Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sjay
Entrenador del Barça

2010.04.28. 16:18:11

Junior Gong írta:...
Már bocsánat az offért, de a Moderálás fórumot olvasgasd egy kicsit :wink:
Junior Gong
Barça B

2010.04.28. 16:13:12

Te jobban fáraztasz mint a csajom.képzeld 360on játszottam fifával kemény egy meccset a spanom ellen és utána betettük a pest és ahhh mondhatni "kivertem a farkam a gyönyörtől" akkora volt a különbség ha ne,de már mint mondtam kinek a pap és kinek meg a lánya.ebbe pedig te kötöttél bele ,hogy az a kinek a pa és kinek a papné,de kérlek szépen az istenre ha nálunk a telepen így szoktuk mondani és így szoktam meg akkor miért úgy irjam le ahogy te ismered mert feltételeztem rólad ,hogy ismered,mert eléggé ilyen kis okoskodónak tünsz biztos van szemüveged és a tanárok kedvence volt általánosba.én már tényleg lekulázlak nekem a pes jön be neked meg a fifa de nálam a fifa olyan mint pl:a need for speed,a pes pedig olyan mint a gran turismo.gondolom vágod a különbséget az egyik árkád játék a másik meg simulátor és én a simulátorokat kamázom jobban.ÉN te lehet ,hogy az árkádot de az engem nem érdekel.ennyi légy jó okoskodj sokat szevasz
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.28. 16:04:56

Én komolyan kétlem, hogy Te X360-on játszottál volna a FIFA-val. Ha így lenne nem kérdeznél butaságokat. Egyébként a vallásos témára: közhely, mondás. Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Ebből következetesen levonva régen gyenge, silány anyagból készültek a korsók, ma már erősek, strapabíróbbak nem törnek olyan könnyen. Kb ennyi értelme volt belekötni ebbe. :wink:

És én itt ezt az offolást be is fejezem. Ja igen, szólás mondásos kollégám: mondhatod a vaknak, hogy virrad. :D

Egyébként szép a gyepes képed.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Junior Gong
Barça B

2010.04.28. 16:00:03

De ost komolyan valaki méf irjon már miben látja jobbnak a pest a fifánál ami tényleg jó volt addig amíg nem adták ki a proevot.Már csak a játék nehézség miatt is jobban bejön nekem,mindig meg tud lepni a gép még egy év után is.
Ajánlok neked egy cikket amit még az 576konzol(már megszünk most már csak simán 576) cimű újságban csináltak össze haonlítótták a fifát és a pest.A fifa egy olyan csaj volt akivel összejöttél elvioltál jó volt a sex meg minden de hiányzott valami és jött a pes egy olyan nő akire mindig vágytál soha nem untál rá mindig tudodd meglepetést szerezni és nem laposodott el vele a kapcsolatod
Junior Gong
Barça B

2010.04.28. 15:53:25

akkor mennyünk bele a vallásokba,nem csak katolikus papp létezik,mert nekik ugyebár ott a cölibátus de vannak református papok is akinkek lehet kefélni,persze elvileg egy nővel de attól lehet lánya és még van pár vallás ahol a papok csinálgathatnak gyerekeket.na meg a katolikus papok se arról híresek ,hogy betartják a cölibátust főleg mostanába.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.28. 15:48:14

Junior Gong írta:Uhh bazzeg,ez elég agysorvasztó volt:tudom ,hogy kinek a papp és kinek az a szájba tekert pappné,csak mi felénk ezt így kezdtük el mondogatni.de mond1 nincs semmi baj...........és ,hogy a fifa vagy a pes már tényleg nem érdekel neked a papp kell nekem meg a lánya
Én nem érem be a semmivel :lol: (papnak gyerek? paradox)

Mindegy, tényleg béke! PS2-n amúgy én is PES-t nyomtam haverommal, a 2009 az nagyon jó volt. Bár picit dühített, hogy leváltogatott a védőimről és így kaptam a gólokat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Junior Gong
Barça B

2010.04.28. 15:44:28

Uhh bazzeg,ez elég agysorvasztó volt:tudom ,hogy kinek a papp és kinek az a szájba tekert pappné,csak mi felénk ezt így kezdtük el mondogatni.de mond1 nincs semmi baj...........és ,hogy a fifa vagy a pes már tényleg nem érdekel neked a papp kell nekem meg a lánya
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.28. 15:39:27

Az kinek a pap, kinek a papné, és van a FIFA-nak is. :lol: Mindegy bocs az offért.

