Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No offense, de jobb lenne a fórum, ha olyan szektás hangulata lenne? Mindenki dicsérné Messit, szidná CR-t, és minden meccs után megbeszéljük, hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak.ntibi67 írta:Nem értem miért kell itt a realról és játékosairól dicshimnuszokat irogato real szurkolok írásait olvasom?
LG írta:Nálam Suarez érdemeiből épp az von le, hogy hatalmas támogatást kapott az általad is említett Messitől, de Neymartól is. Ronaldonak is ott volt Benzema, meg a Bale, de ők azért szvsz közel sem tudták úgy segiteni C-t, mint a mieink S-t.na0421 írta:Mivel egyértelműen nem emelkedett ki senki idén, mint pl. tavaly Messi, ezért szerintem ez is tök szubjektív, hogy kinek ki volt a legjobb, de nálam egyértelműen Suarez az év legjobbja. Nemcsak a góljai, hanem a mezőnymunkája és a gólpasszai miatt is, fontos trófeákat is nyert, nálam nincs kérdés (mondjuk ebben benne van az is, hogy Messi és Cé az én személyes véleményem szerint önmagukhoz képest haloványabbak voltak összességében). Messi kifejezetten zseniális volt januártól márciusig egyfolytában, de áprilisban ő is valahogy elvesztette a formáját. De hála az égnek, a végére, úgy ahogy összeszedte magát, nagyon kellettek a gyilkos passzai a duplához. Szóval nekem ő volt a második legjobb, szerintem ő tett a legtöbbet még hozzá egyénileg a saját csapata sikereihez. Cé nálam csak a harmadik volt idén, de ez is nagyon rezeg, még több embert is fel tudnék sorolni, akik ott voltak a legjobbak között idén, és olyan szoros a történet, hogy lehet, holnap már másképp fogom gondolni az egész sorrendet.![]()
Nálam Suarez érdemeiből épp az von le, hogy hatalmas támogatást kapott az általad is említett Messitől, de Neymartól is. Ronaldonak is ott volt Benzema, meg a Bale, de ők azért szvsz közel sem tudták úgy segiteni C-t, mint a mieink S-t.na0421 írta:Mivel egyértelműen nem emelkedett ki senki idén, mint pl. tavaly Messi, ezért szerintem ez is tök szubjektív, hogy kinek ki volt a legjobb, de nálam egyértelműen Suarez az év legjobbja. Nemcsak a góljai, hanem a mezőnymunkája és a gólpasszai miatt is, fontos trófeákat is nyert, nálam nincs kérdés (mondjuk ebben benne van az is, hogy Messi és Cé az én személyes véleményem szerint önmagukhoz képest haloványabbak voltak összességében). Messi kifejezetten zseniális volt januártól márciusig egyfolytában, de áprilisban ő is valahogy elvesztette a formáját. De hála az égnek, a végére, úgy ahogy összeszedte magát, nagyon kellettek a gyilkos passzai a duplához. Szóval nekem ő volt a második legjobb, szerintem ő tett a legtöbbet még hozzá egyénileg a saját csapata sikereihez. Cé nálam csak a harmadik volt idén, de ez is nagyon rezeg, még több embert is fel tudnék sorolni, akik ott voltak a legjobbak között idén, és olyan szoros a történet, hogy lehet, holnap már másképp fogom gondolni az egész sorrendet.![]()
Nem háborodok fel, mert akkor így naturba nagyon kemény volt, de kétlem hogy jelenleg én vagyok az egyetlen aki így gondolkodik.visca el barca írta:nem, Te azt mondtad, hogy téged a kupa nem érdekel, csak az, hogy ne a real nyerje a bl-t. ez még hagyján, van ilyen, de az, hogy ha még valaki ezt szóvá is teszi neked azon felháborodsz...Nero. írta:Amikor aztmondtam hogy a spanyol kupát oda adnám, csak azért hogy ne a rivális nyerje a BLt akkor meg lelettem szólva keményen.
