tárdenállva és alásan kérnék bocsánatot az esetleges gépelési hibáimért...jobban tetszene, ha az általam felvázolt gondolatok menetét kritizálnátoksocio66 írta:Seydou Keita a nevebogen írta:Kieta

tárdenállva és alásan kérnék bocsánatot az esetleges gépelési hibáimért...jobban tetszene, ha az általam felvázolt gondolatok menetét kritizálnátoksocio66 írta:Seydou Keita a nevebogen írta:Kieta
Abszolut jogos, Kluivert 2.akahard írta:Ez a Huntelaar gyerek brutalis. O 1 igazi gollovo es sztem tok8 lenne hol jatszana melyik bajnoksagban rugdosna a golokat. Sajnalom hogy fel se merult a neve inkabb Adebayor meg ilyenek. Lassan mar idekoltozik fel Afrika. Meg jojjon akkor Kolo Toure meg Drogba.na mind1 barki is igazolja Huntelaart nem fog csalodni benne. SZERINTEM
hát ha úgy tudnék focizni, mint Ő akkor a focit se unnám megAsys írta:Te megunnád?bogen írta:végigbulizik 2 hónapot elkap minden nap 3-4 kerekpopsijú brazil csajt és annyira csak feltöltődik, hogy visszatér a fociba
Te megunnád?bogen írta:végigbulizik 2 hónapot elkap minden nap 3-4 kerekpopsijú brazil csajt és annyira csak feltöltődik, hogy visszatér a fociba
Tudod mi lenne Ronnival brazil honban...bogen írta:nopersze én marasztalnám Eto'ot és Ronit meg elküldeném Brazilba nyáriszünetre...hátha picit helyre jön, mint Adriano
Ibra:sasi1 írta:Néhány adat:
Ibra 27 éves lesz Októberben, Eto 27 éves volt márciusban.
Ibra 195 magas Eto 180.
Ibra klubbcsapataiban eddig 236meccs/106gól
Eto ------------------- ------- 334meccs/169gól
Eto majd' minden második meccsén gólt lő, Ibránál ez a mutató egy nagyon picit gyengébb, viszont ő sokkal erősebb/magasbb.
EGÁL.
Ibrahimovic nem jobb Adebayornál. Én a gólokat nézem, mert a csatárt az minősíti. Ibra 17 et lőtt az olaszban, Adebayor 22őt az angolban. Szóval az olasznál erősebb bajnokságban és nem is bajnokcsapatban lőtte... Nekem ennyi elég is. Ja és ő nem balhés mint Ibrahimovic, ő a pályán szokott bizonyítani!gekkodan írta:Emberek!
Eto'o távozni akar, én sem szeretném ha így lenne, de ez egy összetett dolog. A vezetőség a viselkedése miatt akar menni, Eto'o a szurkolók, a címek miatt, stb. Ha már megy, akkor azon kell gondolkodni, hogy ki az aki megfelelően pótolja. Ahogy Ozsimiki mondta, lehet utáni Ibrát, én sem csipázom emberileg, de hozzá hasonló technikás és szinvonalas csatár nem sok van. Benzema nem jön 50-ért, Ibrahimovics pedig kétségtelenül jobb akár Adebayornál, akár Berbatovnál.
Lehet nem szeretni, ettől még a világ top 3 legjobb csatára jelenleg. Torres-Ibra-(Ronaldo). Elég a góllövőlistát megnézni, vagy azt a tényt, hogy hány meccset döntöttek el ezek az emberek. Ibra az utolsó fordulóban Olaszban épp a sérüléséből felépülve, 30 percre beállt és 2 gólt vágott, biztosítva az Inter bajnokságát.
Szóval ha már Eto'o megy, nála jobban ide illő player kevés van, ha van egyáltalán.