2009.07.27. 11:57:42
Huh ez hosszú lesz midnen siget kommentlek, ha valakinek nem azt írom, hogy hú de kriály nem megbántani akarom csak azért, hogy javuljon, és legyen minnél jobb dizájner.
@ Nexam: jó lett az ava a színek nagyon királyak, a text az egyszerű, de szép, de szerintem adhatnál hozzá egy kis brightnesst.. Amellette a stockot balrább vihetnéd és akkor elfér mellete egy szép text, nem lesz így odanyomorítva. Amu semmilyen pü-t nem írtál.. lol
@ barcafan: em lett rossz, de lehetne sokkal jobb is. A háttér szép, de inkább használj textúrát, mert eléggé zavaros. Amikor kicsinyíted a rendert (jelen esetben Ibrát) akkor nyomd a shiftet és megmaradnak az arány nem lesz elnyújtva. A Barca logó jól néz ki.. De ibra tényleg háttérbe van szroulve tedd a halvány fehér layer fölé. És talán tedd középre. A színek nem rosszak.
@ Poldi: nem igazán tetszik, bocsi. Szerintem Massa és a kocsija opacity-jét vedd fel 100%-ra és használj erősebb light textúrákat, mert így tiszta és nem lett eltúlozva az effekt, de íígy meg túl üres.. A text nem rossz, de a betűtípus nem tetszik. A színek jók, de ha sötét ciánkéket Ovarley-en ráteszel közepes opacityvel (olyan 40-60) akkor szépen fog kinézni.
@ Slither: ilyen munkát még nemláttam tőled, gyönyörű, nekem nagyon tetszik. A színek szépek, a text is brutál. A textúrákat szépen használtad. A rendernek gyönyörű színei vannak. A háttér is csodálatos, így tovább !!
@ House: egész jó a stockot jól kiválasztottad, de nemtetszik ez a zöld szín, talán nagyon sötét piros, Color Dodge-n nagyon jó néz ki. A text egyszerű, de szép.
Na olvassátok végig remélem segítettem : )