Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:32:22

Boixos írta:okés, tényleg meghatározó emberek hiányoznak, és aki van, amúgy a "legmeghatározóbb", az sem ért ma lósz.rt sem. de azért engem az idegesít, h ekkora különbség volt ma köztünk és a spanyolok között. tudniillik lefociztak bennünket.

nagyon össze kell kapnia magát a brigádnak, mert csak a nevünkre semmit sem fognak odaadni nekünk.
Ez is igaz, de remélem te azért nem akarod Franket elküldeni...!? :)

Összekapják ők még magukat, és Rijkaard segíteni fog nekik. Visszatérnek a hiányzók szép lassan, és vissza jön a tavalyi teljesítmény, vagy vmi hasonló.

Lefocizott minket egy középcsapat, igen, ez is így van.
Istenem, mi sem vagyunk jobbak ennyi hiányzóval egy középcsapatnál, főként azért mert nincs egy minőségi cserepadunk, nem pedig minőségi edzőnk.
Kitalálták a taktikát, 11 emberes védekezés, és kontrák, hát ez most bejött. Egyébként meg úgy szétdarabolták a játékot a "spanyolok", h min. 1 játékost ki kellett volna állítani, szóval ezt sem értem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.14. 00:32:08

lionelmessi19 írta:
Xavinho írta:
Én nem ( csak ) a mostani vereségről beszélek,amikor azt mondom ,h lassan kezd elegem lenni Rijkaard lófaxkodásából. Tavaly a Bl-ben az Arsenalt és a Chelseat is emberelőnyben vertük meg, a Milannak meg nem adtak meg egy érvényes gólt.Ettől függetlenül a Barca nem érdemtelenül nyerte tavaly a BL-t ,d az adatokból sztem kiderül,h Rijkaard mindannyiszor szépen elkúrta a taktikát. Idén kétszer sikerült győznünk rangadón a sokból( Valencia,Madrid, Chelsea, Internacional...a Werdert + a Sevillát egyszer megvertük...tök jó). Hol itt a nagy edző???
Most épp nem arról vitatkozunk, h ki a nagy edző, hanem , h sokan elküldenék őt, pedig azért ott nem tartunk.

Tudjuk, h vannak hiányosságai, de folyamatosan fejlődik.

Remélem, azért te nem vagy azon a véleményen, h küldjük el őt... :?

Talán még nem,d egyre jobban azt látom,h Rijkaard egy vlmihez ért: a csapat összetartásához, taktikailag egy 0 ...fejlődik..talán,d ha idén az ilyen Levante,Getafe,Espanyol elleni pontok miatt veszítjük el a bajnokságot, akkor inkább látnám mondjuk Lippit a kispadon.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.01.14. 00:31:57

Teljesen hülyeség lenne elküldeni Rijkaardot.
Ugyanakkor azt se mondja senki, hogy nincs itt semmi probléma! Sokszor hiányzik az akarás, és ez bizony Dinhon látszik a leginkább. Nekem is elmenne a kedvem, ha ahányszor hozzám kerül a labda, rögtön rugdosnak. DE nézzük meg Messit! (Mármint majd ha végre felépül, most emlékezzünk az eddigiekre) Őt is ugyanúgy rugdossák, de ő csak megy előre, átront mindenen, és esetleg a 3. 4. ember tudja felrugni. Dinhot az első is, ráadásul nem is kell erőset rugnia.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:31:20

A legnagyobb ökörség lenne a vezetőktől,ha most elzavarnák Rijkaardot.Akkor tuti eluralkodna a zűrzavar,és fix,hogy semmit sem nyernénk.
A következő három meccs rendbehozza a fejeket.9 pont kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:28:20

Xavinho írta:
Én nem ( csak ) a mostani vereségről beszélek,amikor azt mondom ,h lassan kezd elegem lenni Rijkaard lófaxkodásából. Tavaly a Bl-ben az Arsenalt és a Chelseat is emberelőnyben vertük meg, a Milannak meg nem adtak meg egy érvényes gólt.Ettől függetlenül a Barca nem érdemtelenül nyerte tavaly a BL-t ,d az adatokból sztem kiderül,h Rijkaard mindannyiszor szépen elkúrta a taktikát. Idén kétszer sikerült győznünk rangadón a sokból( Valencia,Madrid, Chelsea, Internacional...a Werdert + a Sevillát egyszer megvertük...tök jó). Hol itt a nagy edző???
Most épp nem arról vitatkozunk, h ki a nagy edző, hanem , h sokan elküldenék őt, pedig azért ott nem tartunk.