Ami engem illet, én már egy ideje nem ámítom magam, hogy különbek lennénk, meg azt sem, hogy a játékosaink, vezetőink, más klubhoz tartozó személyek azok lennének. Volt idő, amikor tényleg hittem ebben, de azóta egyrészt sokat komolyodtam, másrészt a klub is sokat tett érte, hogy ezt a képet lerombolja bennem. Úgy látom, hogy a fórum nagy részének szintén nincsenek ilyen illúziói, belátjuk, hogy nem vagyunk jobbak, nem is akarunk azok lenni, megjátszani meg főleg nem fogjuk magunkat, hogy elnyerjük a másik oldal szimpátiáját.palesz77 írta:Eddig nálam az év hsz-e..hajnesz írta:Jövőre aztán majd megint szépen megállapitjuk, hogy mi mennyivel különb szurkolók vagyunk, mint a sötét oldal, meg meszkuenunklub, miközben nem tudjuk elviselni, hogy a Real nyert egy Bl-t miközben mi behúztunk egy bajnokságot és a kupát.Ennyi energiát áldozni a Real BL címére komolyan.. Fele ennyi dícséretet nem kapott a csapat a duplázás miatt állítom.
Ezzel viszont egyet értek. Bale most tavasszal néhány meccsen tudta húzni a csapatot, attól még nem volt jobb, mint CR. Jogosan az Aranylabda egyik fő várományosa, de még egy EB és egy ősz hátra van, főleg előbbi sokat nyomhat a latba.Nem kell egyetérteni, de CR 2016os êve több, mint korrekt és aki nézte is a meccset az látta, hogy nincs miért szégyenkeznie CRnek a Döntő után se.
És 6. Szezonban sorozatban meg lett neki az 50 gól, ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni.
Ahogy Shawn Michaels mondta, nem az öv teszi a bajnokot, hanem a bajnok az övet.Mindig minden díj fontossága valamiért hozzá igazodik.
nem, Te azt mondtad, hogy téged a kupa nem érdekel, csak az, hogy ne a real nyerje a bl-t. ez még hagyján, van ilyen, de az, hogy ha még valaki ezt szóvá is teszi neked azon felháborodsz...Nero. írta:Amikor aztmondtam hogy a spanyol kupát oda adnám, csak azért hogy ne a rivális nyerje a BLt akkor meg lelettem szólva keményen.
Eddig nálam az év hsz-e..hajnesz írta:Jövőre aztán majd megint szépen megállapitjuk, hogy mi mennyivel különb szurkolók vagyunk, mint a sötét oldal, meg meszkuenunklub, miközben nem tudjuk elviselni, hogy a Real nyert egy Bl-t miközben mi behúztunk egy bajnokságot és a kupát.
Ez meg tök egyértelmű, hogy jövőre is a Messi-CR duó közül kapja valaki - sanszos, hogy CR. Rég nem a hozott eredmény és az adott évi teljesítmény számít, elég csak tavaly vagy tavaly előtt a top3-at megnézni. Mindkét évben ott volt Messi és CR is, pedig egyszer emeznek, másodszor amaznak nem kellett volna. De ha nem PR csata lenne, Ini és Xavi is Aranylabdával vonul vissza szerintem.. Na mindegy, hál istennek egyiküket se zavarta, és utána is oktattak tovább.Veidt_madridista írta:Persze hogy jobb nala Bale, de tudod hogy van ez. PR.
Mondjuk szerintem ez még mindig fura, hogy egy Barca kupagyőzelmet valaki elcserélné egy Real bukásra. Most is csak azért szólt nagyobbat a Real BL-je, mert másról se megy a vita, csak hogy hogy nem érdemelték meg, meg mennyivel többet ért a miénk. Pl ez, hogy Bajnokság+BL kombót nem nyertek, ezért kevesebbet ér.. Esküszöm én még ez előtt a győzelem előtt sehol nem olvastam ezt, hogy emiatt szóljanak meg egy BL győztest, de most ez is előkerült - nem itt pattant ki az ötlet tudom, én is twitteren ovlastam, de nekem ez gáz. Persze, van benne logika, de ami energiát beleölnek néhányan, hogy kicsinyítsék a másik győzelmét.. Fel nem tudom fogni - ez már egyáltalán nem a hsz-ednek szólt, mert nem erről írtál, csak elkanyarodtam.Nero. írta: Amikor aztmondtam hogy a spanyol kupát oda adnám, csak azért hogy ne a rivális nyerje a BLt akkor meg lelettem szólva keményen.
