pénz akkor a kezdőbe lesznek gyengébb játékosok, aminek nagyon rossz vége lesz.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.06.03. 11:57:22

persze az is kérdéses, hogy Guardiola milyen felállásban szeretné játszani a csapatot,mert lehetséges hogy 2 csatárral játszanak majd, mint Romario, Sztoichkov idején, amikor Guardiola is felkerült 1992 környékén. Véleményem szerint nem 1 csaáros rendszert fog játszatni, viszont akkor meg a középpályára lesznek sokan Xavi,Iniesta,Touré,Hleb,Keita... 2 helyre.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Léfe
Entrenador del Barça

2008.06.03. 11:51:40

Honnan a fenéből lehet "tudni" előre, hogy ki lesz jó-vagy nem. Olyan teljesitmény után amit Zambi csinált az olaszoknál, ki hitte volna, hogy ez
leszen a vége. Etoo is fiatalon jött, akkor nem volt több mint most Benzema, még ha utolag sokan ezt mondják is. Minden igazolás lutri valamilyen szinten. Drogba pazar, erőszakos játékos, csak kicsit öreg, talán most még jó lehet de 1-2 év és kész. Csak ezért tartom drágának. Tiszta Henry ebből a megközelitésből. Azt is ámulattal látom a hogy egyesek C.Ronaldót leszolják, pedig most a világ legjobbja /szakemberek szerint/ és fiatal, sokat fejlődhet. Pique, Cacares nálam oke és azért Milito is ott van. Aktiv és gólerős középpályás és balszélső kell még és persze Alves.
Fecó
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.03. 11:46:23

Hát, ha olyan játékos kell, aki sok gólt lő, akkor az első számú jelöltem Lisandro López (27 bajnoki 24 gól), a másik Daniel Güiza (37 bajnoki 27gól). Ezek a számok magukért beszélnek, a kérdés, már csak az, hogy mennyire lennének hajlandók padozni, mert ugye erre a posztra van jelölt a keretben bőven (Henry, Bojan, Eto'o/vagy aki jön helyett, +az új arc). Lehet, hogy tényleg olyan valaki kéne, aki idősebb. Pipo tuti nem hagyja ott a Milant. Cruz nem rossz ötlet, de akár Crespo is jöhet. Valamelyik úgyis tovább áll a nyáron az Interből. De az is lehet, hogy inkább a spanyol bajnokságban kéne kicsit jobban körülnézni, hogy ne kelljen szokni a környezetet, meg a játékstílust a leendő játékosunknak.
Így képbe jöhet még Sergio Garcia is, a Zarában is úgyis mindig padozott.

Szerkesztve: Trezegoal horror összegért jönne csak és nem padra, sokadiknak, szóval őt el is felejthetjük.
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.03. 11:38:37

MR.Barca írta:Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Didier Drogba, a Chelsa labdarúgója a következő idényben az FC Barcelona együtteséhez szerződik.
Az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilap úgy tudja, hogy Txiki Begiristain, a katalán csapat technikai igazgatója a Bajnokok Ligája elődöntőjéből történt kiesés után új futballistákat keres és az elefántcsontparti klasszis lenne az egyik jelölt.
A lap szerint Karim Benzema, az Olympique Lyon válogatott csatára szintén a kiszemeltek között van.
Nagyon komoly lenne Drogba!!!!!!Imádom!!!Szerintem nagyon jó csatár!!Bármikor bárhonnan tud gólt lőni!!Félelmetes támadó!!!Nagyon örülnék neki!!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.03. 11:37:11

teljesen középszerű játékosokat veszünk (keita, piqué, caceres), horribilis összegért, a piacképes, bár utóbbi évben haloványan teljesítő sztárjainkat (deco, r10, zambi, gio, eto'o (?)) meg elszórjuk sz*rért-hug*ért a nagyvilágba

nem akartam ezt így kimondani de ez van. félek hogy ebből egyet előre kettőt hátra lesz

és ez így nagyon nincs rendjén... :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.06.03. 11:39:49-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.03. 11:36:36

Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Didier Drogba, a Chelsa labdarúgója a következő idényben az FC Barcelona együtteséhez szerződik.
Az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilap úgy tudja, hogy Txiki Begiristain, a katalán csapat technikai igazgatója a Bajnokok Ligája elődöntőjéből történt kiesés után új futballistákat keres és az elefántcsontparti klasszis lenne az egyik jelölt.
A lap szerint Karim Benzema, az Olympique Lyon válogatott csatára szintén a kiszemeltek között van.
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.03. 11:36:32

noname írta:Az "új Larsson" témához:sztem is egy öregrókát kéne igazolni!Pippo és Cruz is jó megoldás lenne! Még van bennük 1-2 jó év.Felőlem jööhet akármelyik, bár azt kétlem h Inzaghi otthagyná a Milant, szóal inkább Cruz az esélyes.
Güiza sztem nem lenne jó.Benne még sok év van, nem fogadná el egykönnyen h itt csak padozik.Treze-ha nem kerül sokba, jöhet!

