Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Varatrix
Director del Fútbol

2013.03.14. 07:39:20

Barcaman1993 írta:Nálam teljesen adja ugyanez magát. Amióta továbbmentünk, vhogy érzem, hogy hogy a PSG-t kapjuk, a Real meg szokás szerint vagy nagyon erőset, vagy nagyon gyengét. Előbbinek jobban örülnék. A Juve-Dortmund BL-döntő ismétlés is nagyon adná magát. Én örülnék ennek a sorsolásnak. Az idei BL a Pep korszak óta szerintem a legkiegyenlítettebb az erőviszonyokat tekintve.
Nekem is ez PSG dolog volt a látomásom.
Amúgy közhelyeket félretéve, először gondolom úgy hogy bárki bárkit kiverhet most. Igazából minden csapatnak sikerült bebizonyítania hogy verhető.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.14. 07:11:27

sörvirsli írta:Látom nagy az egyetértés,hogy többségünk a Malagát szeretné ellenünk és a Realt a legkevésbé (túl sok volt az a 2egymás utáni zakó tőlük és ezért tele van a mindenem már ez el classicókkal), én is így vagyok vele de ha az őszi igen erősen bunda szagú sorsolást nézem akkor kizárt számunkra a Malagá!
Szerintem ez lesz vagyis a tévétársaságok ennek örülnének a legjobban:
Barca - PSG
Real - Bayern
Malagá - Galata
Juve -Dortmund
Ennél jobb párosítás összeségében nem tudnék kitalálni.
Vélemény?
Nálam teljesen adja ugyanez magát. Amióta továbbmentünk, vhogy érzem, hogy hogy a PSG-t kapjuk, a Real meg szokás szerint vagy nagyon erőset, vagy nagyon gyengét. Előbbinek jobban örülnék. A Juve-Dortmund BL-döntő ismétlés is nagyon adná magát. Én örülnék ennek a sorsolásnak. Az idei BL a Pep korszak óta szerintem a legkiegyenlítettebb az erőviszonyokat tekintve.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.14. 01:31:05

Látom nagy az egyetértés,hogy többségünk a Malagát szeretné ellenünk és a Realt a legkevésbé (túl sok volt az a 2egymás utáni zakó tőlük és ezért tele van a mindenem már ez el classicókkal), én is így vagyok vele de ha az őszi igen erősen bunda szagú sorsolást nézem akkor kizárt számunkra a Malagá!
Szerintem ez lesz vagyis a tévétársaságok ennek örülnének a legjobban:
Barca - PSG
Real - Bayern
Malagá - Galata
Juve -Dortmund
Ennél jobb párosítás összeségében nem tudnék kitalálni.
Vélemény?
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.13. 23:26:39

argyelan írta:a baj az, hogy nem is engedték hogy legyen ott angol. lásd Nani kiállítását majd most a hiba amikor Walcottott megllították Face to face-be a kapussal. ;)
Messit meg lesen engedték el a második gólnál, a ManCitynek meg mind a 6 csoportmeccsét elfújták, nem? :D
Azért én még emlékszem olyanokra, amikor a bírói döntésekről Liverpool-Chelsea színtéren mentek a szájkaraték, csak hát ugye akkor még nem két angol csapat kvalifikálta magát a csoportkörből összesen...Tényleg csak egy kicsi hiányzott, h ők dominálják a mezőnyt...

Amúgy én a Malagát szívesen látnám ellenfélként, sztem velük nem lenne sok probléma, meg akkor talán az UEFAnak már nem lenne képe a Reallal összebundázni minket az elődöntőbe. De a PSG is jól hangzik, legalább még egy olajcsapat helyre lenne téve.
argyelan
Barça B

2013.03.13. 23:19:04

sjd írta:Ezt is megértük, a világ legjobb bajnoksága kőkemény 0 csapatot delegál a legjobb 8 közé. 8) A kétcsapatos spanyol bajnokság meg 3-at. :D
Azért erre szívesen visszatérnék azokkal az arcokkal, akik még ősszel meg akartak győzni a PL felsőbbrendűségéről. :wink:

