Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Koundé és Pedri csak könnyített edzésmunkát végzett és nem is fejezték be, előreláthatólag a Soci ellen már padon ülhetnek, de inkább a Bl van megcélozva, főleg Koundé számára.
Néha azért azt játszik, sok függ attól, hogy Joselu játszik-e vagy sem. Ez mindenesetre kulcskérdés lesz, lehet, hogy az alapértelmezett felállásunkon hátul azonnal változtatni kell, Vini és Bellingham pozíciójától függően. Vagy aztán később meccs közben is. Tavaly volt valami olyan meccsünk, ahol Araujo vagy 20 percig volt tök feleslegesen a jobb bekk poszton, miközben Vini a másik oldalon volt, ilyet nem szabad megengedni még egyszer.
Èn is így látom.bence0330 írta: ↑2023.10.26. 22:11:57Szerintem is ez a legjobb felállásunk és kezdőnk jelenleg (nyilván ha nem számolok Lewyék visszatérésével, hanem a tegnapi keretet veszem alapul). Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy Xavi pont most fog először feltenni egy 3-5-2-t. Viszonylag flexibilis már ilyen téren, és végülis pont a szuperkupán a Madrid ellen debütált a 4-4-2-je, szóval nem lehetetlen, de valahogy nem érzem ezt a "meghunyászkodást" benne.
Meg Yamal is olyan, hogy volt 1-2 nagyon gyenge meccse, de azért mégiscsak benne van az x, és véletlen előjöhet akár pont most is, szóval megértem, ha nem lesz szíve kihagyni. Persze közben meg pont ugyanennyi erővel törhet szét a srác lába Rüdiger vagy Nacho talpa alatt, én személy szerint nem kezdetném.
Araujot fókuszáltan Viniciuson? Miközben középen a ,,harmat gyenge,, Bellingham?csababarca írta: ↑2023.10.26. 21:38:38Én is így raknám fel a kezdőt, messze ez a leglogikusabb a jelenlegi helyzetben.
Soha nem játszottunk még 5 védős rendszerben, hogyan merül fel hogy most fogunk? 100%, hogy nem fogunk.csababarca írta: ↑2023.10.26. 21:38:38Én is így raknám fel a kezdőt, messze ez a leglogikusabb a jelenlegi helyzetben.
Militao nincs, illetve a hétközi meccset Joselu is kihagyta, azért Ő is jobban teljesít, mint sokan várták.
Én is így raknám fel a kezdőt, messze ez a leglogikusabb a jelenlegi helyzetben.
Szerintem El clasicon nagyon ritkán "hibáznak", mert az egész világ oda figyel.