Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.06. 21:21:20

barca99 írta:Meglep, hogy többen Dárdait írják kezdőnek Varga mellé, pedig szerintem tegnap Vadócz sokkal jobb volt. Ő legalább nem emelte fel állandóan a labdát. Bodornál jelenleg nincs rosszabb megoldás bal szélre, nálam még Hullmosi kezdene szerdán. (Bodor az ég világon semmit nem csinál, a felezőt nem lépi át, csak a kapusnak passzol, védekezésben gyenge közepes.)
Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő futott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?

Én így láttam, így érzékeltem.
Kép
BraunA
Jugador del Barça

2009.09.06. 20:56:35

Sziasztok,
annyit szólnék hozzá a Sanyi dologhoz, hogy lehet őt szidni, mert - hogy talán kicsit bolond tud lenni a pályán, vagy mer nem épp egy zsonglőr és még sorolhatnám....
DE, az utóbbi években ha egy valakit ki lehet emelni a válogatottból, hogy ki hagyja ott szívét - lelkét hajt mint állat, az szerintem csak Sanyi.
Persze akar, hajt a többi 10 is, de...
Ha megkérhetlek titeket (nem akarok haragban lenni én itt senkivel) de ne szidjuk már ennyire Sanyit , mind ezeket úgy írtam, hogy egyáltalán nem csípem a játékát- csak az alázatát, és egy jó pár csatárt elé tudnék helyezni szegényes labdarúgásunkból...
Legjobbakat, HAJRÁ MAGYAROK! 8)
Barca més que un club
Stelios
Jugador del Barça

2009.09.06. 20:53:30

A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.06. 20:36:35

Meglep, hogy többen Dárdait írják kezdőnek Varga mellé, pedig szerintem tegnap Vadócz sokkal jobb volt. Ő legalább nem emelte fel állandóan a labdát. Bodornál jelenleg nincs rosszabb megoldás bal szélre, nálam még Hullmosi kezdene szerdán. (Bodor az ég világon semmit nem csinál, a felezőt nem lépi át, csak a kapusnak passzol, védekezésben gyenge közepes.)

Nem is értem Koemant ebből a Debrecenből miért nem hívott be több embert. Mondjuk a komplett védelem megállná a helyet (természetesen Juhásszal bővítve - most úgyis sérült Máté). Bodnár ugye most nem bevethető, Szélesinél szerintem nem jobb Fehér, viszont szégyen nem szégyen, jelenleg Leo a legjobb formában lévő balbunkó.

Ha sérülések nem hátráltatnak, nálam a Babos - Szélesi - Juhász - Mészáros - Halmosi - Dárdai - Vadócz - Dzsudzsák - Huszti - Rudolf - Torghelle 11 kezdene a portugálok ellen.
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.09.06. 20:17:16

robertfcb írta:
lionelmessi19 írta:A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?
Godnolom van vmi gond, csak nem vagyok képben egyáltalán.

Mert air sanyival is aztán ki vagyunk segítve, agyatlan favágó szakiparos.
Te most arról az emberről beszélsz aki szívét, lelkét otthagyja a pályán, és mindent megtesz a válogatottért, ha ez az ember nem lett volna, most megnézhetnéd, hogy állnánk.
Ezt hagyjuk már Sanyika egy vicc :lol: :lol: :lol:
Nevetséges h ő egyáltalán ott van:O :?
Lábbal sztem még életében nem tartotta meg a labdát több támadás megy el rajta mint amennyi hasznot hoz a játékával egy vicc ez a Torghelle
bando8
Jugador del Barça

2009.09.06. 19:17:21

Egyetértek az előttem szólóval. Szinte mindenben amit mond. Annyit tudnék hozzátenni h ezt a csapatot a 4dik kalapból húzták ki. És a hátralévő párosítást nézve a csoport negyedik helyén is fogunk végezni. (ne áltassuk magunkat h a portugáűlok elleni páros meccsnek és a dániai találkozónak mi lennénk az esélyesei). Szerintem innentől minden megszerzett pont bravúr. Félre értés ne essék én is nagy szurkolója vagyok a csapatnak ott voltam a svédek ellen is és a szerdai mecset sem hagynám ki, de sajnos ez a realitás. Ezek a csapatok jobbak nálunk. reménykedjünk és bizakodjunk h utolérhetjük egyszer őket!
Balinho
Entrenador del Barça

2009.09.06. 18:49:31

Hát kicsit lehiggadva szeretném megírni én is a véleményemet.

