2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont akartam írni. Megint az a helyzet, ami már évek óta...BritishKnight írta:Aly CissokhoValencia
4 éves szerződést írt alá a francia válogatott védő.
AZ!csak szerintem hülyeség akkor is!
Szerintem az 1-től 99-ig szabályozás is simán jó lenne, és legalább mindenki választhat olyan számot magának amihez esetleg köti valami... De nekem mindegy, csak szerintem hülyeség akkor is!Rabbid írta:Csak a szerződéssel a felnőttcsapathoz tartozóknak kell 25-ig lennie. Ugyanis egy csapatnak maximum 25 játékosa lehet. Így meg azért csak jobb, hogy rendezett, nem egy 21-234-324234-4234-32432 leosztású kezdővel kell gondolkodni:D
Ennek mi értelme van?messideco írta: de 25-nél feljebb nem mehet
Muniesa a sérülése miatt visszakerült a B csapatba.10Messi4ever írta:Jól tudom, hogy a spanyol élvonalbeli csapatoknál csak 1-től 25-ig lehetnek mezszámok? Mert Song a 26. játékos a keretünkben, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi lesz most. Elvileg a 27-est szeretné. Valaki tud többet erről?
Ha jól tudom 25en lehetnek a keretben, de mezszám az lehet bármilyen, de nem biztos, h ez így van.10Messi4ever írta:Jól tudom, hogy a spanyol élvonalbeli csapatoknál csak 1-től 25-ig lehetnek mezszámok? Mert Song a 26. játékos a keretünkben, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi lesz most. Elvileg a 27-est szeretné. Valaki tud többet erről?