2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én sem mondtam, hogy jó játékosMit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja.
Az én szememben a füstje is elég kicsi...messideco írta: Mit gondoltál, hogy majd kiszorítja Pirlot a kezdőből? Jól teszik, hogy kölcsönadják. Szerintem a srácnak nagyobb a füstje, mint a lángja.
Ha jól tudom pont ezt kezdték el elsőnek vizsgálni, hogy hogy úszhatta meg az Inter a bundabotrányt mikor már akkor is meg voltak ezek a telefonbeszélgetések csak éppenséggel átsiklottak ezeken a bizonyítékokon az illetékesek és nem vették figyelembe. Ha jól tudom őket is vizsgálják már hogy hogy történhetett ez.MR. TROMORT777 írta:Ha a Milánról vagy a Juvéról vagy akármelyik olyan csapatról lenne szó, akinek Te nem drukkolsz, ugyan ezen a véleményen lennél.LG írta:Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff....
Ennyire ne legyél már elfogult, ha meg nem tod belátni, hogy mennyire az vagy, akkor nem kell ilyeneket írni.
Érdekes módon az Inter mindent megúszott, még úgy is, hogy vannak telefon beszélgetések, amik egértelműen bizonyítják, hogy benne voltak ők is a nagy bundabotrányba.
Ha a Milánról vagy a Juvéról vagy akármelyik olyan csapatról lenne szó, akinek Te nem drukkolsz, ugyan ezen a véleményen lennél.LG írta:Jaj de jó, látom megint nincs jobb dolgotok. Persze, azt vártátok, h ilyen hülyeségért elveszik a címeket. Pfff....
Komolyan mondom, meg sem lepődök már. Az Intert jó ideje utálom, de ez még rátett egy lapáttal. Kiváncsi lennék mi lett volna akkor, ha ezt a Juve követte volna el, vagy a Milan?visca el barca írta:nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)
morattit eltiltották 3 hónapra.. pff...
ebbe bele fog rokkanni, ennyire durván nem kellett volna megbüntetni...visca el barca írta:nah ítéletet hirdettek az inter ügyben (ugye szó volt, h militot, meg mottát elég kétes modon szerezték meg)
morattit eltiltották 3 hónapra.. pff...
Ez nem objektív megközelítés. Ha szabálytalanság történt, akkor az történt. A kérdés csak az, hogy az UEFA mennyire akar botrányt, ill. meddig ér az olaszok keze a szövetségben.visca el barca írta:bl topikban is ezt beszéljük, itt is elmondom h nem lesz ebből semmi.
annyira csak nem hülyék morattiék, h olyannal igazoltatnak aki el van tiltva...
szerencsétlen Materazzit egész Torino ki fogja röhögni akkorHunter91 írta:Elvehetik az Intertől a kupáit: LINK
"Ha a gyanú beigazolódik, elvehetik azokat a bajnoki pontokat a csapattól, amelyeket azokon a mérkőzéseken szerzett, amelyeken a két játékos valamelyike szerepelt."Hunter91 írta:Elvehetik az Intertől a kupáit: LINK
Wehehehehe!!!!Hunter91 írta:Elvehetik az Intertől a kupáit: LINK