Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.30. 10:29:35

Fernando írta:Kis érdekesség arról az emberről akit a legszívesebben látnék Barca mezben Alvés mellett jelenleg.
Én is így vagyok vele...csak én még Huntelaar és Alvés mellé, van der Vaart-ot és David Silvát venném. Ha ez a 4-es a Barcáé lenne...phúúú te jó ég!!! :D Nem is tudom mit csinálnék...és persze Ők mit csinálnának a pályán...tyűűű...de ez nekem csak egy szép álmom marad... :wink:

Huntelaar egyébként kijelentette, hogy csak és kizárólag az EB után hajlandó a jövőjével kapcsolatos ügyekről beszélni. Felmerült nálunk is a neve kb. egy hónapja (sőt még a Real-nál, MU-nál, Chelsea-nél, Roma-nál), akkor nyilatkozta ezt. 20-25 millió €-ért adná az Ajax.

De tényleg félelmetes számadatai vannak: csak az Ajaxban (az összes sorozatot nézve) 113 meccsen 96 gólt termelt, pályafutása alatt pedig 220 meccsen 163 gólt lőtt! :shock: Nagyon jó üzletet csinálnánk vele...

Az összefoglalóimról csak annyit, hogy ha igény van rá, akkor leírom én szívesen minden reggel amíg az átigazolásaink tartanak. :wink: Legalább tartok 5 perc szünetet a munkahelyemen... :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LPKeke
Jugador del Barça

2008.05.30. 10:28:53

Szerintem sem kell aggódni. Tény hogy az elnökválasztás rossz hatással lehet a következő pár hétre,de szerintem pont amiatt hogy Laportának sietnie kell, jönni fognak az igazolások. Nekem van egy olyan érzésem hogy ebből csak jól jövünk ki, mert a legjobb játékosok fognak sorakozni július elején amikor bemutatják őket. Dani Alves meglesz, másképp miért menne az elnök oda személyesen, Silváról meg tudtuk hogy 20 millió fölött tudjuk majd megszerezni,mert a Valenciának is kell a pénz
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.30. 10:24:47

Lucho nekem nem különösebben szimpatikus,bár az itt belinkelt videókon kívül nem sokat láttam még belőle. De azért az,hogy 27 évesen még a Portóban játszik,nem világklasszisra vall..

Hmmm, emlékeim szerint Deco is 27 évesen került ide...
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.30. 10:24:09

fcbarcelonazsombi írta:Ebbe a topicba is nádjából csak Titinho összefoglalóját érdemes elolvasni vagyis nekem elég ennyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nóbi 2008.05.30. 10:28:13-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.30. 10:23:15

Miért tartjátok ennyire esélyesnek Lucho Gonzálezt? Mert volt róla egy rövid kis cikk? :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nóbi
Capitá del Barça

2008.05.30. 10:22:51

sasi1 írta: Nagyon jók ezek a reggeli összefoglalók Titinho :wink:
valóban, köszönjük szépen :D én is minden reggel alig várom már, h összefoglald a legújabb híreket :D
CSAK ÍGY TOVÁBB TITINHO :!: 8)
OFF vége
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.30. 10:22:32

Etooka írta:Én a leggyorsabban Silvát és Alvest zárnám le,Adriano meg az Inter még várhat!Egyébként nem tudom,hogy Alvessel mit tökölnek ennyit? :shock: Le kell rakni a pénzt és 100x fog megtérülni!Del Nido meg örüljön majd magának,hogy megint kiharcolt ennyi pénzt,majd jövőre meg mi leszünk bajnokok mondjuk Alves remeklésével!Ennyit megér a srác!Ráadásul a klub most pénzszűkében sincs,nem értem akkor a dolgot!Mjad megvárják,mig verseny alakul majd ki,azt felmegy majd az ára 15 millióval!Ezt akarják/juk?

