Seria A / Coppa Italia
Gondolon Dinhora gondoltál. Almodozni azért csak szabad.(Bár ha megkapnánk Adrianot, Stankovicsot, Emrét 1utt, akkor OKLG írta:MelyiketBoixos írta:azt mondta az interes haverom, h a moratti elhatározta, h szokásával ellentétben nem 20 ([auto_cenzúra]) játékost fog venni nyáron, hanem csak egyet, a ronnit. nevetnem kellett.

MelyiketBoixos írta:azt mondta az interes haverom, h a moratti elhatározta, h szokásával ellentétben nem 20 ([auto_cenzúra]) játékost fog venni nyáron, hanem csak egyet, a ronnit. nevetnem kellett.

-
- Llegenda del Barça
azt mondta az interes haverom, h a moratti elhatározta, h szokásával ellentétben nem 20 ([auto_cenzúra]) játékost fog venni nyáron, hanem csak egyet, a ronnit. nevetnem kellett.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ja meg a Monaco is.
Es ha Saviola szorná meg oket, az is nagy orom lenne pici szívemnek. 

Ugyvalahogy, és a 2 meccsbol az 1iken csak kijonne.Boixos írta:az inter, ha kijön neki a bugi, sztem ugyanúgy cipóra verné a reált, mint a valenciát. ha nem, akkor meg lexelnének.

A világ 2 legmákosabb csapata találkozik. De az utolso találkozon a Juve ***** nagyott bugizott.Zsolti írta:Kedden énis Juventus fan leszek.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ízlések és pofonok. Én tökéletesen meg vagyok elégedve Valdes-zel de ha én lennék az edző és Laporta azt a kapust venné meg nekem, amelyiket én akarom, akkor Buffont választanám és Valdes-t meg kölcsönadogatnám mindaddig, amíg jobb nem lesz, minbt Buffon (mert egyszer az az idő is el fog jönni, és reméljük minél hamarabb)
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
En nálam Valdes a favorit, mert ugy jo a csapat, ha sok benne a spanyol(katalán) játékos.Mr. Master írta:Vágom, de ironikusan írtam.
Én is nagyon szeretem VAldes-t, nála jobban már csak egy valakit, ő pedig nem más mint Buffon, ha kapust cserélünk, legfeljebb ő jöhet számításba (nálam), vagy esetleg Frey.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Vágom, de ironikusan írtam.
Én is nagyon szeretem VAldes-t, nála jobban már csak egy valakit, ő pedig nem más mint Buffon, ha kapust cserélünk, legfeljebb ő jöhet számításba (nálam), vagy esetleg Frey.
ááá..nem.Mr. Master írta:Nekem a kedvenc olasz csaopatom a Juve (ahogy olvasom, ezzel nem sokan vannak így), és mi tagadás: Buffon miatt!
Egyetlen hibája van annak a kapusnak:
Nem Barca-játékos.
De ha jobban belegondolunk, akár oda is adhatnánk érte Valeds-t cserébe. A juve biztos belemenn, meg még pénzt is adna...
Még 1enlore nem jobb MUFFonnál. Sot...még messze van tole, sokat kell még bizonyítania. Es mire Valdés megérik a cserére MUFFlon "vénember" lesz.
-
- Llegenda del Barça
a peruzzi már 36 éves és nagyon sokat sérült és a toldo sem olyan, mint régen. mostanában jó a de sanctis (udine, de jön a Romába!), a guardalben (palermo) és a dida, de ő brazil ugye. ja, és a frey, akit megint elkezdtetek kergetni, amikor legutóbb kivédte a szemeteket. 

PUYOL-XAVI-INIESTA
Azért Peruzzi se rosz..Boixos írta:buffon a legjobb olasz kapus. el bírnám viselni a Romában!

No meg TOLDO

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Valdes csak maradjon itt!!Mr. Master írta:Nekem a kedvenc olasz csaopatom a Juve (ahogy olvasom, ezzel nem sokan vannak így), és mi tagadás: Buffon miatt!
Nem Barca-játékos.
De ha jobban belegondolunk, akár oda is adhatnánk érte Valeds-t cserébe. A juve biztos belemenn, meg még pénzt is adna...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nekem a kedvenc olasz csaopatom a Juve (ahogy olvasom, ezzel nem sokan vannak így), és mi tagadás: Buffon miatt!
Nem Barca-játékos.
Nem Barca-játékos.
En is.Charlie írta:
Nagy meccs lex,remélem Inter győzelemmel a végén!
C.
Forza Inter!

-
- Llegenda del Barça
ne röhögj, majd meglátodLG írta:Boixos írta:akkor 4-0lal ment tovább? nem baj, majd a döntőben, ha egyáltalán odaértek, megbökünk benneteket!

PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos írta:akkor 4-0lal ment tovább? nem baj, majd a döntőben, ha egyáltalán odaértek, megbökünk benneteket!