Barça vs. Real - El Clásico
-
- Director del Fútbol
Közben szegény Alonso atom véletlenül besárgult ma, lehet hogy nem fognak fellebbezni ellene?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
na jóvan... ezt már én se bírom....Tobias88 írta:ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges

a kedvenc szövegem...Amúgy jó nézni, hogy a Real most a saját játékával találkozott

egy évbe van pár meccs ahol rúgdosodtunk (általában ez a Barca ellen volt) és ez már a SAJÁT JÁTÉKUNK..... a maradék 50 meccs meg már nem is számít...
most lehet itt mondani, hogy színészválogatott vagytok, de általában ez a Real ellen a gyakoribb, mégse az a ti játékotok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.11.26. 20:42:02-kor.
madridista
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Barcaforever írta:Már ha a védő utolsó emberként buktatja a csatárt, is pirosat szoktak adni, akkor a kapus, aki utolsóként viszi a csatár lábát nem ér pirosat?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
Éppen most folyik róla a vita, hogy a kapus ne kapjon ilyenkor pirosat, mert ez túl súlyos büntetés. Szóval nem olyan egyértelmű az

Amúgy jó nézni, hogy a Real most a saját játékával találkozott

ez a meccs nevetséges, én a kiállítással se értek egyet ami a 22. percben eldöntötte a meccset (és lesgyanús volt), de hogy az óta is minden megmozdulásért sárgát ad az atletikósoknak a bíró, nevetséges
94:39 6 - 1
-
- Director del Fútbol
Hogy ki van akadva Mourinho hogy faragják a játékosait 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Már ha a védő utolsó emberként buktatja a csatárt, is pirosat szoktak adni, akkor a kapus, aki utolsóként viszi a csatár lábát nem ér pirosat?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2011.11.26. 20:37:16-kor.

ha így folytatja az atletico, akkor kb 8 emberrel fejezik be és egy realos súlyos sérülést fog szenvedni... undorító az ilyesfajta foci!
A 11-es jogos volt, és a piros is!
A 11-es jogos volt, és a piros is!
én is örültem volna ha 0-1 marad az állás de én akár hogy is nézem ez piros lapos mozdulat volt...Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
nem szoktak mindig hát. De most a Realról van szó...ferninho írta:azért nem szoktak, hogy a játékos (Benzema) elviszi a kapus mellett az meg tisztán elviszi a lábát és a labda már sehol?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
ugye ezt te sem gondolod komolyan...
nem szoktak ezért pirosat adni... jah...
videó
http://www.youtube.com/watch?v=B9wj4IJd ... r_embedded
azért nem szoktak, hogy a játékos (Benzema) elviszi a kapus mellett az meg tisztán elviszi a lábát és a labda már sehol?Xanthor írta:Benzema elvitte a kapus mellett, aki buktatta őt. Nem szoktak ilyenért pirosat adni szvszozsimiki írta:Jogos volt a piros?
ugye ezt te sem gondolod komolyan...
nem szoktak ezért pirosat adni... jah...
videó
http://www.youtube.com/watch?v=B9wj4IJd ... r_embedded
itt találtok videókat a gólokról és egyéb fontosabb dolgokról is, néhány perc azt fenn is vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.11.26. 20:34:04-kor.
madridista
lett volna esély rá,hogy elcsípjen egy x-et az atletico,de így...
na megint aztán kiküldték a forduló rangadójára a legjobb sípost....
lókukit nem fúj le, már veszekedés is volt stb...
borzasztó mint mindig...
ennél már csak a Real borzasztóbb...
szerk: nem szóltam

lókukit nem fúj le, már veszekedés is volt stb...
borzasztó mint mindig...
ennél már csak a Real borzasztóbb...
szerk: nem szóltam

madridista
Vezet az Atletico, egy szép akció után Adrían talált be.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sztem is...még csak a gólarány se számít a La Ligában, tehát még ilyen szempontból se érdekes. Magunkra kell figyelni, a Real eredménye csak egy plusz információ a tabellán elfoglalt helyezésünk szempontjából.Bob_Marley írta:Túl sokat foglalkozol a Reallal hidd elshutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?![]()
És ha 1:0ra nyernek akkor mi van?Ha 3450:0ra akkor sincs semmi!
Mi 22:00től játszunk ez a lényeg!A madridiak meg intézzék el egymás között a rangadón!Akár iksz is lehet, de mivel a Bernabeuban van a meccs, hazai győzelemre van sansz, s akkor sem történik semmi, nekünk továbbra is CSAK MAGUNKRA KEL FIGYELNI!!!!!!
szerk: ez nem egy ellened irányuló hsz volt, csupán úgy gondolom túl liheged ezt a RM témát!És igen ezért van RM-Barca topik, de ez az ember érzése!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
talán mi megússzuk..shutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?
ez most kb. olyan amit te írtál fenntebb..nem valószinű hogy az atletico megfogja verni a madridot,de egy városi derbin bármi lehet...elég ha jól fogják szaggatni a játékot,és nemkapnak pirosat...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Túl sokat foglalkozol a Reallal hidd elshutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?

