Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, de Robbennél erősebb a negatív oldal szvsz. Legalábbis bennem a VB döntőn kihagyott két meccslabdája, és az idei nagyon fontos Dortmund ellenni kihagyott 11-s és ziccerek maradtak meg. Most ez is...ha innen elvesztik a bajorok, jogosan veszik majd őt elő.Firefox írta:
Sajnos Messién is .. Pozitív és negatív értelemben is. Ugye ha beveri akkor most döntőznénk ..
Sajnos Messién is .. Pozitív és negatív értelemben is. Ugye ha beveri akkor most döntőznénk ..LG írta:Vhogy én is sejtettem. Robben lelkén már sok fontos meccs szárad.tib072 írta:TUTI KIMARAD...
Vhogy én is sejtettem. Robben lelkén már sok fontos meccs szárad.tib072 írta:TUTI KIMARAD...
ennyire udvarias, hogy ad 1 tizit az ellenfélnek, de ezzel se tud élni a BayernFirefox írta:Idézem magam:
Na, az új igazolásunk ...
LG írta:
Miért, mi után szokták odaadni a BL serleget? A BL serleget az kapja, aki megnyeri a BL döntőt, mellékes, h hogyan. Ha mákkal, akkor mákkal. Az pedig, h mi a mák, és kinek mákja, abszolút egy szubjektív dolog, nincsenek objektív kritériumai, szóval erre alapozni az okfejtést nem túl célszerű.
De jó, fogadjuk el a felvetésed igaznak, h a Chelsea-nek mákja volt. És akkor mi van. A fociban mindig is az nyert, aki a több gólt rúgta, mert gólra játsszák. Vagyis az a jobb csapat, aki több gólt rúg, a többi csak felesleges belemagyarázás.
Mégha a biró segitette volna őket, akkor esetleg azt mondanám, h érdemtelenül vannak itt, de a mák, meg az ellenfél ziccereinek kimaradása számomra nem jelenti, h nem érdemlik meg.
Miért? Jobb lenne ha a Chelsea végig támadna és nyerne vagy 20 góllal? Nem semmi statisztikája lehet az angoloknak a kaput eltaláló lövés/fejes / gól mutatóban az össze Bl meccsüköntib072 írta:NINCS IGAZSÁG...EZT MI NAGYON JÓL TUDJUK,SAJNOS...hady írta:..ennyit az igazságról
...Elek továbbjutott!!!tib072 írta:NINCS IGAZSÁG...EZT MI NAGYON JÓL TUDJUK,SAJNOS...hady írta:..ennyit az igazságról
..ezt gondoltam én is....visca el barca írta:drogba. le kell igazolnunk