Én pipot kinem állhatom!!Nagyon remélem hogy megse közelíti a Nou Campot!!!Viszont Cruz Trezegól vagy Güiza jó lene!!CSERECSATÁRNAK!!
noname
Llegenda del Barça

2008.06.03. 11:34:04

Az "új Larsson" témához:sztem is egy öregrókát kéne igazolni!Pippo és Cruz is jó megoldás lenne! Még van bennük 1-2 jó év.Felőlem jööhet akármelyik, bár azt kétlem h Inzaghi otthagyná a Milant, szóal inkább Cruz az esélyes.
Güiza sztem nem lenne jó.Benne még sok év van, nem fogadná el egykönnyen h itt csak padozik.Treze-ha nem kerül sokba, jöhet!
A Fifa egy szégyen
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.06.03. 11:22:10

Nagyon köszönöm az összefoglalódat Titihno, ugyan reggel én magam is körbejárom a nevesebb spanyol sportlapokat infókért, márcsak nyelvgyakorlásnak is (mivel spanyolul is tanulok :wink: ), de jó így, jól összefoglaltan, a saját véleményeddel együtt újraolvasni:)

Hozzáfűzve a dolgokhoz annyit, hogy én nem sajnálnám ha "az új Larsson" idősebb játékos lenne, mivel ahhoz hogy ilyen alázattal viselkedjen valaki, ahhoz szerintem nem egy olyan fiatal tehetség kell, akinek az a lényeg hogy minél többet játszon.

Merem remélni hogy Dos Santos eligazolása csak kacsa, nagyon szeretem a fiút, szerintem ha nem is őrült nagy tehetség, de nagyon tud, csak még ki kell bontakoznia. A "B" csapatban annak idején nagyon jól játszott, és szerintem egy-két évet még nyugodtan kaphatna, mert Guardiola lehet hogy kihozná belőle a valódi tudását, de még az sem kizárható hogy kicsit később érő játékos lesz belőle, mint Iniestából. Ja és 6 millió €-ért szerintem 2 év múlva is simán elpasszolhatjuk. Már csak ezért sem értem minek küldik el!

Cáceres-téma: szerintem igenis minőségi védőjátékossá válhat, és talán éppen csak azért nem volt ismert mert manapság a nagy kluboknak van a legnagyobb utánpótlásnevelő bázisa, mindenki a nagycsapatok tehetségeit emlegeti(Bojan,Messi,De La Red), de közben lehet sokan elfelejtik, hogy akár a világ legeldugottabb szegletében is akadhatnak csiszolatlan gyémánytok. Ugyan sokallom érte ezt az árat, de kívánom hogy kellemesen csalódjak benne!

Visca el Barca! És Alves érkezése legyen a következő hír! :wink:
noname
Llegenda del Barça

2008.06.03. 10:51:42

Caceresre nemtom mit mondjak.Eddig én se hallottam róla semmit.Az biztató h még 3-4 nagy klub le akarta igazolni, szóal biztos tud vmit. :? Idővel elválik h milyen lesz!
Mostmár a cserepad kész van, jöhetnek játékosok a kezdőbe!Alves ha napokon belül nem zárják le, lecsúszunk róla, addig kéne megvenni, ameddig az MU száll be!Ha az MU is beszáll, akkor semmi esély h ide jöjjön, ugyanis oda csak 1-2 ember kell most, így nem lesz gond azzal h túllicitáljanak bárkit! :roll:
Silvát úgyszintén nagyon gyorsan le kell zárniAz EB után az ára nagyon fel fog menni!
Benzema-ha 40ért elengedik, és Etooért is ugyanannyit kapunk, akkor belemennék az üzletbe!
A Fifa egy szégyen
Nóbi
Capitá del Barça

2008.06.03. 10:46:12

MR.Barca írta:Sergio García lehet a következő érkező a katalánoknál

A Barcelona vezetőedzőjének, Josep Guardiolának Sergio García, a Real Zaragoza játékosa a következő kiszemeltje.

A jelenleg a spanyol válogatottal az Európa-bajnokságra készülő játékos várhatóan tízmillió euró körüli összegért válthat klubot.

A Zaragoza idei gyenge teljesítményének köszönhetően jövőre csupán a spanyol másodosztályban vitézkedhet, így a futballista vélhetően örömmel csatlakozna a katalán klubhoz.
könyörgöm, minek nekünk sergio garcia??? elég sok zara meccset láttam, engem kifejezetten NEM GYŐZÖTT MEG. annyi jó/jobb játékos van a zarában, miért éppen őt akarják :?: :?: :?:
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.03. 10:37:10

Sergio García lehet a következő érkező a katalánoknál

A Barcelona vezetőedzőjének, Josep Guardiolának Sergio García, a Real Zaragoza játékosa a következő kiszemeltje.

A jelenleg a spanyol válogatottal az Európa-bajnokságra készülő játékos várhatóan tízmillió euró körüli összegért válthat klubot.

A Zaragoza idei gyenge teljesítményének köszönhetően jövőre csupán a spanyol másodosztályban vitézkedhet, így a futballista vélhetően örömmel csatlakozna a katalán klubhoz.
Lezárt