Egyrészt igazából túl azon hogy jobb szájízzel mehettünk volna el aludni, az utolsó percben történtek semmiben nem változtatják meg a véleményemet a csapat által prezentált játékról.

Ami feltűnő, hogy a védelmi négyesünkben Rolin kívül egyetlen nemzetközi szinten stabilan jó játékra képes játékosunk sincs. Tímár, Gyepes, Halmosi, Vanczák, Vaskó, Bodor, Fehér Cs. magyar szinten kiemelkedő, de a nemzetközi elithez (mert a VB-re igyekszünk vagy mi), roppant kevés.

Ez ugyanakkor nem jelentett akkora meglepetést, mint az, hogy a papíron legerősebb csapatrészünk, a középpálya roppant gyengén muzsikált. Az nyilvánvaló volt, hogy fizikálisan nem vehetjük fel a versenyt a svédekkel, az igazi csalódás az az volt, hogy sebességben is alulmaradtunk. Nem is elsősorban futógyorsaságban, fordulékonyságban (bár erre is volt példa), hanem fejben. Egy-egy labdaátvétellel akkora lendületet és időt vesztettünk, hogy a svédek mindig odaértek és mentettek, elnyomtak, szereltek. Pedig hivatalosan épp erre voltunk legbüszkébbek, hogy ez a keret már sokkal érettebb fejben mint az előzőek... Hát sajnos nem úgy tűnik.

A csatárposzton pedig ebben a játékrendszerben el kell felejteni a Huszti-Gera-Rudolf típusú embereket, egyedül 4 védő gyűrűjében halálra vannak ítélve. Lehet szeretni, lehet utálni, de Torghelle még mindig a legmegfelelőbb megoldás a bekkekkel való bírkózásra.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.09.06. 18:26:27

Én is maximálisan egyetértek azzal hogy akármilyen jó játékos Hajnal a Dortmundban, a válogatottban sajnos egy egyeneset nem tud belerúgni a labdába, ezt pedig nem a tegnapi meccs alapján mondom, már majdnem örömtáncot lejtettem amikor lejött és helyette Buzsáky fel.

Gera szintén nagyon gyengén játszik, régebben sokkal jobb volt mikor még a WBA-t erősítette, azóta valahogy mintha nem találná a helyét a válogatottba sem, ez persze lehet attól is hogy nem épp jó neki a jobb szélső poszt, ezért megnézném irányítani.

Fehért nem hívnám be a válogatottba, szerintem nem tudja felvenni a gyors ritmust és technikailag sem elég képzett, igazából sose szerettem a játékát.

Szívem szerint három-négy debrecenit is behívnék a válogatottba, Leo-t, Mészárost és Mátét is (tudom hogy sérült, nem erre a meccsre gondoltam) és Varga Józsit is, főleg hogy sokan kiestek a védelemből, szerintem a megfelelő összeállítás így nézne ki a portugálok ellen:

---------------------------Babos------------------------
Szélesi---------Juhász------------Mészáros------Leo
---------------Varga J.------------Dárdai--------------
Huszti--------------------Buzsáky-----------------Dzsudzsák
---------------------------Rudolf------------------------------
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.06. 17:17:20

Most azért Koeman helyébe elkezdenék gondolkodni a szerdai dolgokról. Pár helyen egyértelmű változásra van szükség, igazából annyit lehetne kockáztatni, hogy meghúzzuk ezeket. A portugálok semmivel sem lesznek egyszerűbbek a svédeknél, sőt... Még jobban szorítja őket a nyakörv, szóval ócska illúzió azt hinni, hogy majd ellenük könnyebb lesz, mert technikásabbak és stb. Egyéni teljesítményben szinte minden poszton erősebbek a svédeknél. Nagy nyomás alatt vannak.

