Hát igen én már amikor kiadták a sorsolást eleve a Decembert neveztem meg mint legnehezebb hónapHawk írta:Tue 27 Nov O. Lyon - FC Barcelona
Sun 02 Dec RCD Espanyol - FC Barcelona
Sun 09 Dec FC Barcelona - Deportivo
Wed 12 Dec FC Barcelona - VfB Stuttgart
Sun 16 Dec Valencia CF - FC Barcelona
Sun 23 Dec FC Barcelona - Real Madrid
Ilyen játékkal nehéz decemberünk lesz!
Igazából én most már [auto_cenzúra] a pszichéjére!!! Eredmény kell nem érdekel ki hogyan érzi magát csak fordítsuk meg ezt a kib''ottt meccsett!!!Mihu írta:Úrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Isteeeeeeeeeeeeeeeeeen. Ez a Rijkaard.........csak gratulálni tudok. Nem azt mondom hogy Aranylabdás teljesítményt nyújtott de ez most pszichésen....hátttttt....
Hát annyi esélyt látnék ezekben a cserékben hogy ők legalább akarnának, motíváltak lennének. De azért Henry meg Messi fejenként két embert kötnek le. Ők meg csak 1-1-et. Így még kevesebb területe lenne a középpályásoknak. Nem mintha most olyan sok lenne.....Pavel írta:Ez az edző egy barom. Nem érte, hogy miért nem cserél. Messi, Ronni és Henry egy nagy nulla. Henry és Messi le. Bojan és Giovanni pedig be.
Én békében vagyok mindenkivel.Mihu írta:Nincs nekem problémám senkivel, komolyan. Csak hirtelen felindulásból elkövetett hozzászólás írást követtem elfrustrat írta:Zozzy!
Köszönöm, hogy megvédtél. De ahogy látom, Mihunak nem csak velem van problémája. Ezt betudom annak, hogy a szeretett csapata vesztésre áll. Én is a hajam tépem...Peace
Nincs nekem problémám senkivel, komolyan. Csak hirtelen felindulásból elkövetett hozzászólás írást követtem elfrustrat írta:Zozzy!
Köszönöm, hogy megvédtél. De ahogy látom, Mihunak nem csak velem van problémája. Ezt betudom annak, hogy a szeretett csapata vesztésre áll. Én is a hajam tépem...