ferninho írta:Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.
Kb olyan, mintha a Barcának a hullámvölgyben lêvő meccsei alapján jellemezném az egêsz szezonját, hogy milyen gyengêk voltak...
Ez a Real Zidane alatt igenis szépen, felszabadultan, mentàlisan rendberakva focizta végig itt a szezon vêgét, de a sok vérpistike megnézte a BL meccseket és rossz volt az egész Real egêsz êvben.
Zidane átvette a csapatot, a bajnokságban volt egy Betis elleni döntetlen, kicsit később egy Malaga elleni X, rá rögtön az Atletico elleni bukta és ennyi.
2 Döntetlen, 1 Vereség és összesen 20 bajnokija volt a Realnak, 17 győzelem, 1 vereség, az is egy Atletico ellen és 2 X.... és rossz volt a Real meg Zidane semmit nem tett hozzá meg semmi stílus meg a többi hülyesêg. Zidane alatt 72-17 a Real gólkülönbsége, 27 meccs alatt.
Február 27-én volt az Atletico elleni meccs, azóta nyert zsinórban 12 bajnoki meccset és továbbjutott mindkêt BL párharcból összesítve, majd a Döntő is lepottyant nagy nehezen.
Kêrdem ên, ha ennyire borzalmas lett volna a Real végig tudtak volna ilyen eredményeket produkálni? Mert én kétlem.
Amit Csaba ír, gyenge játékkal is tudtok nyerni, meg a sorsolás is kellett hozzá.
Összeségében nem pocsék a Real játéka, ők is elfáradtak a végére, tavasszal (győztes meccsek után is) sírva keltem fel a tv elöl Barca meccs után, annál rosszabbul játszva, mint tette a Real a döntőben.
Inkább hektikusnak mondanám, valamint (szigorúan magánvélemény) amikor két játékosnak nem megy a játék, akkor halott az egész támadórészleg. A két játékos pedig Modric és Marcelo (majomnak tartom, de én még hátvédet ekkora hatással lenni egy csapat támadójátékára nem láttam).
Ha nekik nem megy, akkor senkinek nem megy, akkor megy a kínlódás, de hátul erősek annyira, h gólt kevesebbet kapnak, mint amit elöl összekaparnak. Ha ez a két játékos nem juttatja el a labdát Benzemának, bekapcsolva őt is (sztem nagyon jó center, a plusz 15 gólt hiányolom tőle, meg h elharapja a kapufát), akkor vallatni lehetne a játékukkal, akkor van a nagy semmi, mint a City ellen.
Ahhoz, h ezt kiküszöböljék, sztem sokkkal többet kellene futni/mozogni/labdát kérni az elöl lévő hármasnak, viszont ezt nem teszik meg.