A Magyar Barca Zártosztály #2
-
- Director del Fútbol
Én, mint azt már említettem nem valószínű, hogy tudok menni a holnapi focira, mert családi program van, DE! Az esti focira ha meglennénk, akkor igen!!! Elvileg a Bercynek jó, a Zsoltikának jó, nekem is, az már 3! Lenne még három ember legalább holnap este 9-11-ig??? 

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Monnyuk nekem jó lenne a szombat is, de mivel elég hamar itt van a szombat és ez már az utolsó pillanat, ezért tegyük át jövő hétre.Ronaldinho 17 írta:Igen! Ezt már itt is említettem,csak valahogy nem lett belőle soha semmi!!Én nem tudok sajna szombaton menni(sulinak szalagavató,és már vettem jegyet)
A lényeg hogy este 9-től 11-ig szoktunk játszani szombatonként(ugyanott ahol mi is),és az a társaság akik kint szoktak játszani a betonon(no nem a brazil részleg)!Ők benne lennének!Szóval minimum 5-6 emberkét össze kellene szednünk,csak az a baj hogy ugyanúgy szombaton van illetve későn,de sztem nincs akkor iram délután hogy este ne tudjunk még játszani,illetve neked nekem közel van,Melkorék kocsival...szóval azért megoldható!Beszéljétek meg!Amúgy estére hazaérek szóval én megyek velük játszani,de ha nem is mostanra,jövőhétre összehozhatjuk!
Ha kell létszám még jelentkezik akkor tudunk még róla beszélni.
Nem megyek szombaton, influenzás vagyok. De ha össze is szedem magam, az ünnepségre megyek. Oda megy vki?
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Entrenador del Barça
Igen! Ezt már itt is említettem,csak valahogy nem lett belőle soha semmi!!Én nem tudok sajna szombaton menni(sulinak szalagavató,és már vettem jegyet)
A lényeg hogy este 9-től 11-ig szoktunk játszani szombatonként(ugyanott ahol mi is),és az a társaság akik kint szoktak játszani a betonon(no nem a brazil részleg
)!Ők benne lennének!Szóval minimum 5-6 emberkét össze kellene szednünk,csak az a baj hogy ugyanúgy szombaton van illetve későn,de sztem nincs akkor iram délután hogy este ne tudjunk még játszani,illetve neked nekem közel van,Melkorék kocsival...szóval azért megoldható!Beszéljétek meg!Amúgy estére hazaérek szóval én megyek velük játszani,de ha nem is mostanra,jövőhétre összehozhatjuk!
A lényeg hogy este 9-től 11-ig szoktunk játszani szombatonként(ugyanott ahol mi is),és az a társaság akik kint szoktak játszani a betonon(no nem a brazil részleg

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
BOSZÜ HFCB!
GOD SAVE THE TEAM!!!

GOD SAVE THE TEAM!!!

-
- Entrenador del Barça
Hát nem a legjobb évünk volt
de legalább együtt maradt a csapat(részben)és lesz ez még újra szép! 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boldog (második) születésnapot
Hungarian FCBarcelona
üdv
gnorbert
Hungarian FCBarcelona

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Biztos nem megyek a délutánira, nem érek rá.
Levente sem hiszem, hogy menne...
Levente sem hiszem, hogy menne...
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. Mehrl
8. gnorbert
2.
3.
4.
5.
6.
7. Mehrl
8. gnorbert
Szilva: ha a kurvázás alatt bulit értesz, akkor ki kell ábrándítsalak, mindenképp megyek:) Egyrészt szülinapot, másrészt tornagyőzelmet ünneplünk, szal kötelező
Bercy: azért sem szívesen megyek, mert félek, hogy elsodornálak, tudod, mindig nagyon vigyázok Rád, mint a hímestojásra

Bercy: azért sem szívesen megyek, mert félek, hogy elsodornálak, tudod, mindig nagyon vigyázok Rád, mint a hímestojásra

-
- Entrenador del Barça
A sok beszédbe csak a szája fárad el...Silvanus írta:De akkor meg ne tudjam, hogy kurvázni meg elmentél!!!Boogess írta:Én inkább nem, mint igen. Szal rám ne számítsatok, nem volt még olyan, hogy egy torna után maradt volna elég energiám/nem rúgtak le/kentek fel a palánkra.

-
- Director del Fútbol
De akkor meg ne tudjam, hogy kurvázni meg elmentél!!!Boogess írta:Én inkább nem, mint igen. Szal rám ne számítsatok, nem volt még olyan, hogy egy torna után maradt volna elég energiám/nem rúgtak le/kentek fel a palánkra.

