Slither írta:ferninho írta:tudtommal ezen a fajta fórumon lehet nevet változtatni, szóval ha megoldható lenne lerövidítenétek légyszi ferni-re, mert már mindenhol ezt használom, elég régóta, csak ugye nem volt ez megoldható az előző fórumon.
kinőttem már elég rég az innyózásból....

Elozo forumon is megoldhato volt, a staff dontese miatt nem engedelyezzuk a nevcseret.
ajj, de ez csak módosítás lenne, az érthető, hogy azért nem lehet, hogy felismerhető legyen egy adott emberke és Béla15ből ne legyen Ilonka23, de nálam ez nem állna fent
Illetve, hogy Boboskodjak egyet Regisztráció folyamata során nincs feltüntetve, hogy a felhasználónév végleges vagyis nem lehet megváltoztatni és ez oknál fogva jogom van feltételezni, hogy ezt bármikor megtehetem és igény szerint igényelhetem a felhasználónevem megváltozását, szóval ez alapján szeretném benyújtani kérelmemet, hogy az az inho végre eltűnjön a végéről !!!

na de komolyra fordítva a szót érthető eme álláspontotok teljes mértékben, de ez egyáltalán nem zavarná meg a fórumot semmilyen mértékben és a falra tudok mászni, amikor itt megszólítanak, hogy Ferninho, kajak zavar már.
De mivel én nem tudom a felhasználó nevemet fejjel lefelé, fordítva, kis-nagybetűkkel, különböző színekkel írni, ezért nem is nagyon tudok e kérésem mellett a későbbiekben tovább kardoskodni.