Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem viszont pont azért lesz igazán nehéz a címvédés, mert ebben a négyesben szinte mindenki elvárja tőlünk ezt. Mind a 4 csapat a teljes esélytelenség nyugalmával készülhet, nekünk viszont innentől kezdve elég nagy égés lenne elbukni. Ha jól emlékszem 2006-ban is mindenki "kötelezőnek" vette az Arsenal elleni győzelmünket, aztán majdnem nagy koppanás lett a vége még 10 ember ellen is. Az Inter ellen szerintem senki ne vegye készpénznek a továbbjutást. Az őszi győzelmünk semmit nem ér most, nagyon erős keretük van és a világ egyik legdörzsöltebb edzője vezeti őket. Nagyon szenvedős, kevésgólos meccseket várok, ahol a pillanatnyi forma, szerencse és persze a játékvezetők fognak dönteni. Biztos vagyok benne, hogy Mourinho minden eszközt be fog vetni a továbbjutásuk érdekében. Összességében jobb képességű csapat a Barca, de ha olyan összeszedetten és harcosan játszik majd az Inter, mint a Chelsea ellen, akkor nehéz lesz ellenük. A London-i utolsó 30 percet pedig nagy ívben kerülni kell, mert annak kiesés lesz a vége.Sanama írta:Innentől(bár szerintem eddig is) csak rajtunk múlik,hogy lesz-e címvédés.
Az Inter ellen 2meccsen egy X és egy fölényes győzelem.
BE KELL DARÁLNI ŐKET!
Nincs mese.
Onnantól pedig megint "kötelezőt" kell hozni.
Szinte az egész hozzászólásoddal egyetértek, talán annyit tennék még hozzá, hogy "mákos tészta" nélkül még így sem sikerült volna. A két meccs alapján, olyan igazi, tiszta gólhelyzetre nem is emlékszem, de a megpattant szabadrúgás az első meccsen, itt meg ez a szögletből átívelem és hajszálpontosan oda megy a labda, ahová kell...Mikaos írta: ...... mindkét meccsen jobban akartak támadni, úgyhogy én azt gondolom, hogy megérdemelt a továbbjutásuk......
albicelesteX írta:Én örülök az MU kiesésének!Azért valljuk be a BAyern Lyon párosban egy BL döntőben kisebb potenciál van, mint a Unitedben!
Pontosan, hogy is lesznek a meccsek?Ki hol kezd?Mi Milánóban kezdünk?
Igen, a csapatnak. De nekünk szurkolóknak lehet bizakodni, max csak nagyot koppanunk, ha még se úgy lesz, mint ahogy szeretnénk.piton írta:Szerintem pedig a földön kell maradni és nem lebecsülni az ellenfelet. Csak így lehet megvédeni a BL címünket!Fecooo írta:2 dolog miatt KELL megnyernünk mostmár mindenképp a BL-t:
1: nem szabad, h a szemnek is ártalmas jm-foci (elnézést interesek, ez nem a csapatnak szól, hanem a szpesöl zérónak, aki már a chelsea-vel is vallatásra kiváló "játékot" mutattatott...) ismét eredményre vezessen!
2: MERT MUSZÁJ!
Barca-Bayern döntőt!!!
Luilui1698 írta:Viszont zselézett hajú portugál sincs a legjobb négyben.Enjoy írta:"...fel sem tűnik, ha eligazol egy zselézett hajú portugál..."
Eurosport2-n nyomatták mindig ezt a szöveget.
Nah, hát valóban nem tűnik fel... nincs a legjobb négyben angol csapat
hahaha
Szerintem pedig a földön kell maradni és nem lebecsülni az ellenfelet. Csak így lehet megvédeni a BL címünket!Fecooo írta:2 dolog miatt KELL megnyernünk mostmár mindenképp a BL-t:
1: nem szabad, h a szemnek is ártalmas jm-foci (elnézést interesek, ez nem a csapatnak szól, hanem a szpesöl zérónak, aki már a chelsea-vel is vallatásra kiváló "játékot" mutattatott...) ismét eredményre vezessen!
2: MERT MUSZÁJ!
Viszont zselézett hajú portugál sincs a legjobb négyben.Enjoy írta:"...fel sem tűnik, ha eligazol egy zselézett hajú portugál..."
Eurosport2-n nyomatták mindig ezt a szöveget.
Nah, hát valóban nem tűnik fel... nincs a legjobb négyben angol csapat
hahaha
Hát már is közelebb jár az igazsághoz, mint az nso, ők ugyanis a Realt tippelték.fcbarca0827 írta:Tudtam én, hogy a Manu. nem jut zsinórban 3-szor döntőbe. Emlékszem a nyolcaddöntők sorsolása után Mészöly Kálmán azt mondta a Zuhanyhíradóban, hogy a Lyon lesz a végső győztes. Csak, nem.
Jaj de szurka piszka vagyozsimiki írta:ezzel most mellényúltálDaVeman írta:Végre eleget tesz a rendezvény a nevének és tényleg BAJNOKOK ligáját láthatunk. Azért 3 csapat 1 nemzetból utóbbi években valljuk be néha megölte az élményt(elődöntőben úgy értem)
![]()
pont,hogy ha a M.U. jut tovább akkor lenne 1el több bajnok a mezőnyben:
spanyol bajnok: Barca
olasz bajnok: Inter
angol bajnok: M.U.
de így bejutott a francia és német 2.
persze gondolom arra értetted,hogy végre különböző nemzetek csapatai vannak bent, azt értem,csak nem mind bajnok..amit kiemeltél.
Game!
Ribery-t húzta vissza 2odszor,az teljesen jogos volt, elsőre nem emlékszem.
de Nani kezéhez ért,a tőle 2méterre nagy sebességgel kipattanó laszti, élőben senki se látta kb. de ha bíró kiszúrja,akkor se 11es, max közvetett.