Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.25. 11:07:25

lionelmessi19 írta:Itt vannak az érvek, amik Rijkaard mellett szólnak, és csak ebben az évben érte el őket.

A bl-ben a legjobb 16-ban vagyunk, méghozzá úgy, hogy a werder elleni, és Chelsea elleni otthoni meccsekre fantasztikusan lett összerakva a csapat, és nagyon okosan, néhol szépen is játszottak.
Valamint: tekintsd meg!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... de=tabella
A BL-ben és a bajnokságban sem tudtunk a Bremen ellenit leszámítva igazán nagy csapatot megverni. A bajnokságot csak az óriási mázlink miatt vezetjük, értsd ezalatt a Madrid és a Sevilla botladozását az utóbbi hetekben.
Nem a játékoskerettel van a baj, egy jó edző sokat ki tudna hozni ebből a garnitúrából. Ráadásul senki nem kötelezi rijkaardot arra, hogy pl. Gudjohnsent játszassa (leigazolni is felesleges volt).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.01.25. 11:09:33-kor.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.25. 11:04:10

lionelmessi19 írta:Anti, gondolom nem olvastad végig, amit írtam, csak ennél a mondatnál úgy érezted, h ki kell hogy emeljed, és gúnyolnod.
Igen is úgy gonolom, h nem látja át a dologokat az, aki 1 személyben Rijkaardot teszi felelősség a rosszabb teljesítményért, amivel egyébként vezetjük a bajnokságot, és bl-ben ott vagyunk a lejobb 16 közt.
Természetesen végigolvastam, amit írtál, persze az igaz, hogy csak azt az egy dolgot emeltem és gúnyoltam ki. Azért, mert azt nagy butaságnak tartom.
Nem igaz, hogy a játékosok rossz teljesítményéért rijkaard egíáltalán nem felelős. Egyrészt neki kellene motiválnia őket, másrészt, akire nem tud szép szóval hatni, azt fegyelmeznie kell. Ehelyett mit látnak a játékosok? Mindegy, ha jól játszik valaki, gólokat lő, kezdő úgyse lesz (persze ez most az utóbbi 2 meccsen változott). Ahhoz meg, hogy benn maradj a kezdőben, nem is kell hajtani, mert Ronaldinho se csinál semmit, mégis mindig kezdő... Hiába játszott ősszel Deco is rosszul, lustán, motiválatlanul, mivel nem került ki a kezdőből, tudta, hogy csinálhatja így tovább, nem kell változtatnia...
Andris
Adminisztrátor

2007.01.25. 11:03:11

Könyörgöm, nem állítom h Rijkaard egy taktikai zseni, de mi a fenét csináljon????? :evil:

Ilyen emberekre építhetne akármilyen taktikát, mint Gudjohnsen, és Giuly. Egyszerűen annyira agyatlanok és bénák, hogy sokszor ugy érzem, még én is jobban megoldottam volna az adott feladatot.

Nehogy azt higyétek már, h ide jön lippi, vagy hiddink, és akkor világmegváltás lesz. Ilyen [auto_cenzúra] játékos anyagból ők sem tudnának sokkal jobbat összehozni.

Anti!:

Itt vannak az érvek, amik Rijkaard mellett szólnak, és csak ebben az évben érte el őket.

A bl-ben a legjobb 16-ban vagyunk, méghozzá úgy, hogy a werder elleni, és Chelsea elleni otthoni meccsekre fantasztikusan lett összerakva a csapat, és nagyon okosan, néhol szépen is játszottak.
Valamint: tekintsd meg!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... de=tabella

Elképesztően [auto_cenzúra] körülmények között: rengeteg sérülés, Guddy nem vált be, a kispadon csak falábúak, és matuzsálemek maradtak.
Valamint ugy érzem, h a legnagyobb részét a felháborodásotoknak a 2007-es teljesítmény váltotta ki: akkor nézzük, a meccsek nagy részén ezzel a felállással kellett játszani:

Valdes
Belletti, Marq, Puyol, Syl
Gio, Edmilka
Xavi
Ronaldinho, Guddy, Giuly

Illetve néha Saviola, néha meg Motta (gio helyett).