Arról szól ez az egész, hogy ha most kifizetjük kapásból a 35 milliót, ezen felbuzdulva kb. az összes játékosnak aki iránt érdeklődünk, hirtelen fel fog menni az ára, mert, hogy mi valszeg úgy is kifizetjük...
Kép
socio66

2008.05.30. 10:21:21

Nos,szerintem eddig jól haladunk az igazolásokkal, nem szabad senkinek elégedetlenkednie :!: Keita és Piqué igazolásával elégedett vagyok hiszen a cserepad erőssége legalább olyan fontos mint a kezdőcsapaté! Úgy érzem Alvessel és Silvával már közel a megállapodás,előbbiért szerintem 30 milliót kell leperkálnunk,utóbbiért 25-öt.
Ez eddig rendben,viszont ekkor következik az átigazolási időszak legfőbb posztja.Nasriról lemaradtunk,Fabregas nem jön el Londonból mint ahogy Diego érkezése sem valószínűsíthető. Marad tehát Lucho González, Rafael Van der Vaart,esetleg Moutinho. Megmondom őszintén, egyikükben sem látom azt a hatalmas potenciált ami mongyuk Fabregasban meglenne,de VDV kétségkívül klasszis a posztján,ráadásul gólerős,Joao pedig még a jövő reménysége. Lucho nekem nem különösebben szimpatikus,bár az itt belinkelt videókon kívül nem sokat láttam még belőle. De azért az,hogy 27 évesen még a Portóban játszik,nem világklasszisra vall..Na mindegy,ez csak az én véleményem,ettől még lehet jó játékos. Összességében ennyi igazolássan már elégedett lennék,és azthiszem,hogy el is költenénk az átigazolásokra szánt keretet,de itt jön képbe Eto'o. Nagyon úgy néz ki,hogy megy,ebben az esetben Karim Benzema,Klaas-Jan Huntelaar vagy Zlatan Ibrahimovic érkezhetne a pótlására. Úgy gondolom,hogy az Eto'o-ért kapott pézből mindhárom játékost meg tudnánk szerezni. Végsősoron még jöhetne egy-két ember a kispadra,a középső védő posztra Coloccinit tudnám elképzelni. Személy szerint én Hleb megvételét nem tartom jó ötletnek,mert irányítónak talán nem lenne elég jó ide,Xavi és Ini helyén tudnám elképzelni de annyival nem jobb tőlük,hogy érdemes legyen áldozni rá. Egyébként Laportát meg nem kell bántani,biztosak lehetünk benne,hogy éjjel-nappal azon fáradozik hogy megfelelő embereket szerződtessen az új,megújuló,reményink szerint sikeres Barcelonába!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.30. 10:18:46

Lesy írta:
Bence22 írta:Mit szólnátok Gomishoz?...amolyan erőcsatár, technikás, és nagyon gólerős...fiatal, de nem túl olcsó...
Ez nem arról szól, hogy MI kit látnánk szivesen a csapatba. Itt nem MI döntünk arról kiket igazolnak. Nekünk azt kell megennünk, amit elénk tesznek.
Gomis-t nagyon akarja a Milan. Én 2 góltol nemvok elájulva tőle. Mert mki csak a francia meccs után nyitotta ki a száját Gomissal kapcsolatban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.30. 10:18:29

Hát a statisztika egyértelműen mellette szól ez tény!
:roll:
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.30. 10:16:30

Bence22 írta:Mit szólnátok Gomishoz?...amolyan erőcsatár, technikás, és nagyon gólerős...fiatal, de nem túl olcsó...
Ez nem arról szól, hogy MI kit látnánk szivesen a csapatba. Itt nem MI döntünk arról kiket igazolnak. Nekünk azt kell megennünk, amit elénk tesznek.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.30. 10:15:21

Kicsit árulkodó adatok:

Klaas-Jan Huntelaar
Született: Voor-Drempt, Hollandia
Magasság: 1.86

Karrier:
PSV Eindhoven 2002-2004 (1 meccs/0 gól)
De Graafschap kölcsönben (9 meccs/0 gól)
AGOVV 2003-2004 (35 meccs/26 gól)
Heerenveen 2004-2005 (46 meccs/34 gól)
Ajax Amsterdam 2005- (82 meccs/70 gól)

