2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennyi erővel bármikor megsérülhetünk...Én nem kockáztatnék sérüléseket egy már elveszített kupáért. Ha az első meccsen jó volt a B-csapat menjek akkor most is ők. Az hiányozna még, hogy Suarez vagy Messi is megsérüljön a nagy hajtásban. Vagy éppen egy pokróc bilbaoi védő belépője miatt.
Én nem kockáztatnék sérüléseket egy már elveszített kupáért. Ha az első meccsen jó volt a B-csapat menjek akkor most is ők. Az hiányozna még, hogy Suarez vagy Messi is megsérüljön a nagy hajtásban. Vagy éppen egy pokróc bilbaoi védő belépője miatt. Azt se higgye senki, hogy olyan egyszerűen verünk majd 4 gólt. Attól mert top csapat vagyunk lélektanilag olyan előnyben lép pályára a Bilbao ami egy 0-0-ás állásnál nincs meg. Teljesen más mondjuk 2-0 után nyomás nélkül bepakolni még ugyanennyit, úgy, hogy tudod hogy ha egyet be is kaptok akkor sincs gond, mint ha tudod, hogy még 4-0 esetén is csak hosszabbításra vagy jó, ha pedig egyet benyelsz akkor már 6 rúgott gól kellene. Ezt így megcsinálni legfeljebb másod vagy harmadosztályú csapat ellen tudnánk nem pedig egy olyan gárda ellen, mint az Athletic. A bajnokságban kell majd a győzelemért hajtani. Ott majd helyre tesszük őket. A szuperkupának meg örüljenek, mást úgysem fognak nyerni sem idén sem jövőre.El Pistolero írta: Az első részével nem értek egyet. Meg kell próbálni.
Hát, ha abból a szempontból nézzük, hogy a Bilbao-nak ez sikerült úgy, hogy kb. spanyol középcsapat, mint meg világszinten top3 vagyunk, akkor nem lehetetlen otthon közel telt ház előtt. A kupadöntőn például csak rajtunk múlt, hogy annyi lett amennyi, szóval nem kizárt.LG írta:
Utánanéztem, az elmúlt 10 évben egyszer sem értük el ellenük olyan eredményt, ami most elég lenne. Bár 5-t sikerült lőnünk kétszer, de mind a kétszer kaptunk is gólt. A védelünkben pedig most igencsk benne van a kapott gól.
Ez így van, de egy gyors gól az elején sokat oldhatna a görcsösségen, illetve az ellenfél morálját is jelentősen ronthatja. Nyilván minél tovább nem sikerül betalálnuk, annál görcsösebbek leszünk, a Bilbao meg annál magabiztosabb.kanty írta:Azért teljesen más kávéház úgy ötöt rúgni, hogy lazázunk, gála van, megy a csapatnak, és teljesen más úgy, amikor már az első perctől kezdve tudják, hogy öttel kellene nyerni - éppen ezért már megy a görcsölés az elejétől.
Az első részével nem értek egyet. Meg kell próbálni. Két és fél hónapja sikerült nekik ötöt rúgni. Tudom, hogy akkor volt Neymar meg Alba, hiányozni is fog mindkettő, de Pedro és Rafinha is bizonyította már, hogy jó játékosok, így valamelyikük biztosan jól fogja pótolni a brazilt. Jordi Albát már sokkal nehezebb lesz, hiszen Adriano sebességben és fejben is lassabb nála. Támadásban sincs akkor haszna, ő egyszerűen nem érzi Messi keresztlabdáit, ellentétben Jordival.crixus írta:Vicces, hogy páran még hisztek a fordításban. Ez a kupa elúszott. Tragédia nincs, legfeljebb újra bebizonyosodott, hogy a rotáció nem úgy működik, hogy egyik meccsről a másikra lehozom a fél kezdőt. Elviekben az lenne a normális, ha meccsenként 2-3 játékos cserélődne ki, nem 5-6.
Akkor meg rendezhették volna a BL és EL csoportkörök sorsolásának napján a hagyományok szerintMessias2 írta:Kedden Uefa nem engete volna, mert bl selejtezők vannak. Max ilyen 11 óra fele kezdődhetett volna a meccs, amikor a selejtező meccseknek vége. Szerintem ezért rendezik pénteken és hétfőn.ZBarca írta:másrészt a spanyol labdarúgó szövetség is rakhatta volna a meccset szombatra, a visszavágót pedig játszhatnák kedden. Így szerintem mindenkinek jobb lenne, de hát a pénz az úr.
