Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mármint, mire gondolsz? Szerintem végre igazságot adtak a futballnak. A balhét és a lejáratást leginkább a Madrid generálta egymaga, azon túl szerintem az égegyadta világon nem történt semmi baj. Az újságírók nem tehetnek arról, hogy a játékban és eredményekben is az azt legjobban megérdemlő játékosnak adták a díjat annak ellenére, hogy a Madrid/madridi játékosok a felsőbbrendűségérzetéből fakadóan evidensnek gondolták, hogy ők kapják meg, vagy hogy épp Vini, aki még csak nem is hozott igazán extra számokat tavaly, Rodri a vkp-ról sem volt sokkal lemaradva...
Szerintem a megkérdezett újságírók többsége nem fehérbőrű és büntetik a rasszizmus ellen küzdő színesbőrű játékost?? Logikus.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.30. 13:26:19A Reutersnek a stábja nyilatkozott, miszerint úgy érzi, azért nem kapta meg, mert a rendszer ellen küzd, a rasszizmus elleni harcával.
Azaz...![]()
Ilyen szerintem nem lesz.Troym írta: ↑2024.10.30. 13:17:38Viszont mindennél jobban égne a pofám, ha mondjuk 100-200 gólpont, vagy bánomisén milyen érdemek mellett, de valamiért nem Pedri / Gavi / Yamal / Rahinha / akárki kapná az aranylabdát és erre nem engednénk el mondjuk Aitanáékat, Flicket, Cubarsit, stb a saját kategóriájuk díjátadójára.
Minden szóval egyetértek. És ha még a gólokat nem is nézzük, két társa is jobban megérdemelte volna, Bellingham még az EB-n is nagyot ment, szóval az ő eredményei sokkal jobbak, és amúgy gólpontokban is hasonlóak voltak. Ha Reál, nálam ő kapta volna, akkor is, ha tavaszra visszaesett (azért akkor is nagyon jó volt). És olyan, mintha nem vennék észre a fair play kitételt. Az elmúlt hónapokban Ancelotti (felteszem pont emiatt) egyre többször mondta el, hogy Vini milyen jó gyerek, de mindenki látja, hogy nem.18Barca99 írta: ↑2024.10.30. 12:33:55A tartalmat bírálod vagy a feladót?
Én személy szerint azt gondolom - és ezzel igazat adva most Tebasnak -, hogy hatalmas tiszteletlenség nem elmenni mikor egyébként másik 3 díjban érdekelt vagy (legjobb csapat, legjobb edző, legtöbb gólt rúgó), pláne úgy, hogy Spanyolország egyik legkiemelkedőbb klubja vagy és a 3 esélyes játékosod mellett egy szintén, hazai, spanyol érdekelt még. Ilyet még a nagy Messi-Ronaldo érában sem csináltak, hogy akkor nem megyünk el, mert nem a miénk kapja.
Teszem hozzá szíve joga minden klubnak azt mondani, hogy megsértődik, csak ez kicsit visszás, hogy amikor meg az övé kapja, akkor büszke rá. Haaland megtapsolta Messit tavaly, pedig sokkal sikeresebb évet nem tudna Haaland összerakni, ha ő sértődik meg azt még inkább megértem, mert ő nem tehet róla, hogy nem egy nagy futball nemzetnél született és ezért sose lesz esélyes semmire, amikor vb-t vagy eb-t rendeznek.
Rodri pont azzal nyújtott szvsz kiemelkedőt, hogy az ő pozíciójában nem az elsődleges feladat a gólszerzés és a gólpassz adás, ehhez képest (a poszthoz képest) brutál számokat hozott össze a legmagasabb szinten. Viniciusnak a gólszerzés a feladata, és ő a posztjához képest nem hozott kiugró teljesítményt (lőttek sokkal több gólt nála). Ha meg a játékra gyakorolt hatása az ok amiért megérdemli, akkor éppen ezért jogos Rodrié is, mert az ő játékra gyakorolt hatása idén győzelmet ért.
A tartalmat bírálod vagy a feladót?
