2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem inkább az Udinese fiókcsapata...Mihu írta:A Granada a Real Madrid fiókcsapata, úgyhogy szerintem bennük annyira ne bízz![]()
Nana!!!recrea írta:Őszintén nem értem, miért lovagol sok szurkoló a tiziken, amit befúj a bíró, az a büntető, ezek alapján pedig ők egyszer voltak szabalytalanok a 16-oson belül. Ennyi az egész.salas9 írta:Nemzetisporton olvastam egy számomra óriási megdöbbenést:
"Ebben a bajnokságban először rúgtak tizenegyest a Real Madrid ellen. Immár a spanyol liga mindegyik csapata ellen ítéltek büntetőt ebben a szezonban."
Nem kötekedésnek szánom de, hát... Erre lehetne mondani, hogy Mou munkájaElég rendesen "befenyítve" vannak a bírók, láthattuk Betis ellen sem fújtak be jogos tizenegyest.
Tegnapi tizenegyesünkhöz pedig:
"Guardiola azzal töltötte a mérkőzést, hogy végig nyomást gyakorolt a játékvezetőre. Csalódott vagyok. Nem volt büntető. Ez a nagy csapatok előnye" – mondta a Levante középpályása.
A Granada a Real Madrid fiókcsapata, úgyhogy szerintem bennük annyira ne bízzdak900 írta:Én a Granadában is bízok egy kicsit...lui1698 írta:Azon felül, hogy természetesen kötelező a hazai győzelem, én a Bilbao-ban bízok nagyon, hogy hazai pályán megfogják a Madridiot, függetlenül attól, hogy nekik gyakorlatilag már tét nélküli a bajnokság.
Sevilla-t úgy rugdalják hazáig, hogy szétszakadnak a többi meg sörmeccs.![]()
Hazai pályán talán egy csoda folytán pontot szerezhetnek, bár azt is illik megjegyezni, hogy mi meg megyünk a Betishez idegenbe...
Lent pedig azt írták!PPP írta:nem ez volt az 5. sárgája, szóval ott lesz a nou campban.Mikaos írta: Most akkor Ramos-nak nincs meg az 5-ik sárgája már? Vagy alapból úgy kezeljük ezt a kérdést, hogy a Madridnak nehéz helyzetben simán eltörlik a sárgákat?
Értem én, csak számomra már unalmas és gyerekes ez az egymásra mutogatás meg videó linkelgetés.SuperMessi írta:Mi nem a tiziken lovagolunk hanem azon, hogy az ellen mit lovagol a mi minden egyes olyan tizinken, amit úgy kapunk hogy nem törik ketté a játékosunk lába, vagy repül le a feje mondván az ajándék tizi, miközben a tény az hogy ők kapták a ligában a legtöbbet, és fújták ellenük be a legkevesebbet. Ez nonszensz
Őszintén nem értem, miért lovagol sok szurkoló a tiziken, amit befúj a bíró, az a büntető, ezek alapján pedig ők egyszer voltak szabalytalanok a 16-oson belül. Ennyi az egész.salas9 írta:Nemzetisporton olvastam egy számomra óriási megdöbbenést:
"Ebben a bajnokságban először rúgtak tizenegyest a Real Madrid ellen. Immár a spanyol liga mindegyik csapata ellen ítéltek büntetőt ebben a szezonban."
Nem kötekedésnek szánom de, hát... Erre lehetne mondani, hogy Mou munkájaElég rendesen "befenyítve" vannak a bírók, láthattuk Betis ellen sem fújtak be jogos tizenegyest.
Tegnapi tizenegyesünkhöz pedig:
"Guardiola azzal töltötte a mérkőzést, hogy végig nyomást gyakorolt a játékvezetőre. Csalódott vagyok. Nem volt büntető. Ez a nagy csapatok előnye" – mondta a Levante középpályása.