Amúgy én szeretem a PES-t is meg a FIFA-t is, és nem esélytelen, hogy egyszer konzolon is jobb legyen a Konami mint az EA, de ennek még nem jött el az ideje.
Junior Gong
Barça B

2010.04.26. 07:59:09

Fernando írta:
Junior Gong írta:Mi 360-on játszottunk.de szerintem ps3mon is jobb a pes ,maga a játék szinvonal.a fifa egy árkád játék a pes pedig simulátor az aki szeret focizni az a pest favorizálja ott frankón bele élheted magad és mindig mást kell csinálnod és kreatívnak kell lenned míg fifán begyakorlod a dolgokat és egyből te vagy a raj bár a fifa 10 lopott ebből valamennyit de így se közelíti meg.és nálam a grafika is sokkal jobban ott van a pesnél de ez lehet ,hogy azért van amit te mindtál ,hogy a pes az xboxra a fifa meg ps3ra.
Én nem arra mondtam, hanem kompletten. Mindegy nem akarok vitatkozni az ízléseddel én és még sokan mások nem így látjuk. :wink: Béke.[/qu
Kinek a pap,kinek meg a lánya.Csak azt nem értem,hogy miért a pes-nek van itt topic nyitva?Na Peace
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.26. 06:53:31

Junior Gong írta:Mi 360-on játszottunk.de szerintem ps3mon is jobb a pes ,maga a játék szinvonal.a fifa egy árkád játék a pes pedig simulátor az aki szeret focizni az a pest favorizálja ott frankón bele élheted magad és mindig mást kell csinálnod és kreatívnak kell lenned míg fifán begyakorlod a dolgokat és egyből te vagy a raj bár a fifa 10 lopott ebből valamennyit de így se közelíti meg.és nálam a grafika is sokkal jobban ott van a pesnél de ez lehet ,hogy azért van amit te mindtál ,hogy a pes az xboxra a fifa meg ps3ra.
Én nem arra mondtam, hanem kompletten. Mindegy nem akarok vitatkozni az ízléseddel én és még sokan mások nem így látjuk. :wink: Béke.
vlxe
Capitá del Barça

2010.04.25. 23:35:07

Megszereztem az első idény végén (Master League) Fabregast, bár azért elég dúrva ára lett... :S Remélem jobb lett tőle a csapatom, mert azért nem kis aprópénzbe került :D http://yfrog.com/0aimg2090pj
Kép
Junior Gong
Barça B

2010.04.25. 21:20:45

Mi 360-on játszottunk.de szerintem ps3mon is jobb a pes ,maga a játék szinvonal.a fifa egy árkád játék a pes pedig simulátor az aki szeret focizni az a pest favorizálja ott frankón bele élheted magad és mindig mást kell csinálnod és kreatívnak kell lenned míg fifán begyakorlod a dolgokat és egyből te vagy a raj bár a fifa 10 lopott ebből valamennyit de így se közelíti meg.és nálam a grafika is sokkal jobban ott van a pesnél de ez lehet ,hogy azért van amit te mindtál ,hogy a pes az xboxra a fifa meg ps3ra.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.25. 20:36:57

