2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már bocsi, de akkor remélem csütörtöktől hajléktalan leszellevproff írta:Örülök a tegnapi pontvesztésüknek, de a házamat rátenném, hogy szerdán nem fognak bukni az Atma ellen. Amikor annyira várjuk, akkor sosem hibáznak..most is azért csak elég szerényen reméltük a pontvesztés.
Én inkább bízok egy jó Granadában, mint az Atmában, Bilbaoban, stb-ben.
A Realnak jóval nehezebb a sorsolása, én így indoklom a pontvesztéseket. Egy Valencia ellen mindig benne van a pontvesztés.. meglátjuk, hogy alakulnak a továbbiak.. lehet, hogy ez a 4 pont még mindig sok, de most már nagy a nyomás a Realon.MR. TROMORT777 írta:Én úgy gondolom, hogy a Madrid összetört, vagy az összetörés határán van. Fáradtak fizikálisan és fejben is, és José nem az az ember aki képes őket visszahozni a szakadék széléről. Látható, hogy nagy a baj, és ez az érzés hatalmas nyomást tesz rájuk. Hiába a nagy Mou, ezt ő sem képes pozítv irányba fordítani. Ez a legfőbb baj az utóbbi évek Madridjával, fejben sztem rettentő gyengék. (sztem ezen kéne dolgozniuk, hogy az ilyen Pepe és Ramos féle magot teljesen kiírtsák a csapatból) Ha megy a szekér mki lelkes és küzd, de egy kis homokszemmel már vége az egész gépezetnek. Lehet, hogy ideiglenesen a hétközi meccsre nagyjából rendbe jönnek és akár kitömik az ATMA-t is, de erre kevés esélyt látok. Sztem többet fognak még bukni, és +3al is lehetünk bajnokok.
De viszont mi zseniálisan álltunk talpra. Guardiola és a nyilatkozatai szépen vették le a nyomást a srácaink válláról, de közben nem álltak le és kegyetlenül hajtottak. Beszélünk ebben a szezonban gyengébb teljesítményről, ehhez képest már van 3 kupánk, egy biztos döntőnk, egy BL-ünk ahol nagy favoritok vagyunk, akár Bayern akár Reál, és egy nyílt bajnokságunk, ahol hiába van pont előny a Madridnál, nállunk van a lélektani. Mi is vérszemet kapunk ettől a közelségtől. Van még egy mostanra egye javuló formánk, köszönhetően a forma időzítésnek. Egy Messink, akiről elég csak ennyit írni, úgyis tudja mki mit jelent ez. Egy atombiztos kp-nk, aki idén gólerős is. Villa is gyógyulgat, bár a szezonban lehet már nem tud vissza térni érdemlegesen. Van egy fejlődő Sanchezünk, Thiago-nk Cuenca-nk, Tello-nk akik a jövőben kulcs szerepet játszhatnak. Van még reményünk Pedroban is... legalábbs nekem. Mindezt úgy, hogy Abidal-t is elvesztettük... (bár nagyon hiszek benne, hogy vmi csoda folytán visszatérhet, mert egy csoda az az ember) Meg a bajnokságban elég sok hátrányos ítéletet szenvedhettünk el a bírók miatt is...
Egyszóval ha ezt nézem, nagyon jól alakul ez a szezon és történjék akármi, én idén is büszkén gondolok a Barcára. Mert mindent összevetve idén is zseniális ez a csapat!!! Visca Barca!
De ha már a fizika törvényeinél tartunk.Akkor meg kell jegyezni,h szerintem akinek rálépnek a sarkára vagy meglökik az nem így esik el.Ronaldo gyakorlatilag ugrott.:)Szerintem.(a labdaátvétel előtt ráléptek ugyan a lábára egy kicsit de nem hiszem,h ettől el kellett volna esnie vagy bármit fújni kellett volna a sporinak)de azért ha csak a fizika egyszerű törvényeit nézzük
nem tiszem védeni ronaldót, se a real madrisot, minek is tenném, de azért ha csak a fizika egyszerű törvényeit nézzük, a játékost nem tud abban a tizedmásodpercben össeeni mikor a sarkára lépnek. a kontaktus után van egy kis plusz idő, ronaldo ez esetben még tudott lépni kettőt-hármat.recrea írta:Látszik az egyik lassításból, hogy a sarkára lép a védő. CR-nek abban a pillanatban kellett volna esnie, utána lépett még kettőt-hármat és dobta magát, mert látta, h nem éri el, hiszen kibillentették, csak abban a pillanatban úgy érezte, hogy meglesz a labda. Mondhatnám, h előnyszabály.eric írta:Csak érdekességnek:
http://www.hatharom.hu/article/3e4894-e ... video?eb=1
Meresztem a szemem, de az istenért nem látom a "nagy lábralépést". Talán picit a sarkához hozzáért... ami után még lépett CR7 párat és elterült.