Nem is kellett a Real ellen befújni büntetőt mivel sosem kezeztek. Ramos keze is le volt szorítva, csak ezek a bírók, főleg Platini hatására mindig a Barcelonának kedveznek. Korrupt az egész rendszer. De hát láthattuk, hogy a katalánoknak milyen kamu 11-eseket adnak, ezért is vagyunk most 4 pontra. De ha normális a bíráskodás a Klasszikón már sorfal lenne. Megköszönhetjük a bíróknak és az UEFA-nak. Ha jól tudom az Unicef keze van a dologban, mert megvették a szövetséget és a bírókat. Mocskos, undorító egy társaság ez a Barcelona. Felháborító milyen nagyképűek. Messi sem olyan nagy játékos, mindent Xavinak és Iniestanak köszönhet. Ja és persze a Barcelona Messi függő. A korábbi sikereiket pedig egyértelműen csak is a bíróknak köszönhetik. Messi Neymar és Ronaldo közelébe se érhet. A kis törpét nagyon felfújják, pedig nem olyan jó egyáltalán...salas9 írta:Nemzetisporton olvastam egy számomra óriási megdöbbenést:
nem ez volt az 5. sárgája, szóval ott lesz a nou campban.Mikaos írta: Most akkor Ramos-nak nincs meg az 5-ik sárgája már? Vagy alapból úgy kezeljük ezt a kérdést, hogy a Madridnak nehéz helyzetben simán eltörlik a sárgákat?
Most akkor Ramos-nak nincs meg az 5-ik sárgája már? Vagy alapból úgy kezeljük ezt a kérdést, hogy a Madridnak nehéz helyzetben simán eltörlik a sárgákat?Barcaman1993 írta:Én a Sevillát annyira nem írnám még le. Ugye szombaton klasszikus. Ronaldo, Di Mariá, Ramos, Coentrao mind sárga veszélyben.
Dehogy Pepét ordította le, a játékost, aki szerinte színészkedett.Hogy a fenébe hozhatnak le oldalak ilyen idióta cikkeket?
amit a tegnapi meccsről írtál, az többnyire igaz, én csak a konklúzióval nem értek egyet: nevezetesen, mindkét csapat - végül - megérdemelte a győzelmet a Madrid azért mert a meccsnek fontos eleme, hogy a végső sípszóig bírni kell, a Barca pedig azért, mert a játék minden elemében magasabb szinvonalat képviselt, még a gyenge első félideje ellenére is! bocsi ez a Barcaman...észrevételre írodott!dak900 írta:Én a Granadában is bízok egy kicsit...lui1698 írta:Azon felül, hogy természetesen kötelező a hazai győzelem, én a Bilbao-ban bízok nagyon, hogy hazai pályán megfogják a Madridiot, függetlenül attól, hogy nekik gyakorlatilag már tét nélküli a bajnokság.
Hazai pályán talán egy csoda folytán pontot szerezhetnek, bár azt is illik megjegyezni, hogy mi meg megyünk a Betishez idegenbe...
Én a Betistől annyira nem tartok. Utolsó forduló lesz talán nem hajtanak majd, tuti bent fognak maradni és európai kupáért nem mennek. Sokkal inkább tartok a Rayotól, ami ugye 2 hét múlva lesz. Jó lenne a Chelsea elleni párharcot már szerdán eldönteni, mert utána nagyon fontos meccsek jönnek a bajnokságban. Ráadásul valószínűleg elég sokan fognak hiányozni a Rayo ellen, meg kisebb pálya, stb. Nehéz lesz.dak900 írta:Én a Granadában is bízok egy kicsit...lui1698 írta:Azon felül, hogy természetesen kötelező a hazai győzelem, én a Bilbao-ban bízok nagyon, hogy hazai pályán megfogják a Madridiot, függetlenül attól, hogy nekik gyakorlatilag már tét nélküli a bajnokság.
Én a Granadában is bízok egy kicsit...lui1698 írta:Azon felül, hogy természetesen kötelező a hazai győzelem, én a Bilbao-ban bízok nagyon, hogy hazai pályán megfogják a Madridiot, függetlenül attól, hogy nekik gyakorlatilag már tét nélküli a bajnokság.
Sevilla-t úgy rugdalják hazáig, hogy szétszakadnak a többi meg sörmeccs.
jajjj....hát pont ezt mondtam magamba!miihii írta:Mondjuk valóban több apróságnak köszönhető a hátrányunk,viszont ugyanilyen apróságokon múlhat a végkifejlet is. Remélem amit az elején mi ügyetlenkedtünk össze,azt a végén a reál mutatja bekakasugynok007 írta:Nem érdemes beszélni,hogy min megy el a Liga!A Liga nüanszokon ment el.Több nüanszon.Még mindig meglehet...