Florentino Perez írta:Gratulálok, most a barca egy Messivel mindenképp jobb volt. De ez amilyen jó a barcának, olyan veszélyes is, mert ha szerdán nem lesz kedve futni, akkor viszont láthattuk idén nem egyszer, hogy bárki veszélyes rátok. Ti itt a csapat ingadozásáról beszéltek, hogy egyszer nagyon jók, máskor meg semmiérők. Én ahogy nézem, ez nem a csapat, hanem Messi kedvén múlik és ez a nagy függőség nagyon nem jó a barcára nézve. Ő is öregszik, egyre több ilyen meccs lesz jövőre, amikor unja a dolgot.
Szóval én az idei barca legnagyobb gyengéjének ezt látom. Sürgősen kell még egy agy legalább a csapatba, mert így jövőre is buktok majd kiscsapatok ellen, ha Leo épp inkább moziba ment volna az nap este.
egyrészt bőven van igazság abban amit mondasz (és nehéz elvitatni, hogy Messi az, aki miatt a Barca több tud lenni adott esetben bármelyik másik csapatnál), másrészt ez rátok is igaz, épp ezen gondolkoztam tegnap meccs közben, bár nálatok annyi a különbség, hogy nem lehet egy nevet nagyon kiemelni, inkább többet kevésbé. Ronaldo, Pepe, (Modric, Ramos) lassan mennek kifele, igazi agy pedig egyáltalán nincs a csapatban, pedig nagyon elkélne. Idén látszik leginkább (és ez mennyire kijött tegnap is az utolsó 10-15 percben) hogy mindent erőből akartok megoldani.
Mindegy, nagyon kellene egy új Xavi, de hát álom álom, nem megy az olyan egyszerűen. Plusz nincs a támadósorba értelmes cserénk, ha Luis épp béna heteit éli, Neymar off, Messinek meg pont nincs kedve játszani, akkor annyi volt a dal. Jó, persze, ha most gonoszkodnék, akkor a BBC meg úgy ahogy van nemigen működik, még a legjobb napokon se (és elsősorban a BB részére gondolok, Ronci bevágja amit be kell)