Tudjuk, h vannak hiányosságai, de folyamatosan fejlődik.

Remélem, azért te nem vagy azon a véleményen, h küldjük el őt... :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
krissz88
Barça B

2007.01.14. 00:28:05

Na itt az idő hogy én is hozzászóljak ehhez a mai produkcióhoz!
Szerintem itt a játékosok hozzáállásával van a fő probléma és ezt Rijkaard is látja most már remélem!! Most azt kéne tenni hogy azok a játékosok játszanak akik eddig viszonylag keveset játszottak mint pl Oleguer (Motta) Saviola. Puyolnak és Marqueznek pihennie kéne plusz Rijkaard-nak is beszélni kéne a fejükkel, igaz ez az egész csapatra is vonatkozik!!
Nagyon flegmán kedvtelenül játszanak a fiúk!
Egy kicsit keményebben kéne bánni velük mert úgy tűnik hogy az edző kezei alól egy kicsit kicsúsztak a játékosok!! Az igazolásokról annyit hogy a támadósorral nem lesz probléma viszont védekező kp és szélső védő posztra kell igazolni v.kit!! Most is látszott hogy folyamatosan Puyol és Marquez ment ki a szélre mert Belletti és Gio sehol nem voltak!!
A tavalyi és a tavalyelőtti évben ez(vkp poszt) volt a legfőbb fegyverünk véleményem szerint!! A mai meccsen is látszott hogy mennyire hiányzott Deco a csapatból(szól ez azoknak akik el akarják küldeni a csapatból)

Nem kell mindjárt egy korszak végéről meg kiégésről beszélni!! A középpályás védekezésünket kellene egy kicsit helyrehozni.Példát vehetnének a többiek Iniesta-ról és Saviola-ról!!
Nagyon küzdöttek hajtottak a meccsen.Ide sorolnám még Xavit is de a többiek hozzáállása kritikán aluli volt!
Elhiszem hogy a sok sérült megviseli a többi játékost is de pl tavalyi meg tavalyelőtti szezonban emlékszek hogy azért is küzdöttek a sérült játékosért most pedig azt látom hogy inkább nem megyek bele a párharcokba hátha én is lesérülök, most nincs kedvem játszani ezek figyelhetők meg szerintem

Bocs a hosszú hozzászólásért de most már itt volt az ideje hogy leírjam a véleményemet!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:27:49

okés, tényleg meghatározó emberek hiányoznak, és aki van, amúgy a "legmeghatározóbb", az sem ért ma lósz.rt sem. de azért engem az idegesít, h ekkora különbség volt ma köztünk és a spanyolok között. tudniillik lefociztak bennünket.

nagyon össze kell kapnia magát a brigádnak, mert csak a nevünkre semmit sem fognak odaadni nekünk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:25:37

Ordog írta: Rijkaard pedig télleg nem egy taktikai zseni. Az alaptaktikát remekül kitalálta. Ezzel elvertük egész európát. Viszont ha kiesnek a fontosabbnál-fontosabb játékosok, akkor télleg csak szenvedünk... ebben még fejlődnie kell. De hát melyik csapat ne szenvedne ilyen hiányzók láttán???
Ez igaz. Ha visszajönnek a klucsemberek, és kicsit ráncba szedik a védelmet, akkor nem lesznek ilyen gondok, Frank pedig fejlődni fog.
Az a baj, h a sajtó is biztos követelni fogja, h küldjék el, csakúgy, mint itt pár ember, aki pillanatnyilag elmeháborodott.
Ami nem öl meg az erősít, ha nem küldik el, kitalálja, h lehet fenékbe rúgni a csapatot.
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.14. 00:24:35

cps46 írta:Szerintem itt néhány embernek elgurult a gyógyszere. Nem tudom egyesek honnan gondolják, hogy a Barcának félig sérült csapattal is 100%-osan kéne vezetnie a bajnokságot. Ez volt összesen a 2. vereségünk. Szerintem összetehetjük a két kezünket, hogy ilyen sérüléshullám után mostanra nem vagyunk lemaradva legalább 10 ponttal a Madridtól vagy épp a Sevillától.
A meccsről csak annyit, hogy az Espanyol nagyon is jól játszotta azt a játékot, amivel minket meg lehet verni (rugdosás, bunker, kontra, stb.). Egy hiányos Barca sajnos nem képes elbírni egy ilyen felállt védelemmel, ehhez mindenképp szükség van Eto'o-ra, Messire és Decora. Persze Rijkaard egy kicsit el is cserélte magát, de hát kit lehet ilyenkor behozni :?: Ezquerrot?
Szóval meg lehet nyugodni. Van olyan, hogy egy csapat kikap egy másiktól.
Viszont Iniestának már nagyon nem kéne megsérülnie. :(
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:23:47

