Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2010.04.08. 10:41:27

Azért az Arsenal elleni meccshez szerintem az Inter ellenit nem lehet majd hasonlítani sem!Wenger és az Arsenal becsületére váljék, hogy nem bunker focit játszottak már Londonban sem az első perctől próbáltak támadni!Az más kérdés, hogy nem nagyon volt náluk labda úgy meg nehéz volt!Viszont azért szemmel láthatóan próbálkoztak és nem kezdtek el 11 emberrel védekezni!Ellenben most jön az az Inter ami amúgy sem a szemkápráztató támadójátékáról híres!Ellenben megvannak azok a bekkelős rutinos játékosai meg a padjukon az az edző aki preferálja ezt a fajta gusztustalan "futballt", és nem riad vissza semmitől!Tartok az Intertől bár azt gondolom verhető ellenfél mindenféleképpen jobb/kedvezőbb, mint egy Chelsea, M.U. De azért nem szabad elbízni magukat a játékosoknak és a maxat kell adni mind idegenben mind otthon és nem szabad buta hibákat elkövetni!Én bízok a továbbjutásban nagyon!Viszont bennem van a félsz...!!!Ne nyerjen már az Inter még BL-t! :D
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.08. 10:27:43

Sanama írta:Innentől(bár szerintem eddig is) csak rajtunk múlik,hogy lesz-e címvédés.
Az Inter ellen 2meccsen egy X és egy fölényes győzelem.
BE KELL DARÁLNI ŐKET!
Nincs mese.
Onnantól pedig megint "kötelezőt" kell hozni.
Szerintem viszont pont azért lesz igazán nehéz a címvédés, mert ebben a négyesben szinte mindenki elvárja tőlünk ezt. Mind a 4 csapat a teljes esélytelenség nyugalmával készülhet, nekünk viszont innentől kezdve elég nagy égés lenne elbukni. Ha jól emlékszem 2006-ban is mindenki "kötelezőnek" vette az Arsenal elleni győzelmünket, aztán majdnem nagy koppanás lett a vége még 10 ember ellen is. Az Inter ellen szerintem senki ne vegye készpénznek a továbbjutást. Az őszi győzelmünk semmit nem ér most, nagyon erős keretük van és a világ egyik legdörzsöltebb edzője vezeti őket. Nagyon szenvedős, kevésgólos meccseket várok, ahol a pillanatnyi forma, szerencse és persze a játékvezetők fognak dönteni. Biztos vagyok benne, hogy Mourinho minden eszközt be fog vetni a továbbjutásuk érdekében. Összességében jobb képességű csapat a Barca, de ha olyan összeszedetten és harcosan játszik majd az Inter, mint a Chelsea ellen, akkor nehéz lesz ellenük. A London-i utolsó 30 percet pedig nagy ívben kerülni kell, mert annak kiesés lesz a vége.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.08. 09:36:10

Mikaos írta: ...... mindkét meccsen jobban akartak támadni, úgyhogy én azt gondolom, hogy megérdemelt a továbbjutásuk......
Szinte az egész hozzászólásoddal egyetértek, talán annyit tennék még hozzá, hogy "mákos tészta" nélkül még így sem sikerült volna. A két meccs alapján, olyan igazi, tiszta gólhelyzetre nem is emlékszem, de a megpattant szabadrúgás az első meccsen, itt meg ez a szögletből átívelem és hajszálpontosan oda megy a labda, ahová kell... :?, nem beszélve az első meccsen a vége előtt diskuráló angol védőhármasról, akik meglepődve vették tudomásul, hogy még tart a mérkőzés, Olic szólt nekik a gólja után, hogy még csak most fújták le! :? (ha 10-szer megcsinálnák ugyanezt a szögletvariációt, akkor nagy valószínűséggel 10-szer nem sikerülne ugyanígy kivitelezni) Ezzel nem akarom a Bayern érdemeit csökkenteni, de a MU. csakis magának köszönheti, hogy elbúcsúzott a BL-től. A Bayern egyébként is megköszönheti a bírónak, hogy már a Fiorentina ellen nem kellett csomagolni. Ha nekünk sikerülne a döntőbe jutni, akkor én a Bayernt kívánnám magunknak, mert a Lyont jobb csapatnak tartom, bár a végső győztesnek úgy is mindenki ellen győzni kell (vagy továbbjutni), akit az útjába akaszt a sors. A bajorokról még annyit, elképesztő az, hogy eddig egyáltalán eljutottak, mert őszintén szólva semmi nincs a focijukban, ami erre predesztinálná Őket. (a szerencsén kívül)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.08. 09:26:24

albicelesteX írta:Én örülök az MU kiesésének!Azért valljuk be a BAyern Lyon párosban egy BL döntőben kisebb potenciál van, mint a Unitedben!
Pontosan, hogy is lesznek a meccsek?Ki hol kezd?Mi Milánóban kezdünk?

