Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
tudom, h nem szép dolog idézni másik fórumból, de ez most nagyon ütős lett, remélem nem haragszanak meg a modik ezértalbicelesteX írta:Ami biztos,hogy ismét Aranylabdása lesz a csapatnak.A kérdés a ki?Én személy szerint és szerintem nem csak én vagyok így vele Xavinak adnám,akkor lennék boldog,ha odakerülne hozzá.A másik kettő is megérdemli szó se róla,de idén Xavinak kell nyernie.Az Nso-n olvastam a kommenteket a cikk alatt,hát nem akarok véleményt írni,de némelyik annyira szánalmas ökör,hogy gyorsan ki is nyomtam!
Hát igen. Igaza lehet noname-nek.Game90 írta:Nekem kicsit meglepő, hogy Sneijder nincs az első háromban. Ok, hogy a mostani idényben nem játszik jól, de az Inter húzóembere volt, triplázott + VB 2.
nagyon nem értenék egyet azzal, ha Ini nyerné... örülni örülnék neki, de meg se közelítette a tavalyi idényét...csdewl írta:Hivatalos: Messi,Xavi,Iniesta
Edzök: Guardiola, Del Bosque, Mourinho
Tökéletesen egyet értek!Én alapból nem is szeretem ezeket a szavazásokat, mert egy csapatsportban, nem lehet egyéni díjat osztani, ez a véleményem!Persze vannak kiemelkedőbb tudású focisták, de a sok befolyásoló tényező van, hogy kiteljesedjen eredményekben is a tehetség!Lsd Messi az argentin válogatottban nem lövöldözi úgy a gólokat, mint nálunk, de tudását nem kell bemutatni!Én speciel Sneijdernek adnám, mert alapvetően, nem a legerősebb csapatban nyújtott kiemelkedőt, s vezette győzelemre csapatait, meg hát Barcást nem is mondhatok, mert minden szentnek maga felé hajlik a kezeOvaMind írta:.............
azthiszem abból kellene kiindulni, hogy mindhárom jelölt RÁSZOLGÁLT,HOGY MEGKAPJA!barcafan0911 írta:Nem értem az embereket. Ha szigorúan csak a teljesítményt vesszük figyelembe, akkor Messinek toronymagasan nyernie kellene. Ostobaság azért Ininek aranylasztit adni, mert vb győztes gólt lőtt. Ha ramos lövi, akkor ő is esélyes lenne? Igaz, jól játszott Xavi és Ini is, meg sokan mások, de Messi mindenkit lepipált. Sajnos már sokszor bebizonyosodott ,pláne vb idején, hogy nem a leghozzáértőbbek kezében van a döntés. Persze nem fogok szomorkodni ha Xavi kapja meg a labdát, Messi helyett. Az pedig hatalmas siker lenne ha 3 Barcás végezne az első három helyen. Ilyen nem is tudom volt e a football történelmében, hogy az első 3 helyezett, 1 klubból került ki.
Szerintem is maximálisan Xavi érdemli meg a legjobban, de az milyen indok már, hogy Ininek még jó pár éve lesz rá? Egyrészt Messi mellett leginkább a VB éveiben lesz esélye és akkor se sok, másrészt Messi még nála is fiatalabb és reméljük, hogy nem lesz a karrierjében komolyabb "megtorpanás". (akár sérülés, akár sima forma visszaesés miatt)szajko írta:Ne Iniesta kapja már,hanem Xavi. Iniestának bőven lesz még lehetősége arra,hogy aranylabdát kapjon,míg Xavinak nem igazán...
nem azért írjuk sokan, merthogy ő fog nyerni. hanem egyszerűen az lenne az igazságos, hogy az kapja, aki a legjobb volt.Ilúvatar írta: Én is pontosan emiatt szeretném, hogy ha most kapná meg, mert különben már ki fog öregedni a fociból... Fáj ezt mondani, de időt nem lehet kijátszani.
Hagyjátok már abba, hogy "Messi kapja meg az aranylabdát, stbstb"... Elárulok egy nagy titkot: Nem fogja megkapni. Mert előző évben már megkapta, és ezért nem szívesen jelölik újra nyertessé HACSAK megnyerte volna a VB -t... De nem nyerte meg, sőt a csapata csúnyán leszerepelt a VB -ről, így elúszott neki at aranybogyója.
Tehát Xavi vagy Iniesta lesz a befutó. Nagyon remélem, hogy Xavi lesz.
Én is pontosan emiatt szeretném, hogy ha most kapná meg, mert különben már ki fog öregedni a fociból... Fáj ezt mondani, de időt nem lehet kijátszani.Rivaldinho írta:Én is Xavinak adnám.. Mert, olyan sok lehetősége nem lesz már megnyerni.