Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jövök....jövökMihu írta: És most itt a madridisták jöhetnek nekem azzal, hogy peeeersze, mert Messzikét védjük ennyire, ha nem róla lenne szó nem lenne belőle ilyen balhé. De kedves madridisták, lenne balhé. Ha Daniel Alves akarná megsemmisíteni Drogba-t (akit mellesleg ki nem állhatok, direkt ezért írtam őt) akkor is fel lennék háborodva hogy csak 1 meccset kapott, és teljes mértékben elítélném a cselekedetet.
Miért is tartod túlzottnak? Ha nincs ott Lass,akkor te még a több éveset sem tartanád túlzottnak,annyira szilánkosra tört volna Messi lába.....Bob_Marley írta:Az egy meccs, sajnos valóban nevetséges!!!De hát ilyen a sportdiplomácia......10et viszont túlzottnak tartottam volna amit Messibest írt!Amennyit Újfalusi kapott az lett volna a "reális", vagy 5öt, de mondjuk azt megkapta gólból a Real is!
Nagyon gagyi volt bocs
ez megnyugtató, mert amíg ez a szellemiség jellemzi a királyi gárdát, addig sanszos, hogy még látunk pár ilyen oktatómeccset.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=a6BHmHIrxjE
figyeljétek a kommenteket... Agyam eldobom, hogy vannak olyan férgek mint pl. Podri7, vagy ezek a Ramos szimpatizánsok... Könyörgöm, menő dolog az, hogy valaki szándékosan akar rokkanttá tenni, aki ő jobb nála?
Becsinálok mindjárt magam alá......Andris írta:Nem-nem, srácok, ahogy írtam is a szerkesztésben: Mout tiltották csak a bl-ben, 1 meccsre, és Ramost a bajnokságban is 1 meccsre, de ez csak mondvacsinált 1 meccs, hiszen a pirossal amúgy is járna.
Ergo Ramos a tegnapi estét mindenféle külön szankció nélkül megúszta. Mintha csak időhúzásért kapott volna egy második sárgát vagy valami.
akkor okééé.....az nem érdekel,de a Messi,Puyol,Xavival történő affér,az minimum 10 meccs,de inkább 15....Andris írta:Srácok, lehet hogy elnéztem, és a BLben kapott 1 meccset Ramos is.Csak két külön cikk volt. Utána lesek mostmár alaposan, csak a címeket néztem.
Biza benézted, a BL-ben kapták az egy meccses eltiltást.Andris írta:Srácok, lehet hogy elnéztem, és a BLben kapott 1 meccset Ramos is.Csak két külön cikk volt. Utána lesek mostmár alaposan, csak a címeket néztem.