2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nero. írta:3 éve, hogy kinevezték az első csapat élére. Sokan eléggé rossz emlékeket őriznek róla, de szerintem egy kis szerencsével meg kevesebb sérüléssel több trófeát is elhozhattunk volna abban az évben. Kíváncsi vagyok most hol folytatja szerintem jó edző és egy intelligens ember.
Minthogy nem fenyeget, hogy valaha is visszajön, tényleg kár vele foglalkozni. csak egy szempontból érdekes: milyen Messit fogunk őszre visszakapni. A kudarcélmény ellenére reméljük, hogy a tavaszit.Alfa írta:Ott elég erősen off voltSamper a Leo Messi topicba írta:
Mit bírsz Martinon? Csapatjáték felépítésében: 0 Cserélésben:0.
Én elsősorban az emberi kvalitásáról beszéltem. A szakmai megítéléséről már volt nem is egy vita és én nem kívánok elindítani egy újabbat úgyhogy inkább nem reagálok az utolsó mondatodra.
Remélem így közel 6 hónap után nem számít duplának
Ott elég erősen off voltSamper a Leo Messi topicba írta:
Mit bírsz Martinon? Csapatjáték felépítésében: 0 Cserélésben:0
Gondolhatott akár messiékre isS.Agüero írta:Mondjuk a vezetőség...Kikre gondolsz ?
Lásd Luis Enrique.Boixos írta:nem kellene futkosnia ezeket a "hamutszórokafejemre" köröket az öregnek, ő tehetett itt a legkevésbé a dolgokról. azokat a gyökereket persze nem hallotta még senki "bűnbánatot" tartani, akik idehozták martinot egy valóságos hatalom nélküli bábunak csak azért, h vkinek a nevét be lehessen írni a "vezetőedző" sorba.
Kikre gondolsz ?Samper írta:Egyetlen hibát követett el. Engedte, hogy helyette mások döntsenek.Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... no-2385445
Mindig is egyenes ember volt aki soha nem hárította el a felelősséget . Szegény pont egy olyan időben érkezett ide amikor kb minden edző megbukott volna.
Egyetlen hibát követett el. Engedte, hogy helyette mások döntsenek.Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... no-2385445
Mindig is egyenes ember volt aki soha nem hárította el a felelősséget . Szegény pont egy olyan időben érkezett ide amikor kb minden edző megbukott volna.
Biztos vagyok benne, hogy mellette szólt az, hogy Messi és Mascherano klubedzője volt.S.Agüero írta:Tata hivatalosan is az argentinok vezetőedzője lett!
Felőlem lehetne afganisztán válogatottja akkor is ezt mondanám - vagy mégsem-cornholio002 írta:Ez a felvetés már önmagában antiszemitizmus, értem?Alfa írta: ha már az Izraeliek ott lehetnek