palesz77 írta:Ekkora futballélményt én nem tudom mikor kaptam utoljára - 0-4 -, eszméletlen volt.. Hatalmas meccs, örülök a Pool győzelmének, megérdemelték. Nero te meg megkaptad a választ most, Klopp ennyivel jobb..

0-2-ről és 1-3-ról megfordították, ennél többet mondani se kell.
Can amúgy piszok jó volt szerintem ma, egyre jobban megszeretem az embert. Meg a walesi Pirlot is, nem nézek minden Pool meccset, de azt az embert rosszul beszállni még nem láttam. Grat a csapatnak, ez nagybetűs foci volt ma. Cou meg ma gyengébb volt, de csak odaverte döntő pillanatban..
Én csak azt sajnálom, hogy EL meccs volt a tegnapi, igy talán nem maradt meg annyira a közemlékezetbe, pedig megérdemelné.
Én a Dortmundnak szurkoltam, előttük is le kalappal, ők is kellettek ahhoz, hogy ilyen hatalmas meccs legyen.
A Liverpoolnak meg óriási taps jár, edzőstül, szurkolóstul, mindenestül. Megfigyeltem, hogy amikor két gólos hátrányban voltak, a szurkolók akkor is ugyanúgy buzdítottak, énekeltek, és talán nem véletlen, hogy 2004 után ismét ők álltak fel szinte lehetetlennek tűnő helyzetből. Meg Klopp is vadállat, rajta sem látszódott, hogy egy percig is feladta volna.
Én innentől nekik szurkolok, már csak azért, mert ez az egyetlen reális esélyük, hogy jövőre is európai kupasorozatban szerepeljenek.
A sorsolás meg tényleg vicc... nem szeretem a Cityt, sőt, kifejezetten antipatikusak számomra, de most teli torokból fogok szurkolni nekik.
DEHÁÁÁT A CITYT NEM SZABAD LEBECSÜÜÜLNI!!!!!
Itt már nincs gyenge ellenfél mindenki tudja ezt aki ért a focihoz...
Elvégre egy City ugyanolyan erőt képvisel mint egy Barca,Bayern,vagy akár Atleti....
(irony alert)
Jó, mondjuk tavaly a Juventust is a többség simának a gondoltak, mégis legyakták őket. Hátha most is lesz meglepi. Persze nem túl meggyőzőek Agüerojék, de a Realtól sem vagyok elájulva, egyelőre meg tudtak verni minket a Klasszikuson, mikor pocsék formában voltunk, meg nagy nehezen továbbmentek a Wolfsburgon.
Remélem Touré úgy játszik majd, mint fénykorában, és Agüero jó napokat fog ki.