Ez is pl fura nekem - pedig tudod hogy bírlak Zolazola8787 írta:Az elejére reagálván: az idei olasz harmadik, a német nyolcadik és az angol negyediket kaptátok. Sosem azt az évet kell nézni amikor továbbjutottak, hanem a következő évi csapatot (ami sajnálatos, mert nem az a keret játszik a bónuszért aki kiharcolta, de ez ellen nem lehet semmit sem tenni).
Persze hogy jobb nala Bale, de tudod hogy van ez. PR.Nero. írta: PSG, City, Atletico hármasnak nem tudott gólt lőni. A Wolsburg elleni emlékezetes volt, de elég bohóc gólok voltak. Az év elején minden madridista elakarta adni. Nem tudom megmondani, hogy ki most a legjobb de biztos nem ő. Pl. Bale is jobb nála ez nem kérdés.
Mondjuk ha az EBn menne valami szépet akkor azt mondom oké, de nem fog. Ő is kevés a társak meg pláne.
Szimpla megállapítás volt, ami a szélkakas prioritásodat emelte ki. Ennyi és nem több.daffy írta: Mert nem tudod értelmezni,azért. Ahogy az előzőt sem,mert itt nem az általad vélt ellentmondásról volt szó,hanem a stílusról
Nem tudsz megsérteni,nem adok annyit a véleményedre.
hajnesz írta:Jövőre aztán majd megint szépen megállapitjuk, hogy mi mennyivel különb szurkolók vagyunk, mint a sötét oldal, meg meszkuenunklub, miközben nem tudjuk elviselni, hogy a Real nyert egy Bl-t miközben mi behúztunk egy bajnokságot és a kupát.
PSG, City, Atletico hármasnak nem tudott gólt lőni. A Wolsburg elleni emlékezetes volt, de elég bohóc gólok voltak. Az év elején minden madridista elakarta adni. Nem tudom megmondani, hogy ki most a legjobb de biztos nem ő. Pl. Bale is jobb nála ez nem kérdés.Veidt_madridista írta:Eddig a 2016-os naptari evben (ha az Aranylabdat nezzuk) brutal jo volt, nagy meccseken is rendre hozta a formajat, BL-ben is kivaloan teljesitett a dontot leszamitva.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Az biztos, hogy a gyerek nem normális. De azzal remélem mindenki tisztában van, hogy nagyon simán megkapja a negyedik aranylabdáját, pedig hihetlen nagy nulla volt idén is.
Mert nem tudod értelmezni,azért. Ahogy az előzőt sem,mert itt nem az általad vélt ellentmondásról volt szó,hanem a stílusrólMotaro írta: Mit jogosan? Önmagának mondott ellen egy mondaton belül. Akkor?
Nem tudsz megsérteni,nem adok annyit a véleményedre.daffy kolléga meg nem tudom mitől sértődött meg, amikor csak megállapítottam azt, ami a hozzászólása alapján egyértelmű volt. Sebaj!
Nagyon remélem, hogy ez a zéró teljesítmény nem lesz ehhez elég.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Az biztos, hogy a gyerek nem normális. De azzal remélem mindenki tisztában van, hogy nagyon simán megkapja a negyedik aranylabdáját, pedig hihetlen nagy nulla volt idén is.
Eddig a 2016-os naptari evben (ha az Aranylabdat nezzuk) brutal jo volt, nagy meccseken is rendre hozta a formajat, BL-ben is kivaloan teljesitett a dontot leszamitva.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Mit jogosan? Önmagának mondott ellen egy mondaton belül. Akkor?Normandia írta:Tegyük hozzá, hogy jogosan.ntibi67 írta:Na azt hiszem itt a VÉG egy Barca oldalon egy madridista oktatja a Barca szimpatizánst.Röhej!
Angoloknál erős az a 3daffy írta:Ott az Európa Liga. A döntő résztvevői induljanak a szuperligában a következő szezonban,ha maguktól a bajnokságban nem kvalifikálják magukat.visca el barca írta:]
értem én, hogy olyan "Bobosan" () meg kell adni az esélyt a kicsiknek is
1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.