Junior Gong írta:
ElBartimaeus írta:Azt hallottam, hogy konzolon nagyon állat a FIFA, bosszús is vagyok, mert én csak PC-vel foglalkozok, egy játékért nem fogok xbox-ot venni... PC-n viszont a PES sokkal a FIFA előtt jár, mind mozgásban, mind grafikában, mind minden másban. Bár néha kicsit lassan reagálja le azt amit mondok neki, bár fifa-ról kell átszoknom arra.
Megnyugtatlak,konzolon is sokkal jobb a pes mint a fifa,hidd el nekem.Pénteken az egyik spanomnál voltam játszani a fifával kb egy meccsig birtuk a pessel pedig estétől reggel 10ig.de hát izlések és pofonok,de a pesnél nincs jobb focis játék még,mert hát a pár éve a fifáról is ezt mondtam aztán meg jött a pro evo
Hát ha konzol alatt nem PS2-t értesz akkor nem értek Veled egyet, hiszen kb direkt így is lett csinálva. PC=PES, X360, PS3=FIFA. Ez nagyjából el is van ismerve, és alá is tudom támasztani, mivel mindkettővel játszok, játszottam.
Junior Gong
Barça B

2010.04.25. 20:27:07

ElBartimaeus írta:Azt hallottam, hogy konzolon nagyon állat a FIFA, bosszús is vagyok, mert én csak PC-vel foglalkozok, egy játékért nem fogok xbox-ot venni... PC-n viszont a PES sokkal a FIFA előtt jár, mind mozgásban, mind grafikában, mind minden másban. Bár néha kicsit lassan reagálja le azt amit mondok neki, bár fifa-ról kell átszoknom arra.
Megnyugtatlak,konzolon is sokkal jobb a pes mint a fifa,hidd el nekem.Pénteken az egyik spanomnál voltam játszani a fifával kb egy meccsig birtuk a pessel pedig estétől reggel 10ig.de hát izlések és pofonok,de a pesnél nincs jobb focis játék még,mert hát a pár éve a fifáról is ezt mondtam aztán meg jött a pro evo
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.25. 19:17:33

Azt hallottam, hogy konzolon nagyon állat a FIFA, bosszús is vagyok, mert én csak PC-vel foglalkozok, egy játékért nem fogok xbox-ot venni... PC-n viszont a PES sokkal a FIFA előtt jár, mind mozgásban, mind grafikában, mind minden másban. Bár néha kicsit lassan reagálja le azt amit mondok neki, bár fifa-ról kell átszoknom arra.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.25. 11:19:45

Fernando írta:a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek). :)
Úgyvalahogy. Baromi jó játék lett. Tényleg, mármár kezd hasonlítani egy igazi meccshez. Ha még a kommentáron finomítanának, mindent vinne. De így is messze-messze a legjobb Fifa. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
vlxe
Capitá del Barça

2010.04.25. 11:15:18

Leigazoltam Walcott-t a barcába.. első idény közben sikerült :) Igaz, hogy 79-es LWF játékos, de olyan gyors, hogy szinte verhetetlen a baloldalam :wink: Jó kis playa és csak 20 millió euró volt :)
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.24. 17:12:48

barca99 írta:
Fernando írta:a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek). :)
...szól az Urban Legend, de nem kell neki bedőlni. Persze, lehet, hogy tetszeni fog a játék, de túl sok focira ne számíts. A kapus intelligenciája tényleg kritikán aluli, ha pedig nem nyúlsz a beállításokhoz, és minden rásegítés bekapcsolva marad, akkor a fizikát meghazudtolva és rettenetesen bután passzol a játék.
Persze el lehet vele szórakozni, de nekem még mindig inkább a PES az, ami inkább a valódi focira hasonlít (bár azzal csak PC-n játszottam).
Én x360-on játszok. Ott a lábszagát sem érzi a PES a FIFA-nak sajnos. Csalódás is volt. Kegyetlenül buta játék a PES szerintem konzolon. Össze vissza passzolgatnak ezerrel, bele se tudsz érni a labdába, irreálisan pattog, nem lehet benne normálisan indítani sem, se passzolni. Gyengék a mozgások. X360 FIFA10 szerintem idén mindent visz.

