Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NEM.sjd írta: De akkor, hogy tisztázzuk a dolgot, ez azt jelenti, hogy lehet káromkodni, vagy...
Az rajtad áll, hogy legyen autocenzúra vagy ne. Ott van a beállításoknál. Rajtad áll.sjd írta: ...vagy azt, hogy törlés van, csak autocenzúra nincs?
Tehát a fentiek alapján, ha valaki autocenzúrás kifejezéseket használ, akkor az szabályellenes alapból (kivéve bizonyos spanyol kisebbségeket, akik mindig áldozatul esnek ennek.) De akkor, hogy tisztázzuk a dolgot, ez azt jelenti, hogy lehet káromkodni, vagy azt, hogy törlés van, csak autocenzúra nincs?Fórumszabályzat írta:Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást (ez főleg vonatkozik az autócenzúrát kijátszó káromkodásokra)...tartalmaz ....TÖRLÉSRE KERÜL.
+1 : ) én is támogatom ezt az ötletet, ha ez tényleg megoldható lenne az jó lenne. : )S.Agüero írta:Jó ötlet, engem nem zavar a káromkodás.Deus írta:Slither, egy ötlet!
Lehetne egy olyan beállítás a beállításoknál, hogy ki lehet kapcsolni az autocenzúrát meg az egyéb dolgokat. Mindenki saját szájíze szerint állíthatja be, hogy legyen -e cenzúra vagy se.
Mert nekem pl. kifejezetten baromira zavar ez a [autócenzúra] címke... Meg ez az eltonozás... Nekem nem kell a cenzúra egyáltalán.
Véleményetek?
Jó ötlet, engem nem zavar a káromkodás.Deus írta:Slither, egy ötlet!
Lehetne egy olyan beállítás a beállításoknál, hogy ki lehet kapcsolni az autocenzúrát meg az egyéb dolgokat. Mindenki saját szájíze szerint állíthatja be, hogy legyen -e cenzúra vagy se.
Mert nekem pl. kifejezetten baromira zavar ez a [autócenzúra] címke... Meg ez az eltonozás... Nekem nem kell a cenzúra egyáltalán.
Véleményetek?
Mert ez egy nagyon hasznos funkció, amikor menőzni akarsz, hogy "na ugye én megmondtam"S.Agüero írta:Minek van idézet gomb a saját hozzászólásnál![]()
Tényleg? 56-an? Akkor lehetne minden hasonló HSZ alá linkelgetni (mert egy moderátor...stb...stb ezt megteheti) a választ.Drigo írta:Kicsit fárasztó lenne válaszolni (már ötvenhatan megkérdezték előtted).
Komolyra fordítva. Pontosan mit jelez ki rosszul? Mert nem sikerült értelmesen leírnod a kérdésed.
Van egy 5 perces puffer a rendszerben, azért nem jelenik meg egyből a fórumajánlóban. Ha másmilyen időpont nem stimmel, azt a profilodban tudod állítani.
Akkor csak annyit kell bevezetni, hogy névváltoztatás 5000 HUF, a Donate gomb már meg is van, és mindenki jól járSlither írta:Meg Andris.sjd írta: Kivéve Deus és B. Tamás? (Most hirtelen ez a két példa ugrott be.)
Ők tettek is vmit az oldalért, hogy kiérdemeljék.
Kivéve Deus és B. Tamás? (Most hirtelen ez a két példa ugrott be.)Slither írta:Elozo forumon is megoldhato volt, a staff dontese miatt nem engedelyezzuk a nevcseret.ferninho írta:tudtommal ezen a fajta fórumon lehet nevet változtatni, szóval ha megoldható lenne lerövidítenétek légyszi ferni-re, mert már mindenhol ezt használom, elég régóta, csak ugye nem volt ez megoldható az előző fórumon.
kinőttem már elég rég az innyózásból....
én se olyanokról beszélek, hogy mint írta itt visca el barca, hogy megakarja változtatni és hala madrid akar lenni (Drigo írta:ÉS akkor mindenki jönne, hogy ha Neki megváltoztattátok, nekem is, meg mindenkinek.
ajj, de ez csak módosítás lenne, az érthető, hogy azért nem lehet, hogy felismerhető legyen egy adott emberke és Béla15ből ne legyen Ilonka23, de nálam ez nem állna fentSlither írta:Elozo forumon is megoldhato volt, a staff dontese miatt nem engedelyezzuk a nevcseret.ferninho írta:tudtommal ezen a fajta fórumon lehet nevet változtatni, szóval ha megoldható lenne lerövidítenétek légyszi ferni-re, mert már mindenhol ezt használom, elég régóta, csak ugye nem volt ez megoldható az előző fórumon.
Elozo forumon is megoldhato volt, a staff dontese miatt nem engedelyezzuk a nevcseret.ferninho írta:tudtommal ezen a fajta fórumon lehet nevet változtatni, szóval ha megoldható lenne lerövidítenétek légyszi ferni-re, mert már mindenhol ezt használom, elég régóta, csak ugye nem volt ez megoldható az előző fórumon.
Kész. A képpel valami nem stimmel, mindjárt utánanézek.S.Agüero írta:A 3-ast átírni egy 4-esre, de nem fontos, csak akkor valaki törölje ki az utolsó soromat az aláírásomból.Mit szeretnél pontosan csinálni?