Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja hat perszeCharlie írta:Várjuk ki a végét, sokan aláírtak már oda,aztán 1héttel később más mezben fényképeztették magukat![]()
C.
remélem azt azért tudod, hogy elnökválasztás volt.Rivaldinho írta:Reyes, Joaquin, C.Ronaldo, Abidal, Diarra, Emerson, Cannavaro, Vieira, Kaká,Fabregas, Pablo Ibańez, Ribery, Robben, Boulharouz,Fernando Gago,Carrick, Zambrotta
Nem szoktam nyalni, ezt jobb ha tőlem tudod meg, pusztán nem ájulok el egy 95 kilós csatártól, akinek leáldozott (mellesleg ha figyelmesen olvasnád a madridistát, akkor ezt anno ott is leírtam. Adrianot meg nagy butaság volt belekeverni, mert senki nem beszélt róla aranyom...sergi1989 írta:drigo:azértnem ott mondom fejónak mert ott nem nyal,ennyi!remélem kimerítő választ adtam!
Egyszerűen nemtudom mért vagy elájulva Ropinhotól, 20kiló vaságyastól, semmi esélye nincsen, SEMMI maradandót nem alkotott eddig, max olyan játékos lehet belőle mint C.Ronaldo.. egy nagyképű ( már mostis az). Egyszerűen ne gurigázzuk sz@arral:Fejo írta: Ronaldo ideje lejárt, végre Robinho-t kéne a helyére rakni és addig elengedni Ronit, amig van rá érdeklődés, nehogy a nyakunkon maradjon.
akkor menjen.Mental_Theo írta:www.madridista.hu:
8:53 - Capello hívja Zambrottát
Ha Capello hivja oda is megy.
azért kiváncsi leszek,met ha megy c.ronaldo,és Robben és esetleg még Meerson vagy Fabregas,nem lesz rossz csapatuk az biztos.
bár az elmult 2 évben sem volt rossz a keret...
de a védelem még mindig nulla marad
Szerintem ez inkább rád jellemző!Swineherd írta:A szemellenző nálad is megvan, hidd el
pedig a mérvadó lapok is őt értékelték a legtöbbreFejo írta:Ebben nagyon nem értünk egyet!Swineherd írta:Ronaldo-ról meg annyit, hogy a brazil támadók közül ő volt a legjobb a vb-n.
Mire ti összeálltok addigra minekünk már 10-15 pontos előnyünk lesz.Idő kell, de Capello lesz az edző. Ha februárban szoros lesz még a bajnokság, akkor bármi lehet. Kb. addigra sztem összeáll a dolog.
Ott a pont! Végre egy reálisan gondolkodó, szemellenző nélküli hozzászólás!Lujo írta:Nem kell azért védeni, mert RM játékos, viszont igaz ez a mi oldalunkról is, hogy nem kell ugyanezért támadni.