Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.05.15. 09:06:22

Egyik szelóm el is ment a Dnipro-n, pedig erősen nézegettem ,hogy megrakom őket, végül mégis a Napolira tettem, jobb formát láttam :(
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.15. 08:52:56

A Sevilla megint ott van a döntőben. Érdekes ellenfele lesz, nem számítottam a Dnyipro továbbjutására semmiképpen.
Elég stabil kis csapatnak tűnik, az eredményeik alapján, bár nem láttam még őket.
Az is érdekes, hogy nincs agyonrakva brazilokkal, noha van pár légiós, sok az ukrán nemzetiségű a csapatban.
defender3
Entrenador del Barça

2015.05.14. 22:02:07

S.Agüero írta:Jövőre az első kalap: Chelsea, Barca, Bayern, Juve, PSG, Benfica, PSV, Zenit.
Elég érdekes ezzel az új rendszerrel az első kalap.

Közben meg a Sevilla nagy léptekkel halad a döntő felé az EL-ben.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.14. 21:57:38

Jövőre az első kalap: Chelsea, Barca, Bayern, Juve, PSG, Benfica, PSV, Zenit.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.14. 20:55:37

ZBarca írta:Nem láttam idén sok Juve meccset, de a tegnapiból úgy ítélem meg, hogy Pirlo fontos tagja ennek a Juventusnak. Lehet, hogy már nem olyan gyors, de a labda továbbításában a középpályán nagy szerepe van, és szerintem mentálisan is nagyot lök a csapaton a jelenléte. Egy szó mint száz; fontos tagja az olaszoknak, nem ártana azért rá is figyelni majd, mert tud még azért ő.
Plusz azért a szabadrugásai gyilkosak :)
Mellesleg odavágon is csúszott-mászott, belevetődött a labdába, és ő futotta a legtöbbet a meccsen, 10+ km-t
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.14. 20:47:30

Nem láttam idén sok Juve meccset, de a tegnapiból úgy ítélem meg, hogy Pirlo fontos tagja ennek a Juventusnak. Lehet, hogy már nem olyan gyors, de a labda továbbításában a középpályán nagy szerepe van, és szerintem mentálisan is nagyot lök a csapaton a jelenléte. Egy szó mint száz; fontos tagja az olaszoknak, nem ártana azért rá is figyelni majd, mert tud még azért ő.
Kép
ForzaGigi
Barça C

2015.05.14. 20:39:14

noname írta:Szerinted a pár év alatt klubikonná avanzsáló Pirlo padozni fog a BL-döntőn?
Azért csapaton belül is van egy hierarchia.

Ha meg a Juve szurkolók nem hiszik h a Barca az esélyes, akkor nézzék meg az oddsokat mindenhol. Kb 2x-3x annyit fizet a Juve. Okkal. Helyén kezelni a dolgokat annyit jelent, mint elismerni azt is, ha a csapatod esélytelen. A Juve az esélytelen fekete lóként jutott be a döntőbe, nekik ez még szerencsés is nekik. Így a Juve nem úgy áll hozzá majd a meccsnek, hogy lefocizza a Barcát vagy legalábbis a saját játékát próbálja játszani. Azt megpróbálta idén már a City, a PSG és a Bayern is. :lol:

Apropó Pirlo. Ha annyira lassítja a játékot(Xavi ugyanaz), akkor miért kezdett a Bernabeuban?! Itt is bejön a csapaton belüli hierarchia.
A szememben nem klubikon és nem is lesz, de nem ez a téma. Nem tudom miről beszélsz. Én egy szóval nem említettem, hogy esélyesebbek volnánk nálatok. Egyszerűen csak zavaró, ahogy te és még néhányan nyilatkoztok. Pirlot pedig közel sem hasonlítanám Xavi-hoz. Ez utóbbi véleményem szerint klasszisokkal jobb játékos.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.14. 20:38:36

ForzaGigi írta:
Mégis milyen szinten számít alapnak? Ebben az évben már eléggé hátráltató tényező, a támadások közel sem rajta futnak keresztül. Sokkal dinamikusabbak vagyunk, ha Marchisio játszik a helyén és Pereyra van a csatárok mögött. Ezért fontos kiemelni, hogy gyorsabbak vagyunk nélküle. Bizonyára láttad a két meccset, mégsem értem miért mondod ezt. "Nincs értelme". 2-3 meccsünket leszámítva mindet láttam, szóval a "nem sok meccset nézel" dolgokat hanyagoljuk.
Többször is arra próbáltam már utalni, hogy Pirlo betonkezdő lesz a döntőn, teljesen egyértelmű, de inkább hanyagoljuk is ezt a témát.

Így a végére meg ez a "nem nézel sok meccset" dolog ötletem sincs, hogy honnan jött, meg milyen összefüggésben van azzal, hogy értelmetlen eszmefuttatásokat folytatsz, de elengedem. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
noname
Llegenda del Barça

2015.05.14. 20:32:12

Szerinted a pár év alatt klubikonná avanzsáló Pirlo padozni fog a BL-döntőn?
Azért csapaton belül is van egy hierarchia.

Ha meg a Juve szurkolók nem hiszik h a Barca az esélyes, akkor nézzék meg az oddsokat mindenhol. Kb 2x-3x annyit fizet a Juve. Okkal. Helyén kezelni a dolgokat annyit jelent, mint elismerni azt is, ha a csapatod esélytelen. A Juve az esélytelen fekete lóként jutott be a döntőbe, nekik ez még szerencsés is nekik. Így a Juve nem úgy áll hozzá majd a meccsnek, hogy lefocizza a Barcát vagy legalábbis a saját játékát próbálja játszani. Azt megpróbálta idén már a City, a PSG és a Bayern is. :lol:

Apropó Pirlo. Ha annyira lassítja a játékot(Xavi ugyanaz), akkor miért kezdett a Bernabeuban?! Itt is bejön a csapaton belüli hierarchia.
A Fifa egy szégyen
ForzaGigi
Barça C

2015.05.14. 20:21:09

Stalkyard írta:
ForzaGigi írta: Egy szóval sem állítottam, hogy erényünk volt a sebesség. Egyszerűen csak Pirlo jelenléte durván lassítja a játékunk. :)
Viszont Pirlo jelenléte durván alapnak számít az idei Juvéban is, úgyhogy továbbra sem értem, miért fontos kiemelni, hogy nélküle gyorsabbak vagytok. Ez olyan, mintha úgy állnék oda egy autóversenyhez, hogy defektes az egyik kerekem, de "mindegy, mert ha nem lenne defektes, akkor gyorsabb lennék". Nincs értelme.
Mégis milyen szinten számít alapnak? Ebben az évben már eléggé hátráltató tényező, a támadások közel sem rajta futnak keresztül. Sokkal dinamikusabbak vagyunk, ha Marchisio játszik a helyén és Pereyra van a csatárok mögött. Ezért fontos kiemelni, hogy gyorsabbak vagyunk nélküle. Bizonyára láttad a két meccset, mégsem értem miért mondod ezt. "Nincs értelme". 2-3 meccsünket leszámítva mindet láttam, szóval a "nem sok meccset nézel" dolgokat hanyagoljuk.
ALEXDP
Capitá del Barça

2015.05.14. 20:18:24

noname írta:
ALEXDP írta:...
Nah ezután nem hiszem el, hogy te láttál idén Juve meccset. A védelem sem erős és az egész csapat kb 5 sebességfokozattal lassabb, mint a Barca. Egyszerűen, amiben a Juve gyenge: agresszivitás, kreativitás, gyors kontrák, abban a Barca a legerősebb. Ehhez még hozzávesszük, hogy a Juve egyik legnagyobb erénye a rögzített szituáció, amiben a Barca erősebb, mint valaha. Nem elfogultság ez, egyszerű logika. Egyszerűen nem látom, hogy a Juve hogyan tudná a Barcát megállítani.
Nem hiszem el, hogy ennyire vakon vagy, és nem állítottam, hogy a Juve esélyesebb, azt viszont tartom, hogy több minden mellettük szól, és nem kell arcoskodni , jók vagyunk , de teljesen reális az is , hogy nem mi nyerjük a Bl-t...

Lehet matekolni, meg elemezgetni, csak akkor is tény a tény, a döntő jelen pillanatban 50-50.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.14. 19:52:28

ForzaGigi írta: Egy szóval sem állítottam, hogy erényünk volt a sebesség. Egyszerűen csak Pirlo jelenléte durván lassítja a játékunk. :)
Viszont Pirlo jelenléte durván alapnak számít az idei Juvéban is, úgyhogy továbbra sem értem, miért fontos kiemelni, hogy nélküle gyorsabbak vagytok. Ez olyan, mintha úgy állnék oda egy autóversenyhez, hogy defektes az egyik kerekem, de "mindegy, mert ha nem lenne defektes, akkor gyorsabb lennék". Nincs értelme.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Kash
Entrenador del Barça

2015.05.14. 19:35:55

Áá nem nagyon szeretnék beszállni az eszmecserékbe, félek, hogy valami olyasmit írok ami nem bicskanyitogató, csak éppen nem helytálló, szóval halk és óvatos leszek. :D
Nem vagyok olyan rég óta az Eurobarca tagja, így csak annyit tudok mondani, hogy amióta én fórumozok, egyetlen egy Juve szurkoló sem írt ide...Ez csak egy egyszerű észrevétel.
Nézzük a dolgokat logikusan: A barca az esélyes, aki lefogja győzni a Juventust.
Abban az esetben, ha a Madriddal ütköznénk meg a döntőben, a szurkolók rögtön azt mondanák, hogy nagy az arcunk, meg azt, hogy majd jól pofira esünk...Pedig nekünk nincs nagy arcunk, mi csak logikusan közelítjük meg a dolgokat. A madrid szurkolók már egyszer besültek, mikor azt mondták, hogy majd pofira esünk, ez nem történt meg.
Ha ne adj isten elbuknánk a döntőt, természetesen szomorú leszek, de nem fogom szídni a Juventust, és nem fogom sajnálni tőlük...Kivéve, ha 90 percen át védekeznek, nekünk van 20 kaput eltaláló lövésünk, 0 góllal, nekik meg 1/1. Emlékszem 3 éve, amikor kissebb vitába keveredtem egy Juventus drukkerrel, aki betette a Juvét a Barca vs Real közé, jót nevettem rajta, majd elküldtem kifliért, most ha találkoznék az emberrel, bocsánatot kérnék tőle, amiért lenéztem a csapatát, de hát akkor ugye a Juventus nem volt ott az elitben. Most sem hittem abban, hogy a Juventus továbbjut, szerencsére nem lett igazam.
Már most előre megteszem a tippem: Juventus 1-3 Barcelona
Mint annó a Manchester ellen. 8)
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.14. 19:11:09

biztos, h a púposok nagyon motiváltak lesznek a döntőn, ha már egyszer odakeveredtek, és láttunk már olyan bl-győztest is, akik nem verték agyon oda-vissza az ellenfeleiket, csak egyszerűen ott voltak a döntőben és meg is nyerték azt, dehát azért azt se felejtsük el, h a juve egy erősen maga alatt levő madridot szórt ki, akik az odavágó első félidejében játszottak kb úgy, ahogy mondjuk elvárták volna tőlük, azóta a többi néma csend. okés, általában minden brigád akkorát játszik, amekkorát engednek neki, és azért csak ki kellett őket szórni cronaldóstúl, hameszestűl, benzemástúl stb, de mivel - szemben a madriddal -, a barca mostanában eléggé elkapta a fonalat és szárnyal minden fronton (még a bajjern elleni 2. félidei paródiával együtt is), így sztem meg fogjuk oldani a problémát.
ha agyon nem is verjük a juventust (bár tetszene), egy hasonló kimenetelű meccset várok, mint ami a united elleni volt romában. aránylag sima 2-0, nem oda.

azt meg nem értem, h miért probléma, ha vki itt, de akármelyik másik szurkolói fórumon úgymond "elvakult" a sajátjaival szemben? nem lehet mindenki olyan hihetetlenül tárgyilagos, h olyanokat mondjon, amik minden oldalon tetszenek.
bőven elég ha a csapatok a helyén kezelik a dolgokat, úgyis ők fognak dönteni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
noname
Llegenda del Barça

2015.05.14. 18:41:47

visca el barca írta:
ForzaGigi írta:Lassúak vagyunk? Vedd ki Pirlot a középpályáról, máris másként néz ki. Rögzített szituáció?
de miért vennénk ki ha egyszer ő is ott van?
Köszönöm!
A Fifa egy szégyen
ForzaGigi
Barça C

2015.05.14. 18:33:47

Stalkyard írta:
ForzaGigi írta:
Valószínűleg, te vagy az aki nem látott meccset idén. Az a védelem a hatalmas Real Madrid ellen kapott 2 gólt oda-vissza. Agresszivitás? 1 büntető és egy szélről bejátszott labda, amiből gólokat kaptunk. A középpályánk és a védelmünk nem nagyon engedett teret. Lassúak vagyunk? Vedd ki Pirlot a középpályáról, máris másként néz ki. Rögzített szituáció? Pirlo néhanapján berúg egy szabit, ezen kívül, ha Llorente a pályán van, akkor lehet ezt erényként felhozni maximum. Homályban tapogatózol.
Mi szívesen kivesszük Pirlot a csapatból, csak Allegri nem fogja. Egy érved bukta, a vak is látja, hogy a sebesség az eddigi meccseken nem volt a Juve erénye, nem ezzel fogtátok meg a Real-t, hanem sokkal inkább az agresszivitással, a zárt középpályával az elképesztő munkával és akarással, amiben igazat kell adnom neked. Viszont a kreativitást látványosan kifelejtetted az érvek közül, de lehet csak én ugrottam át valamit.
Egy szóval sem állítottam, hogy erényünk volt a sebesség. Egyszerűen csak Pirlo jelenléte durván lassítja a játékunk. :) Igen a kreativitást kihagytam, mivel a Barcelona felénk nő e tekintetben.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.14. 18:28:25

ForzaGigi írta:
Valószínűleg, te vagy az aki nem látott meccset idén. Az a védelem a hatalmas Real Madrid ellen kapott 2 gólt oda-vissza. Agresszivitás? 1 büntető és egy szélről bejátszott labda, amiből gólokat kaptunk. A középpályánk és a védelmünk nem nagyon engedett teret. Lassúak vagyunk? Vedd ki Pirlot a középpályáról, máris másként néz ki. Rögzített szituáció? Pirlo néhanapján berúg egy szabit, ezen kívül, ha Llorente a pályán van, akkor lehet ezt erényként felhozni maximum. Homályban tapogatózol.
Mi szívesen kivesszük Pirlot a csapatból, csak Allegri nem fogja. Egy érved bukta, a vak is látja, hogy a sebesség az eddigi meccseken nem volt a Juve erénye, nem ezzel fogtátok meg a Real-t, hanem sokkal inkább az agresszivitással, a zárt középpályával az elképesztő munkával és akarással, amiben igazat kell adnom neked. Viszont a kreativitást látványosan kifelejtetted az érvek közül, de lehet csak én ugrottam át valamit.

visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.14. 18:28:18

ForzaGigi írta:Lassúak vagyunk? Vedd ki Pirlot a középpályáról, máris másként néz ki. Rögzített szituáció?
de miért vennénk ki ha egyszer ő is ott van?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.14. 18:27:40

ForzaGigi írta: Valószínűleg, te vagy az aki nem látott meccset idén. Az a védelem a hatalmas Real Madrid ellen kapott 2 gólt oda-vissza.... Lassúak vagyunk? Vedd ki Pirlot a középpályáról, máris másként néz ki. Rögzített szituáció? Pirlo néhanapján berúg egy szabit, ezen kívül, ha Llorente a pályán van, akkor lehet ezt erényként felhozni maximum. Homályban tapogatózol.
Látom a Bl döntőig lesznek új tagok a a juve oldalról. Legalább színesedik a paletta.
Kicsit unalmas volt már, az 5 hsz-es Real szurkolók hada.

Remélem nem keserednek el, ha Berlinben felemeljük a trófeát.
Nem lenézve őket, más sebességen játszik a két csapat, nem látom azt az olasz védelmet, aki megállítaná az MSN hármast.
Erőben nem tudnak minket bedarálni, miként senki jelenleg Európában a tavasz során, az egyéni teljesítményeket meg ne is akarjuk összehasonlítani, szócséplés lenne.
ForzaGigi
Barça C

2015.05.14. 18:18:39

noname írta:
Nah ezután nem hiszem el, hogy te láttál idén Juve meccset. A védelem sem erős és az egész csapat kb 5 sebességfokozattal lassabb, mint a Barca. Egyszerűen, amiben a Juve gyenge: agresszivitás, kreativitás, gyors kontrák, abban a Barca a legerősebb. Ehhez még hozzávesszük, hogy a Juve egyik legnagyobb erénye a rögzített szituáció, amiben a Barca erősebb, mint valaha. Nem elfogultság ez, egyszerű logika. Egyszerűen nem látom, hogy a Juve hogyan tudná a Barcát megállítani.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.14. 18:10:08

A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.14. 18:08:39

ALEXDP írta:egyrészt, a Madridnak volt előző idényben 2, azaz 2 jó meccse... semmi több. Idén is szerencsével voltak versenyben ezidáig...

ezt ne, kérlek ne. [-o<

Azért mert magunkat tartjuk favoritnak, akkor már tudatlanok vagyunk?
Nem kell lesajnálni a Juvét, oda kell figyelni,de valamennyire esélyesebbek vagyunk.
Hogy mennyivel? Egy támadótriónyival. Ha a hármasunkból 1-2 jó napot fog ki,akkor elől bajok nem lesznek,hátul meg csak nem sül majd ki egyszerre a Piqué-Masch és ter Stegen agya is.

Szóval még a Juvesok se tartják magukat esélyesebbnek, meg senki.
Meg fogunk szenvedni,de az esélyesebbek ha kicsivel is,de mi vagyunk.

jah,és nem vagyok Juve ellenes. Van egy két arc, de főleg Buffon, akitől egyáltalán nem sajnálnám majd a BL trófeát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.05.14. 18:16:01-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.14. 18:07:11

ALEXDP írta:
Pedig, tetszik, nem tetszik, jelenleg nem a Barca a Bl esélyese...
Mindennel egyetértek amit írsz, de azért ez legalább olyan elvakult hozzáállás, mint amiért te leszólod a fórumot. Barátok között is minimum egyenlőek az esélyek, de hogy a Juve legyen az egyértelmű esélyes... attól messze vannak mint Makó Jeruzsálemtől, annak ellenére, hogy simán benne van a pakliban hogy behúzzák.

danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.14. 18:06:42

ALEXDP írta:Pedig, tetszik, nem tetszik, jelenleg nem a Barca a Bl esélyese...
A madridi résszel nem, az elfogultságról és tiszteletlenségről szóló résszel már nagyjából egyetértek. Illetőleg az üzenettel teljesen, csak nem hinném, hogy sokan írták le a zebrákat. Viszont ezt a kiemelt mondatot már egyáltalán nem értem. Mire alapozod, hogy a Juve az esélyesebb?
ALEXDP
Capitá del Barça

2015.05.14. 17:59:33

egyrészt, a Madridnak volt előző idényben 2, azaz 2 jó meccse... semmi több. Idén is szerencsével voltak versenyben ezidáig...

Másik, hogy van a forumon egy Juve ellenes közhangulat, divat őket útálni és becsmérelni, csak azt a Madridot verték ki, aki ellen azért eddig nem vagyunk nyerők...

Lehet csalózni, meg lassúzni, meg hasonlók, de ide írtam pár hete hogy a Juve mennyire veszélyes, megkaptam hogy elfogult vagyok! Nem tudom miért ne nyerhetné meg a bl-t a Juve, vagy hogy miért lenne annyira biztos a győzelmünk...

Arról már nem is beszélve , hogy néhány személy hozzászólásaiból árad a tudatlanság, és az elvakultság...
Fura dolgok vannak...

Páran elvakultan, és a tisztelet teljes hiányával írogatnak.

Pedig, tetszik, nem tetszik, jelenleg nem a Barca a Bl esélyese...
Válasz küldése