Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=45703&part=sports Nézz itt körül és válaszd ki a neked megfelelőt! Van sopcastos, az nagyon jó, ahhoz kell egy program, de gyorsan fenn van. Ajánlom figyelmedbe !adam_1519 írta:nem tudtok egy linket küldeni mert a justinosok ilyen elöfizetést kérnek pls
Nincs Sport1-edadam_1519 írta:nem tudtok egy linket küldeni mert a justinosok ilyen elöfizetést kérnek pls
Nem lesznek egy kicsit sokan, ha 26-n lesznek a pályán? Nem is tudtam, hogy 16 apostol van.Fecooo írta:Megvannak a kezdőcsapatok a Magyarország–Románia felkészülési labdarúgó mérkőzésre.
MAGYARORSZÁG: 1 Babos - 3 Vanczák, 2 Gyepes, 4 Juhász R., 5 Bodor - 6 Halmosi, 8 Dárdai, 10 Hajnal, 7 Dzsudzsák - 11 Huszti - 9 Torghelle
ROMÁNIA: 1 Coman - 4 Dananae, 6 Radoi, 5 Chivu, 3 Nesu - 10 Mara, 16 Apostol, 7 Ghioane, 21 Max - 11 Danciulescu, 9 Marica
(NSO)
Fecooo írta:A nemzet Sanyija! AIR-Sanyi!
A nemzet Sanyija! AIR-Sanyi!lui1698 írta:
Úgy biza
Hajrá MAGYAROK
Visca Sanyi
Fecooo írta:fél8kor mindenki a tv elé, és zúgjon a: HAJRÁ MAGYAROK!
ez egy emlékmeccs, de egy románok elleni meccs mindig presztizsmeccs!
HAJRÁ MAGYAROK!
sport1 stream
Igy van hajrá magyarok!!!!Remélem egy jó, élvezetes és a ami a legfontosabb BALHÉ MENTES mecs lesz.Fecooo írta:fél8kor mindenki a tv elé, és zúgjon a: HAJRÁ MAGYAROK!
ez egy emlékmeccs, de egy románok elleni meccs mindig presztizsmeccs!
HAJRÁ MAGYAROK!
sport1 stream
Most komolyan 2-3 héttel a nagy meccsek előtt a fiatalokat próbálgassa?ultrasur írta:Itt a szűk keret Románia ellen:
kapusok:
--------
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München)
védők:
------
Szélesi Zoltán (klub nélkül), Bodnár László (klub nélkül), Fehér Csaba (NAC Breda), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)
középpályások:
--------------
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC)
támadók:
--------
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Watford FC)
Azt reméltem legalább bari meccsen kipróbálja a fiatal titánjainkat na mindegy Hajrá!
Jó lenne egy ilyen mérkőzésen nem balhézni, és remélem tudják ezt mind a román és mind a magyar szurkolók is! Mert hát olyanokban, mint ami köztük is akard, az nálunk is van bőven (meg bárhol a világban... ). Ezektől mentes meccset várokmadmushroom írta:Marian Cozma emlékére rendezik meg ezt a meccset ha jól tudom. Szép gesztus és remélem ez a rossz szomszédság erre a meccsre eltűnik. Nem ide tartozik de megjegyzem, hogy most olvastam, hogy Cozmát régen megkéselték bár Bukarestben a Rapid szurkolói akik felismerték az utcán, ő ugye dinamo játékos volt.ultrasur írta:Na megvannak a tiszteletjegyek a Mo-Svéd és Portugál meccsre.
1héten belül C9 és Ibra rúgja majd a bőrt remélem ezen a napokon sikertelenül.
Ki találta ki hogy Romániát hívja biztos sokan lesznek és a hangulat se lesz semmi csak aztán a meccs után meg ne találják a szőrösebb szomszédainkat.
Marian Cozma emlékére rendezik meg ezt a meccset ha jól tudom. Szép gesztus és remélem ez a rossz szomszédság erre a meccsre eltűnik. Nem ide tartozik de megjegyzem, hogy most olvastam, hogy Cozmát régen megkéselték bár Bukarestben a Rapid szurkolói akik felismerték az utcán, ő ugye dinamo játékos volt.ultrasur írta:Na megvannak a tiszteletjegyek a Mo-Svéd és Portugál meccsre.
1héten belül C9 és Ibra rúgja majd a bőrt remélem ezen a napokon sikertelenül.
Ki találta ki hogy Romániát hívja biztos sokan lesznek és a hangulat se lesz semmi csak aztán a meccs után meg ne találják a szőrösebb szomszédainkat.