Ráadásul sem Marqueznek, sem Ronaldinhonak nem ment eddig egyáltalán ebben a 3/4 hónapban. Valamint Ronaldinho és Deco el is voltak tiltva.
Ilyen játékosanyaggal elég nehéz bármit is kezdeni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.25. 10:49:42

antiimperialista írta:
lionelmessi19 írta:Én is valahogy hasonlóképp érzek, amikor meglátok egy ilyen hsz-t, h Frank mehet a csába, meg hasonlókat, de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell.
Szóval aki rijkaardot okolja, az nem látja át a dolgokat? Az látja át, aki azt hajtogatja, hogy "majd ha Eto'o és Messi felépül, jó lesz minden"? Taktika akkor se lesz... De biztos csak azért gondolom majd így, mert nem látom át a dolgokat :?
... de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell. Nem mondom, h mi olyan jól tudunk mindent, de egy lefejezett csapat, amelyik még mindig! vezeti a bajnokságot, méghozzá 1 pont előnnyel, nem csak gólaránnyal...
Anti, gondolom nem olvastad végig, amit írtam, csak ennél a mondatnál úgy érezted, h ki kell hogy emeljed, és gúnyolnod.
Igen is úgy gonolom, h nem látja át a dologokat az, aki 1 személyben Rijkaardot teszi felelősség a rosszabb teljesítményért, amivel egyébként vezetjük a bajnokságot, és bl-ben ott vagyunk a lejobb 16 közt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.25. 10:46:24

barca99 írta:
Zozzy 5 írta:Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen? :roll:
50%...vagy játszik vagy nem! :lol:

Egyébként max. bejön a végén csereként, de még lehet hogy azt sem!
Hát ez nem vmi biztató... :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.25. 10:43:07

Zozzy 5 írta:Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen? :roll:
50%...vagy játszik vagy nem! :lol:

Egyébként max. bejön a végén csereként, de még lehet hogy azt sem!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.25. 10:39:27

Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen? :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.25. 10:29:19

antiimperialista írta:
lionelmessi19 írta:Én is valahogy hasonlóképp érzek, amikor meglátok egy ilyen hsz-t, h Frank mehet a csába, meg hasonlókat, de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell.
Szóval aki rijkaardot okolja, az nem látja át a dolgokat? Az látja át, aki azt hajtogatja, hogy "majd ha Eto'o és Messi felépül, jó lesz minden"? Taktika akkor se lesz... De biztos csak azért gondolom majd így, mert nem látom át a dolgokat :?
Mostanra világossá vált h nem lehet csak az Eto'o vagy a Rijkaard problémára fogni. Annak is igaza van aki ezt, annak is aki amazt mondja.
Viszont ha nem sérült volna le eto'o akkor nem tartanánk itt! Ugyanis :
nincs az a sérülés, a barca játszhatta volna továbbra is a saját játékát ami minden bizonnyal eredményeket hozott volna. De mivel ez a sérüles megtörtént, így rijkaard-nak igenis változtatni kellett volna a taktikán. innentől jön a rijkaard problematika, hiszen nem változtatott, azthitte h ugyan az a játék, teljesen más emberekkel menni fog. itt van a rijkaard hiba.
Viszont ezek után kérdéses h Rijkaard menynire függ a játékosaitól és mennyire jó edző :?
Viszont taktika ha etoo visszatér lesz! Most azért nincs mert gudy-ék nem tudják azt a taktikát véghezvinni amit anno etooék.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.25. 10:26:23

varga tamás írta:...NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS!
...
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
Á, szerintem csak nem látod át a dolgokat :lol:
Azoknak, akik szerint nem is Barca-szurkoló, aki rijkaard távozását szeretné, azt üzenem, hogy Tamás megindokolta, miért szeretné, hogy holland barátunk lelépjen... Mondjatok érvet a maradása mellett, de ne a múltból, legyen most mérvadó az idei szezon! Eddig kihúzták a zsenijei mindig a sz.rból, most, hogy a 3 legjobb támadóból 2 hiányzik, és kellene egy kis taktikázás, a játékosokat jobban kellene motiválni, egyből csődöt mondott!