Én mondjuk tudom mit tennék. Juhász Rolandot össze kell csavarozni és nem Gyepesekkel meg Tímárokkal kell próbálkozni, hanem be kell tenni mellé a hajtós BL-meccseken túlesett és stabil Mészáros Norbit. A védelem jobboldalára mehet Fehér Csaba, Szélesi meg húzhat haza, ahogy Halmosi is.

Középpályán még egyértelműbb a helyzet: Hajnal évek óta nullát nyújt a válogatott meccseken. Egyszerűen képtelen megközelíteni a klubjában látott teljesítmény töredékét is. A helyére vagy Buzsáky Ákos menjen, vagy még most be kell hívni Varga Józsit, egy ilyen harcos, technikás és ütközéseket vállaló gyerekre van szükség Dárdai Pali mellé. Nem is értem eddig hogy maradhatott ki.

Gera ugye nincs, így Hajnal esélyei azért nőnek. De valahogy így képzelném el, ha rajtam múlna:

-----------------------Babos-------------------------
Fehér--------Juhász---------Mészáros------Bodor
------------Varga Józsi-----Dárdai Pali-------------
-----Buzsáky--------Huszti-------------Dzsudzsák
----------------------RUDOLF------------------------

Mondom: kockáztatnunk kell és nincs mit veszíteni, a tegnapi csapat megmutatta, hogy ennyi van benne. És Torghelle ugyanúgy mehet a padra, ahogy Halmosi, mindkettő favágó kisiparos. Nem kell mentegetnünk Sanyit, fizikailag annyi előnye van, hogy van egy testalkata, de technikailag és játékintelligenciában zéró. Halmosi pedig pont azért padozik még a kiesés elől menekülő Hull Cityben is, mert egyszerűen nem tud focizni. Tegnap is hajmeresztő dolgokat művelt.

Egyértelmű változtatásokra van szükség.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
banok
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.06. 17:01:44

Magyarország - Svédország 1-2 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=Hd5kFzfHBH4
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.06. 14:40:33

barca99 írta: Na nem baj, a következő 3 meccsből hozzuk mind a hármat, és kijutunk. :D
Nem hozzuk mind a 3-at sajnos... Csak kettőt! 8) Így 2-ak leszünk, majd szerencsék lesz és könnyű ellenfelet kapunk és irány Dél-Afrika! :wink: Itthon verjük a Portugálokat, idegenbe a Dánokat! Nekik, akkor már úgyis tökmindegy lesz, mert tuti elsők lesznek! 8) :twisted: De, egyébként én tényleg hiszek benne! :)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.06. 14:36:47

Alapból Rudolf lett volna a csatár, csak ő ugye megsérült, Huszti elvileg tudná orvosolni a problémát. Nem lett volna gáz ez a felállás, de a teleszrt gatya és a korai gól megborította a taktikát.

Gondolom Koeman is úgy gondolta, hogy a svédeknek kell jönni előre, viszonylag magasak és lassúak, ha a kreatív emberek úgy játszanak, ahogy a klubjaikban, kontrából akár meg lehetett volna verni őket. Egy-egyben verhetőek lettek volna ezek a játékosok, de meg sem próbálták. Na meg ugye a gól, svédek vissza is álltak, majd jött a zavarodott ívelgetés, 20 másodpercig nem tudták megtartani a labdát, 3 passznál nem volt több... így már tényeg vicc Huszti játéka.

A 4-1-4-1 már jobban ment, bár továbbra is tök homály, hogy ha állandóan a rövid passzos játékot gyakorolják, akkor meccseken miért ívelgetnek állandóan. Ívélgetéshez meg még mindig Sanyi a legjobb.

Juják legalább próbálkozik, de alig kap használható labdát. Tegnak Gera is vérzsegény volt, Hajnalt meg jól elverhetné már valaki. Látszik rajta, hogy teher neki a válogatott. Annyira nem csinál semmit, hogy borzalom. Alibi passzok milliói, semmi váratlan. Értelmetlen behívni is. Főleg, hogy állandóan ezt nyomja.