Holland U21-es válogatott (22 meccs/18 gól)
Holland nagyválogatott: (12 meccs/7 gól)

Kis érdekesség arról az emberről akit a legszívesebben látnék Barca mezben Alvés mellett jelenleg.
Bence22
Barça C

2008.05.30. 10:12:58

Mit szólnátok Gomishoz?...amolyan erőcsatár, technikás, és nagyon gólerős...fiatal, de nem túl olcsó...
CSAK A BARCA!
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.30. 10:08:43

Fernandonak igaza van, nem olyan botlábú az a gyerek, kicsit hasonlít a játéka a fiatal van Nistelroy-éra, de talán több is van benne mint az öreg hollandban, megfontolandó a megvásárlása, bár mint már korábban is írtam Huntelaar egy felfújt paradicsom madárra hasonlít, de ettől még változhat előnyére nálunk! A Barca mez csodákra képes! :wink:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.05.30. 10:06:08

Ebbe a topicba is nádjából csak Titinho összefoglalóját érdemes elolvasni vagyis nekem elég ennyi.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.30. 10:02:51

robag írta:Eladunk egy mentálisan gyenge játékost ( Roni ) hogy aztán vegyünk egy másikat ( Adriano ) !?
Na, ezt azért már neee...
Eto'o méltó utódja csakis Zlatan lehet, Huntelaar csak egy Pippo féle lesipuskás, egy cselt sem tud megcsinálni, jó pár meccsen láttam idén játszani.
Dos Santos-t eladni óriási hiba!!!!
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ugrik a 4-3-3.
Figyelmetlen vagy már neharagudj, de több téren is. Senki sem akarja megvenni Adriano-t, az Inter akarja belevonni az üzletbe mi nem. Huntelaar Pippo féle lesipuskás lenne? Azt kétlem. Remekül cselez. Remekül lő messziről, minden szögből. Nagyonis, hogy technikás. Most linkelhetnék videókat de fölösleges.
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.30. 09:59:05

Laporta nem véletlenűl kezdi el újra a tárgyalásokat a Sevilla elnökével. Laporta most olyan helyzetben van, hogy leteszi a nagyobb pénzt is szerintem Alvesért. Mihamarabb megveszi annál hamarabb biztosithatja Laporta a saját helyét is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
robag
Jugador d'estrella

2008.05.30. 09:56:10

Eladunk egy mentálisan gyenge játékost ( Roni ) hogy aztán vegyünk egy másikat ( Adriano ) !?
Na, ezt azért már neee...
Eto'o méltó utódja csakis Zlatan lehet, Huntelaar csak egy Pippo féle lesipuskás, egy cselt sem tud megcsinálni, jó pár meccsen láttam idén játszani.
Dos Santos-t eladni óriási hiba!!!!
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ugrik a 4-3-3.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
sasi1
Entrenador del Barça

2008.05.30. 09:54:08

Titinho írta:Fogadni mernék, hogy nem lesz itt se Alvés, se Silva, se Hleb, se senki. Ez az egész felfordulás hatással lesz az igazolásokra...érzem...
Szerintem nem lesz kihatással rá. Laportáék teszik a dolgukat és enyi. A 2/3 nem lesz meg úgy sem, és Laporta marad.

Nagyon jók ezek a reggeli összefoglalók Titinho :wink:
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.30. 09:48:33

Titinho írta:Beszámolnak még arról is, hogy elkezdik a tárgyalásokat az Arsenal-lal Hleb ügyében, viszont soknak tartják az érte kért 15-18 millió €-t, ezért ezen az összegen csökkentenének, viszont az Inter ajánlatától is függ majd, hogy mennyi lesz a fehérorosz játékos kiinduló ára.
Amennyiben Mourinho leül az Inter kispadjára, nem hinném, hogy Hleb lesz a vágya. Ő már kijelentette, hogy Deco és Lampard megszerzése a cél. Az angolra elég kevés az esélye. Talán Hlebbel pótolná :?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.30. 09:45:17

Titinho írta: Ez az egész felfordulás hatással lesz az igazolásokra...érzem... :evil:
Igen ezt írtam le énis, akkora ökörség. :?
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.30. 09:38:42

Na nem sok hírrel, pletykával szolgáltak ki ma reggel minket a katalán lapok... :?