2hét múlva megyünk Milánóba, visszavágó Barcelonában.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
albicelesteX
A Vadász

2010.04.08. 09:20:42

Én örülök az MU kiesésének!Azért valljuk be a BAyern Lyon párosban egy BL döntőben kisebb potenciál van, mint a Unitedben!
Pontosan, hogy is lesznek a meccsek?Ki hol kezd?Mi Milánóban kezdünk?
Kép
bati1989
Jugador del Barça

2010.04.08. 09:15:19

Azért ebben a Bayern továbbjutásban a spori is benne volt. Ha kicsit következetesebb, és azért a Riberyvel történt kölcsönös mezhúzgálásért nem adja a második sárgát Raffaelnek, simán a M.U lenne a 4 között.
Kép
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.08. 08:24:48

Meg is érdemelte a Manchester, hogy kiesett. Saját csapdájukba estek bele mindkét meccsen.
Szerintem akkor is hiba volt eladni Tevezt, Ronaldo meg ugyebár elkerülhetetlen volt.
Egy Rooney, Berbatov, Owen csatársorral nekiugrani az idénynek, főleg a PL-ben?? Owen sérülékenysége tény volt (amúgy sem 90 perces játékos), szegény Rooney meg eddig bírta, ő sincs vasból.
Elfogyott a Manchester.
Szégyen, hogy ez a Bayern (ilyen bohócokkal, mint akik a "német" védelemben voltak) egyáltalán meg tudta szorítani őket.
Ha kiütjük az Intert, nem létezik, hogy nem nyerjük meg!!! :D
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
messideco
Presidente del Barça

2010.04.08. 06:41:55

A Lyon azért nem fog döntőt játszani. A Bayern sokkal nagyobb rutinal bír, a kerete is erősebb.
Az Intert sem írnám előre le. Murinhot én sem élvzem, de elismerem tudását. Végletekig kiélezett két meccs lesz.

Visca el Barca! :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.08. 00:04:52

azért kicsit ciki lehet a következő tény:

eljött a Real-ból Sneijder és Robben :arrow: mindketten BL-elődöntőben!
Benzema elment a Real-ba :arrow: volt csapata a történelemben először BL-elődöntőben!

:D
Entonii8
Barça B

2010.04.08. 00:02:56

Véleményem szerint a Lyon jut a másik ágon a döntőbe.
Gyorsabb játékra képes, mint a Bayern. Igaz,h a MU is sokkal gyorsabban tud játszani, mégis kiestek... Utálom a Mu-t ezért sajnálom, h kiestek, mert jó lett volna elverni őket a döntőben. A Barcelona most már csak saját magát verheti meg...mint pl. az Arsenal ellen az utsó 20 percben majdnem.
Nem álmodozni kell...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.07. 23:50:35

piton írta:
Fecooo írta:2 dolog miatt KELL megnyernünk mostmár mindenképp a BL-t:

1: nem szabad, h a szemnek is ártalmas jm-foci (elnézést interesek, ez nem a csapatnak szól, hanem a szpesöl zérónak, aki már a chelsea-vel is vallatásra kiváló "játékot" mutattatott...) ismét eredményre vezessen!
2: MERT MUSZÁJ! :D
Szerintem pedig a földön kell maradni és nem lebecsülni az ellenfelet. Csak így lehet megvédeni a BL címünket!
Barca-Bayern döntőt!!!
Igen, a csapatnak. De nekünk szurkolóknak lehet bizakodni, max csak nagyot koppanunk, ha még se úgy lesz, mint ahogy szeretnénk.
Ha a játékosok is elbíznák magukat, akkor bajba kerülhetnénk, mint pl. a Stuttgart elleni első meccsen. De nem hinném, h ez lenne. Az Inter van olyan komoly ellenfél, h a srácok nem bízzák el magukat. A BL döntőt meg alap, h komolyan kell venni, lehet bárki az ellenfél.

