Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól hangzik ez, de egy kicsit sokan lennétek. 4-4 ekkora név a középpályán és támadósorban nem hiszem, hogy megférne. Tudom, rotáció, hosszú a szezon, meg a többi sablon, de nekünk sok volt anno Fabregas Xavi-Ini mellé, és a az MSN mögé sem véletlenül nem hozunk nagyobb nevet.ferninho írta:Komoly hírek jelentek meg Kantéról, hogy a Realba igazol vêgül, vélemények?
Én jelenleg talán fontosabbnak tartanám Pogbánál is, mert az kicsit Modric utáni időkre is szól, de egy Pogba-Kanté duó nagyon komoly lenne sztem.
Casemiro/Kante- Pogba, Kroos, Modric, Isco KPba én sehogy se tudnék belekötni... sajna a sok mikiegér kupa miatt pluszban hosszú lesz a szezon és a BL címvédés a cél meg a bajnokság is vicc lenne, ha nem tudná végre behúzni a Real... Ilyen szezonra kellenek ilyen plusz emberek is, ha ezt megértik a játékosok és rendesen forgatva lennének nagyot lépne előlre a Real.
Plusz előre kérek egy Aubameyangot, Coentrao vissza azt elég is lesz
Morata James duót meg el lehet egy 100asért passzolni azt kész is.
Tedd a szívedre a kezed, vegyük ki a Barcát, apukát, adócsalást, stb, és aztán mond, h nem "dobnád ki" CR-t Neymarért. Mondjad, ha meredferninho írta:Az meg, hogy titokban elcserélnénk Neymarra... Neymar jelenleg CR közelében sincs, ahogy kb senki Messi kivételével, lehet itt mondani, hogy CR semmit nem ér kb, ez csak szimpla gyűlölködés.
Ott lesz a valaha volt legnagyobbak között Messivel együtt, lehet mondani, hogy Messi jobb nála, ezt had ne én döntsem, de attól még CR is oda fog tartozni. Mindenkinek el kell ismernie Messi teljesítményét klub hova tartozástól függetlenül, viszont ez CRre is igaz, aki ezt nem tudja megtenni felesleges is ilyen vitába belemenni vele.
Neymarra visszatérve összetenném a két kezem, ha egyszer a Realba kerülne vhogy, akár a legeslegmeghatározóbb alakja lehet a CR - Messi korszak után, de jelenleg nem ér fel hozzájuk közel sem, de talán neki van erre a legnagyobb sansza.
Ne fogadd, attól én még külön veszem..Bob_Marley írta:Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni.
Igen, nélküle nem olyan a játékunk. A Realnak viszont vége Modric nélkül. Busquets egy nagyon fontos játékos nálunk, de nálam az MSN és Iniesta előrébb vannak a sorban. Míg a Realban csak Ronaldot tenném a horvát elé, őt sem sokkal.Vedd ki tőlünk láthatjuk mi van
Ezzel nem értek egyet. Azért Modric szvsz meghatározóbb mind a Madridban, mind a válogatottjában, mint Busquets nálunk vagy a spanyoloknál.Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni.Mindenki támad, mindenki védekezik, s Busi jobb védő. Modric nagyon jó le a kalappal, de mondjátok elfogult vagyok ez van, én 10/10 Busit vinném először ha csapatot akarok építeni és nem a horvátot.
Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni.palesz77 írta:Az összehasonlításomban nem számít, olyan mintha legjobb védőnél a kh-et és a jobbhátvédet hasonlítanám össze. Tök más a feladatköre, most azt hogy hasonlítsam össze Modric vagy Ini teljesítményével..? Nem hittem, hogy pont te hiszed azt, hogy én nem tartom nagyra Busi tudását és stílusát, miközben dícsérem ahol csak lehet..Bob_Marley írta:Engem ez a legjobb téma soha nem izgatott meg nem Busi vagy más miatt, de a vkp mióta nem középpályás?![]()
Nézd, én azt is elfogadom, hogy vki úgy gondolja, Modric a legjobb kp., vagy Ramos a legjobb védő, mert én is úgy gondolom, hogy ott vannak a legjobbak között a poszton. A baj azzal amit, amit Recrea irt, addig ajnározzák őket egymást túllicitálva, amíg dogmaszerűen nem kezdik hinni, hogy messze ők a legjobbak, és Ini, Pique sehol sincsenek hozzájuk képest.palesz77 írta:Mondjuk abban igazuk van, hogy tényleg az egyik legjobb középpályás manapság. Init mondjuk többre tartom, de nem sok olyat tudnék mondani, aki szerintem jobb a horvátnál - sőt, rajta kívül talán nincs is. Nyilván vkp-k kizárva, ott Busi arat, de az meg megint más kategória.LG írta: Modric a legjobb kp
Az összehasonlításomban nem számít, olyan mintha legjobb védőnél a kh-et és a jobbhátvédet hasonlítanám össze. Tök más a feladatköre, most azt hogy hasonlítsam össze Modric vagy Ini teljesítményével..? Nem hittem, hogy pont te hiszed azt, hogy én nem tartom nagyra Busi tudását és stílusát, miközben dícsérem ahol csak lehet..Bob_Marley írta:Engem ez a legjobb téma soha nem izgatott meg nem Busi vagy más miatt, de a vkp mióta nem középpályás?![]()
Mondjuk abban igazuk van, hogy tényleg az egyik legjobb középpályás manapság. Init mondjuk többre tartom, de nem sok olyat tudnék mondani, aki szerintem jobb a horvátnál - sőt, rajta kívül talán nincs is. Nyilván vkp-k kizárva, ott Busi arat, de az meg megint más kategória.LG írta: Modric a legjobb kp
A százszor elmondott hazugság igazsággá válik tételre építenek. Ezért ők a foci csúcsa, CR minden idők legjobbja, Modric a legjobb kp, a Ramos a legjobb védő. Olyan ügyesen csinálják, hogy másokat is megtévesztenek, már itt a fórumon is sokan minden nyáron előre remegnek tőlük.A másik oka, meg h jobb focista...szeretem, mikor győzködik egymást a madridisták, h ők a jelenlegi foci csúcsa, egymást múlják felül
A másik oka, meg h jobb focista...szeretem, mikor győzködik egymást a madridisták, h ők a jelenlegi foci csúcsa, egymást múlják felül, de titokban Iniestara vagy Neymarral már évek óta elcserélnék a srácot nemhogy Messire. Nekem semmi bajom nincs Ronaldoval, azon kívül, h buta embernek tartom, akár példakép is lehet sok dologban, dehogy nincs és sosem volt egy szinten Messivel, az ziher, ezt bármely nem Real szurkoló így gondolja. Lehet nekem gólokkal meg VB-vel, meg számokkal jönni, válogatottal, Uniteddel, Messi a szűk elit, Ronaldo meg a következő szint.visca el barca írta:sokadszor bizonyította, hogy egy önimádó hülyegyerek, semmi több. soha nem érdekelte senki és semmi más, csak saját maga.MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo tegnapi meccs után:"Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot, hihetetlen volt. Miért nem próbáltak meg futballozni? Folyton csak védekeztek, ez kishitűség, ezért se viszik majd semmire ezen Eb-n."
amúgy ennél már csak az izladni reakció volt a jobb
"Criticism Ronaldo? Makes the draw even sweeter. His comments are the reason why Messi's always going to be one step ahead"
"Ettől csak édesebb a győzelem, hogy ennyire fáj neki a vereség. Úgy értem, azt mond, amit akar. Túl sok esélyt nem kapott, egyet kapott, azzal sem tudott élni. Mit mondjak? Egy rossz vesztes. Makacs szr." (Arnason)MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo tegnapi meccs után:"Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot, hihetetlen volt. Miért nem próbáltak meg futballozni? Folyton csak védekeztek, ez kishitűség, ezért se viszik majd semmire ezen Eb-n."
sokadszor bizonyította, hogy egy önimádó hülyegyerek, semmi több. soha nem érdekelte senki és semmi más, csak saját maga.MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo tegnapi meccs után:"Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot, hihetetlen volt. Miért nem próbáltak meg futballozni? Folyton csak védekeztek, ez kishitűség, ezért se viszik majd semmire ezen Eb-n."