És ha 1:0ra nyernek akkor mi van?Ha 3450:0ra akkor sincs semmi!
Mi 22:00től játszunk ez a lényeg!A madridiak meg intézzék el egymás között a rangadón!Akár iksz is lehet, de mivel a Bernabeuban van a meccs, hazai győzelemre van sansz, s akkor sem történik semmi, nekünk továbbra is CSAK MAGUNKRA KEL FIGYELNI!!!!!!
szerk: ez nem egy ellened irányuló hsz volt, csupán úgy gondolom túl liheged ezt a RM témát!És igen ezért van RM-Barca topik, de ez az ember érzése!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.11.26. 19:40:44-kor.

- shutterisland
- Director del Fútbol
megússza 4 alatt az atletico ?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így van Mourinho nagyon okos ember, egy iksz is tökéletes nekik, s ő is tudja, hogy nem leehet fejjel menni a falnak!Hál Istennek annyira jó kp-nk van, hogy szinte lehetetlen elvenni a labdát, s tegnap is volt 1-2 olyan labdakihozatal amire kevés csapat képes!Egy kinyíló RM kockázatos!Hasonló mérkőzést várok mint a BL első meccsén!2 nagyon taktikus csapat, aki próbálja kihasználni a másik hibáit!Nekünk is figyelnünk kell, mert gyorsak kp-n, így tőlünk sem várok eszetln rohanást!labdatartást, s az adandót meg kell ütni!Meglátjuk majd, de még nagyon messze van!

