2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő futott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?barca99 írta:Meglep, hogy többen Dárdait írják kezdőnek Varga mellé, pedig szerintem tegnap Vadócz sokkal jobb volt. Ő legalább nem emelte fel állandóan a labdát. Bodornál jelenleg nincs rosszabb megoldás bal szélre, nálam még Hullmosi kezdene szerdán. (Bodor az ég világon semmit nem csinál, a felezőt nem lépi át, csak a kapusnak passzol, védekezésben gyenge közepes.)
Ezt hagyjuk már Sanyika egy viccrobertfcb írta:Te most arról az emberről beszélsz aki szívét, lelkét otthagyja a pályán, és mindent megtesz a válogatottért, ha ez az ember nem lett volna, most megnézhetnéd, hogy állnánk.lionelmessi19 írta:A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?
Godnolom van vmi gond, csak nem vagyok képben egyáltalán.
Mert air sanyival is aztán ki vagyunk segítve, agyatlan favágó szakiparos.
Nem hozzuk mind a 3-at sajnos... Csak kettőt!barca99 írta: Na nem baj, a következő 3 meccsből hozzuk mind a hármat, és kijutunk.
Ennél könnyebb csoport? az utolsó három selejtezőre (vb, eb ,vb) könnyebb csoportot nem is kívánhattunk volna, végig megúsztuk az Anglia-Spanyolország szintű csapatokat, hozzájuk képest Görögország egy röhej voltXavinho írta: és a 2012-es EB-re egy könnyebb csoportból,mint a mostani továbbléphetünk akár elsőként is.
ozsimiki írta:emlékszem bizonyos világeseményre,ahol az olaszok látták kárát, és a csoportból sem mentek tovább,mert az egyetlen olyan eredmény született eme két csapat meccsén,amivel kieshettek,és ők meg továbbmehettek![]()
Te most arról az emberről beszélsz aki szívét, lelkét otthagyja a pályán, és mindent megtesz a válogatottért, ha ez az ember nem lett volna, most megnézhetnéd, hogy állnánk.lionelmessi19 írta:A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?
Godnolom van vmi gond, csak nem vagyok képben egyáltalán.
Mert air sanyival is aztán ki vagyunk segítve, agyatlan favágó szakiparos.