pedig ő azért lehetmatyi02 írta:Nincs átigazolhato státuszba enyi van velebalusz92 írta:bocsi hogy ennyire nemfigyelek de silvával mi van?

pedig ő azért lehetmatyi02 írta:Nincs átigazolhato státuszba enyi van velebalusz92 írta:bocsi hogy ennyire nemfigyelek de silvával mi van?
hát meg is nézheted az elves ügyet mer jönni fog az holtziher!Xavinho írta:ha nem lesz "igazi" irányítónk,akkor kell a 2 vkp,m ha egyik sem,akkor kb olyan lesz a középpály,mint idén vt...
Ahogy elnézem az Alves-ügyet egyre inkább reménykedem,h Cáceres tud jobbhátvédet játszani...
Milito idényének vége volt mikor még el se kezdődött.. rá ne számíts. oleguer mikor volt beszámíthatóVarga Tamás írta:..
Piqué, Adidal, Puyol, Milito, Márquez, Oleguer, Sylvinho és esetleg Dani Alves vagy egy másik jobbhátvéd.
Hát lehet, hogy igazad van... De egyetértek az előttemszólóval, hogy kell egy irányító a játékstílusunkból fakadóan.... A Barca néha úgy játszik a labdával mint ahogy pattog a flipperben a labda ide-oda... Xavi, Iniesta az akadályok amikről jól visszapattan a labda... De kellenek a karok (AZ IRÁNYÍTÓ) aki rájuküti...Most azon gondolkoztam, h minek nekünk ide egy vérbeli irányító? Persze, jó lenne, de más csapatok is megoldják irányító nélkül, elég lenne egy Silva & Messi a két szélre és középre Iniesta meg Hleb, mögöttük meg Touré.
Internél ki a vérbeli irányító? Zanetti? Stankovic? Vieira? Cambiasso?
Mégis ismét bajnokok lettek.
Manchester Unitednél? Scholes? Carrick? Anderson? C.Ronaldo?
Egyik se, csak C.Ronaldo hozza a labdaérintésenként tíz felesleges biciklicselt, aztán indul valami. Mégis Bl győztesek meg bajnokok.
Lehet baromi nagy marhaságot mondtam, ha igen, akkor várom az oltásokat Smile
grecki írta:Gratulálok. Tényleg nem tehetséges...KakáACM22 írta:Én örülnék neki ha a Barca eladná Giovanni-t, egész szezonba nem csinált semmit (kivéve az utsó meccsen), rá csak azt lehet mondani hogy fiatal de azt hogy tehetséges sztem nem, nem értem mit láttok benne
Lehet, h igazad van, de én egy komoly irányítót picit félnék belerakni a csapatba. Ki védekezne a középpályán? Messi, Silva biztos nem. Ha jön egy irányító és nem egy Deco szerű visszavont irányító, akkor ő se. Diego és VdV inkább kapocs a csatárok és a középpályások között. Touré és Iniesta/Xavi ? Ha csak ők ketten, akkor úgy átszaladnak rajtunk, mint tették amikor Edmilson játszottsocio66 írta:Hát nem tudom,szerintem a játékstílusunkból fakad,hogy kell egy vérbeli irányító a pályára.A hiányát csak akkor vesszük észre,ha nincs lásd tavalyi év...Az Arsenal játszik hozzánk hasonló futballt,ott is van irányító.De ha nem is irányító,egy támadóbb felfogású kp. kell mert a tavaly Ini-Xavi páros kevés volt. Minimum egy Hleb kell,de inkább egy igazi irányító középpályás.Na mind1,beszélem a semmit lényeg hogy tanuljunk a tavalyi hibáinkból.és az egyik nagy hiba éppen ez a poszt megszűnése volt.depth írta:Most azon gondolkoztam, h minek nekünk ide egy vérbeli irányító? Persze, jó lenne, de más csapatok is megoldják irányító nélkül, elég lenne egy Silva & Messi a két szélre és középre Iniesta meg Hleb, mögöttük meg Touré.
Egyik se, csak C.Ronaldo hozza a labdaérintésenként tíz felesleges biciklicselt, aztán indul valami. Mégis Bl győztesek meg bajnokok.
Lehet baromi nagy marhaságot mondtam, ha igen, akkor várom az oltásokat
Nem tehetséges? Remélem ezt nem komolyan mondtad.KakáACM22 írta:Én örülnék neki ha a Barca eladná Giovanni-t, egész szezonba nem csinált semmit (kivéve az utsó meccsen), rá csak azt lehet mondani hogy fiatal de azt hogy tehetséges sztem nem, nem értem mit láttok benne
Gratulálok. Tényleg nem tehetséges...KakáACM22 írta:Én örülnék neki ha a Barca eladná Giovanni-t, egész szezonba nem csinált semmit (kivéve az utsó meccsen), rá csak azt lehet mondani hogy fiatal de azt hogy tehetséges sztem nem, nem értem mit láttok benne
Hát nem tudom,szerintem a játékstílusunkból fakad,hogy kell egy vérbeli irányító a pályára.A hiányát csak akkor vesszük észre,ha nincs lásd tavalyi év...Az Arsenal játszik hozzánk hasonló futballt,ott is van irányító.De ha nem is irányító,egy támadóbb felfogású kp. kell mert a tavaly Ini-Xavi páros kevés volt. Minimum egy Hleb kell,de inkább egy igazi irányító középpályás.Na mind1,beszélem a semmit lényeg hogy tanuljunk a tavalyi hibáinkból.és az egyik nagy hiba éppen ez a poszt megszűnése volt.depth írta:Most azon gondolkoztam, h minek nekünk ide egy vérbeli irányító? Persze, jó lenne, de más csapatok is megoldják irányító nélkül, elég lenne egy Silva & Messi a két szélre és középre Iniesta meg Hleb, mögöttük meg Touré.
NEMTOM MIÉRT VAGYTOK ODA ANNYIRA HLEBÉRT,FELE OLYAN JŐ NINCS MINT RONI. AMI TÉNY HOGY EZ A SZEZON NEM SIKERŰLT A LEGJOBBAN ,DE MESSI,HENRY,ETOO,INIESTA,XAVI SEM TŰNDŐKŐLT. LÁSD BL,BAJNOKSÁG.MOST MEG UGYANAZT CSINÁLJUK MINT A MADRID.ŐSSZE-VISSZA VÁSÁROLGATUNK.AKI EGY KICSIT JO VOLT EBBEN A SZEZONBAN AZT IGAZOLJUK LE.depth írta:Most azon gondolkoztam, h minek nekünk ide egy vérbeli irányító? Persze, jó lenne, de más csapatok is megoldják irányító nélkül, elég lenne egy Silva & Messi a két szélre és középre Iniesta meg Hleb, mögöttük meg Touré.
Milito-t nyugodtan kihagyhatod, vele sokáig nem számolhatunk és akkor ő egy biztos pont.Varga Tamás írta:Mi a jó büdös francnak ennyi védő. A következő szezonban 5 védővel és négy középpályással fogunk felállni? Marhák.
Piqué, Adidal, Puyol, Milito, Márquez, Oleguer, Sylvinho és esetleg Dani Silva vagy egy másik jobbhátvéd.