- Chino
- Llegenda del Barça
Én nem tulajdonítok akkora jelentőséget annak, hhogy mi milyen formában vagyunk. Az most másodlagos, mert ez egy Klassikus lesz, amire mindkét csapat iszonyatosan felszívja magát.
A tegnapi meccsből nem lehet kiindulni, mivel 100 % hogy nem 3 védős felállásban fogunk kimenni. Tegnap is úgy hiányzott Alves mint eg yfalat kenyér. Ha nincs eltiltva, vagy Adriano egészséges, tuti nem így állunk fel. Az pozitívum, hogy Alexis nagyon jól teljesít, kár hogy itt volt ez a 2 hónap kihagyás, biztos jól beilleszkedett volna. Ha a védelmet stabilizálni tudnánk (ami Piqével és Danival nem lesz olyan vészes) semmi gond nem lesz. Van olyan minőségi kp-nk hogy képesek legyünk presszionálni és ha Villa vagy Pedro nincs is formában egy Alexis-Messi-Cesc támadósor is félelmetes. Tényleg jó mostanság a Madrid, de azért még előttük járunk szerintem, főleg a Thiago-Cesc-Alexis hármasnak köszönhetően. Az a pechünk, hogy a Bernabeu-ban lesz az első meccs. Ha itthon játszanánk szerintem jó eséllyel ütnénk őket. Vért kell inni ellenük és reméljük a kulcsjátékosok addig nem sérülnek le, plusz a Bolha kaphatna egy kis pihit, vagy legalább egy félidőt.
Szoktam nézni a madrid meccseit, de én nem úgy veszem észre, hogy valami fantasztikusan játszanának. El szoktam ismerni az érdemeiket, de sokszor 2 passzt se képesek megcsinálni. Nagyon jók de egy kicsit túl vannak dimenzionálva. Én 40-40 százalékot adok, de csak azért mert idegenben játszunk.
A tegnapi meccsből nem lehet kiindulni, mivel 100 % hogy nem 3 védős felállásban fogunk kimenni. Tegnap is úgy hiányzott Alves mint eg yfalat kenyér. Ha nincs eltiltva, vagy Adriano egészséges, tuti nem így állunk fel. Az pozitívum, hogy Alexis nagyon jól teljesít, kár hogy itt volt ez a 2 hónap kihagyás, biztos jól beilleszkedett volna. Ha a védelmet stabilizálni tudnánk (ami Piqével és Danival nem lesz olyan vészes) semmi gond nem lesz. Van olyan minőségi kp-nk hogy képesek legyünk presszionálni és ha Villa vagy Pedro nincs is formában egy Alexis-Messi-Cesc támadósor is félelmetes. Tényleg jó mostanság a Madrid, de azért még előttük járunk szerintem, főleg a Thiago-Cesc-Alexis hármasnak köszönhetően. Az a pechünk, hogy a Bernabeu-ban lesz az első meccs. Ha itthon játszanánk szerintem jó eséllyel ütnénk őket. Vért kell inni ellenük és reméljük a kulcsjátékosok addig nem sérülnek le, plusz a Bolha kaphatna egy kis pihit, vagy legalább egy félidőt.
Szoktam nézni a madrid meccseit, de én nem úgy veszem észre, hogy valami fantasztikusan játszanának. El szoktam ismerni az érdemeiket, de sokszor 2 passzt se képesek megcsinálni. Nagyon jók de egy kicsit túl vannak dimenzionálva. Én 40-40 százalékot adok, de csak azért mert idegenben játszunk.
Forca Barca!!!!
-
- Barça C
PriNcE27 írta:Ezt nem lehet tudni, szerintem vagyunk olyan jók mint a Real, ezt szerintem tegnap este megmutatta a csapat, a csatárokkal ténleg gond van, messi-n kivűl, Villa egy hasonló időszakot él most túl, mint Torres, és Pedro sem a tavalyi formáját mutassa. De ettől függetlenül szerintem lesz esélyünk 3 pontot szerezni!bingyi26 írta:Fiuk szerintem a Barca most ki fog kapni a realtol nem mondom hogy siman de jobb formaban van a Real ezt el kell ismerni es szerintem tavasszal indul a Barca a regi kerekvagas szerint es ujra a Real fole fog noni ez tuti''''
Pont, hogy a tegnapi játék után nem következtethetsz erre. Az a játék amit a tegnap produkált a Barcelona nagyon kevés. Ez elég volt a Milán ellen, de a Madrid ellen nem lesz. Kár is szerintem a tegnapi meccset felhozni annak érdekében hogy valamilyen következtetésre jussunk a Madrid - Barca párharc kapcsán, mert merőben más felállásban fog kijönni a Barcelona. Tegnap este a védelem az katasztrofális volt. Biztos vagyok benne hogy a Madrid ellen Alves es Pique is ott lesz. És nem ez a 3 védős felállás lesz.
Mind1 csak jó meccs legyen

egyetértek Csabával, Mú túl gyáva ahhoz, h beleszaladjon a késbe, mégha a Barca jelenlegi formájából kiindulva egyértelműen jól jöhetnének ki belőle, akkor is max 10-15 percekre "fordul ki magából".zsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
ha meg mégis megteszi? látok rá esélyt, h az eszetlen rohanás miatt az utolsó 20 percben már mozdulni is alig bírnak majd...
amiben mi egyértelműen jobbak vagyunk, az az energia beosztása a 90 percre. (főleg Messi

bízom benne, h Pep a formát megint tökéletesen fogja időzíteni, akkor még mindig azt mondom, h nyerhetünk a Bernabeuban, bármennyire is félelmetesnek tűnik a Real jelenleg...
még 1 dolog, amit ne felejtsetek el: 3 ponttal vezet a Madrid, azaz Múnak a döntetlen is tökéletes eredmény... (ergo még 1 dolog, ami miatt szvsz nem fog extra kockázatot vállalni)
szerk: most látom, h daffy is hasonlót írt előttem

szerintem pedig 100,hogy nem fogunk támadni. 3 pont előnynél nem fog kinyílni a csapat,ha elég az "x" iszsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
50% x
30% barca
20% real
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mondjuk a szuperkupás meccsből kár kiindulni. Ismerjük a körülményeket, ott evidens volt,hogy a real megpróbál nekimenni a barcának.zsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
Viszont én továbbra is tartom,amit korábban leírtam. Kisebb periódusokat leszámítva nem fogtok eszeveszettül támadni,mert abban óriási a veszély, és ezt Mou is tudja, másrészről bírni se lehet fizikailag.
Nem lesz defenzív real, de full offenzív se.
Mindenesetre jelen állás és forma szerint mondjuk 50%-t adok a realnak, 30-at asz X-nek, és 20%-t nekünk. szerintem most ez a realitás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."