2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
majd holnap zöld asztalnál elveszik. mi az hogy gólt lőtt az Ajax, az nem szabályos.Cestus írta:Én elvenném ezt is, Courtois-t egyértelműen zavarta a labdás játékos a védésben azzal, hogy jól ráijesztett. Biztos van erre vonatkozó passzus a szabálykönyvben.
Igazából ki kellett volna állítani ezért a fenébe, mint ahogy a lesen állót is, szóval még a margitot súlytják a tévedésekCestus írta:Én elvenném ezt is, Courtois-t egyértelműen zavarta a labdás játékos a védésben azzal, hogy jól ráijesztett. Biztos van erre vonatkozó passzus a szabálykönyvben.
Az a baj, hogy az előzőeknek nem lett elég visszhangja. Olyan hadjárat kellett volna ellenünk már az első esetnél, mint ellenünk volt a 09-es Chelsea elleni párharc után. De mindenki simán lenyelte újra és újra.Gauchomester írta:Komolyan mit kell még kitalálni ahhoz, hogy a BL-ben ne tolják a Madridot?? Úgy látszik a VAR nem elég. 3 éve gusztustalan, ami megy. Idén ha újra beviszik őket, azt már nem nyelem le. Azzal nálam egy szánalmas vicc sorozat lesz a BL.
Casemiro kiállíthatatlansága kimaradt!Stalkyard írta:Meg vagy két kihagyott 100-as Ajax ziccer meg egy Karius-ozás Onana-tol beleférne. Úgy lenne teljes az összkép.
herlius írta:Igen, ezt én is egyből kiszúrtam, pedig csak kb 2x láttam a visszajátszást. Namost a VAR szobában állítólag több bíró több kameraállásból többször is visszanézi az eseteket, de egyiknek sem tűnt fel a dolog. Ezt azért így már nehéz kimagyarázni.Kovbal88 írta: Szerintem nem volt jó ítélet, sőt Ramos még meg is lökte kézzel a fejelő játékost, akár 11 es is lehetne fújni
Igen, ezt én is egyből kiszúrtam, pedig csak kb 2x láttam a visszajátszást. Namost a VAR szobában állítólag több bíró több kameraállásból többször is visszanézi az eseteket, de egyiknek sem tűnt fel a dolog. Ezt azért így már nehéz kimagyarázni.Kovbal88 írta:Szerintem nem volt jó ítélet, sőt Ramos még meg is lökte kézzel a fejelő játékost, akár 11 es is lehetne fújniPCsabi írta:Na, akkor ezek szerint jó ítélet volt...
A honi szakértőnek a tv-ben egyből alá kell támasztani a döntést.PCsabi írta:Na, akkor ezek szerint jó ítélet volt...
Szerintem nem volt jó ítélet, sőt Ramos még meg is lökte kézzel a fejelő játékost, akár 11 es is lehetne fújniPCsabi írta:Na, akkor ezek szerint jó ítélet volt...
Annyira gondoltam, hogy nem mond majd ellent az egyik kozulluk...PCsabi írta:Na, akkor ezek szerint jó ítélet volt...