Szerk.: Évek óta nem játszottam PC-n se FIFA-t, se PES-t, de amikor játszottam akkor inkább PES-eztem, az tényleg hűbb volt a valósághoz.
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.24. 12:08:44

...szól az Urban Legend, de nem kell neki bedőlni. Persze, lehet, hogy tetszeni fog a játék, de túl sok focira ne számíts. A kapus intelligenciája tényleg kritikán aluli, ha pedig nem nyúlsz a beállításokhoz, és minden rásegítés bekapcsolva marad, akkor a fizikát meghazudtolva és rettenetesen bután passzol a játék.
Persze el lehet vele szórakozni, de nekem még mindig inkább a PES az, ami inkább a valódi focira hasonlít (bár azzal csak PC-n játszottam).
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.24. 11:21:42

Rewolution5 írta:egy kérdés?! pro evolution soccer vs Fifa ---vélemények?? melyik jobb játék???
Ez bonyolult. Nekem a PES a Become Legend miatt jó, a FIFA meg játékélményben idén felülmúlhatatlan. (XBOX360-ról beszélek). :)

Jut eszembe kezdtem egy új BaL módót. A név valószínűleg pár embernek ismerős lesz: Santi Munez :lol: (Goal!)(Mehikó). Mallorcában vagyok, egyenlőre a tartalékos meccseket játszottam le Professional szinten nyomom. Most fogok majd bekerülni az utazó keretbe.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.04.24. 10:38:33

ez kva idegesítő vettem két olcsó és kiba jó 18-19 éves playát mind a 2 fejlődött fél év alatt 8 at új szezon megy mind2 izomból lefele...
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
MR. TROMORT777

2010.04.21. 15:58:26

MessiFan írta: Kb ennyi. Ti szoktatok még játszani?:D
Én Ml-ben kezdtem egyet a Burnley-vel :lol:
Első évben már sikerült Pl-t nyernem Top player-en. Nagyon meglepődtem.
Második évbe behúztam a BL-t(Barcával döntőztem),+ megvédtem a címemet a Pl-be. (17 pontos hátrányt ledolgozva nagyon jó hajrával.)
Igazolások: Első évben megvettem Halmosit, meg pár fiatalt.
Második évben Jeffren-t meg Lukakut, meg fiatalokat.
Am idegesítő, hogy nyertem 2 PL-t +1BL-t és mégis 62. vagyok a klub ranglistán. Pénzem van egy csomó, de mégsem tudok igazolni, mert nem akarnak jönni.
Az a baj, hogy már erre is ráuntam. Megynyertem mindent ami fontos, és mostmár nem tudok mit csinálni.
streho87
Jugador del Barça

2010.04.21. 11:55:43

Én tegnap a 2010-11-es BL kiírásban az elődöntőben az Intert kaptam és idegenben volt az első meccs, 2-0-ra nyertem, majd jött a hazai meccs: Végeredmény 5-1 :D, a bajnokságban meg egyből jött a madrid elleni meccs a Bernabeu-ból, végeredmény 0-7:D
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.04.20. 20:16:58

Sziasztok. Kezdtem egy új bajnokságot az Interrel. Eladtam sok sok játékost most nem írok le és igazoltam 3 kp-t akik Wijnaldum egy holland 18 éves srác aki elég fürge és jó játékos. De ő inkább Lennon cseréje akit 27 millióért vettem a baloldalra előretolt kp. A másik oldalra Wright-Phillipset aki nagyon hasznos playa mert rendkívül gyors és jól lő szóval egy messi féle. Most igazoltam az év végére nem kevesebb mint 53 millióért Robinhot mert Diego Milito nem teljesít túl jól. Mármint lassú ezért nem nagyon tudok vele ziccerekbe kerülni. Tervezem még védők igazolását mert összesen 4 védőm van :D

Egyébként most vagyok a bl elődöntőben a Milannal és 2 ponttal vezetem a bajnokságot. A bajnokok ligájának a negyeddöntőjében a Barcával verekedtem meg nagy bánatom ellenére.
http://www.imagebam.com/image/07986e77294137
A nyolcaddöntőben meg a realt vertem összesítésben 4-2-re. (3-1,1-1)

Kb ennyi. Ti szoktatok még játszani?:D
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.04.18. 13:49:16

Danka00792 írta:
Rewolution5 írta:egy kérdés?! pro evolution soccer vs Fifa ---vélemények?? melyik jobb játék???
Egyik se jó, nézd meg ezt, legjobb focis játék forevőőr!
Katt

atya isten :D

csak a PES!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Lezárt