Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hááát...palesz77 írta:hy
ahogy nézem tényleg zsufi kicsit![]()
ha lehagynád Xavit, és úgy elosztanád, szerintem jobb lenne(ha nem nagy kérés). amúgy ja, színek, keret, meg nevek(talán címer)
és kösz, jól néz ki eddig
hyCFirpo3 írta:Palesz!
Így halad, csak nem tudom, hogy most hogy csináljam tovább. Elég ha a színeken babrálok, legyen kerete és mit csinálja még rajta?
szerk: direct van mindenkiről más mezes kép, hogy ne legyen olyan unalmas.
palesz77 írta:Jah...azt a képet inkább mégsem csinálnám meg....mert énsem találtam hozzá jó képeket...pedig kerestem 1000-rel2barcafan2 írta: Én is úgy voltam vele, hogy lehet megpróbálom (bár nem vagyok nagy sig készítő), de egy képet se találtam Thiagorol mindenhol, leginkább Messire és Ibrahimovicra irányultak a fotósok, bár ez érthető.![]()
Sorry
Ha küldesz képet akkor szívesen megcsinálom....am meg...igen ilyenkor érdemesebb várni hogy több kép legyen róla....![]()
oké, semmi baj. ha tálálok én képet, akkor csináltok nekem?
de ha nem semmi baj. majd várok, amíg jobban befut, aztán akkor több kép lesz róla
![]()
köszi, nagyon hálás lennék(amúgy a te képed inspirált, irónikusCFirpo3 írta:Palesz! Én majd megpróbálok a képet, ok?![]()
Én találtam képet Thiagoról, igaz nem a legjobb minőség.
Jah...azt a képet inkább mégsem csinálnám meg....mert énsem találtam hozzá jó képeket...pedig kerestem 1000-rel2barcafan2 írta: Én is úgy voltam vele, hogy lehet megpróbálom (bár nem vagyok nagy sig készítő), de egy képet se találtam Thiagorol mindenhol, leginkább Messire és Ibrahimovicra irányultak a fotósok, bár ez érthető.
Jah...azt a képet inkább mégsem csinálnám meg....mert énsem találtam hozzá jó képeket...pedig kerestem 1000-reldanikaa10 írta:Én is úgy voltam vele, hogy lehet megpróbálom (bár nem vagyok nagy sig készítő), de egy képet se találtam Thiagorol mindenhol, leginkább Messire és Ibrahimovicra irányultak a fotósok, bár ez érthető.palesz77 írta:Ja, egyetértek a csíkos felvetéssel, de erről már szóltam régebben...
Amúgy nem akarsz nekem képet csinálni megint 2barcafan2?Megköszönném, csak talán nehéz képet szerezni...
Én is úgy voltam vele, hogy lehet megpróbálom (bár nem vagyok nagy sig készítő), de egy képet se találtam Thiagorol mindenhol, leginkább Messire és Ibrahimovicra irányultak a fotósok, bár ez érthető.palesz77 írta:Ja, egyetértek a csíkos felvetéssel, de erről már szóltam régebben...
Amúgy nem akarsz nekem képet csinálni megint 2barcafan2?Megköszönném, csak talán nehéz képet szerezni...
Háát csinálhatok...csak most egy másik gyereknek csinálok képet...de ha készen leszek utánna neki kezdhetek a tiednek...palesz77 írta:Ja, egyetértek a csíkos felvetéssel, de erről már szóltam régebben...
Jaja jogos, én tévedtem, de akkor se tetszik, ha nem is azért van ott. De leginkább a Piquésra vonatkozik.2barcafan2 írta:Már bocsi,de az Ibrás képen az a kis vonal az nem azért van ott mert úgy van odatéve a kép...mert mint látod "mind a két ibra" ki van vágvadanikaa10 írta:
Szerintem vagy próbáld megcsinálni szépre, ha már összevágsz két képet vagy ne nagyon csináld ezt, mert így nem valmi szép, hogy ott van az a nagyon jól látható vonal.
Szerk.: Amúgy az Ibrás, azt a kis hibát eltekintve nagyon jó.
Már bocsi,de az Ibrás képen az a kis vonal az nem azért van ott mert úgy van odatéve a kép...mert mint látod "mind a két ibra" ki van vágvadanikaa10 írta:Szerintem vagy próbáld megcsinálni szépre, ha már összevágsz két képet vagy ne nagyon csináld ezt, mert így nem valmi szép, hogy ott van az a nagyon jól látható vonal.2barcafan2 írta:Végre találtam Piqué.ről egy "normális" képet...:
Ibráról.:
![]()
Szerk.: Amúgy az Ibrás, azt a kis hibát eltekintve nagyon jó.
Szerintem vagy próbáld megcsinálni szépre, ha már összevágsz két képet vagy ne nagyon csináld ezt, mert így nem valmi szép, hogy ott van az a nagyon jól látható vonal.2barcafan2 írta:Végre találtam Piqué.ről egy "normális" képet...:
Ibráról.:
![]()
Igen?danikaa10 írta:
Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem sokat fognak jelentkezni, mert 4 játékos egy képre nagyon sok.Még a 3 talán - talán, de 4.
palesz77...: danikaa10-nek igaza van...4 játékos nagyon sok egy sigre....danikaa10 írta:Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem sokat fognak jelentkezni, mert 4 játékos egy képre nagyon sok.palesz77 írta:Hali. Egy vállalkozó szellemű sigmester kéne nekemSzeretnék egy képet, amin 4 játékos szerepel:
Xavi - Jonathan - Thiago - Iniesta(ha lehet ilyen sorrendben).
Tudom, hogy nagy kérés, mert biztos nehéz képeket találni az ifikről, tőlem akár a Gamperkupás mezben is lehetnekDe nagyon szeretnék egy ilyen képet
![]()
![]()
légyszi, valaki csinája meg nekem, annak ezer hálám
![]()
(ha lehet, olyan stílusban, mint Sanamának van, de ez nem olyan fontos)
Előre is kösz, ha valaki vállalkozik, az jelezhetné PÜ-ben - hogy ne reménykedjek fölöslegesen.![]()
kösziMég a 3 talán - talán, de 4.
Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem sokat fognak jelentkezni, mert 4 játékos egy képre nagyon sok.palesz77 írta:Hali. Egy vállalkozó szellemű sigmester kéne nekemSzeretnék egy képet, amin 4 játékos szerepel:
Xavi - Jonathan - Thiago - Iniesta(ha lehet ilyen sorrendben).
Tudom, hogy nagy kérés, mert biztos nehéz képeket találni az ifikről, tőlem akár a Gamperkupás mezben is lehetnekDe nagyon szeretnék egy ilyen képet
![]()
![]()
légyszi, valaki csinája meg nekem, annak ezer hálám
![]()
(ha lehet, olyan stílusban, mint Sanamának van, de ez nem olyan fontos)
Előre is kösz, ha valaki vállalkozik, az jelezhetné PÜ-ben - hogy ne reménykedjek fölöslegesen.![]()
köszi
Sanama írta:2barcafan2
Gratulálok először is. Egyre jobb vagy komolyan, és milyen kitartásod van!![]()
Annyi bajom van ezekkel a sigekkel,hogy az az ezüstös csík valahogy nem passzol oda a szélekre, szerintem.