Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Gondolom szerinted ők fiatalodnak az évek múlásával nem?TripleH írta:Vicces fiú vagy te.Rivaldo11 írta:Jövő nélküli. Ronci és Modric nem lesz szint már sokáig, nélkülük meg annyi.
ez még 2-3 év, van még bennük bőven.Rivaldo11 írta:Jövő nélküli. Ronci és Modric nem lesz szint már sokáig, nélkülük meg annyi.
ezt írta a fórum 90%-a tavaly is, aztán tessék., itt a címvédés, megspékelve egy bajnoki címmel.Cseri írta:Ez a Madrid idén csúcsra volt járatva,és minden összejött nekik, csodálkoznék,ha jövőre bármit is nyernének. Az ideihez grat!
ez igaz, mondjuk idén erre számítottam, sima döntőre, be is jött.TripleH írta:De legalább, most nem pontrúgásokból és fejesekből. Így én 1 másodpercig sem sajnálom tőlük, idén átmentek az Atma-Bayern-Juvén.
Vicces fiú vagy te.Rivaldo11 írta:Jövő nélküli. Ronci és Modric nem lesz szint már sokáig, nélkülük meg annyi.
Nem lett volna baj, ha mi is focizunk a Juve ellen, és akkor jogos lenne a felvetés.ZBarca írta:Én csak Messit sajnálom, mert bármennyire is szimpátia szavazás az Aranylabda, akkor sem lenne igazságos, ha CR-nek ugyanannyi ilyen elismerése lenne, mint Leonak, aki messze jobb nemhogy a portugálnál, hanem az egész mezőnynél.
Rivaldo11 írta:Vicc, hogy annyi ennél a madridnál sokkal jobb csapat nyert már bl-t, mégis ez a kivénhedt, stílustalan, sótlan, jövő nélküli brigád tud duplázni, de hát ilyen a foci. Ha rendesen odarakjuk magunkat, akkor nem nyernek. Ez ilyen egyszerű.
adom ... egyetértekTripleH írta:Szerintem kijelenthetjük, hogy Higu genetikailag alkalmatlan bármilyen döntő megnyerésére, ennek a DNSébe van kódolva a vesztés.