De hátradőlni nem szabad semmiképp. A mu is azért lássuk be nem kicsit jobb csapat ennél a Bayern-nél, és valahogy még is így alakult.
+ ne feledjük, mind3 ellenfelünknek van már egy nagy skalpja, a Loynnak pl. az a Madrid, akivel szombaton élethalál harcot vívunk majd...
miihii
KHAL

2010.04.07. 23:49:30

Sokat nem láttam a meccsből,így mélyenszántó gondolatokat nem tudok levezetni :D
Valahogy olyan rossz érzésem volt még 3:0nál is,sajnos "bejött" a dolog.
Egyrészt bánkódom,h kiesett a második számú csapatom,de egyértelműen maguknak köszönhetik.Másrészt örülök,mert így legalább olyan csapat ellen tolhatjuk a döntőt,aki számomra érdektelen :P
Kemény lesz a Lyon-BM elődöntő.Érdekes kis meccseknek ígérkeznek...
Én egy jó erős 50-50 %ot adok mindkettőnek.
lui1698 írta:
Enjoy írta:"...fel sem tűnik, ha eligazol egy zselézett hajú portugál..."
Eurosport2-n nyomatták mindig ezt a szöveget.
Nah, hát valóban nem tűnik fel... nincs a legjobb négyben angol csapat :D
:D hahaha :D
Viszont zselézett hajú portugál sincs a legjobb négyben.
Lui :arrow: :lol:
Jó riposzt 8)

Nani és CR sem boldogítja a tinilányokat a képernyőn :P

OFF
Eddig még nem néztem utána,de kimatekoztam,h továbbra is erőteljes cummantás ez az idei BL.2010ben eddig egyetlen egyszer nem ütötte csak a melóm a fordulót.Folyamat szinten délutános és éjszakás hetemre esett.Elődöntők szintén így jönnek majd ki (éj-du),a döntő délutánomon lészen :? :x :evil:
Állandóan variálnom kell a melómmal,mert d.u.-n max 25 percre érnék haza,éjszaka meg a félidőben el kell(ene) indulnom málenkij robotra.Egy idő után ezt nem fogják már jó szemmel nézni,de eddig kiügyeskedtem :P
Szólnom kéne a góréknak,h ne korlátozzák már le ennyire a netet vagy adjanak több szabit és akkor nincs ez a cécó 8)
Ez inkább a Dühöngőbe mehetett volna,de gondoltam nem szaporítom ezzel a hsz-eimet :mrgreen:
De azért mondom megosztom,biztos sokakat érdekel a problémám :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.04.07. 23:53:56-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
piton
Capitá del Barça

2010.04.07. 23:26:35

Fecooo írta:2 dolog miatt KELL megnyernünk mostmár mindenképp a BL-t:

1: nem szabad, h a szemnek is ártalmas jm-foci (elnézést interesek, ez nem a csapatnak szól, hanem a szpesöl zérónak, aki már a chelsea-vel is vallatásra kiváló "játékot" mutattatott...) ismét eredményre vezessen!
Szerintem pedig a földön kell maradni és nem lebecsülni az ellenfelet. Csak így lehet megvédeni a BL címünket!
Barca-Bayern döntőt!!!
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.07. 23:25:12

Enjoy írta:"...fel sem tűnik, ha eligazol egy zselézett hajú portugál..."
Viszont zselézett hajú portugál sincs a legjobb négyben.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.07. 23:23:43

Innentől(bár szerintem eddig is) csak rajtunk múlik,hogy lesz-e címvédés.
Az Inter ellen 2meccsen egy X és egy fölényes győzelem.
BE KELL DARÁLNI ŐKET!
Nincs mese.
Onnantól pedig megint "kötelezőt" kell hozni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.07. 23:14:21

fcbarca0827 írta:Tudtam én, hogy a Manu. nem jut zsinórban 3-szor döntőbe. Emlékszem a nyolcaddöntők sorsolása után Mészöly Kálmán azt mondta a Zuhanyhíradóban, hogy a Lyon lesz a végső győztes. Csak, nem. :lol:
Hát már is közelebb jár az igazsághoz, mint az nso, ők ugyanis a Realt tippelték. :oops: :lol:
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.07. 23:11:28

"...fel sem tűnik, ha eligazol egy zselézett hajú portugál..."
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.07. 23:06:14

2 dolog miatt KELL megnyernünk mostmár mindenképp a BL-t:

Guardiola
Capitá del Barça

2010.04.07. 23:02:50

Jó mecs volt, végül a kiálítás döntött. De a Mu itt mindent megtett az elöző mecsen ment el a továbbjutás. Lehetne gratulálni Naninak támadóként annyit futni mint amennyit Xavi szokott nem semmi... emellett akorát sprintelt hogy majdnem el is ájult, szóval akarat most volt kicsit sajnálom, hogy kiestek. Meg kell hagyni a Bayern okosan játszott a gól után (Robben iszonyatosan eltalálta azt a labdát, szép gól volt), jól tartották a lasztit, így esélye sem volt a Mu-nak.
Egy igazi drámai küzdelem volt, ilyen mérközésekért érdemes nézni a BLt még akkor is ha nem a Barca játszik :)

Tippelgetésbe én nem bocsátkoznék most, mindent bele az Inter ellen s majd kiderül minden Madridban :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.07. 23:02:47

A változatosságnak én is örülök, persze ez kicsit magas ár volt nekem, mert a bajorokat sose szerettem :) de most már ez van, úgyis mindig mindenek felett Forca Barcaaa!!!