Amúgy aki nézte a meccset, a statisztikák alapján ez egy meddő Bayern fölényes meccsnek tűnt, olyan is volt? Vagy ennyire futotta a bajoroktól egy Arsenal ellen, mint amit az eredmény is mutat?
a baj az, hogy nem is engedték hogy legyen ott angol. lásd Nani kiállítását majd most a hiba amikor Walcottott megllították Face to face-be a kapussal. ;)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.13. 23:18:15

pénteken sorsolás, remelem megkapjuk a galatát. de a szívem mélyén a psg-t várom, jó lenne enne elkenni a száját annak a mocsadék bandának. duplán tudnék örülni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.03.13. 23:00:19

sjd írta:Ezt is megértük, a világ legjobb bajnoksága kőkemény 0 csapatot delegál a legjobb 8 közé. 8) A kétcsapatos spanyol bajnokság meg 3-at. :D
Azért erre szívesen visszatérnék azokkal az arcokkal, akik még ősszel meg akartak győzni a PL felsőbbrendűségéről. :wink:
Azért ehhez a Málaga továbbjutáshoz a sorsolás is kellett. Egy MU vagy Bayern ellen jó eséllyel kizuhantak volna, de ez a mostani Porto teljesen fogalmatlan csapat, két teljes meccs alatt sem tudtak szabályos gólt lőni.
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.13. 22:58:08

Oké, de a Fulham biztosan megverné az Osasunát. :lol:

Én sem értettem sosem. Azon kívül, amit írsz, meg lehet nézni, miket nyert a spanyol válogatott, meg azt is, h mennyi játékost adott a válogatottba a La Liga. Esetleg azt, h mostanában mely liga csapatai nyertek több európai trófeát, ill. h mely liga játékosai vannak ott az aranylabda szavazás végén.

Ékes bizonyíték a mostani BL szezon is, mégha nem sokon múlt a spanyolok kiaesése, bár a Vale továbbjutása sem volt elképzelhetetlen. Szeretem a spanyol focit, na. Főleg a Real Madridot.

:mrgreen:
pitta19
Jugador d'estrella

2013.03.13. 22:55:21

shutterisland írta:a malagát szeretém elsősorban, de egy pokoli hangulatú török meccs is adná, na meg a milliárdosék ellen is oda lehetne csapni ibrának :D

a realt mindenképp el szeretném MÉG kerülni, tartósan fel kell javulni ahhoz, hogy le tudjuk őket győzni.
Szerintem itt már akárkit is kapunk, nem lehet könnyű meccsekre számítani.
A Realt én is mindenképpen elkerülném. Azért még el kell telnie pár mérkőzésnek, hogy kiderüljön, a Milan elleni formát tudják-e állandósítani, vagy esetleg megközelíteni + válogatott szereplések is jönnek. Leginkább én is Malagát választanám.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.13. 22:48:24

a malagát szeretém elsősorban, de egy pokoli hangulatú török meccs is adná, na meg a milliárdosék ellen is oda lehetne csapni ibrának :D

a realt mindenképp el szeretném MÉG kerülni, tartósan fel kell javulni ahhoz, hogy le tudjuk őket győzni.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.13. 22:47:25

Ezt is megértük, a világ legjobb bajnoksága kőkemény 0 csapatot delegál a legjobb 8 közé. 8) A kétcsapatos spanyol bajnokság meg 3-at. :D

Amúgy aki nézte a meccset, a statisztikák alapján ez egy meddő Bayern fölényes meccsnek tűnt, olyan is volt? Vagy ennyire futotta a bajoroktól egy Arsenal ellen, mint amit az eredmény is mutat?
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.13. 22:46:58

ozsimiki írta:amúgy meg ha nem olyan idióták ülnének a bizottságokban,amilyenek, már rég hoztak volna egy értelmes szabályt arra az esetre is,amit most Neuer bemutatott. (de sok ilyet látni még) gól,erre megfogja a lasztit és nem engedi elvinni közepet kezdeni...ennél egyértelműbben nem lehet csalni az időt, eskü,h pirosokat osztogatnék az ilyen gusztustalanságokért, nem lenne sok belőle a pályán.
A fejesre kellett volna ilyen gyorsan vetődnie. Egyébként olyan nagy problémát nem látok benne, a fetrengést jobban utálom.

Malaga megcsinálta, kellemes ellenfélnek tűnhet. Kíváncsian várom a pénteki sorsolást, ez ebéd utáni sörömhöz pont jó lesz. Egyáltalán nem lennék elkeseredve, ha a Bayernt kapnánk (Real, Juve helyett, bár utóbbitól sem tartok), ellenünk nem tartom olyan erősnek őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2013.03.13. 22:47:42-kor.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.03.13. 22:44:53

Két hete arról cikkeztek, lehet, hogy nem lesz spanyol csapat a legjobb nyolc között. Ennek ellenére 3 alakulat is tovább ment...
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.03.13. 22:44:32

ozsimiki írta:gól,erre megfogja a lasztit és nem engedi elvinni közepet kezdeni...ennél egyértelműbben nem lehet csalni az időt, eskü,h pirosokat osztogatnék az ilyen gusztustalanságokért, nem lenne sok belőle a pályán.
Abszolút egyetértek, és több ilyen dolog is van a fociban. Például szabadrúgás és az ellenfél elrúgja a labdát. Kézilabdában teljesen jól meg van csinálva, hogy aki nem adja oda azonnal a labdát fault után az kapja is a két percet.

