Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.06.23. 21:43:50

A Real Madrid játékosai rúgták a legtöbb gólt az EB-n, de a legtöbb 11-est is ők hagyták ki :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 19:52:57

ferninho írta:Komoly hírek jelentek meg Kantéról, hogy a Realba igazol vêgül, vélemények?
Én jelenleg talán fontosabbnak tartanám Pogbánál is, mert az kicsit Modric utáni időkre is szól, de egy Pogba-Kanté duó nagyon komoly lenne sztem.
Casemiro/Kante- Pogba, Kroos, Modric, Isco KPba én sehogy se tudnék belekötni... sajna a sok mikiegér kupa miatt pluszban hosszú lesz a szezon és a BL címvédés a cél meg a bajnokság is vicc lenne, ha nem tudná végre behúzni a Real... Ilyen szezonra kellenek ilyen plusz emberek is, ha ezt megértik a játékosok és rendesen forgatva lennének nagyot lépne előlre a Real.

Plusz előre kérek egy Aubameyangot, Coentrao vissza azt elég is lesz :D
Morata James duót meg el lehet egy 100asért passzolni azt kész is.
Jól hangzik ez, de egy kicsit sokan lennétek. 4-4 ekkora név a középpályán és támadósorban nem hiszem, hogy megférne. Tudom, rotáció, hosszú a szezon, meg a többi sablon, de nekünk sok volt anno Fabregas Xavi-Ini mellé, és a az MSN mögé sem véletlenül nem hozunk nagyobb nevet.
ferninho
Madridista

2016.06.19. 19:43:35

Komoly hírek jelentek meg Kantéról, hogy a Realba igazol vêgül, vélemények?
Én jelenleg talán fontosabbnak tartanám Pogbánál is, mert az kicsit Modric utáni időkre is szól, de egy Pogba-Kanté duó nagyon komoly lenne sztem.
Casemiro/Kante- Pogba, Kroos, Modric, Isco KPba én sehogy se tudnék belekötni... sajna a sok mikiegér kupa miatt pluszban hosszú lesz a szezon és a BL címvédés a cél meg a bajnokság is vicc lenne, ha nem tudná végre behúzni a Real... Ilyen szezonra kellenek ilyen plusz emberek is, ha ezt megértik a játékosok és rendesen forgatva lennének nagyot lépne előlre a Real.

Plusz előre kérek egy Aubameyangot, Coentrao vissza azt elég is lesz :D
Morata James duót meg el lehet egy 100asért passzolni azt kész is.
madridista
Motaro
Jugador del Barça

2016.06.15. 23:57:07

CR tényleg korának egyik legjobbja, de egyszerűen nincs Messi szintjén. Messi játékintelligenciája, komplexitása bőven CR fölé emeli, ez nem kérdéses.
Cr egy klasszis gólgép, Messi meg zseni.
ferninho
Madridista

2016.06.15. 23:06:54

Az a baj, hogy egy olyan faktor jön ide, aminek semmi köze nincs a játékosok tudásához és teljesítményéhez összehasonlításnál, ez pedig a kor.
Jövőt tekintve megfontolandó, de CRben még 2 év lazán benne van top szinten és amennyit melózik nap, mint nap, hogy tartsa a kondit lehet még több is, bár ehhez meg kéne értenie, hogy nem ártana többször lecserélni... (sok esély van rá... :mrgreen: )
Jelenleg nem cserélném le, pár év múlva már valószínűleg.
Fő oka, hogy Neymar még nem robbantott, úgy igazából, sokkal több is van benne, mint amit eddig mutatott, a kérdés, hogy ezt fogjuk is-e valaha is látni.
madridista
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.15. 22:39:59

ferninho írta:Az meg, hogy titokban elcserélnénk Neymarra... Neymar jelenleg CR közelében sincs, ahogy kb senki Messi kivételével, lehet itt mondani, hogy CR semmit nem ér kb, ez csak szimpla gyűlölködés.
Ott lesz a valaha volt legnagyobbak között Messivel együtt, lehet mondani, hogy Messi jobb nála, ezt had ne én döntsem, de attól még CR is oda fog tartozni. Mindenkinek el kell ismernie Messi teljesítményét klub hova tartozástól függetlenül, viszont ez CRre is igaz, aki ezt nem tudja megtenni felesleges is ilyen vitába belemenni vele.