A védelem még mindig szánalom, bár viszonylag masszív, de erősen hibára hajlamos. Főleg, ha tartalékok játszanak. Bár szerintem alapból hiba, hogy Ibra egy-egyben viheti Tímárra, de ez a Tímár annyira semmilyen védő, hogy ha nem ő szaladt volna alá, akkor sem érteném miért előzi meg az elég stabilan teljesítő Mészárost. Bodor legalább nem lépett pályára. :)

Varga Józsi jó formában van, nem tudom miért nem került be. Talán tudott volna lendíteni a játékon.

Őszintén szólva én reménykedtem, hogy élőben láthatok egy Ibra gólt. Mondjuk a 93. percben. Bár az is igaz, hogy abban reménykedtem, hogy 2-0 után éppen a lefújás előtt szépít. :)

Na nem baj, a következő 3 meccsből hozzuk mind a hármat, és kijutunk. :D
nuh
Barça B

2009.09.06. 14:20:16

Ez azért gyanús, hogy senki meg sem közelíti a teljesítményét, valós tudását a válogatottban a klubcsapatához képest. A svédek sem alkotnak túl nagy csapategységet, de mi még ez a színvonaltalanságot sem közelítettük meg. Kú(l)mannak el kéne gondolkoznia egy új rendszeren és főleg azon, hogy milyen taktikát választ az egyes ellenfelek ellen. pl svédek ellen nem kéne beadni a labdát ha nincs bent legalább egy ember ezek után behozza Sanyit akinek meg földön kellet volna megverni az embereket ez úgy ahogy van f.....ág volt .

azt meg nem kívánom senkinek hogy egy ilyen meccs után lássa ahogy gurul felé a labda az üres kapuba... max a portugálok elleni jó eredmény teheti jóvá ezt. különben nem tudom mikor állok helyre lelkileg

hajrá magyarok
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.06. 14:08:24

Xavinho írta: és a 2012-es EB-re egy könnyebb csoportból,mint a mostani továbbléphetünk akár elsőként is.
Ennél könnyebb csoport? az utolsó három selejtezőre (vb, eb ,vb) könnyebb csoportot nem is kívánhattunk volna, végig megúsztuk az Anglia-Spanyolország szintű csapatokat, hozzájuk képest Görögország egy röhej volt

A csatárkérdést viszont én sem értem, Husztinak kb. annyi esélye volt, mint Messinek a Chelsea ellen
Dzsudzsáknak meg persze hogy nincs három gólpassza egy meccsen, ha nincs elöl két olyan drabális ember, mint Toivonen vagy Koevermans, és laposan kell bepasszolgatnia a labdákat
Sztem nem olyan nagy bűn 20 évesen behívni egy csatárt a válogatottba, gondoljunk csak Bojanra (és a spanyoloknak azért van egy pár csatáruk)

Ibrának meg kívánom, h amit most elqrt nekünk, a Barcában tegye jóvá
van Bommel
Capitá del Barça

2009.09.06. 14:04:38

Annyit mondanék: bár minden tiszteletem az övék, de Hajnal és Gera a válogatottban az utóbbi egy évben tökön rugja magát. Szent tehenek, akikhez nem lehet hozzányulni(mondjuk nagyon nincs is kihez). Sajnáltam a csapatot, de h én Csabacsűdön ilyet csinálok, a szurkolók levágjám a fejem, és Édesanyám egy évig csuklik.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.09.06. 14:03:48