Hiddink tényleg jó lenne...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.25. 10:17:10

Vito
Llegenda del Barça

2007.01.25. 09:59:33

én sem láttam a meccset, de az elmondottak alapján el tudom képzelni...
Ronaldinhoval meg kezd teli lenni a t.k.m! azt gondoltuk, hogy hullámvölgy, formahanyatlás, de már mindenki előtt világossá vált, hogy motivációhiány és hiszti áll a háttérben! egyszerűen 0 az utóbi hetekben, hisztizik a bíróval, nem fut semmit, ha labdát veszít, akkor megáll és semmi elképzelés a játékában, mindig csak az induló biciklicsel és ott meg is áll a tudomány.

sokan írtok sokfélét, tán igaza van mindenkinek,
-talán el kéne küldeni Rijkaard-ot (de azt csak évvégén lehetne, addig pedig, ha el akar úszni a szezon, akkor elúszik)
-talán vérfrissítés kellene (ebben tuti biztos vagyok)
-talán el kellett volna küldeni ősszel 2-4 játékost (ebben is biztos vagyok)
-de van valami, amit nehezen fogadunk el, pedig a titok nyitja lehet: mégpedig a 2 "hibátlan" szezon utáni kötelező hullámvölgy, amit nagyon nehéz elfogadni és megérteni! nem hiába nem duplázot még csapat a BL-ben, nem hiába második a Chelsea (azzal a kerettel és háttérrel!!!) a premiershipben.
ezek engem sem boldogítanak, de remélem, hogy ez a magyarázat, mert innen van visszaút! -kérdés, hogy mikorra lelik meg Barcelonaban.....?
Léfe
Entrenador del Barça

2007.01.25. 08:59:06

Ne legyen igazam mert én várom Etoo és Messi visszatéréséét, de sok minden nem stimmel. Szerintem tul vagyunk a csucson. Vérátömlesztés kellene. Tegnapi meccsen mégsem voltam teljesen elégedetlen, csak nem volt /nincs/ befejező csatárunk. Saviola sem az amikor játszott Kluivert volt elöl Ő mélységből indult. Brusztolni nem tud, ez érthető. Gudy pedig nehézkes és lassú, más stilusu csapatba való. Sajnos taktikai variácioink sincsenek, mindig egy sémát játszunk, legfeljebb más emberekkel. És kérdés van e még kellő motivácio. Redmillernek sok igaza van.
Fecó
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.25. 08:45:25

redmiller írta:Beleolvastam az Élő közvetítések topikba, de nem értek egyet vele!
Nagyon szarok vagyunk mostanában... Ne jöjjön nekem senki az elmúlt évekkel!!! Az már elmúlt... A Real szurkoló is ebből akar élni... Mit nyertek az elmúlt években??? Semmit! Vérfrissítésre van szükség! Lehet, hogy pont Eto'o-ra, de attól Roni elképesztően önző labdatartása nem fog megváltozni... Guily és Guddy sem céloz pontosabban... Saviola meg egy fecske, de ismerjük a közmondást... Valamin változtatni kell, mert a Liverpool átgázol rajtunk.
Egyébként nem lennénk a bajnokság élén, ha a többiek nem botladoznának! Írtó mázlink van... Ronaldinho olyan fos, hogy az már fáj... Guily szintén, Guddy sem különb... Középpályánk sehol és a védelem sem mindig stabil... Sűrgősen rendet kellene tenni a fejekben! Különben jönnek a Rivaldo távozása után bekövetkezett szűk évek... Legnagyobb probléma, hogy senki nem olyan alázatos - talán Eto'o-t kivéve -ebben a csapatban, mint Rivaldo volt.
Rijkaard saját magával kezdhetné a rendbetételt...
ez így van! Rivaldo nagyon alázatos volt a barcával! Ronaldinhonál a jó játék úgy látszik 3 évig tartott... idén semmit nem csinál. ácsorog, nagyokat pihen, elfelejtett cselezni, nem akar futni, elveszti a lasztit és nem is nagyon ad be... szóval vele is csak egyel többen vagyunk!!! pedig nem felejtett el focizni, csak épp nem mer neki senki szólni, mert ő a ronaldinho és nehogy esetleg megsértődjön... pedig rendbe kéne már tenni fejben a srácot, mert sztem keres annyit, hogy a minumum elvárás: dolgozzon meg érte!!!
ha a sevilla nem bukja be az utóbbi 3 meccsét és a real sem követ el hülye hibákat már simán 6-8 ponttal mennének előttünk! csak nekik köszönhetjük a helyezésünket, nem a csapatnak!!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.25. 08:44:48