Badi írta:
lionelmessi19 írta:De Badi, most nem gondolod komolyan, h ilyen játékosanyagból ki tudott volna hozni bárki is sokkal jobbat, ne mond már h Rijkaard a hibás. :evil:
nézz már rá a két csapat összeállítására!!
szerinted melyik az erősebb?
nem a sok hiányzóval van itt a gond
Hát barátom.......

Bárcsak ilyen egyszerű lenne a dolog... akkor vszeg azt sem érted, hogy a margónak hogy szakadhatott meg 2003 után a győzelmi sorozata?? :lol: :lol:

Amúgy meg abbban sem vagyok biztos, hogy a Giuly-vel és Guddy-val kiegészült támadósorunk jobb a Tamudo-Luis Garcia sornál...:)
A VKP poszttal vannak még nálunk problémák... nagyon átrohantak rajtunk ezen a meccsen.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:22:21

Salude al Campeón! írta:sztem meg aki kritizálja a csapatot, az bekaphassa!!!
2. vereség...na bummm, de dúrva télleg, el kéne küldeni mindenkit...
van benne igazság.

:lol: "bekaphassa" :lol:
- József Attila
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.14. 00:22:16

lionelmessi19 írta:Ronaldinhon kívül 0-ák a csatáraink, Saviolát kivéve.
Ronaldinho meg 1. félidőben kitömte őket jó labdákkal, azt mondjuk nem tom mi lett vele a 2. félidőre...
Épp ez a baj,hogy 20-30 percig csinál valamit,aztán sehol semmi..ez nem elég..Gudjohnsen meg egyszerűen [auto_cenzúra]. 1. félidőbe is kihagyott két olyan helyzetet,amit be kellett volna kotorni.. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.01.14. 00:22:47-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:20:37

Boixos írta:ne takarodjon senki sem, inkább szedjék össze magukat!
a f.sz ki van azzal, h eddig sehol sincs az a játék, ami az elmúlt két évben jellemezte a brigádot! bakker, mondjatok egy olyan meccset, amin minden okés volt! ne a nulla levszki elleni bugikat, mert azokat ki nem tojja le? ilyenkor jön ki, h mekkora spíler rijkaard. kiesik két jó zsugás, a többiek meg ronaldinhoval az élen úgy lézengenek a pályán, mint gólyafos a levegőben! nincs egy kib. taktika, ami alapján játszhatnának?
miért nem kezd végre saviola? mit csinálnak hátul a hátvédeink? ezen a meccsen voltak egyáltalán?
francba! nem a plekszit kéne kikúrni, hanem inkább sűrűbben hívogatni telefonon ten catét.
a mögöttünk hagyott 2 év sikeressége alapján(nincs már akkora győzelmi éhség) és az alapján hogy Eto'o és Messi szinte a szezon eleje óta hiányoznak, sztem a szezon elején nem várhattuk/várhatjuk el tőlük hogy a tavalyi fényükben csillogjanak... Azért mondom hogy a szezon elején mert kb csak akkor játszott együtt legalább 2 egyszerre a pályán a Dinho-Eto'o-Messi hármasból. És azért valjuk be nekik van a legnagyobb szerepük abban, hogy mennyire csillog a csapat.
Most pedig mikor már benne vagyunk a szezon közepében, 4 klasszis hiányzó nélkül nem várhatja el senki hogy csili-vili legyen...

Mikor kell majd és itt lesznek a szezon 2. felében akkor minden helyre fog jönni majd meglátjátok!