Tegnaphatározott szerencsénk volt, 75 perc alatt kb. 2 helyzetünk volt, a Svédeknek 10 nagy, szerencse, hogy csak egyet lőttek be. Aztán kamu 11-es. Majd kaptunk egy gólt, ahol Tímár és Babos is hibázott.
Babos: Volt pár védése, de hibázott a 2. svéd gólnál, meg volt pár másik hibája.
Szélesi: Jó mentések. Semmi extra.
Juhász: Magához képest romhalmaz, a sérülése csak rásegített.
Gyepes: Rengeteg hiba, egy-két nagy mentés.
Halmosi: semmi. Elején még volt egy komoly hiba.
Dárdai: Védekezésben nulla, támadásban is.
Vadócz: egy-két jó labda, jó szerelés, meccs egyik legjobb magyarja volt.
Gera: Végén egy-két jó megmozdulás, de egyébként semmi.
Hajnal: Nagyon rossz.
Dzsudzsák: sokszor indult meg az elején, középen max. két 170 centis játékos volt, egy-két jó csel, sok rossz.
Huszti: Nagyon rossz.
Thorgelle: Kitette nyilván a szívét, de mindenki kitette, nem értem mit keres ott hatalmas favágó. Lesen van állandóan, nem tud lőni, magas, hisztérikus, túl agresszív, tegnap lekötött 2 védőt, semmit nem csinált.
Tímár: Amikor kellett rosszul csinálta.
Buzsáky: pár jó megmozdulás.
Összegezve nagyon gyengék voltunk. Amikor egyenlítettünk, lőhettünk volna még, nem lőttünk. Nem értem mi olyan jó Erwin bácsiban, de hát biztos... 9szer annyit keres, mint Várhidi... kb. Meccs előtt is írtam: megvertük Máltát és Albániát oda-vissza, kikaptunk a Svédektől(most már kétszer), iksz itthon Dániával. 4.-ek leszünk, de szorítsunk van még esély(ha elég kevés is).
Xavinho
Capitá del Barça

2009.09.06. 13:36:37

A tegnapi meccset semmiképpen sem szabad úgy elkönyvelni,hogy megint nem volt szerencsénk! Persze részben igaz, hogy a 94. percben gólt kapni nem a legszerencsésebb,de azt sem szabad elfelejteni,hogy a 75. percig a játékunk egyenlő volt a semmivel.A svédek akár 3 góllal is vezethettek volna. Ennek ellenére a csapatot sem szabad hibáztatni,nem az akarással volt a baj, ennyit tudunk és kész.Dzsudzsák,Huszti,Hajnal és Gera pedig azért nem tudja azt a szintet teljesíteni,mint a klubjukban,mert nem megfelelően képzettek a társak.A csatárkérdésről pedig annyit,hogy a fiatalokat be kellene építeni,de Sanyira sem lehet panasz,mert amit tud,azt maximálisan megteszi ő is, ennyit tud.
A kijutás pedig szerintem innentől kezdve elúszott,mert nem hiszem,hogy meg tudjuk verni akár egyszer is Portugáliát.Ettől függetlenül szép volt ,amit a válogatottunk elért,tovább kell majd építeni ezt a csapatot, Koeman-t meg kell tartani és a 2012-es EB-re egy könnyebb csoportból,mint a mostani továbbléphetünk akár elsőként is.Persze lehet reménykedni,hogy sikerül legalább a 2. helyet megcsípni,de ezek csak álmok egyelőre, a realitás a 3-4. hely,tisztes helytállással.
chonggy
Capitá del Barça

2009.09.06. 13:28:57

ozsimiki írta:emlékszem bizonyos világeseményre,ahol az olaszok látták kárát, és a csoportból sem mentek tovább,mert az egyetlen olyan eredmény született eme két csapat meccsén,amivel kieshettek,és ők meg továbbmehettek :roll:

igen,én is emlékszem, pontosan 2-2 volt (ilyen eredmény kellett,hogy mind2 csapat továbbjusson),és igy Dánia és Svédország is továbbmehetett,Olaszország pedig hoppon maradt..

bocsi az OFF-ért.. :idea:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
csabimo
Capitá del Barça

2009.09.06. 13:22:33

Én ahoz a gondolathoz tartom magam, hogy amig nem lesz egy igazi csatárunk nem leszünk soha veszélyesek az ellenfél kapujára...
Mezönyben már felvesszük a harcot a jobb csapatokkal is, de a 16os környékén mindig elfogy a tudomány! Jönnek ezek az alibi ivelések, meg ki a szélre beadás vagy jó lesz a szöglet is címszóval!!!

