Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ööö, izé, persze el is felejtettemEnrique írta:Apropó, Mormi, HFCB pólópénzt küldöd majd?
Megvolt! Bár nem tudom mitől állítódik el.. Mind1, szóljatok, majd visszaállítom.Morminho írta:Nah vmelyik admin segítsen Badinak!
Ő se tud belépni, valószínűleg neki is ez a sablonos problémája van, úgyhogy vmelyik admin állítsa át neki pls! Köszi
Nekem is ez volt a bajEnrique írta:A 'SABLON' részt nem kéne átállítani a subSilverről...merx írta:egyébként mi volt a gond ha lehet tudni?
Még1x nagyon köszönöm!!!!!
Amúgy nincs mit, szívesen.
Rákérdezek hogy megtudják-e csinálni vagy valamiBaRcADINHO10 írta:Na még most sem tud merx bejelentkezni úgyhogy jó lenne ha törölnétek ha LEHET!!!!! És akkor újraregisztrálná magát!!! THX! PLZ!
Flashget, flashfxp, Free download managervrajmi írta:Hali!
Nem tudtok valami jó letöltésvezérlőt??![]()
Köszi CharlieCharlie írta:...[/b]LINK...]ide írod amit gondolx névnekKluivertinho írta:most én kérnék 1 kis segítséget..hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha beírok egy linket mondjuk www.fifahungary.com akkor egy szó vagy szavak jelenjenek meg ..pl hogy: magyar fifa hivatalos honlapja: ez---és az ez szóra kattintva beadná a fifahungaryt vagy amit akarok
remélem érthetően kérdeztem![]()
C.
...[/b]LINK...]ide írod amit gondolx névnekKluivertinho írta:most én kérnék 1 kis segítséget..hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha beírok egy linket mondjuk www.fifahungary.com akkor egy szó vagy szavak jelenjenek meg ..pl hogy: magyar fifa hivatalos honlapja: ez---és az ez szóra kattintva beadná a fifahungaryt vagy amit akarok
remélem érthetően kérdeztem![]()
www.wanadoo.atw.hu -n szerintem tuti fent vanvrajmi írta:Sziasztok!
Nem tudnátok egy oldalt ahonnan ingyen le lehetne tölteni a fifa street-et??
Nagyon fontos lenne. Előre is köszi
ThnxBoixos írta:LG, itt vannak, de ez azért nem biztos, nézz utána máshol is, mert lehet, h hülyeségeket írtam![]()
Ab Ovo = asszem szó szerint "a tojástól". átvitt értelemben arra használják, ha kerülni akarják a hosszas bevezetéseket.
Ad Absurdum = "legvégsőképpen" v legutolsósorban v vmi ilyesmi (nem "ab", hanem ad absurdum)
Ad Acta = félre tesznek vmit
Alma mater = régen az egyetemeket hívták így, most már a jelentősebb nevelő iskolákra is használják
alter ego = hasonmás
amice = barátom
casus belli = háborút kirobbantó ok
corpus iuris = törvénykönyv, v törvények tára. szó szerint "a jog teste"
credo = hiszek
curicculum vitae = önéletrajz