Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...
mondhatjátok róla, hogy egy vadállat kcsg...
de ő még egy embert sem sérített le Real mezben...
Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.sjd írta: Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült....
ilyen hülye dolgai vannak nem is egy.Hirtelen egyébként Messi kezére való rálépése ugrik be
Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült....ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...Chino írta:Ez hatalmas:
"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...Chino írta:Ez hatalmas:
"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
ezt olvastam már korábban és hálát adhatunk, h ez a majom nem jött ide!!!Gareth Tello írta:Ha nem kamu, akkor örök hálám Txikinek és Inglának.
Nem merem lepörgetni ( vagy csak nem tudom ), hogy mi lett volna, ha ez akkor bejön...és a mostani ex-edzőnk a José Mourinho nevet viselné...
Ha nem kamu, akkor örök hálám Txikinek és Inglának.
higany egy átlag feletti,de nem klasszis támadó. sosem lesz klasszis,de átlagos sem. egy chelsea-ből,bayernből nem lógna ki negatív irányban. madridban a pad töri a fenekét,megértem ha menne.P.U.Y.O.L. írta:Higu szerintem egy kifejezetten jó csatár. Elég csak a gól/játékperc mutatóit megnézni. Azt se mondanám, hogy a rangadókon rendre betlizik...
Nevetséges nem elismerni.
(daffy->EB talik topic!)
hagyd,se a stílusa,se a mondandó tartalma nem érdemel figyelmetSalgado írta:Dehogy erősebb Krkicsnél. Nem lehet olyan csatárt mondani, akinél jobb lenne.szszabolcs19 írta: Higu kb vmivel erősebb mint a legjobb szezonjában Bojan. De bojan mellett szól a fiatalsága.
Dehogy erősebb Krkicsnél. Nem lehet olyan csatárt mondani, akinél jobb lenne.szszabolcs19 írta: Higu kb vmivel erősebb mint a legjobb szezonjában Bojan. De bojan mellett szól a fiatalsága.
Megnéztem egy-két spanyol oldalt de sehol se írnak a fickó leigazolásáról.zola8787 írta:Lucas-t milyen csatornán szoktátok nézni, hogy ekkora spílernek tartjátok? Bevallom én sehol se nézek brazil bajnokságot, csak a válogatottban láttam 1-2szer, ugyanúgy, mint Neymar-t. Amúgy ha Lucas nagy sztár, akkor Neymar-ra is simán lehet mondani, pedig őt meg elég sokan elítélik, gondolom Lucas nem akkora partyarc, ezért nincs így.