Hogy lehet igy pályára küldeni egy csapatot hogy nincsen csatárunk? Hol van Németh K? a nagy válogatott közelében sem jár, hol van Szalai?, Hol van Rudolf? Hol van Priskin?...
Mindegyiket jobb focistának tartom mint Sanyit, és be lehetne öket építeni a válogatotba, de legalább esélyt adni nekik
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.06. 13:07:15

Sanyit én se szidnám, edző későn tette be, nem váltotta meg a világot,de ahogy írták, pályára lépésével mindenki megtalálta a helyét, és neki legalább volt értelme ívelni, ha már csak ennyit tudtunk tegnap.

sajnos szerintem is csak matematikai esély maradt, még talán annyi a "szerencsénk" (no meg a Portugáloké),h Dánia nem feküdhet le Svédeknek,mert veszélybe kerülne velük szemben a csoportelsőségük, mert ha nem így lenne, biztos vagyok benne,h megoldanák :roll: emlékszem bizonyos világeseményre,ahol az olaszok látták kárát, és a csoportból sem mentek tovább,mert az egyetlen olyan eredmény született eme két csapat meccsén,amivel kieshettek,és ők meg továbbmehettek :roll:

ha utolsó fordulóban nyomnák,most is így lenne,de így x lesz, Portugáloknak meg fel van dobva a laszti, minden meccset nyerniük kell,és reménykedni,h svédek nem nyernek dániában, különben vége.

Egyszóval SZÁMOMRA az ellenük elért x, nagyon rossz eredmény lenne,mert nekünk sem maradna szinte 0 sanszunk,meg nekik se, győzzük le őket inkább :D (2.kedvenc külföldi válogatottam Spanyolokkal holtversenyben)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
robertfcb
Capitá del Barça

2009.09.06. 12:52:15

lionelmessi19 írta:A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?

Te most arról az emberről beszélsz aki szívét, lelkét otthagyja a pályán, és mindent megtesz a válogatottért, ha ez az ember nem lett volna, most megnézhetnéd, hogy állnánk.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Andris
Adminisztrátor

2009.09.06. 12:42:35

A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.09.06. 12:34:35

1. Mi a lőcsért kell Hajnalnak mindenképp mindenhol minden időben játszania, ha a válogatottban egyszerűen egy lélektelen hulladék?

2. Csatár nélkül, ezazz :-({|= Komolyan mondom hihetetlen, de ami a legnevetségesebb, hogy többet íveltünk mi Huszira, mint ők Ibrára. Hajnalt ki kellett volna pakolni a francba, Sanyit az elejétől kezdve játszatni, Huszti szél, Gera irányít. Józan paraszti..ha már ívelgetünk, akkor Sanyira vazzeg!
Ő meg is tartogatta szépen, amit lehetett.

1 csatárunk volt a keretbe..Némethtel meg bőven nem érünk már rá várni, sztem már betöltötte a 20at, és nem nagyon vagyunk olyan helyzetbe csatárügyileg, hogy addig várjunk vele amíg aranylabdát nem kap. Nem értem miért nem lehet legalább 1szer kipróbálni. Ez csak itt nálunk szokás, hogy 30éves koráig tehetség valaki..

Én türelmes vagyok, de szerintem ha még1szer csatár nélkül küldi fel őket Örv, akkor el is temetheti magát. Állítólag Torghellén nem érezte úgy, hogy 90 percet végigbírna. Zsenikém, akkor cseréld le a 70. percbe, ne csinálj rögtön az elején méteres hátrányt :idea:

Sajnálom a szurkolókat, pedig ők odatették magukat...
looka
Capitá del Barça

2009.09.06. 12:25:02

Némethet szerintem elég korai azért emlegetni... A Liverpool második csapatában olyan félelmetes csapatok ellen játszott mint például az Everton reserve... Majd most az AEK Athenban megmutathatja mit tud és ha jól nyomja akkor esetleg lehet róla beszélni.

Viszont én azt nem értem, hogy Priskin miért nem játszik 1 percet sem... Ő még csak bizonyítási lehetőséget sem kapott, pedig csatárunk az nagyon nincs...
Válasz küldése