Mind a SPORT, mind pedig az El Mundo, Oriol Giralt-ról szól és Laporta leváltásának terveiről. Kezd nagyon komolynak tűnni ez a leváltás téma, a legfőbb és egyedüli kandidáló, (illetve a legnagyobb riválisa Laportának) az ex-alelnök Sandro Rosell lehet, mivel Bassat-nak nincs akkora támogatottsága.

A SPORT beszámol még egyébként arról is, hogy a svéd edzőtáborban állítólag (eléggé kacsa "szaga" van) Ibrahimovic és Henrik Larsson hosszasan beszélgettek a Barcelonai életről, csapatról miegymásról, ahol inkább Ibra kérdezősködött. Már ilyenekkel spekulálnak... :wink:

A katalán napilap közölt viszont egy cikket, ahol a Valencia technikai igazgatója Juan Sánchez figyelmezteti a Barcát, hogy ha meg akarják szerezni maguknak David Silvát, akkor mélyen a zsebükbe kell, hogy nyúljanak mivel nem adják olcsón a spanyol szélsőt. Ugye 90 millió a kivásárlási ára, a Barca állítólag "csak" 20 milliót adna érte.

A Tottenham továbbra is üldözi Giovani Dos Santos Ramírezt akinek állítólag meg vannak számlálva a napjai Barcalonában. 15 milliót adnának érte az angolok.

Az El Mundo továbbra is a három csatárjelölttel foglalkozik, nevezetesen Adebayor, Berbatov és Ibrahimovic esetleges átigazolásáról.

Beszámolnak még arról is, hogy elkezdik a tárgyalásokat az Arsenal-lal Hleb ügyében, viszont soknak tartják az érte kért 15-18 millió €-t, ezért ezen az összegen csökkentenének, viszont az Inter ajánlatától is függ majd, hogy mennyi lesz a fehérorosz játékos kiinduló ára.

Olvasható még arról, ami itt az Eurobarcán is, mégpedig Alvésről, miszerint Laporta mostmár a kezébe veszi a dolgokat és Del Nidoval személyesen fog tárgyalni, hogy végre felgyorsítsa az átigazolást és le is zárja azt.

Mint írtam, nem sok minden történt...ezzel a választásokkal van tele az egész katalán sajtó. Óriási hibának és amatőrségnek tartom, hogy pont most kell ezt csinálni. Nagyon bugyuták a katalánok... Fogadni mernék, hogy nem lesz itt se Alvés, se Silva, se Hleb, se senki. :? Ez az egész felfordulás hatással lesz az igazolásokra...érzem... :evil:

Itt van a két napilap címlapja:
KépKép
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.05.30. 09:37:29

Én a leggyorsabban Silvát és Alvest zárnám le,Adriano meg az Inter még várhat!Egyébként nem tudom,hogy Alvessel mit tökölnek ennyit? :shock: Le kell rakni a pénzt és 100x fog megtérülni!Del Nido meg örüljön majd magának,hogy megint kiharcolt ennyi pénzt,majd jövőre meg mi leszünk bajnokok mondjuk Alves remeklésével!Ennyit megér a srác!Ráadásul a klub most pénzszűkében sincs,nem értem akkor a dolgot!Mjad megvárják,mig verseny alakul majd ki,azt felmegy majd az ára 15 millióval!Ezt akarják/juk?
.
noname
Llegenda del Barça

2008.05.30. 09:30:54

A cikk arról szól h a Valencia nem fogja leegyszerüsíteni a dolgunkat, megkéri Silva árát, nem sietnek az eladásáal!Ez nem újdonság! :roll:
A Fifa egy szégyen
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.05.30. 09:13:07

Cikk

Ezt a hírt érti valaki????? mert én egy szót sem :lol:
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Lezárt