geridoss írta:
Gyanítom nem nézted meg minden meccsét Messinek. Úgy pedig nem alakulhat ki reális kép benned róla. Hidd el, itt a többség hétről hétre nézi, és ámul azon, mit művel a pályán. Lehet itt elfogultságról beszélni, de szerintem nem nálunk jön ez elő. Van, aki annyira görcsösen nem akarja elismerni, hogy abból ilyen mondvacsinált érvek születnek, mint amikkel te próbáltál érvelni, de nem sikerült.
Nem pont erre gondoltam. Ti itt Barcelona szurkolok vagytok,termeszetes hogy Messi lesz a vilag legjobbja. De ha egy Inter rajongot kerdezel meg, o biztos nem Messit fogja mondani, hanem Zanettit. Eppen ezert irtam, hogy sokkal tobbet szamit az hogy kihez kotnek erzelmek, mint hogy statisztikailag ki a legjobb. Eppen ezert nem is lehet ezt eldonteni.
Egyebkent nagyon is elismerem, valoban fantasztikus. De szamomra nem a legjobb. Ennyi a velemenyem.

Az ervelesem lenyege pedig csupan annyi volt, hogy szerintem egy nem ra epulo rendszerben, nem klasszis tarsakkal korulveve kozel sem emelkedne ki ennyire. Szerintem ezzel semmi gond, maximum nem ertesz egyet vele. De hat ez egy forum, nem?