2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Realban sokkal erősebb a konkurenciaCestus írta:Remélem ez az ötmillió már Dani Ceballos leigazolását megkönnyítendő lett ötmillió. De valószínűleg úgyis a Realba megy, ahol padozhat napestig.
aztán ide minek kellene? mert volt egy jó meccse az u21-ben?Cestus írta:Remélem ez az ötmillió már Dani Ceballos leigazolását megkönnyítendő lett ötmillió. De valószínűleg úgyis a Realba megy, ahol padozhat napestig.
Csak sikerült lealkudni 5 millióra.palesz77 írta:Na, ő meg jöhet ide. A Betisbe kerül, 4+1 millióért, plusz a jövőbeni transzfer bizonyos százalékát is megkapjuk majd.
Anyám...Inkább nem mondok semmit...visca el barca írta:2018Feast4 írta:Neki meddig van még szerződése?
2018Feast4 írta:Neki meddig van még szerződése?
A posztján Brahimi jobb játékos nála.MichaaBee írta:Eddig valamiért abban a hitben éltem, hogy őt el is adtuk a Portónak, nem csak kölcsönszerződést kötöttünk. Ha így van, akkor akár fel is merülhetett volna, hogy visszahozzuk erre fél évre, Enrique úgyis támadót kért a hírek szerint. Gondolom nem volt elég meggyőző, őszintén szólva nem figyeltem a játékát mióta távozott.
Az utóbbi időben rendre mellőzve volt, reméljük jobban bejön neki ez a kaland.Messias2 írta:Official: Barcelona announce that Cristian Tello (24), whose Porto loan deal was rescinded, joins Italian club Fiorentina on six-month loan
Reméljük, Firenzében többet tud fejlődni.
Kár, hogy se őt, se Denist nem tudjuk visszahozni most. Szívesebben elnézegetném, mint Munirt.Rumig írta: Egyébként ha Pedro úgy döntene, h lelép, én tuti visszahoznám Tellot.
Úgy hogy ha a Portoban 16szor volt kezdő idejön és egy MSN mellett nem vállalja a padot, akkor nem hogy ide, de Európa elitjébe sehova se kellSamper írta:Ha jobb Deulofeunál és Munirnál és vállalja a kispadot, akkor igen.Rumig írta:Nem tudom, hogy játszik, de 24 meccsen játszott a bajnokságban, 16-szor kezdőként és 7 gólos. További 7 (5) /1 a mérlege a Bl-ben.
Egyébként ha Pedro úgy döntene, h lelép, én tuti visszahoznám Tellot.
Ha jobb Deulofeunál és Munirnál és vállalja a kispadot, akkor igen.Rumig írta:Nem tudom, hogy játszik, de 24 meccsen játszott a bajnokságban, 16-szor kezdőként és 7 gólos. További 7 (5) /1 a mérlege a Bl-ben.
Én is, jó csatár a gyerek, Pedro helyén elférneRumig írta:Nem tudom, hogy játszik, de 24 meccsen játszott a bajnokságban, 16-szor kezdőként és 7 gólos. További 7 (5) /1 a mérlege a Bl-ben.