Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szurkoltam én is nekik, de weidenfeller elintézte nagyjából. Onnan lehozta a juve profin.Boixos írta:sztem a púposok meg sem izzadtak...
nagyon sajnálom a dortmundot, de közük nem volt a meccshez.
csababarca írta:zola8787 írta:Bekapcsolom a tv-t és ez az első mondat amit hallok: "Hogy miben bízhat a Manchester City? Talán abban, hogy ezüstérmes helyen vannak Európa legerősebb bajnokságában."
Hát komolyan mondom remélem lesz egy 90-10es labdabirtoklásunk és nyerünk vagy 5-0-al, ááá nagyon felidegesítettek.
Ezzel semmi baj nincs,ők közvetítik azt a bajnokságot,persze hogy fel akarják húzni.
Amúgy ki ül a stúdióban? Bánki Dodi vagy a másik okos Sallói?
zola8787 írta:Bekapcsolom a tv-t és ez az első mondat amit hallok: "Hogy miben bízhat a Manchester City? Talán abban, hogy ezüstérmes helyen vannak Európa legerősebb bajnokságában."
Hát komolyan mondom remélem lesz egy 90-10es labdabirtoklásunk és nyerünk vagy 5-0-al, ááá nagyon felidegesítettek.
Szerintem a tizenegyespárbajnál inkább úgy megy, hogy megkérdezik az edzők, ki áll oda rúgni. Most hiába látja pl az edzésen az edző, hogy ez meg az berúgja, éles helyzetben, nyomással a vállakon teljesen más a szitu. A tizenegyes fejben dől el, poszttól függetlenül bárki képes hibázni vagy belőni.lui1698 írta: Én azon mondjuk meglepődtem, hogy ha jól hallottam, akkor az első gyerek bekk volt. És elvileg védővel nem igazán szoktak rúgatni ilyenkor.
Pólóra sincs pénzem, nemhogy sörreS.Agüero írta:Adná az ég...zola8787 írta:HA továbbjutunk a Monaco-t kapjuk, ki fogad?![]()
De ha nem, jössz egy sörrel a talin.
Túlozva: Ezek szerint a büntetőrúgó tényleg ne legyen védő. khmm.. Terry khmm..lui1698 írta:Én azon mondjuk meglepődtem, hogy ha jól hallottam, akkor az első gyerek bekk volt. És elvileg védővel nem igazán szoktak rúgatni ilyenkor.
Én azon mondjuk meglepődtem, hogy ha jól hallottam, akkor az első gyerek bekk volt. És elvileg védővel nem igazán szoktak rúgatni ilyenkor.visca el barca írta:amugy tegnap pont elcsíptem a 11 párbajt, azt a két kusen játékost aki iszonyat bénán lőtte, tuti megbüntetném. rolfesé jó volt, csak ott oblak nagyot védett, de úgy rúgni minta másik kettő, egyszerűen nem lehet.
Szerintem egy Monaco-Porto elég fincsi lenne.visca el barca írta:a real fogja kapni, egyértelmű.kanty írta:Aki a Monacót kapja fog örülni, mint majom a farkának.