Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most se játszottak jól,ki is kaptak 1-0 ra a St.Etienne vendégeként...zambrotta írta:A hétvégén Párizsban jártam és kilátogattam a PSG-Nancy mérkőzésre bízva abban hogy a fővárosiak a múlt heti formájukat mutatják. Sajnos nagyon [auto_cenzúra] meccs volt. A vendégek bunker focijával nem tudott mit kezdeni a gyenge napot kifogó hazai csapat, sőt a veszélyes kontrákból a vendégeknek több lehetőségük is adódott a gólszerzésre. A vége 0:0 lett. Így hát szomorúan távoztam a stadionból, 35 000 hazai szurkolóval egyetemben.
Eddig a mutatott magabiztos játék alapján,ez így is van! Tavaly talán is csak a rutintalanság miatt pottyantak ki a milan ellen...valencia írta:A Lyon a BéeLben is az egyik legerősebb
A vb miatt pihent pár ember ha jól tudom pl Abidal,Coupet, Cris, Pedretti stb. Vagy csak késöbb kezdtek el edzeni. Már nem emlékszek.LG írta:Miért játxanak B csapattalGame90 írta:Megkezdődött a francia bajnokság, Sport 1 adja is a Nantes-Lyon meccset. A Lyon a B csapattal a 15. percben 1-1-re áll.
Hajrá Lyon![]()