lionelmessi19 írta:REd!

szerintem egész más lesz ez a csapat, ha a két csatár visszatér, Ronaldinho jobban fog tudni velük játszani, és meglesz a lávány is.
Én erősen reménykedek abban, h a sérültek visszatérésével megszűnik minden probléma.
Így van, formába kell lendülni és ehhez ők is kellenek pontosabba két gólképescsatár, és ha Eto'o és Messi formába lendül akkor Roni se fog kilógni a sorból!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.25. 00:39:41

REd!

szerintem egész más lesz ez a csapat, ha a két csatár visszatér, Ronaldinho jobban fog tudni velük játszani, és meglesz a lávány is.
Én erősen reménykedek abban, h a sérültek visszatérésével megszűnik minden probléma.
- József Attila
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 23:58:13

Beleolvastam az Élő közvetítések topikba, de nem értek egyet vele!
Nagyon szarok vagyunk mostanában... Ne jöjjön nekem senki az elmúlt évekkel!!! Az már elmúlt... A Real szurkoló is ebből akar élni... Mit nyertek az elmúlt években??? Semmit! Vérfrissítésre van szükség! Lehet, hogy pont Eto'o-ra, de attól Roni elképesztően önző labdatartása nem fog megváltozni... Guily és Guddy sem céloz pontosabban... Saviola meg egy fecske, de ismerjük a közmondást... Valamin változtatni kell, mert a Liverpool átgázol rajtunk.
Egyébként nem lennénk a bajnokság élén, ha a többiek nem botladoznának! Írtó mázlink van... Ronaldinho olyan fos, hogy az már fáj... Guily szintén, Guddy sem különb... Középpályánk sehol és a védelem sem mindig stabil... Sűrgősen rendet kellene tenni a fejekben! Különben jönnek a Rivaldo távozása után bekövetkezett szűk évek... Legnagyobb probléma, hogy senki nem olyan alázatos - talán Eto'o-t kivéve -ebben a csapatban, mint Rivaldo volt.
Rijkaard saját magával kezdhetné a rendbetételt...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:39:44

A játékosokról a mai teljesítmény alapján:

valdes: amit lehetett, fogott, rajta volt midenen, gólról egyáltalán nem tehetett. jó kapus

Oleguer: szokatlanul magabiztos, és támadásoknál elég jó játszótárs volt, még ha nem is volt a legaktívabb, grat neki

Marquez: ennyit arról, h rossz forma. Jól védekezik, és még gólt is fejel. Méghogy kiégett lenne, merth valaki ezt írta a multkor...pfff

Puyol: szokásos önfeláldozó mentések, jó volt nagyon, öröm nézni, pár játékos példát vehetne a futómennyiségéről (is) 8)

Gio: háthát, Syl legalább felmegy, és viszonylag jól segíti a támadásokat, asszem az öreg Gio lassan rászolgál az "öreg jelzőre"

Motta: jóóóó! voltak taktikai szabálytalanságok, és jól vett részt a támadás előkészítésében, és még labdákat is szerzett, Edmilka cserévé lépett vissza.

