Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bírom az ilyen szöveget,h "az ő góljával nyertük meg a bajnokságot".Franco írta:Egy Higuain 17 évesen még nem volt itt de tavaly és tavaly előtt szép dolgokat alkotott. A tavalyi Bajnoki címet( emlékeztek még) Ő góljával nyertük meg.
Legyél büszke nyugodtan, de ne csodálkozz ha itt nem nézik jó szemmel. Azért abban egyetértünk, hogy a mutatott játék alapján eddig a Barca a jobb?Franco írta: Soha nem azért szurkoltam a realnak mert nagy sikereket éret el a multban hanem a mutatott játék alapján szerettem bele a csapatba 1998 ba. De azért hadd legyek már rá büszke , hogy az a csapat amit a sajátomnak is érzek egy kicsit ilyen szép eredményeket ért el.
Soha nem azért szurkoltam a realnak mert nagy sikereket éret el a multban hanem a mutatott játék alapján szerettem bele a csapatba 1998 ba. De azért hadd legyek már rá büszke , hogy az a csapat amit a sajátomnak is érzek egy kicsit ilyen szép eredményeket ért el.lui1698 írta:Jajj Istenem. Ezt, hogy utálom.
Miért van az, hogy ha rosszul megy a szekér az összes madridista elkezd a 100 éve elért eredményekkel dobálózni?
Itt nem azért vannak Barca fanok, mert ennyi meg annyi bajnokságot nyertünk, hanem, mert szeretjük a szép focit, és a csapat játékosait.
Barca játékostól mikor láttunk olyat, hogy beletapos valakibe?...
Most nem értem miért találtad meg Gyalirault, Ő még a normálisabb rétegbe tartozik. Később elmagyarázták neki, hogy miért, és normális választ is adott:lluisllach89 írta:Térj vissza a földre 1 kicsit. És ne kérdezz hülyeségeket.gyaliraul írta: Bojan miben?
Szerk.:gyaliraul írta:Ja, értem. Abszolút meggyőztetek.
Azért Eto'o-t se hagyjuk ki.MQuC írta:Decot említeném azért, akinek voltak "szép" húzásai.
Szeretem az optimizmust,de azért ne essünk át a ló túloldalára!Én annak is örülnék,ha egy góllal vernénk a madridot!Csak példa képpen ,gondolom sokan láttátok a chelsea vs. roma meccset!Meglepetések bármikor jöhetnekDanka00792 írta:Játszik, nem játszott...Franco írta: Tavaly 4 szer jobbak voltatok?? A 2 El classico nem erről árulkodik.![]()
Egyébként remélem decemberben is jössz a forumra, amikor a Madrid hálójába pakolunk 6-ot.
Ez a távoli múlt. Mit mutat az elmúlt 5 év átlaga? De tényleg felesleges belemenni.Franco írta:Sajnos igen de azért többször néztünk le rátok a tetejéről is. De szerintem ebbe hülyeség bele menni.LG írta:Igaz, a BL-t eleve nem kéne a RM esetében emliteni, hiszen mostanában az a divat arrafelé, h tavasszal már csak a TV-ból nézik.
Térj vissza a földre 1 kicsit. És ne kérdezz hülyeségeket.gyaliraul írta:Bojan miben?Varga Tamás írta:Peti!
Leo 17 évesen előbbre tartott, mint Higany 20 évesen. Semmi rendkívüli nincs benne. Sőt, Bojan is előbbre tart, mint Higany.
Sajnos igen de azért többször néztünk le rátok a tetejéról is. De szerintem ebbe hülyeség bele menni.LG írta:Igaz, a BL-t eleve nem kéne a RM esetében emliteni, hiszen mostanában az a divat arrafelé, h tavasszal már csak a TV-ból nézik.
akitől ki is kaptak...LG írta:Nekik volt....a JuventsusVarga Tamás írta: Mert nektek aztán volt...
A BL-ben igen, de a bajnokságban nem. Erre gondoltam.LG írta:Nekik volt....a JuventsusVarga Tamás írta: Mert nektek aztán volt...
Nekik volt....a JuventusVarga Tamás írta: Mert nektek aztán volt...
MAjd kiderül ne izgulj itt leszek. ( illetve nem kint leszek)Danka00792 írta:Játszik, nem játszott...Franco írta: Tavaly 4 szer jobbak voltatok?? A 2 El classico nem erről árulkodik.![]()
Egyébként remélem decemberben is jössz a forumra, amikor a Madrid hálójába pakolunk 6-ot.
SZerintem a Real Madrid nyert a legtöbb bl t a multban is. Nem a Milan. De ne foglalkozzunk a multtal igazad van. De majd meglátjuk mi lessz ha egy hasonló erősségű csapattal találkoztok.Nem akarlak lelombozni, da ha a múltból kéne megélni akkor egyikünk csapata sem kezdhetne semmit a Milannal... A mostról beszéltünk... Most én is mondhatnám, hogy 3-4 éve.... Tök fölösleges.... MOST! Arról beszélj! Egyébként ugye nem Franco tábornok miatt vagy Franco?
Játszik, nem játszott...Franco írta: Tavaly 4 szer jobbak voltatok?? A 2 El classico nem erről árulkodik.
Egy Higuain 17 évesen még nem volt itt de tavaly és tavaly előtt szép dolgokat alkotott. A tavalyi Bajnoki címet( emlékeztek még) Ő góljával nyertük meg.Peti!
Leo 17 évesen előbbre tartott, mint Higany 20 évesen. Semmi rendkívüli nincs benne. Sőt, Bojan is előbbre tart, mint Higany.
4x jobb csapatban játszik,:D szerintem a mezőnyben jobb munkát végez és már most olyan veszélyes, ha nem veszéyesebb mint Higuain....gyaliraul írta:Bojan miben?Varga Tamás írta:Peti!
Mondjuk hogy 17 évesen, egy mentálisan és taktikailag széthullott csapatban, első felnőtt szezonjában 10 gólt lőtt. Büntetők nélkül.gyaliraul írta:Bojan miben?
Mert nektek aztán volt...Franco írta:És egyből elkapcsolÉn nem mondom, hogy verhetetlenek vagyunk. Nem mondom, hogy nem lesznek még a szezon során rossz meccseink. Nem mondom, hogy mi vagyunk a világ legjobb csapata... de aki manapság a mai modern futballban a virtuózitásra, a támadójátékra az "igazi" FUTBALLRA kiváncsi, az a Barcát nézi![]()
Jó azért ti is csak néhány forduló óta találtátok meg a saját játékotokat nem kell egyből világ verésről bezélni, komoly ellenfeletek még nem is volt.