Rijkaard pedig télleg nem egy taktikai zseni. Az alaptaktikát remekül kitalálta. Ezzel elvertük egész európát. Viszont ha kiesnek a fontosabbnál-fontosabb játékosok, akkor télleg csak szenvedünk... ebben még fejlődnie kell. De hát melyik csapat ne szenvedne ilyen hiányzók láttán???
Salude al Campeón!
Barça C

2007.01.14. 00:19:54

sztem meg aki kritizálja a csapatot, az bekaphassa!!!
2. vereség...na bummm, de dúrva télleg, el kéne küldeni mindenkit...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.14. 00:19:46

Én nem követelem senki távozását,csak Henk visszahozását..lehet elcsépelt már,de az szerintem megoldás lenne valamilyen szinten..legalább seggbe rugdosná Ronaldinhot..s kicsit pörgetne a csapaton..s Rijkaarddal észervetetné,hogy Saviolanak kéne kezdenie..nem is vártam el,hogy mindent vigyünk,de ilyen kerettel,az alapemberek nélkül legalább egy x-et ki kellett volna hozni..s emellett,már meccsek óta gyengék vagyunk,egyedül az Alaves ellen volt valami szikra,de az is az ellenfél gyengesége miatt volt könyebb.. :roll:

FoRcA BaRcA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.01.14. 00:24:22-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.01.14. 00:17:39

Badi írta:(itt jegyzeném meg, hogy attól még, hogy tőlem idézett a hsz-ban, nem kéne vele azonosítani...)
Hát bazze..
Te irtad Frank-re, hogy takarodjon én csak reagáltam rá hasonló stlusban, mert Gaucho inkább kivette a részét a mai rettentő produkcioból, mint az edző.

Amúgy nekem eshettek nyugodtan -valakit szidni kell:)-, de nem ártana néha figyelmesebben olvasni.
Írtam, hogy a mai teljesítmény alapján elzavarnám a játékosokat.
Aki ezt nem tudja értelmezni azt sajnálom.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:17:34

ez mind szép és jó, h nem történt semmi, hiszen csak egy sz.ar középcsapat focizott le minket a pályáról, de akkor gondolom nem lesz ilyen kiegyensúlyozott a hangulat, ha a végén mondjuk ennyivel bukjuk el a bugit. ugyanis semmi nem garantálja, h a madridnál nem kapják össze magukat és az sem evidens, h a sevilla március 23.án kipukkad és onnantól pedig a bentmaradásért fog kűzdeni.
ha így játszunk, ahogy az utóbbi pár meccsen, akkor nem lesz sétagalopp a tavaszunk.
igaz, van olyan is, h egy csapat bukja a bajnokságot, kupát satöbbit..
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:16:33

Nyugalom...Akik kritizálják a csapatot,megjegyezném:meccsek óta 2-3 klasszisunk hiányzik.Alapemberek.Esetleg lehet,hogy idegileg fáradtunk bele a tudatba,hogy hetek,hónapok óta a csereemberekkel kell meccseket nyerni.Eghy győzelem ebben a helyzetben hatalmas lökést adhat.Ezt a jövő héten megszerezzük.
Ma 4 fontos hiányzónk volt.Ellenfelünk pedig egy ultramotivált Espanyol.
A következő három meccset hozzuk.És közben Eto'o is visszatér.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:16:11

Badi írta: nézz már rá a két csapat összeállítására!!
De igen is velük. Te nézd végig inkább higgadt fejjel mégegyszer a meccset. az espanyol 11 emberrel, fegyelmezetten védekezett, és kontrázott, hát ez most igen csak bejött.

Ronaldinhon kívül 0-ák a csatáraink, Saviolát kivéve.
Ronaldinho meg 1. félidőben kitömte őket jó labdákkal, azt mondjuk nem tom mi lett vele a 2. félidőre...

kp-ről Deco hiányzik, Xavi se és Ini se tudja őt pótolni, a védelemből meg a szélsők baxták el, meg a vkp, Puyol és Marquez nem bír 5-6 támadóval egyedül.

Valdes meg megmentett minket egy még méretesebb égéstől, egyre jobb kapus.

