Értem hogy ti hogy számoltok, csak szerintem érdemesebb en bloc számolni mint sem egy csapatra levetítve, hogy nekik mennyi plusz terhelés, hiszen nem egy csapatról lenne szó. Ha nyolc gárda játszik egymás ellen az 28 meccs összesen, míg ha azt veszem a negyeddöntő-elődöntő-döntő összmérkőzések száma meg 13 meccs, nem mindegy a különbség. Ráadásul vegyétek azt is hozzá, hogy közvetítés szempontból sem lenne túl baráti.
veb, két mérkőzés után nem lenne senki esélytelen, de értem mit akarsz mondani, hogy utolsó fordulókra lenne érdektelen csapat.
A sorsolással, lebonyolítással nincsen gond, csak a pénzelosztás és a bejutás, ami viszont egyenlőtlen feltételeket teremt.
Monaco lineup: Subasic, Rabbi, Fabinho, Abdennour, Kurzawa, Kondogbia, Toulalan, Silva, Moutinho, Carrasco, Martial
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Evra, Tevez, Morata.
RMA: Casillas; Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao; Kroos-Pepe-Isco; James-Chicharito-Cristiano.
ATM: Oblak; Juanfran-Miranda-Godín-Gámez; Koke-Saúl-Tiago-Arda; Griezmann-Mandzukic.
szerk: Bernardo Sliva betétele jó húzásnak tűnik, eddig is voltak kifejezetten jó meccsei. Kondogbiának is volt egy jó kis lövése és Silva meg az ötös sarkáról majdnem öngólt rúgatott.

Jó lesz ez, így tovább.
Nem szoktam bírózni, de ha az előző meccsen tizenegyes volt, akkor Kondogbia két oldali letarolása a tizenhatoson belül miért semmi?

És Chiellininek második sárga is lett volna...
https://www.youtube.com/watch?v=cbzw2az0YVE
????