Neymarra visszatérve összetenném a két kezem, ha egyszer a Realba kerülne vhogy, akár a legeslegmeghatározóbb alakja lehet a CR - Messi korszak után, de jelenleg nem ér fel hozzájuk közel sem, de talán neki van erre a legnagyobb sansza.
Tedd a szívedre a kezed, vegyük ki a Barcát, apukát, adócsalást, stb, és aztán mond, h nem "dobnád ki" CR-t Neymarért. Mondjad, ha mered :D

Egyébként senki nem mondta, h semmit sem ér, veb a viselkedésére, személyére tett megjegyzéseket, én meg annyit mondtam, h nem Messi szint. Ha látod is a focit, nemcsak nézed, akkor ezt Te is tudod. Nekem semmi bajom nincs CR-rel, viccesnek tartom néhány megnyilvánulását, kb ennyi. Tudását messzemenően elismerem, az egója meg illik az urakhoz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.15. 22:14:03

Nem tudok ezzel egyetérteni, mert nyilván van köztük mondjuk 15 méter különbség a pályán felállásban, de Modricnak is ugyanúgy hátra kell jönni és onnan indítani a csapat mozgását a többi kp-vel együtt. Az hogy a támadó harmadban előrébb van amiatt mondod hogy más szerepkör, de a feladatuk ugyanaz a komplex, hogy támadásépítés és védekezés. És nem akkora faktor hogy előrébb van, mert labdaszerzés és pontos továbbítás a legfontosabb szerepük. Ez a kp dolga, az hogy valaki előrébb van és kiugratva passzol nem változik a szememben, hogy mit kell neki alapvetően csinálnia. Busi ugyanúgy felmegy 20-30 méterre is a kapuhoz és ott is pontos. És pont ez hogy láthatjuk ha Busi előrébb megy ő is tud adni labdát, csak míg a Realban Modricon kívül nincs sok ilyen ember jobban kell ez, ezt eltudom fogadni, de a belső középpályás feladatköre az hogy labdát szerezz és lepasszold jó helyre ki a bolyból és pontosan. Kp-n kicsik a stílusbeli különbségek, annyiban hogy kell egy erős, egy sokat futó meg egy labdaügyesebb, de a pontosság elengedhetetlen és a labdaszerzés. Értem egyébként mire mondod, de sokkal inkább alapokban gondolkozok ebben a kérdéskörben mert három középpályás rendszerben még inkább kell mindent csinálni előre és hátra is. Azok finomhangolási különbségek hogy Modric többet megy előre.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2016.06.15. 22:08:22

Vicces, hogy CRnek volt egy sz@r meccse, meg elêg frusztrált is volt, ami érthető is, mert egy Izlandot nem bírtak megverni, azt máris megy a tömeges pocskondiázás. Kép
Őszinte ember, ő ilyen, nem kell tetszenie senkinek, néha előjön ez belőle, általában akkor, mikor nem elégedett magával.
Ez megint a mérhetetlen maximalizmusára vezethető vissza, ami nélkül meg nem lenne olyan eredményes és nem lenne olyan jàtékos amilyen. Ennek köszönheti, hogy ott tart ahol és nem ott, mint egy Quaresma...
Valakik ezt megértik és elfogadják, valakik meg haterkednek, amikor csak lehet.
Nekem se tetszett a tegnapi produkciója, ahogy ripacskodott kb végig a 2. Félidőben, de tudom miért csinálja ezt és el tudom fogadni.
Van neki másik oldala is, bár úgy van beállítva, mintha folyamatosan egy arrogáns kcsg lenne, mikor ez nem igaz.
CR rossz vesztes, ahogy mondta az izlandi, egyetértek, de ez megint csak oda vezethető vissza, amit már írtam. Én meg tudom érteni, el tudom fogadni, hiába nem tetszik, egyesek meg nem, van ilyen.

