Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is igaz, de remélem te azért nem akarod Franket elküldeni...!?Boixos írta:okés, tényleg meghatározó emberek hiányoznak, és aki van, amúgy a "legmeghatározóbb", az sem ért ma lósz.rt sem. de azért engem az idegesít, h ekkora különbség volt ma köztünk és a spanyolok között. tudniillik lefociztak bennünket.
nagyon össze kell kapnia magát a brigádnak, mert csak a nevünkre semmit sem fognak odaadni nekünk.
lionelmessi19 írta:Most épp nem arról vitatkozunk, h ki a nagy edző, hanem , h sokan elküldenék őt, pedig azért ott nem tartunk.Xavinho írta:
Én nem ( csak ) a mostani vereségről beszélek,amikor azt mondom ,h lassan kezd elegem lenni Rijkaard lófaxkodásából. Tavaly a Bl-ben az Arsenalt és a Chelseat is emberelőnyben vertük meg, a Milannak meg nem adtak meg egy érvényes gólt.Ettől függetlenül a Barca nem érdemtelenül nyerte tavaly a BL-t ,d az adatokból sztem kiderül,h Rijkaard mindannyiszor szépen elkúrta a taktikát. Idén kétszer sikerült győznünk rangadón a sokból( Valencia,Madrid, Chelsea, Internacional...a Werdert + a Sevillát egyszer megvertük...tök jó). Hol itt a nagy edző???
Tudjuk, h vannak hiányosságai, de folyamatosan fejlődik.
Remélem, azért te nem vagy azon a véleményen, h küldjük el őt...
Most épp nem arról vitatkozunk, h ki a nagy edző, hanem , h sokan elküldenék őt, pedig azért ott nem tartunk.Xavinho írta:
Én nem ( csak ) a mostani vereségről beszélek,amikor azt mondom ,h lassan kezd elegem lenni Rijkaard lófaxkodásából. Tavaly a Bl-ben az Arsenalt és a Chelseat is emberelőnyben vertük meg, a Milannak meg nem adtak meg egy érvényes gólt.Ettől függetlenül a Barca nem érdemtelenül nyerte tavaly a BL-t ,d az adatokból sztem kiderül,h Rijkaard mindannyiszor szépen elkúrta a taktikát. Idén kétszer sikerült győznünk rangadón a sokból( Valencia,Madrid, Chelsea, Internacional...a Werdert + a Sevillát egyszer megvertük...tök jó). Hol itt a nagy edző???
Ez igaz. Ha visszajönnek a klucsemberek, és kicsit ráncba szedik a védelmet, akkor nem lesznek ilyen gondok, Frank pedig fejlődni fog.Ordog írta: Rijkaard pedig télleg nem egy taktikai zseni. Az alaptaktikát remekül kitalálta. Ezzel elvertük egész európát. Viszont ha kiesnek a fontosabbnál-fontosabb játékosok, akkor télleg csak szenvedünk... ebben még fejlődnie kell. De hát melyik csapat ne szenvedne ilyen hiányzók láttán???
Én nem ( csak ) a mostani vereségről beszélek,amikor azt mondom ,h lassan kezd elegem lenni Rijkaard lófaxkodásából. Tavaly a Bl-ben az Arsenalt és a Chelseat is emberelőnyben vertük meg, a Milannak meg nem adtak meg egy érvényes gólt.Ettől függetlenül a Barca nem érdemtelenül nyerte tavaly a BL-t ,d az adatokból sztem kiderül,h Rijkaard mindannyiszor szépen elkúrta a taktikát. Idén kétszer sikerült győznünk rangadón a sokból( Valencia,Madrid, Chelsea, Internacional...a Werdert + a Sevillát egyszer megvertük...tök jó). Hol itt a nagy edző???cps46 írta:Szerintem itt néhány embernek elgurult a gyógyszere. Nem tudom egyesek honnan gondolják, hogy a Barcának félig sérült csapattal is 100%-osan kéne vezetnie a bajnokságot. Ez volt összesen a 2. vereségünk. Szerintem összetehetjük a két kezünket, hogy ilyen sérüléshullám után mostanra nem vagyunk lemaradva legalább 10 ponttal a Madridtól vagy épp a Sevillától.
A meccsről csak annyit, hogy az Espanyol nagyon is jól játszotta azt a játékot, amivel minket meg lehet verni (rugdosás, bunker, kontra, stb.). Egy hiányos Barca sajnos nem képes elbírni egy ilyen felállt védelemmel, ehhez mindenképp szükség van Eto'o-ra, Messire és Decora. Persze Rijkaard egy kicsit el is cserélte magát, de hát kit lehet ilyenkor behozniEzquerrot?
Szóval meg lehet nyugodni. Van olyan, hogy egy csapat kikap egy másiktól.
Viszont Iniestának már nagyon nem kéne megsérülnie.