Ha valaki követi a teniszt: nekem a Williams-Osaka döntő ugrik be, amikor Williams végigbalhézta a meccset, kikapott, és még a díjátadón is negatívan magára vonta a figyelmet, a győztes Osakáról kb szó nem esett közben meg utána. Tiszteletlenség volt, amit csináltak, és kész. A világ legjobb, játékra legnagyobb befolyással bíró, EB győztes EB mvp kapta a golyót, és duzzognak. Így jártak, igazából maguknak köszönhetik, hogy hagyták Vinit idáig fajulni. Ha minden baromsága után büntetik, de legalább a fejére koppintottak volna, tavalyra már kb normális emberré nevelhették volna, és jó eséllyel ment volna az aranylasztiért (noha dunsztom nincs, mitől lett volna esélyesebb mint Bellingham-Kroos-Rodri).vinszentvega írta: ↑2024.10.30. 11:46:16És ez a legnagyobb szégyen Madridi oldalról is.. Egy Madridi születésű játékos kapta.... és többet foglalkoznak a sajtóban ezzel a gyökér fehér-balettel, mint magával a nyertessel... Sajnálom Rodrit emiatt...
És ez a legnagyobb szégyen Madridi oldalról is.. Egy Madridi születésű játékos kapta.... és többet foglalkoznak a sajtóban ezzel a gyökér fehér-balettel, mint magával a nyertessel... Sajnálom Rodrit emiatt...gránit írta: ↑2024.10.29. 23:02:04Nagyon nem tud érdekelni a Real Madrid durcizása. A sportbulvár sem érdekesebb, mint a sima bulvár.
Sokkal inkább az, hogy a női mezőnyben a Barcelona játékosa, Aitana Bonmatí nyerte az Aranylabdát, ráadásul az első három helyezett mind Barcelona-játékos!
1. Aitana Bonmatí (FC Barcelona)
2. Caroline Graham Hansen (FC Barcelona)
3. Salma Paralluelo (FC Barcelona)
Spanyolország pedig minden téren tarol.
Miben emelkedett ki Vinícius Jr. a többiek közül?Zsolti írta: ↑2024.10.29. 11:41:06Altalaban mindig az elegedetlenek hangosak. Nyilvan aki Rodrit varta befutonak az csak csendben bologat, aki a brazilt, az meg hangosan morog. Ugyanakkor ezt Vininek kellett volna adni. En csak hatradolve kovetem az esemenyeket felvigyorral az arcomon, de abszolut megertem a madrid szurkolokat, ez a labda a brazile volt. Rodri egy jo iparos, clutch player nyilvanvalo, de nem aranylabda material.
Mondjuk posztján vitathatatlanul a jelenlegi legjobb játékos, még a Cityben is, ahol tömegével vannak sztárok az egyik, ha nem a legfontosabb. Mindezt az EB győztes csapat húzóembereként és nem meleslleg a torna MVP-jeként.
Hát ezzel a véleménnyel se a konstruktív irányba megyünk. Mert mi az aranylabda material?
Akkor megtisztelte az UEFA őket, amikor Viniciust nem állították ki az Orbán esetnél, és eltiltást sem kapott? Vagy mikor a VAR mellett a partjelző tévesen beintette a lest a Bayern ellen a 90+ percben, amikor ezt mindig elengedik?Troym írta: ↑2024.10.29. 15:02:03A Real Madrid nyilatkozata az Aranylabda ceremónia bojkottálása után:
"Ha az odaítélési kritériumok nem Viniciust jelölik ki győztesnek, ugyanezeknek a kritériumoknak kell Carvajalt kijelölniük győztesnek. Mivel ez nem így történt, egyértelmű, hogy az UEFA Aranylabdája nem tiszteli a Real Madridot. És a Real Madrid nem megy oda, ahol nem tisztelik."
Korrekt, tehát egy díj addig valid, amíg ők nyerik. Akkor ne induljanak a spanyol kupában sem, mert a király kupát másnak nyerni tiszteletlenségbitang baszkok mit műveltek már
Ha a szezon végén nem nyernek BLt és/vagy bajnokságot, akkor onnan is maradjanak távol, mert rekord győztesként tiszteletlenség, ha nem ők nyerik.
Olyanok a szurkolók mint ma a játékos is, szánalmas az egész bagázs, Vinicius meg remélem sosem kerül még egyszer aranylabda közelébe.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.29. 10:30:57RODRIgo de Paul közösségi oldalát elözönlötték a szurkolók, akik kommentjeikben közölték vele, hogy ellopta Vinicius aranylabdáját![]()
Hol vannak ezek a haterek?