Alvesnek meg 20as... Mondjuk tökmindegy
Mosquito írta:Mert, miért nem kellenek? Vegyünk még 3-4 játékost 15-20m/db áron?soadroli írta: De nem kellenek a B-ből!!
Majd pár év mulva(ha még ott lesznek)
Idén biztos nem kellenek!Mosquito írta:Mert, miért nem kellenek? Vegyünk még 3-4 játékost 15-20m/db áron?soadroli írta: De nem kellenek a B-ből!!
Mert, miért nem kellenek? Vegyünk még 3-4 játékost 15-20m/db áron?soadroli írta: De nem kellenek a B-ből!!
űnorbert55 írta:Sztem egy 22+3 fős keret elég lenne.(+párx felhozni pár embert a B csapatból)
V.V.,Pinto,Jorquera
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Caceres,Márquez,Piqué,Sylvinho
Xavi,Iniesta,Touré,Keita,Hleb
Messi,Eto'o,Henry,Bojan,Silva
Ez így ugye csak 21-fő,de bármikor felhozhatunk egy Vázquezt,Jeffrent,Sánchezt stb.
Sztem így bőven jó lenne a keretünk.
Teljesen eggyetértek énis. Szerintem örökrew bejegyezte magát a történelembe!van Bommel írta:Teljesen igaza van! Az egészség a legfontosabb! Köszönjük Tutu!soadroli írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... asat_-7207
Teljesen igaza van! Az egészség a legfontosabb! Köszönjük Tutu!soadroli írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... asat_-7207
Kösz ,sasszem vagyTitinho írta:Valdés - Alvés, Puyol, Marquez (Piqué), Abidal - Touré, Xavi, Keita - Hleb (Jeffren), Henry (Bojan), Iniesta.baas11 írta:Valaki ki tudja bogarászni az El mundo címlapján lévő felállást/neveket/ ??
Jeffrenben nem vagyok biztos egyébként, az lehet, még Pedrito is.De amúgy ez a csapat van felrajzolva. Gondolom, hogy a BL-selejtező meccsre találgat az El Mundo.
baas11 írta:Valaki ki tudja bogarászni az El mundo címlapján lévő felállást/neveket/ ??
Valdés - Alvés, Puyol, Marquez (Piqué), Abidal - Touré, Xavi, Keita - Hleb (Jeffren), Henry (Bojan), Iniesta.baas11 írta:Valaki ki tudja bogarászni az El mundo címlapján lévő felállást/neveket/ ??
Jeffren nem feltétlenül Messi cseréjeként vethető csak be. A balon, Ronaldinho helyén játszott két meccsen is, és a Fiorentina ellen onnan lőtte a gólját is.Karashu írta:Jeffrenből nagyon jó játékos lesz sztem!Igaz, hogy Messi cseréje, de Leo se úgy kezdte, hogy mindig kezdő volt, mert eleinte ő is csak padozott!
Hajrá Jeffren! Hajrá Leo!
Ne mondd már, hogy ezt nem tudtad! Ez egy Barcelona "drukkernek" halálos szégyen!!kapitány írta:Meg tudnátok mondati mit jelent í MÉS QUE UN CLUB.???
![]()
![]()
![]()
![]()
Itt írtad hogy szeretnéd ha Samu maradna. Akk mi a búbánatnak még 1 csatárcarlos1991 írta:csatárnak is örülnék......
Messidona10 írta:Szerintem Hleb nem lesz kezdő, helyette inkább Bojan vagy ha jön még 1 csatár, akkor ő. Arshavin lenne a legjobb, de ez már kizárt... Benzema nem rossz, de Drogba sem. Én is egyetértek azzal, hogy Eto´o menjen.