Az meg, hogy titokban elcserélnénk Neymarra... Neymar jelenleg CR közelében sincs, ahogy kb senki Messi kivételével, lehet itt mondani, hogy CR semmit nem ér kb, ez csak szimpla gyűlölködés.
Ott lesz a valaha volt legnagyobbak között Messivel együtt, lehet mondani, hogy Messi jobb nála, ezt had ne én döntsem, de attól még CR is oda fog tartozni. Mindenkinek el kell ismernie Messi teljesítményét klub hova tartozástól függetlenül, viszont ez CRre is igaz, aki ezt nem tudja megtenni felesleges is ilyen vitába belemenni vele.

Neymarra visszatérve összetenném a két kezem, ha egyszer a Realba kerülne vhogy, akár a legeslegmeghatározóbb alakja lehet a CR - Messi korszak után, de jelenleg nem ér fel hozzájuk közel sem, de talán neki van erre a legnagyobb sansza.

Iniestát meg kb mindenki elismeri, elképesztő jàtékos, mostanában kb másodvirágzását éli. Egy rossz szót nem tud rá senki mondani.
Ez a Modric- Busquets, Ramos-Piqué vitáknak meg végképp értelme nincs, ez tényleg olyan ki hogy látja...
Egy Realos megnêzi a Real összes meccsét, viszont a Barcáét nem fogja meccsről meccsre kôvetni és ez fordítva is igaz.
Persze, hogy az szàmára a jobb, akihez kötődik és többet làtja jól teljesíteni, mert ezek a jätékosok általában konstans jó teljesítmênyt raknak le az asztalra
madridista
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.15. 22:01:17

Bob_Marley írta:Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni. :D
Ne fogadd, attól én még külön veszem.. :D Mert Modric totál más stílusban játszik, sokkal inkább a támadásépítés a feladata, többet cipeli a labdát, közvetelnül támadja a védelmeket, sűrűbben 1v1-ezik, jobban keresi a kiugratási lehetőségeket, és kevésbé biztonsági a játéka. Ő az, aki ha kell felviszi a támadókhoz a lasztit, az igazi kapocs a támadósor és a középpálya között. Ilyen Ini is, Gündi, Verratti is hasonló tud lenni nagyobb szabadsággal, de Busi nem ez a típus a meccseink 99%-ában - novemberben néha játszott hasonlót. Úgyhogy nálam bőven különbözi ka két játékos szerepköre és feladata, még ha mindkettő támad és mindkettő védekezik is.

Az se jó példa nálam, hogy Busit előbb választanád, mert nyilván én is betenném a csapatomba, de attól még Init is, mert tök más a szerepkörük a pályán..
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.15. 21:47:07

Vedd ki tőlünk láthatjuk mi van
Igen, nélküle nem olyan a játékunk. A Realnak viszont vége Modric nélkül. Busquets egy nagyon fontos játékos nálunk, de nálam az MSN és Iniesta előrébb vannak a sorban. Míg a Realban csak Ronaldot tenném a horvát elé, őt sem sokkal.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.15. 21:36:27

Jó hát ő az, akin mindig menni fog a vita. :D Vedd ki tőlünk láthatjuk mi van. :D Van az a mondás, hogy végy egy jó kapust, nálam a második legfontosabb poszt a pálya közepe, nevezzük vkp-nak b2b kp-nak CM-nek bánom is én. :D És a kapocs a csapaton belül nálam Businál kezdődik. A csávó szinte hibátlanul játszik, bakker nem passzol rossz helyre. :D Oké Modric is nagyon pontos, de mellette Busi úgy szerez labdát, hogy gyakorlatilag nem fut, mondj még egy ilyen embert. Mondom oké elfogult vagyok, de a pali fejben olyan iszonyat durván jó és annyira olvassa a játékot hogy én soha senkire nem cserélném le. Ilyen ember nincs, aki rosszabb napján is sima 90% hatékonysággal dolgozik és leveszi a labdákat mert 2mp-cel hamarabb belép a passzsávokba. Abban igaza van palesznek hogy nem teljesen ugyanaz a szerepkör, de Busi se úgymond vkp, 0 futással szerzi a labdákat szinte, ütközni nem is ütközik.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.15. 21:29:15

Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni. :D Mindenki támad, mindenki védekezik, s Busi jobb védő. Modric nagyon jó le a kalappal, de mondjátok elfogult vagyok ez van, én 10/10 Busit vinném először ha csapatot akarok építeni és nem a horvátot.
Ezzel nem értek egyet. Azért Modric szvsz meghatározóbb mind a Madridban, mind a válogatottjában, mint Busquets nálunk vagy a spanyoloknál.

