Még egyszer, utoljára leírom, mi a bajom a csapattal és rijkaarddal. Nem az a legnagyobb baj, hogy az utóbbi 6 meccsből csak egyet nyertünk, és nagyon kevés gólt rúgott a csapat, annak is nagy része rögzített játékhelyzetet követően esett. A legnagyobb baj az a kilátástalan játék, amit a csapat mutatott, és az, hogy a kiscsapatok is felülmúlták taktikailag a Barcát! Ez pedig rijkaard hibája! Sosem volt egy taktikai zseni, de amióta Henk ten Cate helyett a teljesen súlytalan Neeskens dolgozik mellette, semmit nem látok abból, amit elvileg a csapatnak játszania kellene.
Az pedig, hogy bizonyos posztokra nem a legjobb formában lévő játékosok kerülnek, vérlázító! Azt mondjátok, nem az ő hibája, hogy a játékosok nem azt csinálják, amit kér tőlük? Ugyan már, nagy a keret, bőven ki lehet hagyni a kezdőből azokat, aki nem méltóak arra, hogy odakerüljenek!
Azt pedig senki ne döntse el helyettem, hogy Barca-szurkoló vagyok-e vagy nem! Kb. '90 (és Gary Lineker, szerintem sokan azt se tudjátok, ki ő) óta a Barca a kedvenc csapatom, és az ínséges időkben sokkal büszkébb voltam rá, hogy nekik szurkolok, mint mostanában, mert azt a csapatot sokkal inkább magaménak éreztem.
Attól, hogy nagyon nem szeretem az edzőt (és nem tartom alkalmasnak erre a posztra), vagyok olyan Barca-szurkoló, mint bármelyikőtök