Hát barátom.......Badi írta:nézz már rá a két csapat összeállítására!!lionelmessi19 írta:De Badi, most nem gondolod komolyan, h ilyen játékosanyagból ki tudott volna hozni bárki is sokkal jobbat, ne mond már h Rijkaard a hibás.
szerinted melyik az erősebb?
nem a sok hiányzóval van itt a gond
van benne igazság.Salude al Campeón! írta:sztem meg aki kritizálja a csapatot, az bekaphassa!!!
2. vereség...na bummm, de dúrva télleg, el kéne küldeni mindenkit...
Épp ez a baj,hogy 20-30 percig csinál valamit,aztán sehol semmi..ez nem elég..Gudjohnsen meg egyszerűen [auto_cenzúra]. 1. félidőbe is kihagyott két olyan helyzetet,amit be kellett volna kotorni..lionelmessi19 írta:Ronaldinhon kívül 0-ák a csatáraink, Saviolát kivéve.
Ronaldinho meg 1. félidőben kitömte őket jó labdákkal, azt mondjuk nem tom mi lett vele a 2. félidőre...
a mögöttünk hagyott 2 év sikeressége alapján(nincs már akkora győzelmi éhség) és az alapján hogy Eto'o és Messi szinte a szezon eleje óta hiányoznak, sztem a szezon elején nem várhattuk/várhatjuk el tőlük hogy a tavalyi fényükben csillogjanak... Azért mondom hogy a szezon elején mert kb csak akkor játszott együtt legalább 2 egyszerre a pályán a Dinho-Eto'o-Messi hármasból. És azért valjuk be nekik van a legnagyobb szerepük abban, hogy mennyire csillog a csapat.Boixos írta:ne takarodjon senki sem, inkább szedjék össze magukat!
a f.sz ki van azzal, h eddig sehol sincs az a játék, ami az elmúlt két évben jellemezte a brigádot! bakker, mondjatok egy olyan meccset, amin minden okés volt! ne a nulla levszki elleni bugikat, mert azokat ki nem tojja le? ilyenkor jön ki, h mekkora spíler rijkaard. kiesik két jó zsugás, a többiek meg ronaldinhoval az élen úgy lézengenek a pályán, mint gólyafos a levegőben! nincs egy kib. taktika, ami alapján játszhatnának?
miért nem kezd végre saviola? mit csinálnak hátul a hátvédeink? ezen a meccsen voltak egyáltalán?
francba! nem a plekszit kéne kikúrni, hanem inkább sűrűbben hívogatni telefonon ten catét.
Hát bazze..Badi írta:(itt jegyzeném meg, hogy attól még, hogy tőlem idézett a hsz-ban, nem kéne vele azonosítani...)
De igen is velük. Te nézd végig inkább higgadt fejjel mégegyszer a meccset. az espanyol 11 emberrel, fegyelmezetten védekezett, és kontrázott, hát ez most igen csak bejött.Badi írta: nézz már rá a két csapat összeállítására!!
szerinted melyik az erősebb?
nem a sok hiányzóval van itt a gond
Akkor is ezt mondtad,mikor a vezérletével hoztuk a meccseket?FCB_gábor írta:Ronaldinho takarodj!Badi írta:RIJKAARD TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez nem edző
ez egy [auto_cenzúra]
Aki hisztizik, mint egy fürdős kurv@ és nem a játékkal foglalkozik az húzzon a vérbe!
nézz már rá a két csapat összeállítására!!lionelmessi19 írta:De Badi, most nem gondolod komolyan, h ilyen játékosanyagból ki tudott volna hozni bárki is sokkal jobbat, ne mond már h Rijkaard a hibás.
Ordog írta:Nagyon gyorsan fogják be az arcukat a károgók!! Akik edzőváltást meg hasonló jókat kívánnak itt....
Semmi katasztrófa nem történt... idegenben ki lehet kapni a Messi-Eto'o-Deco-Zabrotta 4-es nélkül egy ilyen katalán derbin!!!
Most következik majd 3 hazai meccs amit a gyengébb ellenfelek miatt vszeg behúzunk és ezt az időt rááldozzuk arra, hogy Eto'o is visszatérjen a csapatba!!!
NINCS ITT SEMMI PROBLÉMA!!! 2. vereség a szezonban, ki-ki meccs volt, az Espanyol jött ki jobban ebből, de NINCS SEMMI PROBLÉMA!!!!!!!
De Badi, most nem gondolod komolyan, h ilyen játékosanyagból ki tudott volna hozni bárki is sokkal jobbat, ne mond már h Rijkaard a hibás.Badi írta:Ordog írta: Badi hallgassál már!!!!!!!!
Gratulálok a margitista szintedhez, ugyanazt csinálod amit ott hoznak 1-1 vereség után... grat érte!!!
persze meg antiimperialista meg mindenki más aki így gondolja madridista zinten van
Gratulálok a hatalmas színvonalú hozzászólásodhoz!!!
grat érte!!