"Més Cuen un Club"
Én inkább nem, mint igen. Szal rám ne számítsatok, nem volt még olyan, hogy egy torna után maradt volna elég energiám/nem rúgtak le/kentek fel a palánkra.
Na még1x... (remélem szombaton nem ilyen lesz a reakcióidő...)
Drága B Csapat
Legyetek oly jók (esetleg szánjatok meg figyelmetekkel), és iratkozzatok fel most szombatra, ki az aki jön, és ki az aki nem jön
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. gnorbert
ui.
k*rvaéletbemárhogykönyörögnikellbasszameg

Drága B Csapat

Legyetek oly jók (esetleg szánjatok meg figyelmetekkel), és iratkozzatok fel most szombatra, ki az aki jön, és ki az aki nem jön

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. gnorbert
ui.
k*rvaéletbemárhogykönyörögnikellbasszameg

November 25-i focizás Csepelen:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. gnorbert
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. gnorbert
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom, hogy a torna után lesz valaki aki a "B" csapatból akar még délután focizni?
Jó lenne ha már most elkezdenétek rajta gondolkodni, mert ha sokan nem jönnének el akkor embereket kell toborozni, hogy ne 5-6 kergessük a labdát.
Jó lenne ha már most elkezdenétek rajta gondolkodni, mert ha sokan nem jönnének el akkor embereket kell toborozni, hogy ne 5-6 kergessük a labdát.
No srácok
Ezt most ide írom...
Érkezés tehát max. 9:50 ugyanis:
1. Első meccs 10:20 HFCB B vs. Juve
A Juve legutóbb 7:0-ra [auto_cenzúra] ki, tehát a lehető legmaximálisabb alázásban kell részesítenünk őket (a szeretet, és a peace jegyében persze) cserébe
2. Next game: 11:00 Milan vs. HFCB B
Gondolom nem is kell mondanom mi mindennel "tartozunk nekik"...
Szét köll tépni őket. Apró cafatokra
3. Ezután (nem sokkal): 11:40 Real Madrid vs. HFCB B
El Clásico - jól kell helytállni, és akkor nem lehet gond
4. Ezt követően: 12:20 HFCB B vs. Roma
Bosszuljuk meg az ujjamat plííííííííííííííííííííííííííííz
Elsődleges cél: játszunk egy jót, érezzük kellemesen magunkat egymással kb. 10-14-ig.
Minden egyéb pusztán pozitívum...
üdv
gnorbert

Ezt most ide írom...
Érkezés tehát max. 9:50 ugyanis:
1. Első meccs 10:20 HFCB B vs. Juve
A Juve legutóbb 7:0-ra [auto_cenzúra] ki, tehát a lehető legmaximálisabb alázásban kell részesítenünk őket (a szeretet, és a peace jegyében persze) cserébe

2. Next game: 11:00 Milan vs. HFCB B
Gondolom nem is kell mondanom mi mindennel "tartozunk nekik"...

3. Ezután (nem sokkal): 11:40 Real Madrid vs. HFCB B
El Clásico - jól kell helytállni, és akkor nem lehet gond

4. Ezt követően: 12:20 HFCB B vs. Roma
Bosszuljuk meg az ujjamat plííííííííííííííííííííííííííííz

Elsődleges cél: játszunk egy jót, érezzük kellemesen magunkat egymással kb. 10-14-ig.
Minden egyéb pusztán pozitívum...
üdv
gnorbert
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Ja!
Mostanság jó a foci, csak el ne kiabáljam
Mostanság jó a foci, csak el ne kiabáljam

Jó volt megint veletek focizni...
Már nagyon hiányzott...

Már nagyon hiányzott...
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok.
Elnézést, hogy az utóbbi időben eltűntem. Összejöttek a dolgok a suliban, továbbá pénteken megműtöttek s így nem is tudtam szombaton jönni focizni. Jövő szombat is kétséges. Ha jövök is, a kaput még tuti el kell kerülnöm.
Remélem a hétvégi meccse a barca csapattagoknak jól sikerült.
Minden jót!
Hamarosan visszatérek!
Victor.
Elnézést, hogy az utóbbi időben eltűntem. Összejöttek a dolgok a suliban, továbbá pénteken megműtöttek s így nem is tudtam szombaton jönni focizni. Jövő szombat is kétséges. Ha jövök is, a kaput még tuti el kell kerülnöm.
Remélem a hétvégi meccse a barca csapattagoknak jól sikerült.
Minden jót!
Hamarosan visszatérek!
Victor.
Kedves Gábor!
Remélem tévedsz
Szerintem a közös munka (akármilyen szinten) meghozza a sikert... meglátjuk!
üdv
Remélem tévedsz

Szerintem a közös munka (akármilyen szinten) meghozza a sikert... meglátjuk!
üdv
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Értem én!
Közben rájöttem, hogy vidékről igazoltatok, így a kapus dolog bebukva
Sztem a csiszolódás meg ilyen szinten sose fog mutatkozni...nem pesszimizmus, csak vélemény.
Közben rájöttem, hogy vidékről igazoltatok, így a kapus dolog bebukva

Sztem a csiszolódás meg ilyen szinten sose fog mutatkozni...nem pesszimizmus, csak vélemény.