Azért sem a szabadrúgásról, sem Bartra és Mathieu hibáiról nem tehettek Piquéék.visca el barca írta:jah. sevilla is gurított egy négyest a legjobb párosnakZBarca írta:Hétfőn valószínűleg a Pique-Masch kh páros fog kezdeni, akik a világ egyik legjobb duóját alkotják.![]()
nem tudom mire vagytok ennyire optimisták, én kb 1%-ot nem adok arra, hogy behúzzuk itthon. 4-1-nél, vagy 3-0-nál talán meg lehetett volna csinálni...
jah. sevilla is gurított egy négyest a legjobb párosnakZBarca írta:Hétfőn valószínűleg a Pique-Masch kh páros fog kezdeni, akik a világ egyik legjobb duóját alkotják.
Kedden Uefa nem engete volna, mert bl selejtezők vannak. Max ilyen 11 óra fele kezdődhetett volna a meccs, amikor a selejtező meccseknek vége. Szerintem ezért rendezik pénteken és hétfőn.ZBarca írta:másrészt a spanyol labdarúgó szövetség is rakhatta volna a meccset szombatra, a visszavágót pedig játszhatnák kedden. Így szerintem mindenkinek jobb lenne, de hát a pénz az úr.
Akkor máshogy mondom: fáradtabbak a megszokottnál. Szerencsére a válogatott szünet alatt lesz idejük kipihenni magukat, már ugye annak, aki itt marad.Sanama írta:Mitől vannak kifacsarva? Most volt 1 hónap vakáció mindenkinek, 1-1,5 hónapja pedig tart az alapozás.
Aki esetleg ki lehet(ne) facsarva az Messi-Mascherano a Copa miatt, de nem értem a többiek mitől lennének kifacsarva.(Megjegyzem, hogy azt mondták a dokik, hogy úgy tért vissza, mint egy bika, nem...?!)
Maximum nem lett fizikálisan odatéve a felkészítés....
Szerintem akkor is az UEFA/LFP a hibás, egyrészt nem értem, hogy miért kellett Európa másik felén lejátszani a döntőt, ami ugye helyi idő szerint kb 11-kor kezdődött, másrészt a spanyol labdarúgó szövetség is rakhatta volna a meccset szombatra, a visszavágót pedig játszhatnák kedden. Így szerintem mindenkinek jobb lenne, de hát a pénz az úr.Bob_Marley írta:Viszont ezt hogy az UEFA vagy LFP a "hibás", ez nagyon gyenge kifogáskeresés. Ezt mondtam tavaly is, hogy szép-szép az eredmény, de idén nagyon kemény program lesz és sűrű program. Spanyol szövetség is hova tegyen már be meccseket? Lehetett volna szombaton, ennyi a különbség, de jó ideje tudni lehet az időpontot. Nyáron EB lesz meg Copa plusz nekünk Világkupa miatt kimarad egy forduló, minden időpont le van fedve. Nem kellett volna mindent megnyerni és nem lennének ilyen problémák.
Azt a gálát, aki 3 napja 60 perc után nem bírt levegőt venni?visca el barca írta:nyugodtan lehetett volna tegnap a gálát küldeni, meg ha úgy van, akkor hétfőn is. az első bajnoki meccsig lett volna 6 napjuk pihenni.
Mondjuk Roberto idiota labdavesztese, Adriano luftja/bote labdaerintese, Alves hulyesege, Stegen kirohanasa nem azon mult, hogy Busi ott van-e vagy sem, szerintem.S.Agüero írta:Nem akarom megint Busit hypolni, meg amúgy sem láttam a meccset, de a cikk szerint eléggé hiányzott, pont ezért kulcsjátékosunk ő is.
Bocs, ha off.
Hétfőn meg kíváncsi leszek az elszántságunkra, ha rögtön az elején gólt szerzünk, elég jó hangulat lesz a stadionban.
Nem akarom megint Busit hypolni, meg amúgy sem láttam a meccset, de a cikk szerint eléggé hiányzott, pont ezért kulcsjátékosunk ő is.
A bajnokság prioritást élvez mindennel szemben, de ettől még nem kell négyet kapni zsinórban. Viszont a formát nem mostanra kell hegyezni, nem kell messzire menni hogy lássuk mit ér a korai nagy bekezdés. RM látványosan csuklott össze márciusra és lépni nem bírtak tavaly is meg előtte is. Ha lehet választani mikor lépjen pályára a "b csapat" akkor egyértelműen inkább tegnap mint teszem azt az első fordulóban. Már most 3 naponta meccsek vannak, rotálni kell.visca el barca írta:nem, a derbi az tegnap volt. bajnokságban lehet itt-ott botlani, de egy kupadöntőn nem. húztuk volna be inkább tegnap, mint az bajnokság első fordulójában (az lesz majd még szép, ha még ott is megfirkálnak minket)Bob_Marley írta:Ahogy mondani szokták a derbin kell nagyot futni és az még odébb van