Meg Modric köré szinte bármilyen csapatot fel lehet épiteni, Busquets meg szerintem más rendszebe közel sem tudna ennyire érvényesülni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.15. 21:15:42

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Engem ez a legjobb téma soha nem izgatott meg nem Busi vagy más miatt, de a vkp mióta nem középpályás? :)
Az összehasonlításomban nem számít, olyan mintha legjobb védőnél a kh-et és a jobbhátvédet hasonlítanám össze. Tök más a feladatköre, most azt hogy hasonlítsam össze Modric vagy Ini teljesítményével..? Nem hittem, hogy pont te hiszed azt, hogy én nem tartom nagyra Busi tudását és stílusát, miközben dícsérem ahol csak lehet.. :D
Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni. :D Mindenki támad, mindenki védekezik, s Busi jobb védő. Modric nagyon jó le a kalappal, de mondjátok elfogult vagyok ez van, én 10/10 Busit vinném először ha csapatot akarok építeni és nem a horvátot.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.15. 20:39:37

Modric valóban az egyik legjobb középpályás, helyenként eszméletlenül mozgatja a Realt, ettől még évek óta magasan Iniesta a legjobb.

LG azért túloz, Iniestát nagyon is elismerik, nem mondják, h CR minden idők legjobbja engem csak az "zavar" vagy inkább nem értem, h magukat focihoz értőnek mondó emberek hogyan említhetik jelenleg, de úgy összeségében is egy kategóriának a portugált Messivel. Nálam utóbbi Zidane, Ronaldo, Maradona kategória, CR meg a mögöttük lévő élvonal, de számomra ordít a különbség, bár részemről nyugtathatják ezzel magukat.
PCsabi
aka Game90

2016.06.15. 20:30:35

Denis Cheryshev has joined Villarreal from Real Madrid on a 5-year deal for a reported €10m. (Source: @VillarrealCF)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.15. 20:24:20

palesz77 írta:
LG írta: Modric a legjobb kp
Mondjuk abban igazuk van, hogy tényleg az egyik legjobb középpályás manapság. Init mondjuk többre tartom, de nem sok olyat tudnék mondani, aki szerintem jobb a horvátnál - sőt, rajta kívül talán nincs is. Nyilván vkp-k kizárva, ott Busi arat, de az meg megint más kategória.
Nézd, én azt is elfogadom, hogy vki úgy gondolja, Modric a legjobb kp., vagy Ramos a legjobb védő, mert én is úgy gondolom, hogy ott vannak a legjobbak között a poszton. A baj azzal amit, amit Recrea irt, addig ajnározzák őket egymást túllicitálva, amíg dogmaszerűen nem kezdik hinni, hogy messze ők a legjobbak, és Ini, Pique sehol sincsenek hozzájuk képest.
palesz77

2016.06.15. 20:18:01

Bob_Marley írta:Engem ez a legjobb téma soha nem izgatott meg nem Busi vagy más miatt, de a vkp mióta nem középpályás? :)
Az összehasonlításomban nem számít, olyan mintha legjobb védőnél a kh-et és a jobbhátvédet hasonlítanám össze. Tök más a feladatköre, most azt hogy hasonlítsam össze Modric vagy Ini teljesítményével..? Nem hittem, hogy pont te hiszed azt, hogy én nem tartom nagyra Busi tudását és stílusát, miközben dícsérem ahol csak lehet.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.15. 20:15:01

Engem ez a legjobb téma soha nem izgatott meg nem Busi vagy más miatt, de a vkp mióta nem középpályás? :) Azért álljon már meg a bicikli nem csak az a focista aki előre fele adja a labdákat. Busiban több ész van mint a sok ugribugri kiugratós nullát futok nem zárok vissza meg elpasszolom 20szor csávóban.....Miért lenne más kategória, a középpálya a csapat szíve-lelke a mai fociban a vkp poszt meg aztán pláne.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.06.15. 20:08:10