Az ellentábornál se látok nagyon hisztit emiatt a fórumokon... pont ezért érdekes, hogy erről a dologról cikk készült, mivel bármely meccsünkön találok 2-3 olyan szitut, ami ennél látványosabb és mégis benézte a bíró...
Ott a pont!Andris írta:Felteszem költői túlzás volt.Stalkyard írta:Büszke lehetsz magadra...RELOAD írta:Ennyire még a Barcának sem szurkoltam soha.![]()
Semmi se volt. Az se egyértelmű hogy hozzáér-e egyáltalán, de utána veszi még át a labdát, és a 2. labdaérintését rontja el. Utána hiszti, és elmaradt egy sárga neki. Ennyi történt, nem több. Karanka megint bírózik, az a jó amíg erre fogjákrecrea írta:Látszik az egyik lassításból, hogy a sarkára lép a védő. CR-nek abban a pillanatban kellett volna esnie, utána lépett még kettőt-hármat és dobta magát, mert látta, h nem éri el, hiszen kibillentették, csak abban a pillanatban úgy érezte, hogy meglesz a labda. Mondhatnám, h előnyszabály.eric írta:Csak érdekességnek:
Meresztem a szemem, de az istenért nem látom a "nagy lábralépést". Talán picit a sarkához hozzáért... ami után még lépett CR7 párat és elterült.
Az ellentábornál se látok nagyon hisztit emiatt a fórumokon... pont ezért érdekes, hogy erről a dologról cikk készült, mivel bármely meccsünkön találok 2-3 olyan szitut, ami ennél látványosabb és mégis benézte a bíró...
Sztem meg csak a s*ggét fogta meg a védő....Ronci azt hitte akar vmit ezért le is feküdt...Na jó szemét voltamandris871120 írta:Ha rá is lépett vagy hozzá is ért, utána még lépet hármat majd elesett!! Tényleg nagy szégyen ha ezen kezdenek el vitatkozni...eric írta:Csak érdekességnek:
Ha rá is lépett vagy hozzá is ért, utána még lépet hármat majd elesett!! Tényleg nagy szégyen ha ezen kezdenek el vitatkozni...eric írta:Csak érdekességnek:
Látszik az egyik lassításból, hogy a sarkára lép a védő. CR-nek abban a pillanatban kellett volna esnie, utána lépett még kettőt-hármat és dobta magát, mert látta, h nem éri el, hiszen kibillentették, csak abban a pillanatban úgy érezte, hogy meglesz a labda. Mondhatnám, h előnyszabály.eric írta:Csak érdekességnek:
Lehet tippelgetni, de nincs sok értelme. A Valet is évek óta kitömik otthon, erre tegnap teljesen egyenlő meccset játszottak. Malaga, Villareal, sztem nem gondoltuk volna a pontvesztést. Bárki ellen befigyelhet nekik.kakasugynok007 írta:Még ha megnyerjük a klasszikust és a további meccseinket még akkor sincs meg a Liga.A Realnak egy döntetlent -vagy ki kell kapni amire kevés az esély- kell játszaniuk.
Szerintem nem lesz meg a bajnokság.
Szerintetek?
Ki ellen veszíthet pontokat a Real?
Én úgy érzem, hogy most az Atma otthon egy döntetlenre jó lehet hétközben. De még a Sevilla is meg szokta izzasztani a Realt. De a Bilbao barlangja is kecsegtető bukási lehetőség.kakasugynok007 írta:Még ha megnyerjük a klasszikust és a további meccseinket még akkor sincs meg a Liga.A Realnak egy döntetlent -vagy ki kell kapni amire kevés az esély- kell játszaniuk.
Szerintem nem lesz meg a bajnokság.
Szerintetek?
Ki ellen veszíthet pontokat a Real?
Igen, köztük velem is. Egyszerűen azért, mert elképzelhetetlennek tartottam, h a jelenlegi Real bukjon 7 pontot, plusz még meg is verjük őket. Utóbbira elég sok esélyt láttam akkor is.Barcaforever írta: -10nél is mondtam, h én csak akkor fogom kijelenteni, h övék a bajnoki cím, mikor már csak 3 forduló van hátra és akkor is ennyi a különbség, sokan meg már akkor odaadták volna a kupát a Madridnak!
Gyerünk bízzunk együtt, ezt most ki kell szurkolni!
Visca el Barca!