Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meglátjuk, de én is attól tartok, hogy Perez hosszútávon most sem fogja kibírni, hogy ne kotnyeleskedjen a dolgokba. Pl. még mindig pletykálnak róla, hogy vinnétek De Geat, Navas idei szezonja után ez megint vicc kategória lenne, és aligha Zidane kérésére érkezne.Ha belegondolsz, hogy Perez megint elcseszte, de nagyon, lásd Benitez, talán észbekap, hogy sokadjára ez a kopasz francia húzta ki a szarból.
Már jàtékosként is, majd Ancelotti oldalán, mert ott Zidane se csak dísz volt, nagy szerepe volt a BL győzelemben, majd megint jött Zizou és a totális katasztrófa helyett vhogy csak lecsorgott a BL...
Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....
Szerintem a Pincér kész csőd volt, nincs mit rajta szépíteni. Elég ha megnézzük a 3 legutóbbi Klasszikust: Ancelottival az akkor már eléggé kipukkadó Real meg tudott minket szorongatni, pedig akkor mi nagyon jó formában voltunk. A Pincérrel hatalmas, 4-0-ás zakó. Zidane-nal győzelem idegenben.. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már.
Mekkora lenne már, ha Szalai vhogy gólkirály lenne.ugyanmár. te is tudod jól, majd az éppen ügyeletes eb sztárt veszi meg 80ért
Azért Beniteznek rohadtul meg volt kötve a keze, ezt szerintem egy madridista sem tagadhatja. Ahogy ezt a fentebbi állításod is igazolja. Többek között ezért van edzőkeringő. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már. Speciel én nem tartom akkora érdemnek. A pincérrel is elég eredményes volt azért a csapat, a mutatott játékot szerintem sokan túlzásba viszik. Kicsit más a szemüveg. Amikor Zidane alatt játszik gányul a csapat akkor az a "spanyol hagyatéka", ha gála van akkor meg a francia egy zseni. Ha pedig a Bl-t nézzük, pont Benitez alatt találkoztatok az egyetlen értelmes csapattal a döntőig és egy X meg egy győzelem jött össze. (hogyan az most mindegy)ferninho írta: Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....
Pont most olvasom, hogy Alabára hajt a Real, ő lenne Marci cseréje is egyben, alapból meg vkp - elvileg a középpályán szeretne játszani jövőre. Münchenből embert elhozni mondjuk csak lejáró szerződéssel lehet normális áron, de egy 80-90-ért lehet adják..ferninho írta:Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....
Ha belegondolsz, hogy Perez megint elcseszte, de nagyon, lásd Benitez, talán észbekap, hogy sokadjára ez a kopasz francia húzta ki a szarból.visca el barca írta:fantasy topicba való témaVeidt_madridista írta:Perez nezetvaltasaivalugye te sem gondolod komolyan, hogy ez meg fog történni.
fantasy topicba való témaVeidt_madridista írta:Perez nezetvaltasaival
Ez egyertelmu, hulye aki mashogy gondolja. Ugyanakkor szerintem most Zidane regnalasaval (es talan Perez nezetvaltasaival) elkezdhet valami tenyleg komoly epulni.LG írta:
A Real két BL-t nyert 3 év alatt, én mégsem tudnám a fenti csapatokhoz hasonlítani. 0 bajnoki cím, 2 győztes Klasszikus mellett 4 vereség, köztük egy 4-0-ás fölbe döngölés, játékban semmi kiemelkedő, és még finoman szóltam. Szóval nehezen lehet ráhúzni, hogy korszakos csapat lennének, statisztikailag bármennyire is imponáló a 3/2 BL.
2011-2012 szezonban nyertunk utoljara.Stalkyard írta: Ezzel szemben a Real 8 éve nem nyert bajnoki cimet
Pontosan. A Dream Team anno csak egy BEK címig jutott, mégis korszakos csapatnak tartották, mert mellette összejött még egy döntő, 4 bajnoki cím zsinórban, + messze a legjobb focit játszották Európában!Rád azt fogtam, h kevésnek érzed a BL győzelmeket, amit pl 92-ig egyszer sem nyertünk meg. És annyit írtam, h nekem nemcsak a BL címektől korszakos egy csapat, tükrözi ezt az is, h nyert kettőt a Real, mégsem őket tartja a nagyközönség a legjobb csapatnak, a sarki fűszerestől a szakmáig. A világ legjobb csapata meg mi vagyunk ebben az évben, decemberig.
Nem kell a mártírkodás, ahogy te sem irtad h elcserélnéd, úgy én sem fogtam ezt rád, csak megjegyeztem, h én biztosan nem tenném és feltettem a kérdést, ha van-e ilyen személy. Szó nem volt rólad.csababarca írta:Pont leírtad az összes okot amik miatt "kevésnek" érzem.recrea írta:Csaba, ne haragudj, pont te írsz ilyet...tehát 10 év alatt 4 BL győzelem kevés?! Oké...