Amúgy ez a mai München nagyon gyenge volt, inkább ők jöjjenek, mint a Galatasaray :) Na jó, gondolom ez a mai meccsük gyengébb volt, és valójában biztosan többet tudnak, de azért megnyugtató, hogy nekik is vannak gyengébb meccseik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2013.03.13. 22:45:51-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.13. 22:38:17

Csabi, nyugtass meg,h nem Artetanak van a legmagasabb IQ-ja nálatok.

grt a tisztes helytállásért! Bayern felült arra a bizonyos magas lóra, most még nem esett le róla.

amúgy meg ha nem olyan idióták ülnének a bizottságokban,amilyenek, már rég hoztak volna egy értelmes szabályt arra az esetre is,amit most Neuer bemutatott. (de sok ilyet látni még) gól,erre megfogja a lasztit és nem engedi elvinni közepet kezdeni...ennél egyértelműbben nem lehet csalni az időt, eskü,h pirosokat osztogatnék az ilyen gusztustalanságokért, nem lenne sok belőle a pályán.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.13. 22:34:55

A félelmetes Bayern...hagyjuk már.
Messi199
Jugador d'estrella

2013.03.13. 21:41:37

Ez a mai Bayern , nem nyújt valami lehengerlő produkciót , bár az Arsenal , a gólon kívül , nem sok pluszt mutatott , azt se gondolom , hogy 3 gólt fognak rúgni Münchenben . De ne legyen így .... főleg , hogy teljesen mindegy számomra , melyik jut tovább , ha BL-t akarnak nyerni a fiúk , így is úgyis mindenkit meg kell verni :roll: :D
Tots Unit Fem Forca !!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.13. 20:54:42

Game90 írta:
bence-barca írta:Mi van Szczesnyvel?
Csak pihen.
Akkor még 1 összetett kérdést, ha nem gond:
Miért pihen? Wenger csak úgy gondolt egyet v formahanyatlás miatt? Esetleg nem nagyon lát már Wenger sem esélyt (ha ezt így nyilván nem is mondja ki) ?
PCsabi
aka Game90

2013.03.13. 20:50:09

bence-barca írta:Mi van Szczesnyvel?
Csak pihen.

Na, már csak 2 kell... :P :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.13. 20:26:02

Hogyhogy Fabianski véd? Mi van Szczesnyvel?
PCsabi
aka Game90

2013.03.13. 20:05:49

Bayern: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Javi Martínez, Luiz Gustavo - Th. Müller, Kroos, Robben - Mandzukic.

Arsenal: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Walcott, Giroud, Cazorla.

Megmondom őszintén, engem ez a mai teljesen hidegen hagy... :oops:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.13. 18:53:51

visca el barca írta:
juvét nem láttam mostanában igy nem tudom mennyire erősek...
Rendkívül szervezettek, és ha vki, akkor ők marha jól tudnak bekkelni. Ráadásul fizikálisan is nagyon jók, a pontrúgásoknál nagy gondban lennénk. Jöjjön egy Porto :!: :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.13. 17:08:17

visca el barca írta:juvét nem láttam mostanában igy nem tudom mennyire erősek...
Őket elkerülném mindenképp. A Milánnál jobbak, de ami nyomós érv ellenük, hogy olaszok...ennyi éppen elég volt belőlük! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.13. 17:02:08

1000x inkább mint a bayern mint a real. a bayern egy játszó csapat, ők nem tudnak bekkelni, labdabirtoklásra építenek, sokkal könnyebb lenne ellenük. ellenben a real taktikája kb mint a faék. rúgd előre ronaldonak, ő lefut bárkit aztán kész. ellenünk meg ez sajnos nagyon jól megy nekik 8az elmult pár meccsen)

persze én sem vagyok álszent, jöhet nyugodtan a galata.

juvét nem láttam mostanában igy nem tudom mennyire erősek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.13. 16:53:05

Én legjobban a Porto-Malaga továbbjutójának örülnék!
Mindkét csapat verhető kategória.

A tegnapi teljesítmény alapján valójában akárki jöhet ellenfélnek.
Válasz küldése