Hmmm, 1000. hsz-em. :? kár h ilyenre kell pazarolnom... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.01.14. 00:16:55-kor.
- József Attila
cps46
Entrenador del Barça

2007.01.14. 00:11:43

Szerintem itt néhány embernek elgurult a gyógyszere. Nem tudom egyesek honnan gondolják, hogy a Barcának félig sérült csapattal is 100%-osan kéne vezetnie a bajnokságot. Ez volt összesen a 2. vereségünk. Szerintem összetehetjük a két kezünket, hogy ilyen sérüléshullám után mostanra nem vagyunk lemaradva legalább 10 ponttal a Madridtól vagy épp a Sevillától.
A meccsről csak annyit, hogy az Espanyol nagyon is jól játszotta azt a játékot, amivel minket meg lehet verni (rugdosás, bunker, kontra, stb.). Egy hiányos Barca sajnos nem képes elbírni egy ilyen felállt védelemmel, ehhez mindenképp szükség van Eto'o-ra, Messire és Decora. Persze Rijkaard egy kicsit el is cserélte magát, de hát kit lehet ilyenkor behozni :?: Ezquerrot?
Szóval meg lehet nyugodni. Van olyan, hogy egy csapat kikap egy másiktól.
Viszont Iniestának már nagyon nem kéne megsérülnie. :(
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:11:16

FCB_gábor írta:
Badi írta:RIJKAARD TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez nem edző
ez egy [auto_cenzúra]
Ronaldinho takarodj!
Aki hisztizik, mint egy fürdős kurv@ és nem a játékkal foglalkozik az húzzon a vérbe!
Akkor is ezt mondtad,mikor a vezérletével hoztuk a meccseket?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2007.01.14. 00:08:16

lionelmessi19 írta:De Badi, most nem gondolod komolyan, h ilyen játékosanyagból ki tudott volna hozni bárki is sokkal jobbat, ne mond már h Rijkaard a hibás. :evil:
nézz már rá a két csapat összeállítására!!
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.14. 00:06:53

Ordog írta:Nagyon gyorsan fogják be az arcukat a károgók!! Akik edzőváltást meg hasonló jókat kívánnak itt....

Semmi katasztrófa nem történt... idegenben ki lehet kapni a Messi-Eto'o-Deco-Zabrotta 4-es nélkül egy ilyen katalán derbin!!!

Most következik majd 3 hazai meccs amit a gyengébb ellenfelek miatt vszeg behúzunk és ezt az időt rááldozzuk arra, hogy Eto'o is visszatérjen a csapatba!!!

NINCS ITT SEMMI PROBLÉMA!!! 2. vereség a szezonban, ki-ki meccs volt, az Espanyol jött ki jobban ebből, de NINCS SEMMI PROBLÉMA!!!!!!!

Hát én nemtom,d sztem Rijkaard az előző két szezon sikereit a csapatnak köszönheti. Taktika kidolgoza nem volt az erőssége és most sem az. Az tény ,h 4 meghatározó játékos nem játszott,d egy Levantét + egy Getafét meg kellet volna verni, akkor most nem parálna senki. Ne haragudj,d Saviolának Gudda a büdös nyomába sem ér, Ezquerrónál meg még az is jobb lett volna,ha felhozzuk a B kerettől Dos Santos. Ezt egy jó edzőnek látnia kellett volna.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.14. 00:06:46

ne takarodjon senki sem, inkább szedjék össze magukat!
a f.sz ki van azzal, h eddig sehol sincs az a játék, ami az elmúlt két évben jellemezte a brigádot! bakker, mondjatok egy olyan meccset, amin minden okés volt! ne a nulla levszki elleni bugikat, mert azokat ki nem tojja le? ilyenkor jön ki, h mekkora spíler rijkaard. kiesik két jó zsugás, a többiek meg ronaldinhoval az élen úgy lézengenek a pályán, mint gólyafos a levegőben! nincs egy kib. taktika, ami alapján játszhatnának?
miért nem kezd végre saviola? mit csinálnak hátul a hátvédeink? ezen a meccsen voltak egyáltalán?
francba! nem a plekszit kéne kikúrni, hanem inkább sűrűbben hívogatni telefonon ten catét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 00:05:54

Badi írta:
Ordog írta: Badi hallgassál már!!!!!!!!

Gratulálok a margitista szintedhez, ugyanazt csinálod amit ott hoznak 1-1 vereség után... grat érte!!! :evil:

persze meg antiimperialista meg mindenki más aki így gondolja madridista zinten van
Gratulálok a hatalmas színvonalú hozzászólásodhoz!!!
grat érte!!
De Badi, most nem gondolod komolyan, h ilyen játékosanyagból ki tudott volna hozni bárki is sokkal jobbat, ne mond már h Rijkaard a hibás. :evil:
- József Attila
Lezárt