2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is ez PSG dolog volt a látomásom.Barcaman1993 írta:Nálam teljesen adja ugyanez magát. Amióta továbbmentünk, vhogy érzem, hogy hogy a PSG-t kapjuk, a Real meg szokás szerint vagy nagyon erőset, vagy nagyon gyengét. Előbbinek jobban örülnék. A Juve-Dortmund BL-döntő ismétlés is nagyon adná magát. Én örülnék ennek a sorsolásnak. Az idei BL a Pep korszak óta szerintem a legkiegyenlítettebb az erőviszonyokat tekintve.
Nálam teljesen adja ugyanez magát. Amióta továbbmentünk, vhogy érzem, hogy hogy a PSG-t kapjuk, a Real meg szokás szerint vagy nagyon erőset, vagy nagyon gyengét. Előbbinek jobban örülnék. A Juve-Dortmund BL-döntő ismétlés is nagyon adná magát. Én örülnék ennek a sorsolásnak. Az idei BL a Pep korszak óta szerintem a legkiegyenlítettebb az erőviszonyokat tekintve.sörvirsli írta:Látom nagy az egyetértés,hogy többségünk a Malagát szeretné ellenünk és a Realt a legkevésbé (túl sok volt az a 2egymás utáni zakó tőlük és ezért tele van a mindenem már ez el classicókkal), én is így vagyok vele de ha az őszi igen erősen bunda szagú sorsolást nézem akkor kizárt számunkra a Malagá!
Szerintem ez lesz vagyis a tévétársaságok ennek örülnének a legjobban:
Barca - PSG
Real - Bayern
Malagá - Galata
Juve -Dortmund
Ennél jobb párosítás összeségében nem tudnék kitalálni.
Vélemény?
Messit meg lesen engedték el a második gólnál, a ManCitynek meg mind a 6 csoportmeccsét elfújták, nem?argyelan írta:a baj az, hogy nem is engedték hogy legyen ott angol. lásd Nani kiállítását majd most a hiba amikor Walcottott megllították Face to face-be a kapussal.
a baj az, hogy nem is engedték hogy legyen ott angol. lásd Nani kiállítását majd most a hiba amikor Walcottott megllították Face to face-be a kapussal.sjd írta:Ezt is megértük, a világ legjobb bajnoksága kőkemény 0 csapatot delegál a legjobb 8 közé.A kétcsapatos spanyol bajnokság meg 3-at.
![]()
Azért erre szívesen visszatérnék azokkal az arcokkal, akik még ősszel meg akartak győzni a PL felsőbbrendűségéről.![]()
Amúgy aki nézte a meccset, a statisztikák alapján ez egy meddő Bayern fölényes meccsnek tűnt, olyan is volt? Vagy ennyire futotta a bajoroktól egy Arsenal ellen, mint amit az eredmény is mutat?
Azért ehhez a Málaga továbbjutáshoz a sorsolás is kellett. Egy MU vagy Bayern ellen jó eséllyel kizuhantak volna, de ez a mostani Porto teljesen fogalmatlan csapat, két teljes meccs alatt sem tudtak szabályos gólt lőni.sjd írta:Ezt is megértük, a világ legjobb bajnoksága kőkemény 0 csapatot delegál a legjobb 8 közé.A kétcsapatos spanyol bajnokság meg 3-at.
![]()
Azért erre szívesen visszatérnék azokkal az arcokkal, akik még ősszel meg akartak győzni a PL felsőbbrendűségéről.![]()
Oké, de a Fulham biztosan megverné az Osasunát.sjd írta:Ezt is megértük, a világ legjobb bajnoksága kőkemény 0 csapatot delegál a legjobb 8 közé.A kétcsapatos spanyol bajnokság meg 3-at.
![]()
Szerintem itt már akárkit is kapunk, nem lehet könnyű meccsekre számítani.shutterisland írta:a malagát szeretém elsősorban, de egy pokoli hangulatú török meccs is adná, na meg a milliárdosék ellen is oda lehetne csapni ibrának
a realt mindenképp el szeretném MÉG kerülni, tartósan fel kell javulni ahhoz, hogy le tudjuk őket győzni.
A fejesre kellett volna ilyen gyorsan vetődnie. Egyébként olyan nagy problémát nem látok benne, a fetrengést jobban utálom.ozsimiki írta:amúgy meg ha nem olyan idióták ülnének a bizottságokban,amilyenek, már rég hoztak volna egy értelmes szabályt arra az esetre is,amit most Neuer bemutatott. (de sok ilyet látni még) gól,erre megfogja a lasztit és nem engedi elvinni közepet kezdeni...ennél egyértelműbben nem lehet csalni az időt, eskü,h pirosokat osztogatnék az ilyen gusztustalanságokért, nem lenne sok belőle a pályán.
Abszolút egyetértek, és több ilyen dolog is van a fociban. Például szabadrúgás és az ellenfél elrúgja a labdát. Kézilabdában teljesen jól meg van csinálva, hogy aki nem adja oda azonnal a labdát fault után az kapja is a két percet.ozsimiki írta:gól,erre megfogja a lasztit és nem engedi elvinni közepet kezdeni...ennél egyértelműbben nem lehet csalni az időt, eskü,h pirosokat osztogatnék az ilyen gusztustalanságokért, nem lenne sok belőle a pályán.
Akkor még 1 összetett kérdést, ha nem gond:Game90 írta:Csak pihen.bence-barca írta:Mi van Szczesnyvel?
Csak pihen.bence-barca írta:Mi van Szczesnyvel?
Rendkívül szervezettek, és ha vki, akkor ők marha jól tudnak bekkelni. Ráadásul fizikálisan is nagyon jók, a pontrúgásoknál nagy gondban lennénk. Jöjjön egy Portovisca el barca írta:
juvét nem láttam mostanában igy nem tudom mennyire erősek...
Őket elkerülném mindenképp. A Milánnál jobbak, de ami nyomós érv ellenük, hogy olaszok...ennyi éppen elég volt belőlük!visca el barca írta:juvét nem láttam mostanában igy nem tudom mennyire erősek...