Deco: na, bele is lendült, ahogy megjósoltam, jól nyomta

Iniesta: 1. félidőben kicsit leveszett, 2.-ban viszont nagyon jó volt, szép támadások egytől egyig tőle indultak :D

Ronaldinho: elég siralmas, bár a második félidőben voltak jó passzai, megmozdulásai, és nem vesztette el a labdáka végre a toporgás miatt, de tőle ez is nagyon kevés

Saviola: megtört a sorozat, de kár volt lecserélni, az izlandi hülyével össze sem lehet hasonlítani

Giuly: majd a topicjában
guddy: szintén

Xavi: jól nyomta, bár kevés időt kapott, asszem legközelebb neki is kezdenie kéne, és Ini lenne Giuly helyén. Jó volt ez így.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.24. 23:35:04

Ez az egy pont arra jó,hogy tisztán vezessük a tabellát.Én nem látom kritikusnak a helyzetet,sőt,az utolsó 20 perc egészen jó volt,innen kell folytatni majd a Celta ellen.Gudjohnsen megint bénázott,de ez van...Most már Eto'o felépüléséig ezt el kell viselnünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lionel19

2007.01.24. 23:33:36

lionelmessi19 írta:Bajnokságban mostantól ebben a felállásban nyomnám Rijkaard helyében:

Valdes
Zambrotta, Thuram, Puyol, Sylvinho
Marquez
Deco, Xavi, Ini
Ronaldinho
Saviola
Iniesta tolhatná szélen mint ma és oleguer job lenne sztem

Valdes
Zambrotta, Thuram, Puyol, Oli
Marquez
Deco, Xavi,
Ini Ronaldinho
Saviola
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 23:29:28

ja na mindegy :D na én megyek süpedni jó ésszakát mindenkinek (főleg barca szurkolónak :P ) Béke Veletek és Visca El Barca :!: :lol:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:28:07

Bajnokságban mostantól ebben a felállásban nyomnám Rijkaard helyében:

Valdes
Zambrotta, Thuram, Puyol, Sylvinho
Marquez
Deco, Xavi, Ini
Ronaldinho
Saviola
- József Attila
lionel19

2007.01.24. 23:27:26

lionelmessi19 írta:
lionel19 írta:Ezt mondom én is ha jön Eto'o akkor berugja a helyzeteket! Ha jön Messi akkor lessz helyzet!!! Volnak helyzetek de az mien hogy 5méter 27 centiról bedobásra rugja vki a labdát???? :D Nah szal Eto'o és Messi mikor jönnek?
Egyenlőre ugy néz ki, h Etoo már lassan teljes értékű edzésmunkát végez, és 1-2 bajnokis mulva már helyet kap a pályán, és valszeg oks lesz a pool elleni itthonira. Viszont Messinél nem tudni. Február 1-én jön meg Argentínából, és kezdi meg a csapattal az edzést, de mivel tudjuk, h egy talpsérülés nem olyan nagy gond, mint mondjuk etoo sérülése, talán ő is jó lesz a bl meccsre.
Tehét február közepe! :(
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:26:15

VictorValdes19 írta:tényleg lionelmessi19 a mulrkoe beszéltünk a magyar barcáról na én 12 évesen kicsi lennék köztetek :?: (bocs hogy nem ide tartozik de nem tom máshova irni sorry :oops: )
Most már mind1 :D
Asszem félre értettél, én nem vagyok magyar barcás (még 8) )

viszont a magyar barca topicban Silvanus, vagy Ronaldinho17, vagy bármelyik magyar barcás szivesen segít és válaszol. :wink:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:24:15

Ne kapkodjuk el azért.
Én is valahogy hasonlóképp érzek, amikor meglátok egy ilyen hsz-t, h Frank mehet a csába, meg hasonlókat, de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell. Nem mondom, h mi olyan jól tudunk mindent, de egy lefejezett csapat, amelyik még mindig! vezeti a bajnokságot, méghozzá 1 pont előnnyel, nem csak gólaránnyal...
Szóval nem lehet egy embert felelősnek jelölni, főleg nem az edzőt, ha valaki látja, h mit produkálnak az emberek egyenként...
- József Attila
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 23:21:44

tényleg lionelmessi19 a multkor beszéltünk a magyar barcáról na én 12 évesen kicsi lennék köztetek :?: (bocs hogy nem ide tartozik de nem tom máshova irni sorry :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2007.01.24. 23:24:47-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Lezárt