2006.04.20. 11:11:29
Sziasztok,
Nagyon örülök, hogy már az első meccsen sikerült előnyt szereznünk, nagyon okos, szép játékkal és helyenként némi szerencsével is. Nagyon hasonló a helyzet a Chelsea elleni Nou Camp-beli visszavágóhoz, most nekik kell többet kezdeményezni, vhogy úgy érzem ők jobban nekünk fognak esni, mint tette azt a Chelsea legutóbb. Most is a középpálya lehet a legfontosabb, nem tudom, hogy Deco vissza fog-e térni, mert Iniesta zseniálisan helyettesítette őt. Oleguer hiányának (látva a legutóbbi meccseken nyújtott teljesítményét) egyáltalán nem örülök, nem szívesen látnám helyette Belletit a csapatban. Nem tudom Larsson vajon meggyógyul-e a visszavágóra, bár ha igen, akkor sem biztos, hogy nem Giuly-nak kéne kezdeni, sztem szárnyakat kaphat a szép (és nagyon fontos) góljától!
Nagyon taktikusan, sokat járatva a labdát kell játszanunk, stabil középpályával és szervezett védekezéssel. Azt ők is tudják, hogy kezdeményezniük kell, de vigyázni is hátul, hogy ne kapjanak gólt/gólokat. A nyilatkozataik elszántak, de az előny nálunk van! Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy ennél jóval nagyobb előnyt is le lehet adni, ha nem koncentrálunk ilyen profin, mint tettük ezt a Chelsea elleni mindkét meccsen és most a San Siro-ban is!
Sempre Barca!!!