LG írta: Modric a legjobb kp
Mondjuk abban igazuk van, hogy tényleg az egyik legjobb középpályás manapság. Init mondjuk többre tartom, de nem sok olyat tudnék mondani, aki szerintem jobb a horvátnál - sőt, rajta kívül talán nincs is. Nyilván vkp-k kizárva, ott Busi arat, de az meg megint más kategória.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.15. 19:33:24

A másik oka, meg h jobb focista...szeretem, mikor győzködik egymást a madridisták, h ők a jelenlegi foci csúcsa, egymást múlják felül
A százszor elmondott hazugság igazsággá válik tételre építenek. Ezért ők a foci csúcsa, CR minden idők legjobbja, Modric a legjobb kp, a Ramos a legjobb védő. Olyan ügyesen csinálják, hogy másokat is megtévesztenek, már itt a fórumon is sokan minden nyáron előre remegnek tőlük. #-o

A másik meg, hogy kisebbségi komplexusról beszélnek a Barcával kapcsolatban...ahhoz képest akkor ez a CR nyilatkozat mi? :lol:
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.15. 19:03:09

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo tegnapi meccs után:"Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot, hihetetlen volt. Miért nem próbáltak meg futballozni? Folyton csak védekeztek, ez kishitűség, ezért se viszik majd semmire ezen Eb-n."
sokadszor bizonyította, hogy egy önimádó hülyegyerek, semmi több. soha nem érdekelte senki és semmi más, csak saját maga.

amúgy ennél már csak az izladni reakció volt a jobb
"Criticism Ronaldo? Makes the draw even sweeter. His comments are the reason why Messi's always going to be one step ahead"
A másik oka, meg h jobb focista...szeretem, mikor győzködik egymást a madridisták, h ők a jelenlegi foci csúcsa, egymást múlják felül, de titokban Iniestara vagy Neymarral már évek óta elcserélnék a srácot nemhogy Messire. Nekem semmi bajom nincs Ronaldoval, azon kívül, h buta embernek tartom, akár példakép is lehet sok dologban, dehogy nincs és sosem volt egy szinten Messivel, az ziher, ezt bármely nem Real szurkoló így gondolja. Lehet nekem gólokkal meg VB-vel, meg számokkal jönni, válogatottal, Uniteddel, Messi a szűk elit, Ronaldo meg a következő szint.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.06.15. 18:53:44

Vettem a fáradságot és kiszámoltam,arra az esély,hogy a real minden körben idegenben játszon papíron a leggyengébb ellenféllel 0.22321429% tehát úgy aránylik mint 448 az 1-hez!
PCsabi
aka Game90

2016.06.15. 17:31:03

MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo tegnapi meccs után:"Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot, hihetetlen volt. Miért nem próbáltak meg futballozni? Folyton csak védekeztek, ez kishitűség, ezért se viszik majd semmire ezen Eb-n."
"Ettől csak édesebb a győzelem, hogy ennyire fáj neki a vereség. Úgy értem, azt mond, amit akar. Túl sok esélyt nem kapott, egyet kapott, azzal sem tudott élni. Mit mondjak? Egy rossz vesztes. Makacs szr." (Arnason)

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.15. 15:53:29

sokadszor bizonyította, hogy egy önimádó hülyegyerek, semmi több. soha nem érdekelte senki és semmi más, csak saját maga.

amúgy ennél már csak az izladni reakció volt a jobb
"Criticism Ronaldo? Makes the draw even sweeter. His comments are the reason why Messi's always going to be one step ahead"
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.15. 15:49:02

Ronaldo tegnapi meccs után:"Úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot, hihetetlen volt. Miért nem próbáltak meg futballozni? Folyton csak védekeztek, ez kishitűség, ezért se viszik majd semmire ezen Eb-n."

Furcsa ezt olyantól hallani, aki úgy ünnepelt egy akkor lényegében lényegtelennek tűnő clasico győzelem után, mintha Tripláztak volna... :lol:

Zanetti eset meg eléggé érdekes, nem lehet tudni hogy véletlen, vagy direkt keverte így.

Max mostantól hőkamerás sorsolás lesz, és lebukik az aki sunyiba fingik egyet :lol:
Válasz küldése