Nyári igazolások v. álmok színháza?
-
- Barça B
[quote="roniebarca"]Szerintem Ezquerrot nem kéne leigazolni ugyis csak csere lenne!De Baptistat mindenképpen le kell igazolni!
-
- Barça B
Szerintem Ezquerrot nem kéne leigazolni ugyis csak csere lenne!
- Charlie
- Öreg Harcos
http://www.sportforum.huRapika írta:Ez a hír honnan van?
csak mert erről is lerí,hogy szinte kitalált az egész!
Baptista csak egy felvetés volt,kb. 4-5 hete!
Henry...
na jó,róla beszélt már Laporta.

C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Őszintén egyikse kéne nekem,drágák!Barcelona: Henry vagy Baptista?
Megkezdődött a nyári vásárlási láz a Barcelona csapatánál is. A katalánok elnöke, Joan Laporta két játékost nézett ki magának, az Arsenal csatárát, Thierry Henryt és a Sevilla középpályását, Julio Baptistát. A Barcelona gárdája a nyáron kettejük közül az egyiket meg kívánja szerezni. Az átigazolásra nagyobb esélye van a brazil Baptistának..., hiszen az Arsenal korábban már több alkalommal is kifejtette, a francia válogatott játékost nem akarják eladni, míg a Sevilla nem zárkózik el egy esetleges üzlettől.
Pedig Laporta szíve szerint éppen azt az Henryt vásárolná meg, aki két éve egyszer már kikosarazta a katalánokat. Txiki Begiristain, a klub igazgatója ugyanakkor Baptistát preferálja, aki két éve igazolt a most harmadik helyen álló Sevillához. A Barcelona idén már két játékost leigazolt, ám Marc van Bommelt és Santiago Ezquerrót ingyen sikerült megszereznie a katalánoknak, akik az így megmaradt pénzből vásárolnának még maguknak.
Laporta továbbá jelezte, a védelem tengelyébe a Zaragozánál játszó Gabriel Milito érkezhet a nyáron. A játékos jelenlegi klubja válaszul olyan szerződést ajánlott a védőnek, amelyben majdnem a duplájára emelnék jelenlegi fizetését. Emellett a Barcelona Valdés kapus helyettesét is keresi.
C.
-
- Llegenda del Barça
a Pool biztos nem adná el Cisse-t,meg sztem nem is nagyon kellene a Barca-baweisz001 írta:Szereintem a "régiekből" csak Riquelmét kéne visszahozni és ujnak Van Bommelt Del Horno-t Esetleg Gallast és guily helyet jó vlna visszhozni Luis Garciat is. Sztár igazolásként én Joachint torrst Henry-t vagy Cissét tudnám elkpzelni
Szereintem a "régiekből" csak Riquelmét kéne visszahozni és ujnak Van Bommelt Del Horno-t Esetleg Gallast és guily helyet jó vlna visszhozni Luis Garciat is. Sztár igazolásként én Joachint torrst Henry-t vagy Cissét tudnám elkpzelni 

Én is örülnék ha jönnének, de nem kell mindent felborítani. Nem tudom miért lenne jobb egy Puyol-Gallas középtengely egy Puyol-Marqueznél vagy egy Puyol-Edmílsonnál. Szerin tem azért fölöslegesen ne szórjuk a pénzt inkább találjuk meg az arany középutat. A csatárposzt érdekes kérdés ha jön egy sztár akkor viszont Maxit és Messit kölcsönbe el kéne passzolni, de már így is vannak olyan kölcsönjátékosaink akik elég sok európai csapatba beférnének. Ha meg ez van akkor nem kéne értük annyi pénzt kifizetni. Na mind1, majd Laportáék megoldják. Ha jövőre címet védünk netán Bl-t nyerünk akkor oké.
-
- Jugador del Barça
TeeeB0R írta:szerintem sztar mar nem kell ide, mert igy is van vagy 22...a regiekbol saviolat megtartani.
Azért én Torrest szivesen elfogadnám még a csapatba!!!

Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

-
- Jugador del Barça
Cooltiszo írta:Del Hornoért megérné fizetni, kumma nagy játékos, és hosszú időre meg lenne oldva a bal hátvéd poszt. Középső védőnek GALLASt akarom, kumma jó, olcsó, és akar is jönni, itt a helye.De akkor se lenne nagy gond, ha nem jönne senki középső védőnek. Egyébként Oleguer mostanába nagyon jól keni, kit tudja, ő lesz az új Puyol?
Van Bommel jön. Ezquerro szintén.
És még jönni fog 1 sztár. De ki?(TOrres, Henry, Nistelrooy ?)
Del Horno balbekknek, Gallas középre, V.Bommel kp-ra, Ezquerro balszélre! És esetleg még egy álomsztár szerzödtetése ( Torres,Henry)

Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

-
- Director del Fútbol
Van der Vaart a Hamburggal tárgyal az nb1.hu szerint. Ennél azért erősebb csapatban tudnám elképzelni. De inkább oda menjen, mint a Barcába.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Del Hornoért megérné fizetni, nagyon nagy játékos, és hosszú időre meg lenne oldva a bal hátvéd poszt. Középső védőnek GALLASt akarom, nagyon jó, olcsó, és akar is jönni, itt a helye.De akkor se lenne nagy gond, ha nem jönne senki középső védőnek. Egyébként Oleguer mostanába nagyon jól keni, kit tudja, ő lesz az új Puyol?
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Del horno gyerek nem volna hueseg,huh akkor meg gallas kene es tobb vedo nem is kene...
torrest
Es meg van egy Bommel-unk es ezquerronk es kesz is a nagy csapat 
torrest

Tiziano Crudeli fan 

-
- Director del Fútbol
Hát sanjos soka jó játékos van,aki nem lát ki a két szeme mögül,és élete álmának tartja,hogy a real-ban játszon.Zsolti írta:hát nem tudom.sokan akarnak a madridban játszani,mondjuk sokan is nem.
-
- Jugador d'estrella
Van előnyünk a reallal szemben az átigazolási piacon.Hogy senki sem akar ott játszani.a barca meg vonzobb lehet mint a madrid,itt béke van csapategyetértés,és nincs olyan nagy média felhajás mint ott.Ez az én véleményem.lehet nem igaz lehet igen
nekünk torres kell nyáron azt kész megegy védő.
nekünk torres kell nyáron azt kész megegy védő.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Valószínüleg azért nem hallottál róla, mert még csak 18 éves, és az Anderlecht-ben játszik, asszem már válogatott is.BARCA FAN írta:Ez a Kompany gyerek eléggé híres lehet,csak az a baj,hogy nem igen hallottam róla.Meg tudjátok mondani,hogy hol játszik,és hogy mennyi a valóságalapja,hogy hozzánk jöjjön?
Magas, erős testfelépítésű, kora ellenére nagyon megbízható védő.
(Mondom ezt úgy, hogy nem is láttam még játszani