80%ban biztos vagyok benne,hogy a mi águnkról kerül ki a győztes.

még nagyobb teher lett rajtunk,mert nem kicsit vagyunk jobb,és még egységesebb csapat is,mint a maradék 3, meg kell csinálni!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.07. 23:02:03

Nem semmi, amit a Bayern művelt. 3-0 után már az AS Roma járt a fejemben, erre meg?! Le a kalappal előttük.
És mindezt nem úgy érték el, hogy beálltak a saját 16-osukhoz, hanem nagyon is korrekt focival. Persze, a védelmük egy átjáró ház, amelyet ki fog használni egy olyan csapat, amelyik végig akarja támadni a meccset. A MU sem Münchenben, sem otthon nem akarta ezt: 2-0nál most is leálltak, váratlanul jött a 3.ik góljuk, akkor már a München birtokolta többet a labdát és kezdett ébredezni.
Mindkét meccsen a Bayern hozta a 60%-os labdabirtoklási fölényt (bár most egy fokkal könnyebb volt nekik a 2.félidő nagy részében), mindkét meccsen jobban akartak támadni, úgyhogy én azt gondolom, hogy megérdemelt a továbbjutásuk.
Azt nagyon sajnálom, hogy Rafael így járt: nem szeretem, ha fiatal játékossal történik ilyen helyzet.

Nekünk pedig nem lehet más dolgunk, mint megverni újra az Intert, és a döntőben egy könnyebb ellenféllel játszani. Ami persze nemcsak azért lesz nehéz, mert döntőről beszélünk, hanem azért is, mert Pepnek alaposan motiválnia kell majd a csapatot, hogy ne legyünk nagyképűek.
DaVeman
Barça B

2010.04.07. 23:01:05

ozsimiki írta:
DaVeman írta:Végre eleget tesz a rendezvény a nevének és tényleg BAJNOKOK ligáját láthatunk. Azért 3 csapat 1 nemzetból utóbbi években valljuk be néha megölte az élményt :D (elődöntőben úgy értem)
ezzel most mellényúltál :wink:

pont,hogy ha a M.U. jut tovább akkor lenne 1el több bajnok a mezőnyben:

spanyol bajnok: Barca
olasz bajnok: Inter
angol bajnok: M.U.

de így bejutott a francia és német 2.

persze gondolom arra értetted,hogy végre különböző nemzetek csapatai vannak bent, azt értem,csak nem mind bajnok..amit kiemeltél.

Game!

Ribery-t húzta vissza 2odszor,az teljesen jogos volt, elsőre nem emlékszem.

de Nani kezéhez ért,a tőle 2méterre nagy sebességgel kipattanó laszti, élőben senki se látta kb. de ha bíró kiszúrja,akkor se 11es, max közvetett.
Jaj de szurka piszka vagy :D Nem szó szerint kell ezt érteni. Nem feltétlen idei- tavalyi bajnok, hanem saját ligájában majdnemhogy pernamensen bajnok. Lyon zsinórban 7x(?), Barca is elég sokszor volt már, Inter az meg tavaly volt, Barca is, Bayern meg idén lesz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaVeman 2010.04.07. 23:02:25-kor.
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.04.07. 23:00:07

Remélem Barcelonába a srácok nem fogják elbízni magukat mert akkor csúnya vége is lehet!!!De ha úgyan így folytatják akkor újabb történelem írás lesz!!!!!

VISCA EL BARCAAAAA!!!!!!! :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.07. 22:59:53

Hmm.. érdekes kis párharc volt. Én ennek ellenére, hogy kiejtették a MU-t, nem tartom olyan erősnek őket. Intert meg kell verni, vért kell izzadni, mint elmúlt évben, idén is a negyeddöntőben dől el a kupa véleményem szerint. Nagy sansz van a srácok kezében, illetőleg lábukban.

Szerk.: Kicsit hasonlított ez a meccs a real kiesésére, ők se nyomták a végét, pedig tudták a vesztüket. Érdekes volt azért. Ez is bizonyítja, ha nincs rooney, akkor kevés ez a mu így ebben a felállásban. Undorító volt ez az angol foci, végre egy év, hogy színes a mezőny. Bár az inter se lesz szebb foci, ők se a szép játékról híresek, de győzni kell.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2010.04.07. 23:03:13-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Capon
Llegenda del Barça

2010.04.07. 22:56:26

Csak sikerült kidrukkolni idén, hogy egy angol csapat se legyen a legjobb 4ben :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök. UUUUUUtálom az angol focit.
Robben elég szépen hozza azokat a gólokat amivel tovább lövi a csapatát.
Grat a Bayern-nek!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt