Már bocsánat az offért, de a Moderálás fórumot olvasgasd egy kicsitJunior Gong írta:...

Én nem érem be a semmivelJunior Gong írta:Uhh bazzeg,ez elég agysorvasztó volt:tudom ,hogy kinek a papp és kinek az a szájba tekert pappné,csak mi felénk ezt így kezdtük el mondogatni.de mond1 nincs semmi baj...........és ,hogy a fifa vagy a pes már tényleg nem érdekel neked a papp kell nekem meg a lánya
Én nem arra mondtam, hanem kompletten. Mindegy nem akarok vitatkozni az ízléseddel én és még sokan mások nem így látjuk.Fernando írta:Junior Gong írta:Mi 360-on játszottunk.de szerintem ps3mon is jobb a pes ,maga a játék szinvonal.a fifa egy árkád játék a pes pedig simulátor az aki szeret focizni az a pest favorizálja ott frankón bele élheted magad és mindig mást kell csinálnod és kreatívnak kell lenned míg fifán begyakorlod a dolgokat és egyből te vagy a raj bár a fifa 10 lopott ebből valamennyit de így se közelíti meg.és nálam a grafika is sokkal jobban ott van a pesnél de ez lehet ,hogy azért van amit te mindtál ,hogy a pes az xboxra a fifa meg ps3ra.
Én nem arra mondtam, hanem kompletten. Mindegy nem akarok vitatkozni az ízléseddel én és még sokan mások nem így látjuk.Junior Gong írta:Mi 360-on játszottunk.de szerintem ps3mon is jobb a pes ,maga a játék szinvonal.a fifa egy árkád játék a pes pedig simulátor az aki szeret focizni az a pest favorizálja ott frankón bele élheted magad és mindig mást kell csinálnod és kreatívnak kell lenned míg fifán begyakorlod a dolgokat és egyből te vagy a raj bár a fifa 10 lopott ebből valamennyit de így se közelíti meg.és nálam a grafika is sokkal jobban ott van a pesnél de ez lehet ,hogy azért van amit te mindtál ,hogy a pes az xboxra a fifa meg ps3ra.
Hát ha konzol alatt nem PS2-t értesz akkor nem értek Veled egyet, hiszen kb direkt így is lett csinálva. PC=PES, X360, PS3=FIFA. Ez nagyjából el is van ismerve, és alá is tudom támasztani, mivel mindkettővel játszok, játszottam.Junior Gong írta:Megnyugtatlak,konzolon is sokkal jobb a pes mint a fifa,hidd el nekem.Pénteken az egyik spanomnál voltam játszani a fifával kb egy meccsig birtuk a pessel pedig estétől reggel 10ig.de hát izlések és pofonok,de a pesnél nincs jobb focis játék még,mert hát a pár éve a fifáról is ezt mondtam aztán meg jött a pro evoElBartimaeus írta:Azt hallottam, hogy konzolon nagyon állat a FIFA, bosszús is vagyok, mert én csak PC-vel foglalkozok, egy játékért nem fogok xbox-ot venni... PC-n viszont a PES sokkal a FIFA előtt jár, mind mozgásban, mind grafikában, mind minden másban. Bár néha kicsit lassan reagálja le azt amit mondok neki, bár fifa-ról kell átszoknom arra.
Megnyugtatlak,konzolon is sokkal jobb a pes mint a fifa,hidd el nekem.Pénteken az egyik spanomnál voltam játszani a fifával kb egy meccsig birtuk a pessel pedig estétől reggel 10ig.de hát izlések és pofonok,de a pesnél nincs jobb focis játék még,mert hát a pár éve a fifáról is ezt mondtam aztán meg jött a pro evoElBartimaeus írta:Azt hallottam, hogy konzolon nagyon állat a FIFA, bosszús is vagyok, mert én csak PC-vel foglalkozok, egy játékért nem fogok xbox-ot venni... PC-n viszont a PES sokkal a FIFA előtt jár, mind mozgásban, mind grafikában, mind minden másban. Bár néha kicsit lassan reagálja le azt amit mondok neki, bár fifa-ról kell átszoknom arra.
Úgyvalahogy. Baromi jó játék lett. Tényleg, mármár kezd hasonlítani egy igazi meccshez. Ha még a kommentáron finomítanának, mindent vinne. De így is messze-messze a legjobb Fifa.Fernando írta:a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek).![]()
Én x360-on játszok. Ott a lábszagát sem érzi a PES a FIFA-nak sajnos. Csalódás is volt. Kegyetlenül buta játék a PES szerintem konzolon. Össze vissza passzolgatnak ezerrel, bele se tudsz érni a labdába, irreálisan pattog, nem lehet benne normálisan indítani sem, se passzolni. Gyengék a mozgások. X360 FIFA10 szerintem idén mindent visz.barca99 írta:...szól az Urban Legend, de nem kell neki bedőlni. Persze, lehet, hogy tetszeni fog a játék, de túl sok focira ne számíts. A kapus intelligenciája tényleg kritikán aluli, ha pedig nem nyúlsz a beállításokhoz, és minden rásegítés bekapcsolva marad, akkor a fizikát meghazudtolva és rettenetesen bután passzol a játék.Fernando írta:a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek).
Persze el lehet vele szórakozni, de nekem még mindig inkább a PES az, ami inkább a valódi focira hasonlít (bár azzal csak PC-n játszottam).
...szól az Urban Legend, de nem kell neki bedőlni. Persze, lehet, hogy tetszeni fog a játék, de túl sok focira ne számíts. A kapus intelligenciája tényleg kritikán aluli, ha pedig nem nyúlsz a beállításokhoz, és minden rásegítés bekapcsolva marad, akkor a fizikát meghazudtolva és rettenetesen bután passzol a játék.Fernando írta:a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek).
Ez bonyolult. Nekem a PES a Become Legend miatt jó, a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek).Rewolution5 írta:egy kérdés?! pro evolution soccer vs Fifa ---vélemények?? melyik jobb játék???
Én Ml-ben kezdtem egyet a Burnley-velMessiFan írta: Kb ennyi. Ti szoktatok még játszani?:D
Danka00792 írta:Egyik se jó, nézd meg ezt, legjobb focis játék forevőőr!Rewolution5 írta:egy kérdés?! pro evolution soccer vs Fifa ---vélemények?? melyik jobb játék???
Katt