Nyertek két BL-t, mákkal mindkét döntőben, puff, nagy ügy, mi meg 10 éve orrba-szájba verjük őket, 3-4-5-6 kapott gólok után kóvájognak a Bernabeu előtt, meccsek tömkelegén keresték a labdát, szédültek, mint hülyegyerek a bucsuban dupla kör után.
Én tuti nem cserélném el egy BL-re se azt a 6-ost (atya ég, mi meccs volt), Dinho megtapsolását, Zidane-Ronaldo-Figo tátott száját, amikor lesték a nagyfogút vagy az 5-0-ás porig alázást, Messi szlalom gólját, a szerencsetlenek vergődését, amikor ég a ház, az őszi örömünnepet Madridban...gondolkodás nélkül tudom sorolni. Na, ettől korszakos ez a csapat, ilyen nem volt előtte 50 évig. Valaki ezeket kihagyta volna 2 BL címért?
30 év múlva senki nem fog emlékezni arra, h 2008-ban vagy 2013-ban épp ki volt a bajnok, de h Dinho megtapsolása vagy az a 6-os beleégett a foci szerelmeseinek memóriájába, az tuti. Mondom, ettől korszakos ez a csapat, ezt kellene megérteni, h x évig lentről néztük az urakat, most meg fordított a helyzet, lepottyantak a magasból
Én 2009 óta nézem a dolgot, mint korszakos barca, azóta "csak" 3-2 az arány. És igen, megtapsoltattuk őket, volt 6os, volt őszi 4es, 5-0, stb...mégse tükröződik ez a számokon.(mármint bl címekben)
Amúgy egy szóval nem írtam,hogy elcserélném, hanem azt,hogy most egy BL címnek tudnék örülni. Nem tudom miért kell olyat rámfogni amit le sem írtam. Amúgy nálam a bajnokság általában az elvárt (nem félreérteni), BL lutri, de ha a real be tudta húzni 2 éven belül 2szer, akkor mi, akik elverjük őket sokszor, meg egyebek is tegyük már meg.
Pont leírtad az összes okot amik miatt "kevésnek" érzem.recrea írta:Csaba, ne haragudj, pont te írsz ilyet...tehát 10 év alatt 4 BL győzelem kevés?! Oké...
Nyertek két BL-t, mákkal mindkét döntőben, puff, nagy ügy, mi meg 10 éve orrba-szájba verjük őket, 3-4-5-6 kapott gólok után kóvájognak a Bernabeu előtt, meccsek tömkelegén keresték a labdát, szédültek, mint hülyegyerek a bucsuban dupla kör után.
Én tuti nem cserélném el egy BL-re se azt a 6-ost (atya ég, mi meccs volt), Dinho megtapsolását, Zidane-Ronaldo-Figo tátott száját, amikor lesték a nagyfogút vagy az 5-0-ás porig alázást, Messi szlalom gólját, a szerencsetlenek vergődését, amikor ég a ház, az őszi örömünnepet Madridban...gondolkodás nélkül tudom sorolni. Na, ettől korszakos ez a csapat, ilyen nem volt előtte 50 évig. Valaki ezeket kihagyta volna 2 BL címért?
30 év múlva senki nem fog emlékezni arra, h 2008-ban vagy 2013-ban épp ki volt a bajnok, de h Dinho megtapsolása vagy az a 6-os beleégett a foci szerelmeseinek memóriájába, az tuti. Mondom, ettől korszakos ez a csapat, ezt kellene megérteni, h x évig lentről néztük az urakat, most meg fordított a helyzet, lepottyantak a magasból
ferninho írta:Te azt is szóról szóra adod, hogy aki Real-mezt húzott fel haljon szörnyet, örülhetsz, Irakban sikerült.S.Agüero írta: Na végre valaki, szóról szóra adom.
Te azt is szóról szóra adod, hogy aki Real-mezt húzott fel haljon szörnyet, örülhetsz, Irakban sikerült.S.Agüero írta: Na végre valaki, szóról szóra adom.
Na végre valaki, szóról szóra adom.recrea írta:Csaba, ne haragudj, pont te írsz ilyet...tehát 10 év alatt 4 BL győzelem kevés?! Oké...
A Bayern addigra szépen legyengítette már őket. Götze már a bajoroknál volt, Lewandowski pedig hivatalosan is aláírt. Nem csoda, hogy elindultak lefelé a lejtőn. A Real további lehetséges ellenfelei akkor a még a Bayern, Barca, Atletico, MU, PSG, Chelsea közül kerülhettek volna ki. Talán a MU-en kívül a leggyengébb ellenfelet kapták...palesz77 írta: 13/14-ben mondjuk azért elég bitang volt a Dortmund, még ha névre nem is a legerősebb csapat. Nüanszokon múlt az a párharc, épphogy nem zuttyantak ki ellenük..
13/14-ben mondjuk azért elég bitang volt a Dortmund, még ha névre nem is a legerősebb csapat. Nüanszokon múlt az a párharc, épphogy nem zuttyantak ki ellenük..crixus írta:Mióta Perez ül a székben, tulajdonképp az Atletico-t leszámítva, nem kaptak komoly ellenfelet az utóbbi 7 évben, könnyű sorolásuk volt mindig.