2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
MessiNeymarSuarez írta:Azért az a Carvajal lökés nem tudom hogy volt szabályos
Ez hol volt les? vicc
MessiNeymarSuarez írta:Azért az a Carvajal lökés nem tudom hogy volt szabályos
Ez hol volt les? vicc
nekem az a mac-emen mindegy milyen böngészőből nyitom és hogy, és melyik linket, 2-3 percig megy aztán beakad, majd újraindítom, megint jó 2-3 percig, majd megáll.Nero. írta:Nekem a sport365.live jócsababarca írta:reddit-en kilőtték a streamelést.
valakinek link a dortmund meccshez?
Nekem a sport365.live jócsababarca írta:reddit-en kilőtték a streamelést.
valakinek link a dortmund meccshez?
Ha arra a parharcra mindekeppen fogadnom kellene akkor az Atleticon a penzem. Az egyik legragosabb falat meg mindig Simeone csapata.sőt szerintem az Atletico is offolhatja a Juvét.
Nekem sem tűnt fel, h egyértelműen jobbak, sőt, a Psg-nek volt ziccere, mondjuk az lesről. Pörgősnek pörgős volt, először a 47. percben néztem meg az időt, észre se vettem, úgy eltelt.csababarca írta:Szerintem az első félidő kiegyenlített volt, csak Knézy PSG ellendrukkerkedése eltúlozta az arányokat.
Buffonnak nem kellett védenie a mérkőzés alatt, de az első félidőben biztosan, annyi volt, hogy a kp-n jól szűrt az első játékrészben a mu, így a PSG se bontakozott ki.
de hogy egyértelműen jobb lett volna a MU, az hülyeség szerintem.
Kemény kör lehet ez is.Nero. írta:Reality check
Di Maria jobb napjain pedig még mindig hatalmas játékos. Meglehetett volna a mesterhármas aszisztokból de Mbappe kihagyta
A Liverpool is meglesz rángatva a Bayern által, azt meg majd meglátjuk hogy a City akkor is nagyfiú lesz e ha jön egy combosabb csapat